Kata Coaching Dojo – 1 dag

Træn dig til fremragende coachingfærdigheder med Tilo Schwarz og Kata Coaching Dojo

en praktisk træningsdag, der giver en pålidelig metode til udvikling af coachingfærdigheder med stor effekt.

en række specialdesignede træningsøvelser som coaches gentagne gange kan øve i deres egen organisation.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Kata Dojo er en træningsmetode, som udvikler Kata coaching evner og forbedrer færdighederne hos etablerede Kata coaches.

 

OM KATA COACHING DOJO

Kata Dojo er praktisk træning i en hurtig og effektiv tilgang til at udvikle coaching færdigheder hos enkeltpersoner, såvel som alle ledelsesniveauer i en organisation.

Udvikling af gode coaching evner, som virkelig understøtter organisationen i arbejde med løbende forbedringer, kan være en af ​​vores tids ledelsesmæssige kerneopgaver. Evnen til at træne er ikke kun afgørende for dem, der arbejder med Toyota Kata – det bliver en vigtig færdighed for enhver leder.

At udvikle fremragende coachingfærdigheder er vanskeligt og kræver træning. I de fleste organisationer leverer vi imidlertid ikke de rammer eller den tid, der er nødvendig til at træne det. Derfor udvikler Kata Coaching sig alt for langsomt – eller slet ikke.

 

Ideen

Kata Dojo giver trænere mulighed for at øve specifikke situationer og svar i et trygt miljø. Via rollespil genereres langt flere coachingfrekvenser, end hvad der ville forekomme i det daglige arbejdsliv.

Den traditionelle Coaching Kata giver et udgangspunkt for enhver Coach via et spørgsmålskort med 5 spørgsmål. Men, at udvikle fremragende egenskaber og være i stand til at coache naturligt, på en meget støttende og motiverende måde, ligger ud over den traditionelle Coaching Kata og kræver derfor omfattende træning.

Tilgangen i Kata Dojo ligner den vi kender fra sportsverdenen, hvor trænere gentagne gange kan øve en række specielt designede træningsøvelser. Træningsøvelserne giver mulighed for at udvikle færdigheder gennem gentagelse af coachingsituationer i et sikkert miljø.

Forestil dig, at din organisation har et permanent træningscenter for ledere, konsulenter og teamledere, hvor de kan forbedre deres coaching- og kommunikationsevner. Det er Kata Dojo!

 

Fra denne træning, vil du hjem med …

 • nyttige tip og tricks til at udvikle dine coaching-evner
 • evnen til at bruge uddybende spørgsmål ud over 5Q Kata coaching kortet
 • en træningsmetode til coaches, som kan etableres i din egen organisation

Kommende kurser:

 • Ballerup 27. Maj 2020 - 1 dag
  Pris: 4.500,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Ons 27/05-2020

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset

Instruktører
Undervisningen faciliteres af Tilo Schwarz fra Lernzone

Pris
Prisen for kurset er DKK 4.500 (eksklusiv moms). Beløbet inkluderer foruden morgenmad, frokost, kage og eftermiddagskaffe også kursusmateriale og øvelser

Kursus overbygning
Dette kursus er en overbygning til Toyota Kata – 2 dage

Kursussted
Sjælland: World Trade Center, Ballerup – Borupvang 3, 2750 Ballerup DK

Kursusrelateret litteratur
Toyota Kata: Managing People for Improvement” af Mike Rother
The Toyota Kata Memory Jogger” af Tilo Schwarz, Jean-Marc & Marc-Olivier Legentil

Afbestilling
Skal ske på skrift. Ved afbestilling tilbagebetales 95% af beløbet op til 3 uger før kursusstart. Afbestillinger herefter tilbagebetales ikke.

Rabat
Ved tilmelding af 2 personer eller flere fra samme firma ydes 10 % rabat.

