Onlinekursus i Grundlæggende Projektledelse

Nu har du mulighed for at tage vores onlinekursus i Grundlæggende Projektledelse. Efter flere måneders udvikling og test, er vi nu klar med endnu et online forløb, der har en så høj kvalitet, at vi kan udbyde kurset til vores kunder.

Dette er uden tvivl markedets bedste online introduktion til projektlederens værktøjskasse. Her er ikke tale om selvstudie, men en uddannelse, hvor du deltager i webinarer og efterfølgende har opgaveløsning med feedback.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Kurset er en introduktion til projektlederens værktøjskasse

Vi udbyder nu et 100% online kursus i Grundlæggende Projektledelse, hvor vi gennem 6 webinarer, videoer, on-line-præsentationer og spændende opgaver giver dig de færdigheder, der skal til for at du kan blive en stærk projektleder. Uddannelsen foregår via vores egen uddannelsesplatform på Moodle.

Målgruppe

Dette online kursus er for dig, der er projektleder eller som skal igang med at være det. Vi giver dig en grundig introduktion til projektlederens værktøjskasse.

Udbytte

Kurset giver dig en god forståelse for, hvad Projektledelse går ud på – og giver dig værktøjer til at blive en dygtig projektleder.

Vi arbejder med:

 • Projektets målformulering og projektbeskrivelsen
 • Interessentanalyse og -håndtering
 • Hvordan du planlægger dit projekt
 • Aktivitetsplanlægning og estimering
 • Risikoanalyse og -håndtering
 • A3 som værktøj til projektbeskrivelse og opfølgning
 • Lean og Scrum i projekter
 • Visualisering og Obeya (War-room)

Indhold

Uddannelsen består af webinarer. Du skal sætte tid af til at deltage i 6 webinarer i alt (fire à 2 timer og to webinarer à 3 timers varighed). Derudover vil der være små videoer, der skal ses inden hvert webinar, samt opgaver, som skal løses i undervisningstiden – plus en hjemmeopgave – du får grundig feedback på denne opgave.

Webinar 1:
Velkomst, introduktion, træning med teknik. Projektet som arbejdsform.

Webinar 2:
Projektets mål og målhierarki

Webinar 3:
Håndtering af interessenter og kvalitet. Introduktion til og opstart på hjemmeopgave.

Webinar 4:
Planlægning 1: Milepælsplanlægning

Webinar 5:
Planlægning 2: Aktivitetsplanlægning (WBS) og estimering

Webinar 6:
Risikoanalyse og projektorganisation

Eksamen & bedømmelse

Vi afholder ikke eksamen på denne uddannelse. Vi bruger i stedet tiden intensivt på de konkrete værktøjer, mens du er på kursus. Kurset afsluttes med en hjemmeopgave – du får grundig vejledning til og feedback på denne.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Projektledelse for at deltage. Vi starter fra bunden og fører dig sikkert igennem en høj læringskurve.

Økonomi                                                                                                                           

Prisen for dette forløb er kr. 3.900,- eksklusiv moms.

Kommende kurser:

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset

 

Undervisere
Kursets underviser er Leif Knudsen.

Webinarer – online uddannelse
Uddannelsen består af 6 webinarer (fire à 2 timer og to webinarer à 3 timers varighed). Webinarerne finder sted på vores eget online undervisningsunivers på Moodle.

Planlagte webinar-dage fremgår under tilmelding i højre side.

 

 

Eksamen
Vi afholder ikke eksamen på dette kursus. Vi bruger i stedet tiden intensivt på de konkrete værktøjer, mens du er på kursus. Derudover skal du aflevere en hjemmeopgave – du får grundig vejledning samt feedback på denne.

Pris
Prisen for dette forløb er kr. 3.900,- eksklusiv moms.

Kursisterne siger:

 • Jeg har gennemført Lean Manager og efterfølgende MasterClass ved Lean Akademiet. Uddannelserne har for mig været yderst anvendelige, både i mit virke som værkfører men også i min fritid som idrætsleder. Lean Akademiet er YDERST professionelt og underviser på den mest jordnære og inspirerende måde jeg har oplevet. Underviserene er særdeles kompetente og forstår at omsætte teori til noget der kan håndteres på alle niveauer.Vil du have den bedste Lean uddannelse, så er det med garanti hos Lean Akademiet det skal foregå.

  Allan B. Rix
  Danisa A/S
 • Fantastisk inspirerende og motiverende undervisning hver eneste gang

  Solveig Holm
 • Definitely the best course I have been on. Super exciting courses with skilled and nice teachers who really manage to capture the course participants with their creative and engaging form of teaching. I would definitely recommend the Lean Academy to anyone who works (or is interested in) Lean, and I will definitely use the Lean Academy again. Five big stars!

  Daniel Frølund
 • Jeg er meget positiv over for uddannelsen og forløbet i det hele taget! Underviseren var medrivende i sin måde at undervise på. Når engagementet og overbevisningen brænder igennem, er det enormt effektfuldt. Jeg fik en fantastisk behandling – det er jeg meget taknemmelig over! Jeg kan helt klart anbefale kurset til andre. Jeg fortæller om det til alle, der gider høre på det.

  Malene Klim Hansen
  Supergros
 • En uddannelse, der gav et fantastisk overblik. Vi holdt hele tiden fast i den røde tråd, og uddannelsen var logisk og professionelt opbygget. Teorien blev hele tiden koblet til eksempler fra den administrative og produktive verden. Underviseren, Ann Møller Svendsen, er bare en ener! En stjerne, man har mødt på sin vej gennem arbejdslivet. – tak for det!

  Karen Svarre Asmussen
  Danish Crown
 • Et godt kursus med gode instruktører, der havde rigtig fin praktisk erfaring. Det havde især værdi for mig at lære om, hvordan det altid gør forskel, når en ekstern konsulent kan formidle et budskab. Kurset er anbefalelsesværdigt.

  Yvette Bentsen
  Statens Serum Institut

Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

pdf_leanivirksomheden

Lean i virksomheden e-bog

En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

pdf_leanledelse

Lean ledelse i e-bog

På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

pdf_maalstyring

Målstyring på den nemme måde

Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

Hvem har du brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende
- så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Lean Akademiet holder til her:

SJÆLLAND:

Lean Akademiet
Borupvang 3
2750 Ballerup

T:  +45 7027 7909
@: info@leanakademiet.dk

JYLLAND:

Lean Akademiet
Spettrupvej 7
8722 Hedensted