Eksamensinformation for Akademiuddannelserne og Diplomuddannelsen

Din eksamen hos Lean Akademiet afsluttes med en mundtlig fremlæggelse af dit projekt.  Vores Lean Manager uddannelse er på et langt højere niveau end akademiuddannelserne og vi stiller større krav. Vores uddannelse lever op til de krav, der stilles i ISO 18404.  Hvis du er interesseret i en  eksamen på akademiniveau og optjening af 10 ECTS-point, kan du efterfølgende tilmelde dig eksamen som privatist på en af landets erhvervsakademier.

Diplomuddannelsen

Hvis du ønsker det noget højere diplomniveau, har du mulighed for at gå til eksamen på DTU, såfremt du opfylder adgangskravene. Læs mere om adgangskravene her. Eksamen består af to skriftlige eksamener, der hver giver 5 ECTS-point, og koster 3.500 kr. pr. eksamen. Tilmelding til eksamen er valgfri og foregår i dit eget private regi. Tilmelding hos DTU. Vi står selvfølgelig til rådighed, hvis du har brug for vejledning. Se vores kontaktoplysninger her.

Vær opmærksom på, at ingen private udbydere af Lean uddannelser kan tilbyde merit-givende ECTS-point. Hvis andre reklamere med dette, så er det ECTS point, der ikke giver merit men blot står på uddannelsesbeviset. Du kan ikke bruge ECTS-pointene til noget.

ECTS-point beskriver i øvrigt kun den tid, som uddannelsen er normeret til.