LEAN SIX SIGMA
GREEN BELT
KØBENHAVN & VEJLE

N2
43.800 DKK
13 DAGE

Er du klar til at starte din Lean rejse? Tilmeld dig her – vi giver dig Lean Six Sigma værktøjerne, og du skaber resultater med dit eget projekt gennem uddannelsen.

Lean Six Sigma Green Belt

LEAN SIX SIGMA GREEN BELT

Vil du kunne gennemføre en Lean Six Sigma implementering med målbare resultater?

Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean Six Sigma kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean Six Sigma standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Hos os får du gratis software

På vores Lean Six Sigma uddannelser giver vi dig adgang og log in til Six Sigma softwaren. Derudover giver vi dig templates og datafiler, så vi kan få afprøvet teorien og analyseret en masse data. 

Uddannelsen er certificeret

Vi har et godt ry i branchen. Ofte møder vi kunder, som har fået uddannet medarbejdere hos vores konkurrenter, og de er kede af, at de ikke er blevet dygtige nok. Vi sikrer, at du får et højt fagligt niveau og vi certificerer dig.

Lean Six Sigma Green Belt

INDHOLD Bliv den kompetente Lean Six Sigma projektleder til større optimeringsprojekter

Lean Akademiets Lean Six Sigma Green Belt uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Vi kombinerer ledelse og Lean med udgangspunkt i din egen hverdag og med en praktisk tilgang til principper og værktøjer. Du bliver coachet i dit eget projekt, så du skaber allerede resultater under uddannelsen. Uddannelsen gør dig i stand til succesfuldt at drive en Lean Pilot. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Dette er ikke bare en projektuddannelse, men også en lederuddannelse. Alle ledere bør have en DMAIC forståelse, som er en videnskabelig tilgang til procesoptimering. På vores Lean Six Sigma Green Belt uddannelse er det ikke længere nok at tro på forskelle i performance  de skal underbygges matematisk og statistisk, for at vise om forskellen er tilfældig eller signifikant.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne uddannelse får du først et intensivt træningsforløb, hvor vi giver dig en grundig introduktion til Leanprincipper og -værktøjer. Du får et dybdegående kendskab til værktøjet Værdistrømsanalyse og Tavlemøder (også kendt som Kaizen-tavler). Du får viden om forandringsledelse og værktøjer til at gennemføre organisatoriske forandringer, samt træning i de strategiske forudsætninger for succesfuld Lean – herunder strategi og ledelse. Herefter arbejder vi med Six Sigma Statistik, Hypotesetest, Regression, Statistisk proceskontrol og Kontrolplaner. Derudover arbejder du med dit eget projekt, hvor du skaber resultater under uddannelsen. 

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. 

Er denne uddannelse noget for dig?

Lean Six Sigma Green Belt uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Lean Six Sigma implementering, i et afgrænset område, med målbare resultater. Den typiske kursist, som deltager på denne uddannelse, brænder for den strukturerede optimeringstilgang, samt driver større optimeringsprojekter.

Uddannelsens indhold:
Lean Six Sigma Green Belt uddannelsen er 13 dage fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til at arbejde med Lean Six Sigma:

Introduktion til historien bag Lean
De 5 Lean principper
De 8 former for spild
Overblik over Lean værktøjer og teknikker
Kaizen – løbende forbedringer
Visuel ledelse
Lean i praksis gennem Lean spil og øvelser

Værdistrømsanalyse
Øvelser i Lean værktøjer
Forbedringsforslag til værdistrømmen
Prioritering af forbedringsforslag
Målstyring og kundens forventninger
Tavlemøder
Udfordringer i forbindelse med implementering 

Six Sigma baggrund
Six Sigma grundstruktur
Six Sigma projektarbejde
Six Sigma værktøjer

Værdistrømsanalyse
Six Sigma matematik
Målesystemsanalyser

Kapabilitet og stabilitet
Kontrol og vedvarende forandringer

Dag 5 afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 30 spørgsmål.

