Onlinekursus i Grundlæggende Projektledelse

Nu har du mulighed for at tage vores onlinekursus i Grundlæggende Projektledelse. Efter flere måneders udvikling og test, er vi nu klar med endnu et online forløb, der har en så høj kvalitet, at vi kan udbyde kurset til vores kunder.

Dette er uden tvivl markedets bedste online introduktion til projektlederens værktøjskasse. Her er ikke tale om selvstudie, men en uddannelse, hvor du deltager i webinarer og efterfølgende har opgaveløsning med feedback.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Kurset er en introduktion til projektlederens værktøjskasse

Vi udbyder nu et 100% online kursus i Grundlæggende Projektledelse, hvor vi gennem 6 webinarer, videoer, on-line-præsentationer og spændende opgaver giver dig de færdigheder, der skal til for at du kan blive en stærk projektleder. Uddannelsen foregår via vores egen uddannelsesplatform på Moodle.

Målgruppe

Dette online kursus er for dig, der er projektleder eller som skal igang med at være det. Vi giver dig en grundig introduktion til projektlederens værktøjskasse.

Udbytte

Kurset giver dig en god forståelse for, hvad Projektledelse går ud på – og giver dig værktøjer til at blive en dygtig projektleder.

Vi arbejder med:

 • Projektets målformulering og projektbeskrivelsen
 • Interessentanalyse og -håndtering
 • Hvordan du planlægger dit projekt
 • Aktivitetsplanlægning og estimering
 • Risikoanalyse og -håndtering
 • A3 som værktøj til projektbeskrivelse og opfølgning
 • Lean og Scrum i projekter
 • Visualisering og Obeya (War-room)

Indhold

Uddannelsen består af webinarer. Du skal sætte tid af til at deltage i 6 webinarer i alt (fire à 2 timer og to webinarer à 3 timers varighed). Derudover vil der være små videoer, der skal ses inden hvert webinar, samt opgaver, som skal løses i undervisningstiden – plus en hjemmeopgave – du får grundig feedback på denne opgave.

Webinar 1:
Velkomst, introduktion, træning med teknik. Projektet som arbejdsform.

Webinar 2:
Projektets mål og målhierarki

Webinar 3:
Håndtering af interessenter og kvalitet. Introduktion til og opstart på hjemmeopgave.

Webinar 4:
Planlægning 1: Milepælsplanlægning

Webinar 5:
Planlægning 2: Aktivitetsplanlægning (WBS) og estimering

Webinar 6:
Risikoanalyse og projektorganisation

Eksamen & bedømmelse

Vi afholder ikke eksamen på denne uddannelse. Vi bruger i stedet tiden intensivt på de konkrete værktøjer, mens du er på kursus. Kurset afsluttes med en hjemmeopgave – du får grundig vejledning til og feedback på denne.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Projektledelse for at deltage. Vi starter fra bunden og fører dig sikkert igennem en høj læringskurve.

Økonomi                                                                                                                           

Prisen for dette forløb er kr. 3.900,- eksklusiv moms.

Kommende kurser:

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset

Undervisere
Kursets underviser er Leif Knudsen.

Overbygning
Du modtager et kursusbevis for din gennemførelse af Grundlæggende Projektledelse.

Webinarer – online uddannelse
Uddannelsen består af 6 webinarer (fire à 2 timer og to webinarer à 3 timers varighed). Webinarerne finder sted på vores eget online undervisningsunivers på Moodle.

Planlagte webinar-dage fremgår under tilmelding i højre side.

 

Eksamen
Vi afholder ikke eksamen på dette kursus. Vi bruger i stedet tiden intensivt på de konkrete værktøjer, mens du er på kursus. Derudover skal du aflevere en hjemmeopgave – du får grundig vejledning samt feedback på denne.

Pris
Prisen for dette forløb er kr. 3.900,- eksklusiv moms.

Kursisterne siger:

 • Leanakademiet har mennesket med i undervisningen og i leanløsningerne. Fantastisk inspirerende undervisning. Prøv det!

  Jørn Stjernholm
 • Ann er skarp, indlevende og en fremragende underviser. Hvis du vil have det forkromede overblik over LEAN universet, så er det her, du får svaret.... tak for en fantastisk rejse ind i denne verden...jeg føler mig inspireret ...takket være Ann!!

  Karen Svarre Asmussen
 • En rigtig god uddannelse med både teori og praktik! Glæder mig til at komme i gang ude i virksomheden. Selve den røde tråd i Lean med fokus på forandringsledelse, vision, mål og værdistrømsanalyse havde værdi for mig. Underviseren var meget kompetent god! Jeg fik helt afgjort det forventede udbytte – og kan anbefale kurset til andre.

  Ian Schlottmann
  AO Johansen
 • Kurset var helt perfekt. Det, der er godt ved Kata, er, at det får ting til at ske. Andre Lean værktøjer er ikke altid så stærke, fordi de ikke nødvendigvis gør Lean til en vane – til en måde at arbejde på. Jeg kan godt lide, at der ikke anvendes Powerpoints, men papmodeller. Det virker utrolig stærkt. Kursets instruktør og udbytte oversteg mine forventninger!

  Lars Lean
  Hofor
 • Lean akademiet får mine varmeste anbefalinger.
  Dygtige og inspirerende undervisere, der sikre den bedste form for Action learning.
  Kursus forløbet har givet masser af inspiration og læring, der er lige til at tage med hjem og praktisere med succes.

  Lene Sørensen
 • En kanon god og rigtig relevant uddannelse, hvor det er var rigtig godt, at der IKKE blev brugt PowerPoints. Underviseren, Morten Jacobsen, var ekstremt dygtig og meget kompetent – både i forhold til teoretisk viden og cases fra den virkelige verden.

  Carsten Johansen
  VELUX Accessories

Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

pdf_leanivirksomheden

Lean i virksomheden e-bog

En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

pdf_leanledelse

Lean ledelse i e-bog

På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

pdf_maalstyring

Målstyring på den nemme måde

Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!