Tider
Undervisningen er fra 8:30 – 16:00, med indlagte pauser undervejs

Parkering
Der kan parkeres på bagsiden af WTC, hvor der er en stor parkeringsplads uden betaling

Offentligt transport
WTC Ballerup: beliggende 1200 meter fra Malmparken Station. Bus 40E, 55E og 350S kører til WTC på 2 min.

Hotel
Hotel Lautrup Park ligger 400 meter fra WTC Ballerup. Det er en gåtur på 5 min. Arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget

Fakturering
Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften

Forbehold
Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Kursisterne siger:

 • Meget lærerigt kursus med en tankegang, som kan bruges til forbedring i mange sammenhænge. Fik mange brugbare værktøjer og oplevelser. Kompetente, sjove og inspirerende undervisere, som jeg gerne vil undervises af igen. Jeg håber at kunne bruge min viden i hverdagen – der er ingen tvivl om, at I vil blive brugt som konsulenter. Vil anbefale jer til alle, jeg kender.

  Claus Daugaard
  Alfa Laval
 • En meget professionelt planlagt uddannelse. Godt med et praktisk projekt. Underviseren er tydeligt meget erfaren inden for emnet og er god til at lære fra sig og give plads til relevante dialoger og debatter. Jeg er blevet bedre rustet til at arbejde med Lean, og jeg vil helt klart anbefale kurset til andre – har allerede gjort det.

  Heidi Uldal
  Post Danmark
 • Et rigtig godt og udbytterigt kursus med learning by doing. Underviserne brugte passende tid på teori, således at man også fik rigtig god tid til det praktiske. Meget professionelle undervisere. Jeg vil bestemt anbefale kurset til andre.

  Martin Larsen
  Topsøe Fuel Cell
 • Jeg har gennemført LEAN Manager uddannelsen hos LEAN Akademiet. Det har været SÅ spændende, at jeg går efter LEAN Expert (sort bælte), og selvfølgelig hos LEAN Akademiet.

  Ann og Morten har været fantastiske undervisere, deres metode gør at alle kan forstå hvad LEAN er, og kan gå hjem og benytte det i praksis.

  Jeg har en kollega som har taget samme uddannelse hos en anden udbyder, hun var så misundelig på mig, da hun kunne se hvor meget jeg fik ud af det, mens hendes eget var glemt.

  Jeg vil anbefale alle som ønsker en viden eller uddannelse om LEAN, at gøre det hos LEAN Akademiet!

  Henrik Arndal
 • "LEAN" Det startede som en lille interesse og nysgerrighed. Mange taler omkring Lean ? Hvad er Lean ? Lean Akademiet gjorde det muligt at udvide min horisont, strategi, målrettethed, resultat hunger, en "AHA" oplevelse, øjenåbner, og en slags Erhvervs- og personligheds nektar. Lean Akademiet leverede yderligere redskaber / værktøjer, som jeg er fuldt ud er overbevist om, kun kan bidrage til, at effektivisere og øge succeser på alle områder, og som jeg på nuværende tidspunkt ikke ville have været foruden.

  Richard Banke
 • Jeg har været ekstremt glad for uddannelsen og forløbet. Både mig personligt og min virksomhed har fået glæde af det. Det mest værdifulde for mig var helt klart det praktiske og brugen af forskellige værktøjer. Underviseren var virkelig en positiv oplevelse. Hun formåede at gøre det både spændende og lærerigt på samme tid, og jeg har stor respekt for hende som underviser.

  Bettina Kim Schmidt
  PapyroTex

Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

pdf_leanivirksomheden

Lean i virksomheden e-bog

En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

pdf_leanledelse

Lean ledelse i e-bog

På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

pdf_maalstyring

Målstyring på den nemme måde

Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

Hvem har du brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende
- så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Lean Akademiet holder til her:

SJÆLLAND:

Lean Akademiet
Borupvang 3
2750 Ballerup

T:  +45 7027 7909
@: info@leanakademiet.dk

JYLLAND:

Lean Akademiet
Spettrupvej 7
8722 Hedensted