Hvem er vi?

Hvem er Lean Akademiet? Find din Lean konsulent

Lean Akademiet tilbyder Lean kurser og uddannelser og her finder du også din Lean konsulent. Selv om vi er specialister, kan vi formidle vores viden praksisnært og forståeligt.

Historien

Lean Akademiet blev etableret i 2006 med det formål, at udvikle de bedste Lean kurser på markedet. Siden er der kommet mange konkurrenter til, hvilket hele tiden og gjort os skarpe, således at vi altid kan tilbyde den bedste kvalitet og det bedste indhold. I takt med udviklingen er Lean Akademiet vokset. Vi er gået fra en enkelt konsulent til 7 konsulenter og flere gode samarbejdspartnere. I dag ejes virksomheden af de 2 partnere: Morten Jacobsen og Ann Møller Svendsen. Lean Akademiet er i dag en af landets største udbydere af Lean kurser og Lean uddannelser samtidig med, at vi hjælper store og små virksomheder og organisationer med at implementere Lean. Vores erfaring som Lean konsulent bunder i en solid, praktisk erfaring, hvor vi selv har været i kundens sted.

Visionen

Vi hjælper vores kunder med at nå deres mål. Det gør vi på en jordbunden, charmerende og intelligent måde, hvor vi først har succes, når kunden har succes. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejdet, både når vi arbejder som Lean konsulent og når vi arbejder som underviser. Det smitter af på vores kunder.

Vi skal ikke være de største, men vi skal være de bedste. Vi stiller krav til os selv og vi tør stille krav til vores kunder. Vi udfordrer og igennem udfordringerne opnår vi de bedste resultater.

Vores kurser

Vi lægger vægt på, at kursisterne får en kursusoplevelse udover det sædvanlige. Små intensive hold med top-motiverede instruktører er nogle af ingredienserne. Vi underviser ved at tegne, illustrere og fortælle ud fra praktiske eksempler – fra det virkelige liv. Hos os kan du kun undervise, hvis du samtidig er ude i marken som Lean konsulent, det er her du gør dig erfaringerne, som vi tager med i undervisningslokalet.

Vores kunder

Vi har sammen hjulpet hundredevis af virksomheder til at få succes med netop deres udfordringer. Vi har arbejdet både med offentlige og private virksomeder. Vi er inde hos Staten, Kommunerne og en lang række store og små virksomheder. Vores referenceliste er lang, men kontakt os gerne for referencer.

bedste Lean konsulent, Toyota Kata

Morten Friis Jacobsen

Partner

Morten er ekspert i Toyota Kata og er blandt andet uddannet fra University of Michigan. Han har været konsulent på Danmarks første Toyota Kata opgave og har siden hen været ansvarlig for Toyota Kata transformationer i nogle af Danmarks største virksomheder. Han er specialist i implementering af Lean i produktion, hvor hans faglige bredde giver mulighed for at angribe problemer fra mange vinkler og derigennem finde løsninger, der holder i praksis.

Morten er uddannet ingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet, hvor han har færdiggjort sin specialisering ved institut for Planlægning, Innovation og Ledelse. Morten har en baggrund som iværksætter og har gennemført internationale kurser indenfor business og entrepreneurship ved Oxford, Cambridge and RSA.

Email: mj@leanakademiet.dk

Telefon: 4012 2524

Ann Møller Svendsen

Partner

Ann er uddannet revisor med en baggrund som økonomichef, fabrikschef og administrerende direktør og har arbejdet i næsten 10 år med Lean i Automobilindustrien.  Ann har desuden en solid teoretisk ballast inden for strategi og ledelse og har siden 1999 implementeret Lean og proceseffektiviseringer i både offentlige og private virksomheder, såvel produktion som administration. Ann har stor erfaring med offentlige institutioner, universiteter og produktionsvirksomheder.  Ann beskæftiger sig i dag primært med uddannelse og undervisning af virksomhedernes ansatte og har blandt andet udviklet Lean Akademiets anerkendte Lean Manager uddannelse.

