Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean Six Sigma kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean Six Sigma standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Vi gør det svære enkelt

Hånden på hjertet: Six Sigma kan godt virke overvældende ved første øjekast men bare rolig: Vi gør det komplekse enkelt og forståeligt, og vi har en masse øvelser og eksempler, der gør materialet relevant for din hverdag. 

Uddannelsen er certificeret

Vi har det bedste ry i branchen. Ingen andre steder får du et så højt fagligt niveau. På vores længerevarende uddannelser bliver du certificeret, enten efter CSSC-certificering eller Lean Akademiets egen eftertragtede certificering.
Six Sigma White Belt

INDHOLD Bliv introduceret til Six Sigma universet

Hvad er Six Sigma, og hvorfor bruger så mange internationale organisationer Six Sigma til at berige deres viden om deres processer? Kom på denne 3 timers intro og forstå, hvordan Six Sigma er linket sammen med Lean, og hvordan en akademisk tilgang til optimering og data kan berige din viden om dine processer. Hvordan kan du gøre brug af matematik samt statistik og via en strukturet DMAIC tilgang sikre vedvarende forbedringer baseret og underbygget af data.

Få en overordnet forståelse for Six Sigma værktøjskassen
Six Sigma er fundamentet for den databaserede tilgang, hvor evnen til at forstå processens performance er altafgørende. Kunden oplever variationen i processen og ikke den gennemsnitlige performance, vi leverer.

Dette misforstås ofte i virksomheder, hvor målinger og data ofte ikke repræsenterer kundens egentlige oplevelse af processen. Derfor bygger vi ovenpå forståelsen af spild-reduktion fra Lean universet og introducerer en databaseret tilgang, som sikrer indfrielse af kundens forventninger gennem stabile processer.

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men praktiske eksempler på hvorfor Six Sigma kan berige din optimeringsrejse

Er denne uddannelse noget for dig?
Denne introduktion er for dig, der interesserer dig for procesoptimering. Vi introducerer kursisten til det generelle procesoptimeringsunivers, forklarer forskellene i de forskellige optimeringsteknikker og giver eksempler fra virksomheder, som gør brug af den databaseret tilgang. Hvis du er interesseret i at få inspiration samt en overordnet forståelse for procesoptimering, og særligt hvad en databaseret tilgang betyder, er denne introduktion interessant for dig.

Uddannelsens indhold:
Six Sigma White Belt uddannelsen er en halv dag fyldt med spændende indhold, der introducerer og inspirerer dig til arbejdet med Six Sigma.

Introduktion til optimeringsteknikker generelt
Six Sigma baggrund
Six Sigma grundstruktur
Introduktion til Six Sigma værktøjer
Introduktion til Six Sigma matematik
Introduktion Kapabilitet og stabilitet
Introduktion til Kontrol og vedvarende forandringer

Fagområder

Six Sigma universet  en introduktion. 
Databaseret tilgang – hvordan underbygges påstande med data.

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Det er dog en fordel, hvis du har en generel Lean forståelse og eventuelt en Lean Yellow Belt uddannelse.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten have en forståelse for styrker og svagheder i forskellige optimeringsteknikker. Derudover vil kursisten have en forståelse for, hvad Six Sigma er, og hvordan det kan berige en virksomheds forståelse af deres performance – med en databaseret tilgang.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. 

Tid & sted

Undervisningen varer tre timer.

København: Lean Akademiets Auditorium
Hedensted: Lean Akademiets lokaler

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Det er dog en fordel, hvis du har en generel Lean forståelse og eventuelt en Lean Yellow Belt uddannelse.

Pris

Dette kursus er GRATIS.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer

Undervisere

Underviserne er: Kion Schmeltzer.

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Ved lukkede firmahold vil kursisten efter gennemførelsen af dette modul modtage et Six Sigma White Belt uddannelsesdiplom.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores uddannelser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Lean uddannelse

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer, at afholde vores kurser på.

LA Auditorium

Lean Akademiets Auditorium, Schæffergården
I København afholder vi vores kurser og uddannelser i vores egne lokaler på Schæffergården i Gentofte. Schæffergården er et gammelt jagtslot fra 1755, som ligger i et smukt og grønt parklandskab. Vores lokaler ligger i den nyere fløj vest for hovedbygningen. Her har vi et stort og lyst Auditorie, hvor der er god plads til både præsentationer, gruppearbejde og eget projektarbejde.

Schæffergården ligger 15 minutters kørsel fra Københavns centrum, og der er masser af parkeringspladser. Derudover er der gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Adresse

Lean Akademiets Auditorium
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte

Lean Akademiet Hedensted

Lean Akademiet, Hedensted
I Hedensted afholder vi vores kurser og uddannelser ved Lean Akademiets afdeling i Jylland.
Hedensted ligger tæt på motorvejsnettet, og der er parkering lige uden for døren. Med offentlig transport er der adgang med bus fra både Vejle og Horsens.

Adresse

Lean Akademiet
Spettrupvej 7
8722 Hedensted

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Med et Black Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events i LA Alumni Club. Målet er at holde kontakten, sparre og inspirere hinanden - samt lade sig inspirere af spændende faglige oplæg.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UDDANNELSER Hvad med en af vores andre bælteuddannelser?

Din Six Sigma rejse starter på Six Sigma Yellow Belt, går gennem Six Sigma Green Belt og Six Sigma Black Belt, hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Six Sigma Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Six Sigma. Når du tilmelder dig fx Six Sigma Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Six Sigma Yellow Belt og Six Sigma Green Belt.

Bælteuddannelser

Du læser nu om Six Sigma White Belt, som er en halv dags uddannelse, hvor vi introducerer dig til Six Sigma tankegangen og værktøjerne. Hvad med et Six Sigma Yellow Belt?

Six Sigma Yellow Belt

Vil du være den kompetente Six Sigma projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter? Vi giver dig værktøjerne og træner dig.

Læs mere

Six Sigma Green Belt

Vil du kunne gennemføre en Six Sigma implementering med målbare resultater? Her bliver du den kompetente Six Sigma projektleder til optimeringsprojekter.

Læs mere

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-620

MODULOVERBYGNING Har du allerede en Six Sigma uddannelse?

Har du allerede en Six Sigma uddannelse, og ønsker du at videreuddanne dig? Så er det denne vej, du skal. Her kan du læse mere om vores moduloverbygninger, hvor du fx kan bygge et Six Sigma Green Belt oven på dit Six Sigma Yellow Belt, eller et Six Sigma Black Belt oven på dit Six Sigma Green Belt. 

Six Sigma Green Belt

Er du allerede Six Sigma Yellow Belt? Så kan du tilmelde dig moduloverbygningen her. På fire dage videreuddanner vi dig til Six Sigma Green Belt.

Læs mere

Six Sigma Black Belt

Udvid dine Six Sigma kompetencer med et Six Sigma Black Belt. På to dage videreuddanner vi dig, så du kan tage din virksomhed mod et helt nyt niveau af Six Sigma.

Læs mere

TILMELDING Six Sigma White Belt

Six Sigma White Belt er en uddannelse på en halv dag, hvor vi introducerer dig til Six Sigma universet og -værktøjerne. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser.

  • Gentofte

    Six Sigma White Belt

    Endnu ingen datoer planlagt.

  • Hedensted

    Six Sigma White Belt

    Endnu ingen datoer planlagt.

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på +45 70277909 eller send os en mail på info@leanakademiet.dk