Proceslandkort og udvælgelse
Brændende platform og Vision
SMART målsætning
Interessentanalyse
Håndteringsplan
PIR kommunikation

Værdistrømsanalyse as-is
Kortlægning af egen proces
Spildjagt
Dataopsamling
Analysen viser

Værdistrømsanalyse to-be
Designprincipper
Problemanalyse
Gab-analyse og prioritering
Løbende forbedringer

Adfærdsprofiler
Det gode team
Lean Ledelse
Forandringsledelse
Situationsbestemt ledelse
Audit

Six Sigma Statistik
Hypotesetest af normal fordelt data
Hypotesetest af ikke normalt fordelt data

Regression

Statistisk proceskontrol

Six Sigma kontrolplaner

Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Kursisten skal enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt via maksimalt 10 slides og beskrive projektet, DMAIC strukturen, resultat samt læring. 

Fagområder

Lean mindsettet  de 5 Lean principper. 
Lean værktøjskassen  et overblik over Lean værktøjer og teknikker.
Kaizen  hvordan skaber vi løbende forbedringer.
Databaseret tilgang – hvordan underbygges påstande med data.
Målesystemsanalyser – hvordan testes og sikres at datakvaliteten er til stede, så vi kan stole på vores målesystem.
Kapabilitet – hvordan dokumenterer du processens evne til stabilt at levere til kundens forventninger.
Viden og værktøjer om forandringsledelse og organisatoriske forandringer.
Træning i de strategiske forudsætninger for succesfuld Lean, herunder strategi og ledelse.
Sig Sigma Statistik – hvordan (og hvorfor) udleder vi information omkring helheden i vores proces ud fra en delmængde (stikprøve).
Hypotesetest – hvordan tester vi, om de forskelle, vi finder i vores data, er tilfældige eller signifikante og hvordan arbejder vi med forskellige typer data.
Kontrol – hvordan sikrer vi, at processen bliver ved med at være i kontrol efter optimeringen og udnytter Statistisk Proceskontrol (SPC) til at visualisere løbende stabilitet.
Eget projekt hvor du skaber resultater under uddannelsen.

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean Six Sigma rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre en Lean Six Sigma implementering.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive piloter og lokale optimeringsinitiativer. Kursisten kan drive, opstille, og arbejde med et fuldt DMAIC projekt  og vil efter uddannelsen kunne arbejde selvstændigt med proces-dataanalyse, gennemføre stikprøver, hypotesetest samt opbygge kontrolplaner med tilhørende statistisk proceskontrol.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Glostrup Park Hotel
Vejle: Hotel Scandic

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean Six Sigma rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre en Lean Six Sigma implementering.

Eksamen

Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Uddannelsens underviser er eksaminator, og censor vil være Master Black Belt. Kursisten skal enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt via maksimalt 10 slides og beskrive projektet, DMAIC strukturen, resultat samt læring. Projektforsvaret vil blive evalueret på både Lean samt Lean Six Sigma delen. Kursisten vil efter eksaminering blive tildelt karakter efter 7-trins-skalaen.

Software

Lean Akademiet tildeler dig fuld licens til SigmaXL, som vil være det primære værktøj på denne uddannelse. Medbring egen bærbare computer med SigmaXL installeret i fuld version. Software-licens, information og vejledninger tilsendes i opstartsinformationen.

Pris

Pris for denne uddannelse er 43.800 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt fuld licens til SigmaXL-softwaren, undervisningsmateriale, notesbog, mulepose m.m.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale (på engelsk).

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Derudover er uddannelsen CSSC certificeret gennem The Council for Six Sigma Certification. Efter bestået uddannelse vil du være Certificeret Lean Six Sigma Green Belt.

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Hjemmearbejde

Inden uddannelsesstart skal du læse undervisningsmaterialet samt udføre diverse små øvelser i statistisk software (SigmaXL eller Minitab). Det forventes, at kursisten ca. skal estimere 25 timer til gennemlæsning af materialet samt øvelser. Derudover afsættes ca. 5 timer til coaching-sessioner, som sker i forbindelse med at kursisten gennemfører sit eget Lean Six Sigma projekt. Dette er estimeret til sammenlagt ca. 75 timers hjemmearbejde. Sammenlagt forventes (udover selve uddannelsen) ca. 100 timers hjemmearbejde inklusiv coaching samt arbejde med eget projekt.

