HJÆLP TIL LEAN PRODUKTION

Lean produktion er meget mere end standardiseret arbejde og 5S. I en Lean produktion er der flow – det vil sige, at varen flyder gennem produktionen uden unødvendige stop. Det skaber vi med fokus på et-styks-produktion og rigtig kvalitet første gang.

I en Lean produktion er der fokus på kort gennemløbstid, stor leveringssikkerhed og god kvalitet samtidig med, at der arbejdes effektivt i et godt arbejdsmiljø.

Det er da svært at sige nej-tak til!I stedet for at vi skriver op og ned af stolper om, hvor fortræffelige vi er, og hvor meget vi kan gøre for dig, så lad os sammen kigge på jeres produktion, og lad os komme med et oplæg til, hvad vi sammen kan forbedre. Det er gratis og uforpligtende. Men vi tror på, at du ikke kan modstå vores oplæg, og at du efterfølgende slet ikke kan komme hurtigt nok i gang med at implementere Lean produktion, der batter.

Vi har udført opgaver for spændende produktionsvirksomheder – både store og små. Alle med fremragende resultater – ikke kun på bundlinjen også på kunde- og medarbejdertilfredsheden.

Lej en Lean Manager

Har du brug for en kompetent Lean Manager f.eks. 1, 2 eller 3 dage i ugen i en periode, så har vi muligheden for at hjælpe dig. Vi har dygtige Lean Managers med stor erfaring. Vi står for lønudbetaling og ansættelse, du lejer blot medarbejderen for en aftalt periode til en aftalt pris.

Det gør ansættelsen fleksibel og billig. Vil du høre mere, så kontakt partner Ann Møller Svendsen.