Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Faste forløb – samme hold

Styrken ved vores undervisning er, at du bliver tilknyttet et fast hold. Du møder andre kursister og styrker dit netværk, og så får du faglig sparring og support fra dine undervisere gennem hele uddannelsesforløbet.

Erfarne undervisere

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Certificeret uddannelse

Vi har et godt ry i branchen. Ofte møder vi kunder, som har fået uddannet medarbejdere hos vores konkurrenter, og de er kede af, at de ikke er blevet dygtige nok. Vi sikrer, at du får et højt fagligt niveau og vi certificerer dig.

knude-Ele

INDHOLD E-learning - Lean & Bæredygtighed

Dette er en E-learning uddannelse i Lean & Bæredygtighed, hvor vi gennem fire digitale undervisningsmoduler bestående af videoer, digitalt undervisningsmateriale og spændende opgaver giver dig konkrete redskaber til at komme i gang med at arbejde mere fokuseret med bæredygtighed, grøn omstilling, cirkulær økonomi og FN’s Verdensmål. 

Hvorfor et kursus i Lean & Bæredygtighed?
Du har sikkert hørt om begreberne grøn omstilling, Cirkulær økonomi, FN’s Verdensmål m.m. Men hvad gemmer der sig bag ordene? Og hvordan kan vi indarbejde dem i vores forretning, så vi vækster, samtidig med at vi reducerer CO2 udledningen? I Lean Akademiets arbejde med den grønne omstilling kunne vi se, at vi kom til at arbejde med de samme principper og værktøjer, som vi arbejder med i Lean implementeringen. Derfor har vi udviklet dette kursus.

Lean & Bæredygtighed er et digitalt træningsforløb bestående af fire moduler, hvor vi giver dig en grundig introduktion til Lean principper og værktøjer til at arbejde med bæredygtighedsbegrebet. Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage i brug. 

E-learning
Uddannelsen foregår via uddannelsesplatformen EasyGenerator, hvor du får adgang til alt undervisningsmateriale. Vi sidder klar på den anden side af skærmen med en kontaktperson, der er klar til at hjælpe dig.

Er denne uddannelse noget for dig?
Vi udbyder vores E-learning kursus i Lean & Bæredygtighed, så det passer perfekt til både service, administration og produktion. Kurset sikrer, at får du den nødvendige og basale viden om Bæredygtighed og Lean.

Vi garanterer et digitalt kursus, der er fyldt med praktiske eksempler, teori og ikke mindst øvelser i form af cases og opgaver. Vi garanterer en sammenhængskraft, som tydeliggør, hvorledes Lean helt naturligt kan understøtte den bæredygtige tænkning. 

Uddannelsens indhold:
Uddannelsen består af fire moduler. Hvert modul indeholder undervisningsmateriale i form af undervisningsvideoer, tekstmateriale og forskellige opgaver, der skal gennemføres for at modulet bestås.

Intro til Lean & Bæredygtighed
Intro til din underviser 

Intro til bæredygtighedsbegrebet
Det historiske perspektiv
Den 3 dobbelte bundlinje
Verdensmålene
Vision

Kombinationen af Lean & Bæredygtighed
Intro til Lean
VSA; Værdistrømsanalyse 
Grønt spild
Lean værktøjskassen

Cirkulær økonomi
Sommerfuglemodellen
5 forretningsmodeller
Disruptive teknologier

Bæredygtig strategi
Business Model Canvas (BMC) 
Kommunikation
Miljø tavle - 'Green Corner'

Hvorfor arbejde med bæredygtighed?
Næste step i bæredygtighedsarbejdet

Fagområder

Lean Principper  Er de bæredygtige?
Den tredobbelte bundlinje - Det handler om kundeværdien
Spildtyper – sammenhæng til FN's Verdensmål
Cirkulær økonomi - Fokus på fra 'vugge til vugge'
Green Corner  Den visuelle miljøtavle
Grøn Målstyring Du får, hvad du måler på

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at tage kurset. Vi starter helt fra bunden. Uddannelsen er målrettet dig, der gerne vil introduceres til, hvordan du skaber en mere bæredygtig forretning og ikke mindst kombinerer Lean værktøjskassen med den grønne omstilling.

Udbytte

Efter gennemførelsen af dette kursus vil du som kursist evne at flytte bæredygtighedsarbejdet til et nyt niveau. Du vil kunne introducere konkrete redskaber til at komme i gang med at arbejde mere fokuseret med den grønne omstilling i egen organisation.

Er du klar til at E-learning? Så klik her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er rammerne omkring dit kursus.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på kursus hos os. 

Tid & sted

E-learning uddannelsen i Lean & Bæredygtighed gennemføres digitalt gennem EasyGenerator. Når du køber din digitale E-learning uddannelse, vil du modtage en bekræftelse samt link til dit kursus. Og så er du klar til at komme i gang!