Moduloverbygning

Du kan overbygge denne Lean Six Sigma Green Belt uddannelse med vores Lean Black Belt eller Six Sigma Black Belt modul. Læs mere her.

Coronapas

OBS! Fra fredag den 12. november 2021 kræver kursusdeltagelse hos Lean Akademiet, at du har et gyldigt coronapas (medmindre man er officielt undtaget fra dette krav).

Coronapas skal fremvises ved forespørgsel.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores uddannelser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Lean uddannelse

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer, at afholde vores kurser på  og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Glostrup Park

Glostrup Park Hotel
I København afholder vi vores kurser på Glostrup Park Hotel, som er et luksuriøst, miljøbevist og moderne konferencehotel. Omgivelserne er smukke, og der er en flot udsigt til det omkringliggende parkområde. Husk, at du også kan booke et værelse her, hvis du har behov for overnatning.
Hotel Glostrup Park ligger 10 minutters kørsel fra København centrum, og der er altid parkering ved hotellet og derudover er der gåafstand til Glostrup Station, hvor S-toget stopper.

Adresse

Hovedvejen 41
2600 Glostrup
+4543960038
www.parkhotel.dk

Scandic Vejle

Hotel Scandic Vejle
I Jylland afholder vi vores kurser på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle. Hotellet ligger helt centralt i byen ved siden af Vejle Kunstmuseum og Musikteatret og med en flot udsigt over Byparken. Der er kort afstand til både gågaden og stationen. Husk, at du også kan booke et værelse her, hvis du har behov for overnatning. Der er parkering ved hotellet, eller i parkeringshuset 'Albert', som ligger tæt på.

Adresse

Flegborg 8-10
7100 Vejle
+45 767 000 00
www.scandichotels.dk

CERTIFICERING Lean Six Sigma undervisning efter højeste standard

På din Lean Six Sigma uddannelse bliver du CSSC certificeret. Vi er enormt stolte af at være den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder denne internationale certificering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav. The Council for Six Sigma Certification's (CSSC) akkrediteringsprogram sikrer, at træningsorganisationernes Six Sigma programmer lever op til de internationale retningslinjer, samt sikrer, at de indeholder de fundamentale Six Sigma lærings guidelines og værktøjer. Derudover sikrer CSSC kvaliteten og erfaringsgrundlaget hos underviserne, samt validerer mængden af undervisningsdage og tid med den enkelte kursist.

Lean Akademiet er certificeret af The Council for Six Sigma Certification

Council for Six Sigma Certification

CSSC blev etableret i 2005 af den kendte Six Sigma træner Craig Setter. Målet har altid været enkelt – at sætte standarden, som kan hjælpe professionelle træningsorganisationer over hele verden til at undervise effektivt og sikre kvalitative Six Sigma programmer. I dag er CSSC den største akkrediteringsorganisation for amerikanske gymnasier og universiteter samt verdens største akkrediteringsorganisation inden for Six Sigma. Besøg Council for Six Sigma her.

CSSC certificering hos Lean Akademiet
Din Lean Six Sigma uddannelse hos Lean Akademiet er CSSC certificeret. Læs mere om vores CSSC certificering her.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på uddannelse hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Når du tilmelder dig, skal du vælge mellem to retninger: Produktion eller Service & Administration. Retningen Produktion er målrettet dig, der arbejder med at fremstille et produkt, der bearbejdes i en produktionslinje – mens Service & Administration er noget bredere, da det både er support til produktionen, samtidig med at det dækker enhver tænkelig form for service eller administrativ ydelse. Det er ikke afgørende for dig, hvad du vælger nu, for du kan altid lave det om på første uddannelsesdag. Vi kører nemlig formiddagen fælles, og efter frokost splitter vi op i to spor. Er du i tvivl om dit valg, så ring til os, eller skriv det blot i bemærkningsfeltet i tilmeldingen, så tager vi en snak om det på første undervisningsdag.

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean Six Sigma rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre en Lean Six Sigma implementering.

