Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean Six Sigma kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean Six Sigma standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Vi gør det svære enkelt

Hånden på hjertet: Six Sigma kan godt virke overvældende ved første øjekast men bare rolig: Vi gør det komplekse enkelt og forståeligt, og vi har en masse øvelser og eksempler, der gør materialet relevant for din hverdag. 

Uddannelsen er certificeret

Vi har et godt ry i branchen. Ofte møder vi kunder, som har fået uddannet medarbejdere hos vores konkurrenter, og de er kede af, at de ikke er blevet dygtige nok. Vi sikrer, at du får et højt fagligt niveau og vi certificerer dig.

Six Sigma White Belt

INDHOLD Bliv introduceret til Six Sigma universet

Hvad er Six Sigma, og hvorfor bruger så mange internationale organisationer Six Sigma til at berige deres viden om deres processer? Kom på denne 3 timers intro og forstå, hvordan Six Sigma er linket sammen med Lean, og hvordan en akademisk tilgang til optimering og data kan berige din viden om dine processer. Hvordan kan du gøre brug af matematik samt statistik og via en strukturet DMAIC tilgang sikre vedvarende forbedringer baseret og underbygget af data.

Få en overordnet forståelse for Six Sigma værktøjskassen
Six Sigma er fundamentet for den databaserede tilgang, hvor evnen til at forstå processens performance er altafgørende. Kunden oplever variationen i processen og ikke den gennemsnitlige performance, vi leverer.

Dette misforstås ofte i virksomheder, hvor målinger og data ofte ikke repræsenterer kundens egentlige oplevelse af processen. Derfor bygger vi ovenpå forståelsen af spild-reduktion fra Lean universet og introducerer en databaseret tilgang, som sikrer indfrielse af kundens forventninger gennem stabile processer.

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men praktiske eksempler på hvorfor Six Sigma kan berige din optimeringsrejse

Er denne uddannelse noget for dig?
Denne introduktion er for dig, der interesserer dig for procesoptimering. Vi introducerer kursisten til det generelle procesoptimeringsunivers, forklarer forskellene i de forskellige optimeringsteknikker og giver eksempler fra virksomheder, som gør brug af den databaseret tilgang. Hvis du er interesseret i at få inspiration samt en overordnet forståelse for procesoptimering, og særligt hvad en databaseret tilgang betyder, er denne introduktion interessant for dig.

Uddannelsens indhold:
Six Sigma White Belt uddannelsen er en halv dag fyldt med spændende indhold, der introducerer og inspirerer dig til arbejdet med Six Sigma.

Introduktion til optimeringsteknikker generelt

Six Sigma baggrund

Six Sigma grundstruktur

Introduktion til Six Sigma værktøjer

Introduktion til Six Sigma matematik

Introduktion Kapabilitet og stabilitet

Introduktion til Kontrol og vedvarende forandringer

Fagområder

Six Sigma universet  en introduktion. 
Databaseret tilgang – hvordan underbygges påstande med data.

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Det er dog en fordel, hvis du har en generel Lean forståelse og eventuelt en Lean Yellow Belt uddannelse.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten have en forståelse for styrker og svagheder i forskellige optimeringsteknikker. Derudover vil kursisten have en forståelse for, hvad Six Sigma er, og hvordan det kan berige en virksomheds forståelse af deres performance – med en databaseret tilgang.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. 

Tid & sted

Undervisningen varer tre timer mellem kl 9:00 – 12:00 eller 13:00 - 16.00 - se nærmere, når du tilmelder dig. 

København: Lean Akademiets Auditorium
Hedensted: Lean Akademiets lokaler

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Det er dog en fordel, hvis du har en generel Lean forståelse og eventuelt en Lean Yellow Belt uddannelse.

Pris

Det er GRATIS at deltage på denne uddannelse.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer

Coronapas

OBS! Fra fredag den 12. november 2021 kræver kursusdeltagelse hos Lean Akademiet, at du har et gyldigt coronapas (medmindre man er officielt undtaget fra dette krav).

Coronapas skal fremvises ved forespørgsel.

Undervisere

Underviserne er: Kion Schmeltzer.

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Kursisten vil efter gennemførelsen af dette modul modtage et Six Sigma White Belt uddannelsesdiplom

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores uddannelser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Lean uddannelse

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer, at afholde vores kurser på.

Lean Akademiets Auditorium

Lean Akademiets Auditorium, Schæffergården
I København afholder vi vores kurser og uddannelser i vores egne lokaler på Schæffergården i Gentofte. Schæffergården er et gammelt jagtslot fra 1755, som ligger i et smukt og grønt parklandskab. Vores lokaler ligger i den nyere fløj vest for hovedbygningen. Her har vi et stort og lyst Auditorie, hvor der er god plads til både præsentationer, gruppearbejde og eget projektarbejde.

Schæffergården ligger 15 minutters kørsel fra Københavns centrum, og der er masser af parkeringspladser. Derudover er der gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Adresse

Lean Akademiets Auditorium
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte

Lean Akademiet Hedensted

Lean Akademiet, Hedensted
I Hedensted afholder vi vores kurser og uddannelser ved Lean Akademiets afdeling i Jylland.
Hedensted ligger tæt på motorvejsnettet, og der er parkering lige uden for døren. Med offentlig transport er der adgang med bus fra både Vejle og Horsens.