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Vi starter helt fra bunden. Uddannelsen er målrettet dig, der gerne vil introduceres til, hvordan du skaber en mere bæredygtig forretning og ikke mindst kombinerer Lean værktøjskassen med den grønne omstilling.

Pris

Prisen for dette forløb er 2.500 DKK eksklusiv moms. 

Adgang til kursus

Lean Akademiet giver 3 måneders adgang til dit E-learning kursus, samt til alt materiale der anvendes under kurset. 

Undervisere

Kursets underviser er Simone Sæderup Nielsen
Desuden er der tilknyttet en kontaktperson under kurset, som er Pernille Landbo.

Eksamen

Uddannelsen består af forskellige slags test fordelt på de fire undervisningsmoduler. Disse skal gennemføres for at bestå uddannelsen og modtage uddannelsesbevis.

Er du klar til at E-learning? Så klik her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores kurser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

E-learning Lean og Bæredygtighed

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er rammerne omkring dit E-learning kursus.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når undervisningen er interaktiv og spændende. Derfor anvender vi undervisningsplatformen, EasyGenerator, der fordrer interaktiv undervisning gennem opgaver, cases og test. Undervisningen har forskellige former, og du vil ikke komme til at kede dig. Og husk: Du har tre måneders adgang til dit kursus og tilhørende kursusmateriale, som du kan bruge i din egen organisation.

E-learning Lean og Bæredygtighed

EasyGenerator
Hele Lean & Bæredygtighed E-learning uddannelsen foregår gennem EasyGenerator. Her findes alt undervisningsmateriale som fx videopræsentationer, praksiseksempler, tavler, øvelser og cases.

E-learning Lean og Bæredygtighed

Videopræsentationer
På EasyGenerator består størstedelen af undervisningen af videopræsentationer, som introducerer dig til de forskellige emner, værktøjer og metoder. Videopræsentationerne suppleres af tekstmateriale, hvor du kan læse mere om de enkelte emner.

Er du klar til at E-learning? Så klik her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at byde dig velkommen til kursus hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Umiddelbart efter tilmelding får du tilsendt en bekræftelse på dit køb af kursus. Heri finder du et link med login-oplysninger til vores E-learning platform EasyGenerator. Det er fra denne platform al E-learning undervisning i form af videopræsentationer m.m. foregår.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot digitalt kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Efter køb kan kursusafgiften ikke refunderes.

Efter køb findes ingen refusion.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på info@leanakademiet.dk

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Du får faglig support og sparring under hele uddannelsesforløbet og en gang om året mødes vi i vores LA Alumni Club til en spændende faglig og social dag.

Er du klar til at E-learning? Så klik her

UDDANNELSER Hvad med en af vores Lean bælteuddannelser?

Vores uddannelser er bygget op med en bæltecertificering i fire farver. Farverne har i århundrede været brugt i kampsport som en visuel identificering af det niveau, den pågældende udøver holder. I dag bruges bæltefarverne også inden for Lean og Six Sigma og skaber et fælles sprog.

Din Lean rejse starter på Lean Yellow Belt, går gennem Lean Green Belt og Lean Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Lean Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Lean. Når du tilmelder dig fx Lean Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Lean Yellow Belt og Lean Green Belt.

belt-lyb2x

Lean Yellow Belt

Vi introducerer dig til Lean tankegangen og værktøjerne, og du bliver den kompetente Lean projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-lgb2x

Lean Green Belt

Vil du kunne gennemføre en Lean implementering med målbare resultater? Her bliver du den kompetente Lean projektleder til optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-lbb2x

Lean Black Belt

Ønsker du kompetencer til at gennemføre en Lean udrulning? På denne uddannelse bliver du en processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen.

Læs mere
belt-lmbb2x

Lean Master Black Belt

Dette er vores top-uddannelse. Vi uddanner dig til at være blandt de allerdygtigste til Lean på 12 dage fra start til slut.

Læs mere

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-620

KØB E-learning - Lean & Bæredygtighed

Vil du være i stand til at indarbejde grøn omstilling, cirkulær økonomi og FN’s Verdensmål i din forretning? Lean & Bæredygtighed sikrer vækst, samtidig med at CO2 udledningen reduceres.

LEAN & BÆREDYGTIGHED E-LEARNING

2.500 DKK
4 MODULER / 1-2 DAGE

Vil du være i stand til at indarbejde grøn omstilling, cirkulær økonomi og FN’s verdensmål i din forretning? Lean & Bæredygtighed sikrer vækst, samtidig med at CO2 udledningen reduceres.

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på +45 70277909 eller send os en mail på info@leanakademiet.dk