Ann har derudover udviklet Lean spil, som i dag anvendes over hele verden, og har desuden udviklet systemer til Performance Management.

Email: ams@leanakademiet.dk

Telefon: 2165 7909

Lean kursus, Lean konsulent
Management konsulent, Lean kursus

Egon Kjær Jensen

Senior Lean Konsulent

Egon er uddannet ingeniør og er HD i Organisation. Han har derudover gennemført et antal kurser på Lean Enterprise Institut i USA. Han har arbejdet som planlægningschef, produktionschef, fabrikschef og administrerende direktør i danske virksomheder og i Canada og USA. De sidste 16 år har han arbejdet som senior konsulent i Price WaterhouseCoopers og senest som partner i Implement Consulting Group. Egon kom til Lean Akademiet i 2011. Egon har erfaring med beskrivelse og implementering af nye produktionsstrategier, gennemførelse af fabriksaudit og Lean baserede procesoptimeringer samt lederudvikling i en lang række danske og udenlandske virksomheder.

Egon har to gange modtaget konsulentprisen for årets bedste konsulentopgave.

Email: ekj@leanakademiet.dk

Telefon: 2066 0130

Rasmus Jacobsen

Lean Konsulent

Rasmus er uddannet mekaniker, produktionsteknolog, Lean Manager og IPMA-D certificeret projektleder. Rasmus løser primært opgaver inden for produktion og lager. Rasmus har bl.a. kørt Kata-opgaver og har stor erfaring i optimering af produktion. Hans tekniske indsigt giver fantastisk sparring til innovative løsninger. Rasmus er praktisk orienteret og svinger fantastisk med medarbejderne på produktionsgulvet. Så skal du have optimeret produktion, lavet 5S, SMED, indført KATA eller lignende, så er det Rasmus, du skal have fat i.
.

Email: rj@leanakademiet.dk

Telefon: 7027 7909

Junior konsulent, proces teknolog, Produktionsteknolog, Rasmus Jacobsen
Kurt Hansen, Lean Akademiet

Kurt Hansen

Senior Lean Konsulent 

Kurt er Lean-Master, bachelor i læreprocesser, certificeret konsulent og manden bag firmaet Øst Lean. Kurt fungerer både som konsulent, underviser, mentor og coach. Hans erfaringer spænder vidt, da han i mere en 20 år har arbejdet i og med forskellige virksomheder i både Danmark og udlandet med blandt andet Lean-implementering, TWI, ledelse, organisationsudvikling og teambuilding. Erfaringer er erhvervet inden for flere brancher i såvel store som små virksomheder.

Kurt er desuden udvikler af dialogspil omkring trivsel, Lean og teamudvikling.

E-mail: kh@leanakademiet.dk

Telefon: 27503241

Board Business

Leo Svendsen

Samarbejdspartner & underviser

Leo er uddannet bankrådgiver og merkonom i strategi og organisation. Desuden har Leo gennemført uddannelse på INSEAD i Global Perspectives in Leadership samt gennemført PIL26 hos Center for Ledelse. Siden 2010 har Leo været certificeret bestyrelsesformand fra Board Governance.

Inden Leo i 2010 stiftede egen virksomhed, Board Business, har han blandt andet været udviklingsdirektør i SDC, teknisk direktør i TDC samt direktør og administrerende direktør i BEC. Leo har været ansvarlig for Lean Akademiets Lean finansuddannelse og arbejder i dag primært med Lean i kommunerne.

Email: leo@leanakademiet.dk

Leif Knudsen

Underviser

Leif er uddannelsesansvarlig for Projektleder Uddannelsen og har selv en baggrund som Cand.merc. i organisation og markedsføring. Leif er en af Danmarks mest erfarne undervisere inden for projektledelse og har blandt andet arbejdet hos Implement, DTU og Teknologisk. Desuden har Leif stået for projektlederuddannelser i flere store organisationer som DSB, Københavns Universitet, Fødevareministeriet, Man Diesel og Odense Kommune.

Underviser Leif Knudsen hos Lean Akademiet

Lad os kontakte dig!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.