Adresse

Lean Akademiet
Spettrupvej 7
8722 Hedensted

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på uddannelse hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Det er dog en fordel, hvis du har en generel Lean forståelse og eventuelt en Lean Yellow Belt uddannelse.

Der er ingen eksamen på denne uddannelse.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Six Sigma kompetencer.

Der er altid parkeringsmuligheder ved vores undervisningslokationer.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Vi vil rigtig gerne passe godt på dig og hinanden. Derfor foregår undervisningen i store og luftige lokaler, og vi sørger for, at der er god afstand mellem kursisterne. I pauserne sørger vi for at få luftet grundigt ud. Derudover har vi sprit på alle bordene.

Vi opfordrer til, at man udviser respekt og tager hensyn til sine medkursister, at vi holder god afstand til hinanden og ofte vasker og spritter vores hænder af.

OBS! Fra fredag den 12. november 2021 kræver kursusdeltagelse hos Lean Akademiet, at du har et gyldigt coronapas (medmindre man er officielt undtaget fra dette krav).

Coronapas skal fremvises ved forespørgsel.

Et coronapas er gyldigt: 
• Ved negativ PCR test højest 96 timer gammel.
• Ved negativ kvik-test højest 72 timer gammel.
• Ved færdigvaccination.
• Ved påbegyndt vaccination mindst 14 dage efter første dosis. 

Et gyldigt coronapas kan dokumenteres i papirformat eller elektronisk, fx via testsvar på sms, udskrifter mv. Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til indehaverens medbragte pas, sundhedskort, kørekort eller andet offentligt udstedt ID.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på @leanakademiet.dk

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Du får faglig support og sparring under hele uddannelsesforløbet og en gang om året mødes vi i vores LA Alumni Club til en spændende faglig og social dag.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UDDANNELSER Hvad med en af vores andre bælteuddannelser?

Din Lean Six Sigma rejse starter på Lean Six Sigma Yellow Belt, går gennem Lean Six Sigma Green Belt og Lean Six Sigma Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Lean Six Sigma Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Lean Six Sigma. Når du tilmelder dig fx Lean Six Sigma Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Lean Six Sigma Yellow Belt og Lean Six Sigma Green Belt.

Lean Six Sigma Uddannelser

Bælteuddannelser

Du læser nu om Six Sigma White Belt, som er en halv dags uddannelse, hvor vi introducerer dig til Six Sigma tankegangen og værktøjerne. Hvad med et Lean Six Sigma Yellow Belt?

Niveau 1, Lean Six Sigma Yellow Belt, 5 dage

Lean Six Sigma
Yellow Belt

Vil du være den kompetente Lean Six Sigma projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter? Vi giver dig værktøjerne og træner dig.

Læs mere
Niveau 2, Lean Six Sigma Green Belt, 13 dage

Lean Six Sigma
Green Belt

Vil du kunne gennemføre en Lean Six Sigma implementering med målbare resultater? Her bliver du den kompetente Lean projektleder til optimeringsprojekter.

Læs mere

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

MODULOVERBYGNING Har du allerede en Lean Six Sigma uddannelse?

Har du allerede en Lean Six Sigma uddannelse fra Lean Akademiet? Og ønsker du at uddanne dig videre på din Lean rejse? Så er det denne vej, du skal. Her kan du læse mere om vores moduloverbygninger, hvor du fx kan bygge et Lean Six Sigma Green Belt oven på dit Lean Six Sigma Yellow Belt, eller et Lean Six Sigma Black Belt oven på dit Lean Six Sigma Green Belt. 

Modul - Six sigma Yellow Belt

Six Sigma
Yellow Belt

Udvid dine Lean kompetencer med et lag af dataforståelse. Six Sigma tilfører vigtige matematiske værktøjer og dataforståelse til dit videre arbejde med Lean.

Læs mere
Modul - Lean Six Sigma Green Belt

Lean Six Sigma
Green Belt

Er du allerede Lean Yellow Belt? Så kan du tilmelde dig moduloverbygningen her. På fire dage videreuddanner vi dig til Lean Green Belt.

Læs mere
Modul - Lean Six Sigma Black Belt

Lean Six Sigma
Black Belt

Udvid dine Lean kompetencer med et Lean Black Belt. På tre dage videreuddanner vi dig, så du kan tage din virksomhed mod et helt nyt niveau af Lean.

Læs mere

TILMELDING Six Sigma White Belt

Six Sigma White Belt er en uddannelse på en halv dag, hvor vi introducerer dig til Six Sigma universet og -værktøjerne. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser.

OBS!! Den øverste tilmelding er et formiddagshold kl. 9-12
Den nederste tilmelding er et eftermiddagshold kl. 13-16

 • Gentofte

  Six Sigma White Belt
 • 3. marts 2022
  Gentofte
  0 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Torsdag 3. marts 2022
 • 3. marts 2022
  Gentofte
  0 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Torsdag 3. marts 2022
 • Hedensted

  Six Sigma White Belt
 • 2. marts 2022
  Hedensted
  0 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 2. marts 2022
 • 2. marts 2022
  Hedensted
  0 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 2. marts 2022

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på 70277909 eller send os en mail på @leanakademiet.dk