Konsulentydelse: Lean Service & Administration

Lean i Service & Administration er:

  • Medarbejderinvolvering i forbedringsarbejde
  • Systematik, visuelt overblik og tværgående samarbejde
  • Lettere arbejdsgange og mindre bureaukrati

Lean Akademiet forstår virkelig at kombinere Lean og Ledelse på en meget professionel, overskuelig og brugbar måde.

Henrik Stray Dijohn, KWH Pipe

Lean Service & Administration

I 00’erne havde vi fokus på at implementere Lean i produktionsmiljøer uden overhovedet at tænke på, at tankegangen kunne udbredes til administrations- og servicevirksomheder. I 2006 fik vi vores første opgave i en servicevirksomhed og hurtigt gik det op for os, at Lean principperne passer fantastisk ind uanset om vi taler om produktion eller service og administration.

Det handler om at forstå kundens behov, skabe et godt flow og få medarbejderne involveret i forbedringsarbejdet. Vi producerer ikke varer – men i stedet producerer vi sager eller serviceydelser. Tænk at skabe nogle arbejdsgange, hvor medarbejderne ikke længere skal løbe stærkt, fordi sagerne flyder igennem processerne uden unødvendige ventetider og ansvarsskift. Det giver arbejdsglæde og der er et større potentiale, end du drømmer om!

Vi har arbejdet i kommuner, i staten, i advokatfirmaer, i IT-virksomheder, banker, medicinalindustrien – ja vi kan liste utallige brancher. Uanset om I har brug for at kigge enkelte arbejdsgange efter i sømmene – eller I ønsker at skabe en forbedringskultur med Lean som grundlæggende filosofi, så står vi klar for at hjælpe. Vi kommer ikke ind og implementerer for jer. Vi kommer derimod ind og sparrer med jeres medarbejdere, som selv står for implementeringen. Vi skal nemlig sikrer, at organisationen selv føler ansvar, så forbedringerne bliver varige.

Det er lidt paradoksalt, at vi i Danmark ofte har større fokus på at udnytte ressourcerne og mere eller mindre glemmer, hvordan vi skaber værdi for kunden.

Ann Møller Svendsen, Lean Akademiet

Effektivitetsmatrice

Du vil kunne møde denne konsulent:

Ann Møller Svendsen

Partner

Ann er uddannet revisor med en baggrund som økonomichef, fabrikschef og administrerende direktør og har arbejdet i næsten 10 år med Lean i Automobilindustrien.  Ann har desuden en solid teoretisk ballast inden for strategi og ledelse og har siden 1999 implementeret Lean og proceseffektiviseringer i både offentlige og private virksomheder, såvel produktion som administration. Ann har stor erfaring med offentlige institutioner, universiteter og produktionsvirksomheder.  Ann beskæftiger sig i dag primært med uddannelse og undervisning af virksomhedernes ansatte og har blandt andet udviklet Lean Akademiets anerkendte Lean Manager uddannelse.

Ann har derudover udviklet Lean spil, som i dag anvendes over hele verden, og har desuden udviklet systemer til Performance Management.

E-mail: ams@leanakademiet.dk

Telefon: 2165 7909