Under uddannelsen skal du udfylde en adfærdsprofil (e-stimate). Vi anvender denne til at diskutere lederens udfordringer med Lean i forhold til forskellige personprofiler. Ønsker du en personlig rapport med tilhørende feedback, kan denne tilkøbes særskilt under tilmelding. Der tillægges for dette 1.000 kroner til kursets samlede pris.

Ja. Inden uddannelsesstart skal du læse undervisningsmaterialet samt udføre diverse små øvelser i statistisk software (SigmaXL eller Minitab). Det forventes, at kursisten ca. skal estimere 25 timer til gennemlæsning af materialet samt øvelser. Derudover afsættes ca. 5 timer til coaching-sessioner, som sker i forbindelse med at kursisten gennemfører sit eget Lean Six Sigma projekt. Dette er estimeret til sammenlagt ca. 75 timers hjemmearbejde. Sammenlagt forventes (udover selve uddannelsen) ca. 100 timers hjemmearbejde inklusiv coaching samt arbejde med eget projekt.

Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Uddannelsens underviser er eksaminator, og censor vil være Master Black Belt. Kursisten skal enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt via maksimalt 10 slides og beskrive projektet, DMAIC strukturen, resultat samt læring. Projektforsvaret vil blive evalueret på både Lean samt Lean Six Sigma delen. Kursisten vil efter eksaminering blive tildelt karakter efter 7-trins-skalaen.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Der er altid parkeringsmuligheder ved hotellet uden parkeringstakst.

Glostrup Park Hotel: Hotellet ligger 1000 meter fra Glostrup Station. Bus 9A kører lige til hotellet på fem minutter.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Vi vil rigtig gerne passe godt på dig og hinanden. Derfor foregår undervisningen i store og luftige lokaler, og vi sørger for, at der er god afstand mellem kursisterne. I pauserne sørger vi for at få luftet grundigt ud. Derudover har vi sprit på alle bordene.

Vi opfordrer til, at man udviser respekt og tager hensyn til sine medkursister, at vi holder god afstand til hinanden og ofte vasker og spritter vores hænder af.

OBS! Fra fredag den 12. november 2021 kræver kursusdeltagelse hos Lean Akademiet, at du har et gyldigt coronapas (medmindre man er officielt undtaget fra dette krav).

Coronapas skal fremvises ved forespørgsel.

Et coronapas er gyldigt: 
• Ved negativ PCR test højest 96 timer gammel.
• Ved negativ kvik-test højest 72 timer gammel.
• Ved færdigvaccination.
• Ved påbegyndt vaccination mindst 14 dage efter første dosis. 

Et gyldigt coronapas kan dokumenteres i papirformat eller elektronisk, fx via testsvar på sms, udskrifter mv. Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til indehaverens medbragte pas, sundhedskort, kørekort eller andet offentligt udstedt ID.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på @leanakademiet.dk

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Du får faglig support og sparring under hele uddannelsesforløbet og en gang om året mødes vi i vores LA Alumni Club til en spændende faglig og social dag.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UDDANNELSER Hvad med en af vores andre bælteuddannelser?

Din Lean Six Sigma rejse starter på Lean Six Sigma Yellow Belt, går gennem Lean Six Sigma Green Belt og Lean Six Sigma Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Lean Six Sigma Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Lean Six Sigma. Når du tilmelder dig fx Lean Six Sigma Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Lean Six Sigma Yellow Belt og Lean Six Sigma Green Belt.

Lean Six Sigma Uddannelser

Bælteuddannelser

Du læser nu om Lean Six Sigma Green Belt, som er en uddannelse på 13 dage, hvor du lærer at gennemføre en Lean Six Sigma implementering. Hvad med en Lean Six Sigma Black Belt?

Niveau 1, Lean Six Sigma Yellow Belt, 5 dage

Lean Six Sigma
Yellow Belt

Vi introducerer dig til Lean Six Sigma tankegangen og værktøjerne, og du bliver den kompetente Lean projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter.

Læs mere
Niveau 3, Lean Six Sigma Black Belt, 18 dage

Lean Six Sigma
Black Belt

Ønsker du kompetencer til at gennemføre en Lean Six Sigma udrulning? På denne uddannelse bliver du en processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen.

