Council for Six Sigma Certification CSSC

CERTIFICERING

På din Lean Six Sigma uddannelse bliver du CSSC certificeret.
Vi er enormt stolte af at være den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder denne internationale certificering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav.

DU FÅR EN INTERNATIONAL CERTIFICERING Hvem er CSSC

The Council for Six Sigma Certification's (CSSC) akkrediteringsprogram sikrer, at træningsorganisationernes Six Sigma programmer lever op til de internationale retningslinjer, samt sikrer, at de indeholder de fundamentale Six Sigma lærings guidelines og værktøjer. Derudover sikrer CSSC kvaliteten og erfaringsgrundlaget hos underviserne, samt validerer mængden af undervisningsdage og tid med den enkelte kursist.

I dag er CSSC den største akkrediteringsorganisation for amerikanske gymnasier og universiteter samt verdens største akkrediteringsorganisation inden for Six Sigma.

CSSC blev etableret i 2005 af den kendte Six Sigma træner Craig Setter. Målet har altid været enkelt – at sætte standarden, som kan hjælpe professionelle træningsorganisationer over hele verden til at undervise effektivt og sikre kvalitative Six Sigma programmer.

Det unikke ved CSSC er, at det er en non-profit organisation, hvis indtægtskilde ikke er akkrediteringsprogrammerne. Efter et intensivt forløb, hvor materiale, kursusforløb samt undervisere er gennemgået, tilføjes leverandøren som en godkendt leverandør. Dette hjælper organisationer som Lean Akademiet til at verificere vores høje kvalitetsniveau af både trænere og materiale. 

VI HAR VALGT AKKREDITERING GENNEM CSSC CSSC vs. IASSC

Der findes flere akkrediteringsorganisationer. De mest kendte er CSSC (The Council for Six Sigma Certification) og IASSC (The International Association for Six Sigma Certification). Kion Schmeltzer, Lean Six Sigma Master Black Belt og ansvarlig for uddannelserne hos Lean Akademiet, er IASSC akkrediteret underviser og har været det i mere end 10 år. Han har historisk set hjulpet IASSC med opbygningen af deres eksamener, samt været stor fortaler for den amerikanske IASSC organisation.

IASSC er opkøbt af den græske akkrediterings-organisation PeopleCert. Dette har medført ændringer i de vilkår, der gør sig gældende for akkrediteringen. Vigtigst for vores kursister er det, at en IASSC eksamen kun er gældende for 2 år – hvorefter eksamen skal fornys (med et nyt fee). Lean Akademiet kursister bør ikke re-akkrediteres hvert 2. år, ligesom vi ikke ønske at pålægge kursisten denne løbende omkostning. Derfor har Lean Akademiet søgt andre veje.

CSSC akkrediterede organisationer evalueres løbende, hvor ændringer i materiale, undervisere osv. evalueres. Kursisternes akkrediteringer skal aldrig fornys, og din certificering følger dig gennem livet. Har du gennemgået en international godkendt uddannelse samt bestået akkrediteringskravene, så er du sikret, at din Six Sigma undervisning er leveret efter højeste standard. CSSC er non-profit og alt materiale ligger frit tilgængeligt, ligesom der er total åbenhed om vilkår og betingelser. 

Vi er utroligt stolte af at være CSSC akkrediteret som en af kun to organisationer i Norden (og den eneste i Danmark), og vi vil fortsætte med at drive mod den ypperste kvalitet i både vores uddannelser og i vores konsulentydelser.

EN INTERNATIONAL CERTIFICERING TIL DIT C.V. Hvilke muligheder giver det vores studerende

Som akkrediteret CSSC organisation ved du, at vores undervisere, materiale og uddannelsesstruktur lever op til de højeste kvalitetskrav. Vores ønske er ikke at levere den hurtigste uddannelse til dig og din virksomhed, men den bedst mulige uddannelse. Din certificering skal selvfølgelig være gældende, hvor end du befinder dig geografisk, hvorfor CSSC lever op til alle internationale retningslinjer. 

Vores uddannelser dækker det fulde internationale akkrediteringskrav hvilket gør, at vi altid leverer den ypperste kvalitet både inden for Lean og Six Sigma. Vi bruger den nødvendige tid til både at sikre den teoretiske forståelse, men endnu vigtigere sikrer vi, at vores kursister kan omsætte teorien til den praktiske hverdag. Vores kursister arbejder med projekter i egen virksomhed og ser værdien og resultaterne straks under uddannelserne.

Efter vores bælteuddannelser vil vores kursister opnå akkreditering fra både Lean Akademiet og CSSC. Kursisterne vil både få fuld adgang til Lean Akademiets undervisningsunivers samt adgang til CSSC's eget materiale.

Lean Akademiets kursister vil derved opnå en international akkreditering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav.  Hos os får du bevis på dette, så du kan tilføre værdi til din virksomhed og dit C.V.