Grafisk facilitering – 1 dag

Bliv dygtig til at sætte billeder på dine ord og idéer i dette kursus i grafisk facilitering

Lær at bruge grafiske teknikker til at ‘sætte billeder’ på dine budskaber. Det sker i et visuelt sprog i form af tegninger, symboler, enkle tekster, metaforer og farver.
Grafisk facilitering kan bruges ved workshops, møder, undervisning og ved andre processer hvor overblik og fælles forståelse er i fokus.
Du behøver ikke at have særlige tegnefærdigheder. Med de anvendte teknikker kan alle være med, og du vil opnå et mærkbart løft af din visuelle formåen.

I prisen er inkluderet tegneredskaber og en bog med mange gode skabeloner.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Grafisk Facilitering, et kursus hvor du lærer at tegne.

Alle kan lære at tegne og skrive flot, så du kan få dine budskaber ud på en visuel og inspirerende måde. Grafisk facilitering er et kursus, hvor du lærer både at skrive og tegne på bare én dag.

Lean Akademiet er kendt for at bruge Grafisk Facilitering på alle kurser. Det betyder, at vi ikke anvender powerpoints og det gør undervisningen mere inspirerende og spændende.

Nu får du mulighed for at lære teknikken og lave flotte illustrationer.

Program

 

Enkle tegneteknikker

Det er heldigvis kun en myte, når mange mennesker tror de ikke kan tegne. Her lærer du en enkel og effektfuld tegneteknik til at tegne symboler og enkle illustrationer.

Præsentationsskrift – en tydelig og levende håndskrift

Hvordan en tekst bliver læsbar og hvordan forskellige skrifttyper kan understøtte budskabet

Grafiske virkemidler

Med enkle bokse, pile m.m. kan der med få midler skabes et visuel overblik, der gør det komplekse enklere og forståeligt.

Kobling mellem personer, objekter, tale, tekst, farver, processer og effekter

Hvordan de forskellige elementerne kan kombineres og skabe en tydelig sammenhæng, der får modtagerne til at tænke ‘AHA’.

Transformering af ord og begreber til et visuelt sprog

Det kan være en udfordring at omsætte ord og begreber til visuelle symboler. Her drejer det sig om at have en “mental visuel ordbog”. Det træner vi.

Visuel og kreative brug af flipover og whiteboard

Du lærer at udvikle flotte og professionelle flipovers og præsentationer på whiteboards

Introduktion til wallpaper (store vægkort)

Metoden kan bruges på flere måder – fx til større visuelle processer hvor flere arbejder samtidig eller som et visuelt referat af en proces.

Grafiske skabeloner

Ved brug af grafiske skabeloner skabes en visuel struktur der giver klare rammer samtidig med at der er plads til kreativitet og ideudvikling.

Sådan er kurset

Kurset foregår i et dynamisk og visuelt læringsrum. Med små oplæg, demonstration af teknikkerne og masser af praktisk træning med lækre penne og farver.

Underviser

Konsulent, illustrator og grafisk facilitator Claus Bekker Jensen, Visuel Vision. Medforfatter til flere bøger om formidling – blandt andet bøgerne ‘Præsentationer der fænger’.

På kurset får du bogen “Præsentation der fænger” samt et sæt af tush, som fremover bliver uundværlige i dine grafiske præsentationer.

 

Kommende kurser:

  • Glostrup 12. Marts 2021 - 1 dag
   Pris: 3.900,- (eskl. moms)
   Se mødedage
   Fre 12/03-2021

  Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

  Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

  Praktisk information om kurset

  Undervisere
  Kursets underviser er Claus Bekker Jensen

  Pris
  Pris for dette kursus er 3.200 kr. pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe og -kage samt tegneredskaber og en bog med mange gode skabeloner

  Næste kursus
  Se vores kursuskalender her

  Kursussteder
  København: Glostrup Park Hotel

  Kursusrelateret Litteratur
  ‘Præsentationer der fænger’ af Claus Bekker Jensen

  Tider
  Undervisningen foregår fra kl 8:30 – 16:00  med indlagte pauser

  Parkering
  Der er altid parkeringsmuligheder ved hotellet uden parkeringstakst

  Overnatning
  Arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget

  Fakturering
  Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning pga. for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften

  Afbestilling
  Skal ske skriftligt

  Rabat
  Ved tilmelding af 2 personer eller flere fra samme firma ydes 10 procent rabat

  Forbehold
  Der tages forbehold for evt. ændringer i program, tid og sted

  Kursisterne siger:

  • En god og lærerig uddannelse. Underviseren var dygtig og inspirerende. Hun havde en god kobling til det virkelige liv. Jeg fik det forventede ud af kurset – og oveni det et job og en god karakter! J Jeg kan anbefale kurset til andre – har jeg allerede gjort.

   Henrik Holst
   Linak
  • En god og veltilrettelagt uddannelse med en passende fordeling imellem teori og praksis. Sød, imødekommende og velforberedt instruktør. Jeg fik det forventede udbytte og vil klart anbefale kurset til andre.

   Tommy Hjorth Nielsen
   Nov Denmark
  • Et godt forløb med en god blanding af teori og praksis. Jeg fik indblik i mange relevante værktøjer. Uddannelsen havde fokus på udfordringer, jeg kunne nikke genkendende til i min hverdag. Jeg fik gode anvisninger til, hvordan mine udfordringer kunne tackles, hvilket gjorde mig bedre i stand til at løse dem. Super gode instruktører med meget praktisk erfaring, de kunne dele ud af.

   Dorte Bjerregaard
   AOF Nord
  • Jeg har nu deltaget i 2 kurser hos LeanAkademiet, og det bliver helt sikkert ikke det sidste.
   Undervisernes evne til at formidle emnerne i et forståelig sprog, og brugen af grafisk facilitering og praksisnære eksempler og øvelser, gør, at jeg ikke bare går fra kurserne med en teoretisk viden, men også en praktisk erfaring. LeanAkademiet får den varmeste anbefaling herfra!

   Søren Fur Fischer
  • Et rigtig godt kursus, hvor jeg har fået værktøjer, som jeg vil bruge fremadrettet – både privat og i en fremtidig virksomhed. Super godt med vekslen mellem teori og praksis – det vil gøre det lettere at implementere værktøjerne efterfølgende. Stor indsigt og et stort udbytte.

   Annette Jensen
   Privat
  • En uddannelse, der har behandlet Lean i dybden. Der har gennem hele forløbet været fokus på sikring af deltagernes forståelse – både teoretisk og praktisk. Underviseren var rigtig god og forstod at fange den enkelte deltager på en levende og engageret måde.

   René Fuhlendorf
   Elbek Weirup

  Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

  pdf_leanivirksomheden

  Lean i virksomheden e-bog

  En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

  pdf_leanledelse

  Lean ledelse i e-bog

  På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

  pdf_maalstyring

  Målstyring på den nemme måde

  Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

  Hvem har du brug for?

  Tag en snak med os - helt uforpligtende
  - så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Newsletter

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

  Something went wrong. Please check your entries and try again.

   

  Lean Akademiet holder til her:

  SJÆLLAND:

  Lean Akademiet
  Borupvang 3
  2750 Ballerup

  T:  +45 7027 7909
  @: info@leanakademiet.dk

  JYLLAND:

  Lean Akademiet
  Spettrupvej 7
  8722 Hedensted