Læs mere

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

MODULOVERBYGNING Har du allerede en Lean Six Sigma uddannelse?

Har du allerede en Lean Six Sigma uddannelse fra Lean Akademiet? Og ønsker du at uddanne dig videre på din Lean rejse? Så er det denne vej, du skal. Her kan du læse mere om vores moduloverbygninger, hvor du fx kan bygge et Lean Six Sigma Green Belt oven på dit Lean Six Sigma Yellow Belt, eller et Lean Six Sigma Black Belt oven på dit Lean Six Sigma Green Belt. 

Modul - Lean Six Sigma Green Belt

Lean Six Sigma
Green Belt

Er du allerede Lean Six Sigma Yellow Belt? Så kan du tilmelde dig moduloverbygningen her. På otte dage videreuddanner vi dig til Lean Six Sigma Green Belt.

Læs mere
Modul - Lean Six Sigma Black Belt

Lean Six Sigma
Black Belt

Udvid dine Lean kompetencer med et Lean Six Sigma Black Belt. På yderligere fem dage videreuddanner vi dig, så du kan tage din virksomhed mod et helt nyt niveau af Lean.

Læs mere

TILMELDING Lean Six Sigma Green Belt

Lean Six Sigma Green Belt er en uddannelse på 13 dage, hvor vi både introducerer dig til Lean Six Sigma mindsettet og -værktøjerne, samt træner dig i at kunne gennemføre en Lean Six Sigma implementering med målbare resultater. Med denne uddannelse bliver du klædt på til at blive en kompetent Lean Six Sigma projektleder til større optimeringsprojekter. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser. 

 • Gentofte

  Lean Six Sigma Green Belt
 • 8. marts 2022
  Gentofte
  43.800 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 8. marts 2022
  Onsdag 9. marts 2022
  Onsdag 16. marts 2022
  Torsdag 17. marts 2022
  Fredag 18. marts 2022
  Onsdag 23. marts 2022
  Tirsdag 5. april 2022
  Onsdag 20. april 2022
  Onsdag 27. april 2022
  Mandag 16. maj 2022
  Tirsdag 17. maj 2022
  Mandag 30. maj 2022
  Tirsdag 31. maj 2022
  Mandag 27. juni 2022
 • 22. august 2022
  Gentofte
  43.800 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 22. august 2022
  Tirsdag 23. august 2022
  Mandag 29. august 2022
  Tirsdag 30. august 2022
  Onsdag 31. august 2022
  Mandag 5. september 2022
  Mandag 19. september 2022
  Mandag 3. oktober 2022
  Onsdag 12. oktober 2022
  Onsdag 2. november 2022
  Torsdag 3. november 2022
  Onsdag 9. november 2022
  Torsdag 10. november 2022
  Mandag 12. december 2022
 • Vejle

  Lean Six Sigma Green Belt
 • 30. marts 2022
  Vejle
  43.800 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 30. marts 2022
  Torsdag 31. marts 2022
  Tirsdag 5. april 2022
  Onsdag 6. april 2022
  Torsdag 7. april 2022
  Onsdag 13. april 2022
  Torsdag 28. april 2022
  Onsdag 11. maj 2022
  Onsdag 18. maj 2022
  Tirsdag 24. maj 2022
  Onsdag 25. maj 2022
  Onsdag 1. juni 2022
  Torsdag 2. juni 2022
  Onsdag 8. juni 2022
 • 17. august 2022
  Vejle
  43.800 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 17. august 2022
  Torsdag 18. august 2022
  Onsdag 24. august 2022
  Torsdag 25. august 2022
  Fredag 26. august 2022
  Torsdag 1. september 2022
  Onsdag 14. september 2022
  Onsdag 28. september 2022
  Tirsdag 4. oktober 2022
  Mandag 31. oktober 2022
  Tirsdag 1. november 2022
  Mandag 7. november 2022
  Tirsdag 8. november 2022
  Torsdag 1. december 2022

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på 70277909 eller send os en mail på @leanakademiet.dk