Hvem er vi?

Hvem er Lean Akademiet?

Lean Akademiet tilbyder Lean kurser, – uddannelser og – konsulenthjælp. Selv om vi er specialister, kan vi formidle vores viden praksisnært og forståeligt.

Lean Akademiet er en af landets største udbydere af Lean kurser og Lean uddannelser. Vi lægger vægt på, at kursisterne får en kursusoplevelse udover det sædvanlige. Små intensive hold med top-motiverede instruktører er nogle af ingredienserne. Vi underviser ved at tegne, illustrere og fortælle ud fra praktiske eksempler – fra det virkelige liv.

Alle vores undervisere løser til dagligt opgaver som Management konsulenter. Vi har sammen hjulpet hundredevis af virksomheder til, at få succes med netop deres udfordringer.

Morten Friis Jacobsen

Partner

Morten er ekspert i Toyota Kata og er blandt andet uddannet fra University of Michigan. Han har været konsulent på Danmarks første Toyota Kata opgave og har siden hen været ansvarlig for Toyota Kata transformationer i nogle af Danmarks største virksomheder. Han er specialist i implementering af Lean i produktion, hvor hans faglige bredde giver mulighed for at angribe problemer fra mange vinkler og derigennem finde løsninger, der holder i praksis.

Morten er uddannet ingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet, hvor han har færdiggjort sin specialisering ved institut for Planlægning, Innovation og Ledelse. Morten har en baggrund som iværksætter og har gennemført internationale kurser indenfor business og entrepreneurship ved Oxford, Cambridge and RSA.

Email: mj@leanakademiet.dk

Telefon: 4012 2524

Ann Møller Svendsen

Partner

Ann er uddannet revisor med en baggrund som økonomichef, fabrikschef og administrerende direktør og har arbejdet i næsten 10 år med Lean i Automobilindustrien.  Ann har desuden en solid teoretisk ballast inden for strategi og ledelse og har siden 1999 implementeret Lean og proceseffektiviseringer i både offentlige og private virksomheder, såvel produktion som administration. Ann har stor erfaring med offentlige institutioner, universiteter og produktionsvirksomheder.  Ann beskæftiger sig i dag primært med uddannelse og undervisning af virksomhedernes ansatte og har blandt andet udviklet Lean Akademiets anerkendte Lean Manager uddannelse.

Ann har derudover udviklet Lean spil, som i dag anvendes over hele verden, og har desuden udviklet systemer til Performance Management.

Email: ams@leanakademiet.dk

Telefon: 2165 7909

Egon Kjær Jensen

Senior Konsulent

Egon er uddannet ingeniør og er HD i Organisation. Han har derudover gennemført et antal kurser på Lean Enterprise Institut i USA. Han har arbejdet som planlægningschef, produktionschef, fabrikschef og administrerende direktør i danske virksomheder og i Canada og USA. De sidste 16 år har han arbejdet som senior konsulent i Price WaterhouseCoopers og senest som partner i Implement Consulting Group. Egon har erfaring med beskrivelse og implementering af nye produktionsstrategier, gennemførelse af fabriksaudit og Lean baserede procesoptimeringer samt lederudvikling i en lang række danske og udenlandske virksomheder.

Han har to gange modtaget konsulentprisen for årets bedste konsulentopgave.

Email: ekj@leanakademiet.dk

Telefon: 2066 0130

Rasmus Jacobsen

Lean Konsulent

Rasmus er uddannet mekaniker, produktionsteknolog, Lean Manager og IPMA-D certificeret projektleder. Rasmus løser primært opgaver inden for produktion og lager. Rasmus har bl.a. kørt Kata-opgaver og hans tekniske indsigt giver fantastisk sparring til innovative løsninger. Rasmus er praktisk orienteret og svinger fantastisk med medarbejderne på produktionsgulvet. Så skal du have optimeret produktion, lavet 5S, SMED, indført KATA eller lignende, så er det Rasmus, du skal have fat i.
.

Email: rj@leanakademiet.dk

Telefon: 7027 7909

Kurt Hansen

Senior Lean Konsulent 

Kurt er Lean-Master, bachelor i læreprocesser, certificeret konsulent og manden bag firmaet Øst Lean. Kurt fungerer både som konsulent, underviser, mentor og coach. Hans erfaringer spænder vidt, da han i mere en 20 år har arbejdet i og med forskellige virksomheder i både Danmark og udlandet med blandt andet Lean-implementering, Lean Ledelse og teambuilding. Kurt er desuden udvikler af dialogspil omkring trivsel, Lean og teamudvikling.

Rune Hedegaard

Lean Konsulent

Rune er uddannet MBA (CBS), HD i økonomistyring og procesledelse (CBS)og Lean Black Belt.
Rune har arbejdet med implementering af strategiske projekter i store danske virksomheder og har særligt fokus på Lean i administrative processer. Rune har international erfaring og har været udstationeret i Afrika, Asien, Europa og Amerika. Med sin erfaring i implementering af ERP-systemer har Rune viden om, hvordan man kan lave et samspil imellem Lean optimering og ERP-implementering.
Rune er en engageret underviser, der kan kommunikere på alle niveauer i organisationen.

Leo Svendsen

Samarbejdspartner & underviser

Leo er uddannet bankrådgiver og merkonom i strategi og organisation. Desuden har Leo gennemført uddannelse på INSEAD i Global Perspectives in Leadership samt gennemført PIL26 hos Center for Ledelse. Siden 2010 har Leo været certificeret bestyrelsesformand fra Board Governance.

Inden Leo i 2010 stiftede egen virksomhed, Board Business, har han blandt andet været udviklingsdirektør i SDC, teknisk direktør i TDC samt direktør og administrerende direktør i BEC. Leo har stor erfaring i opbygning og realisering af salgs- og servicekoncepter, i gennemførelse af forandringsprojekter og i undervisning samt træning i salg og service.

Leif Knudsen

Underviser

Leif er uddannelsesansvarlig for Projektleder Uddannelsen og har selv en baggrund som Cand.merc. i organisation og markedsføring. Leif er en af Danmarks mest erfarne undervisere inden for projektledelse og har blandt andet arbejdet hos Implement, DTU og Teknologisk. Desuden har Leif stået for projektlederuddannelser i flere store organisationer som DSB, Københavns Universitet, Fødevareministeriet, Man Diesel og Odense Kommune.

Lad os kontakte dig!

LinkedIn
Facebook
Twitter
Google+
http://leanakademiet.dk/hvem/">
RSS
Follow by Email