5S – Kursus Online

Vil du lære, hvordan du indfører 5S med succes? Nu kan du komme på vores 5S kursus online. Igennem 4 webinarer af 1 times varighed bliver du grundigt introduceret til værktøjet 5S med opgaveløsning og feedback efter hvert webinar.

5S er meget mere end orden og ryddelighed. Ofte får vi kun gennemført de 2 første s’er i metoden, men her slipper du ikke så let, du lærer, hvordan du anvender alle 5 s’er og dermed også fastholder og udvikler dit system.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Vil du lære, hvordan du indfører 5S med succes?

Nu kan du komme på vores 5S kursus online. Igennem 4 webinarer af 1 times varighed bliver du grundigt introduceret til værktøjet 5S med opgaveløsning og feedback efter hvert webinar.

5S er meget mere end orden og ryddelighed. Ofte får vi kun gennemført de 2 første s’er i metoden, men her slipper du ikke så let, du lærer, hvordan du anvender alle 5 s’er og dermed også fastholder og udvikler dit system.

Vi kommer igennem følgende emner:

 • Hvad er 5S
 • Hvordan starter man op
 • Hvem skal involveres
 • Red tag øvelse
 • Flow i din layout
 • Rengøringsplaner
 • Standarder for 5S og vedligeholdelse af disse
 • 5S på tavlen
 • 5S auditplaner

Online læringsplatform

Du får adgang til vores online læringsplatform, hvor der vil være masser af spændende materiale i form af powerpoints, videoklips, e-bøger, skabeloner og quizzes. Meget af materialet kan du downloade og bruge i din hverdag, så du ikke skal til at starte fra bunden.

Du får tilknyttet en vejleder, som hjælper dig i opgaveløsningen og du får et kursusbevis, såfremt du løser opgaverne og deltagere i alle webinarer.

Udbytte

Dette er ikke et selvstudium. Vi vil sikre os, at du får et stort udbytte, så udbyttet svarer til et fysisk kursus. MEN du kan sidde derhjemme i trygge omgivelser og få masser af læring på kort tid. Når du har gennemført kurset vil du have en god forståelse for, hvordan du kan implementere 5S med succes i din organisation.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Lean eller 5S for at deltage. Vi starter fra bunden og fører dig sikker igennem en høj læringskurve.

Økonomi

Prisen for dette Online 5S kursus er kr. 1.900,- eksklusiv moms.

Andre online Lean kurser

Vi har mange af disse små kurser, som tidligere var et fysisk 1-dags kursus, vi kan også anbefale:

 • SMED (Hurtig omstilling)
 • TPM (Systematisk vedligehold)
 • Kaizen (Løbende forbedringer)
 • Praktisk Problemløsning
 • Heijunka og Kanban (udjævning og visuel styring)
 • Standardiseret arbejde

Andre online Lean uddannelser

Mangler du et kursus, så kontakt os, så er der stor mulighed for, at vi sætter en online-forløb op. Vi glæder os til at se dig på kursus.

Kommende kurser:

 • 2. Februar 2021 - 4 dage
  Pris: 1.900,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Tir 02/02-2021, Fre 05/02-2021, Tir 09/02-2021, Fre 12/02-2021

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset

Eksamen
Der er ingen eksamen efter dette kursus, men du modtager et kursusbevis på din deltagelse.

Overbygning
Dette kursus giver dig det gule bælte i 5S.

Pris
Prisen for dette forløb er kr. 1.900,- eksklusiv moms.

Kursisterne siger:

 • Uddannelsen har givet mig forudsætninger for at starte op som selvstændig konsulent inden for Lean Management. Jeg brænder nu for at kaste mig ud i Lean projekter. Instruktøren var dybt professionel med indgående kendskab til Lean, ledelsesformer og kommunikationsteorier. Jeg kan helt sikkert anbefale kurset til andre!

  Christian Dirksen
  Lindø Værftet
 • Et rigtig godt og konkret kursus, som er praktisk anvendeligt. Specielt coaching-delen og Kata mindsettet havde rigtig stor værdi for mig. Underviseren er vidende og passioneret – og jeg vil klart anbefale kurset til andre!

  Lisa Buchardt
  Neopost
 • En super inspirerende uddannelse, der er meget anvendelig i forhold til mit konkrete arbejde som Lean Pilot. Underviseren var erfaren og meget kompetent og formåede at gøre det både sjovt, spændende og praktisk anvendeligt. Jeg kedede mig ikke et sekund! Lean Akademiet går mere i dybden med de ledelsesmæssige udfordringer end noget andet sted, jeg kender. Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til alle.

  Ulla Kentved
  Haldor Topsøe
 • Et rigtig godt kursus, som har givet mig rigtig meget både personligt og professionelt. Jeg valgte at bruge mine seks ugers selvvalgt kursus for ledige på dette kursus, da jeg mente, det ville kunne gavne mig i mine ansøgninger. Allerede før jeg var færdig med kurset, fik jeg tilbudt tre samtaler. Jeg fik hele gennem hele kurset den hjælp eller støtte, jeg søgte, og det er noget, jeg sætter utrolig meget pris på. Jeg fik mere end forventet ud af kurset og kan anbefale det til andre.

  Monika Dahl Eriksen
  Region Sjælland
 • Meget lærerigt kursus med en tankegang, som kan bruges til forbedring i mange sammenhænge. Fik mange brugbare værktøjer og oplevelser. Kompetente, sjove og inspirerende undervisere, som jeg gerne vil undervises af igen. Jeg håber at kunne bruge min viden i hverdagen – der er ingen tvivl om, at I vil blive brugt som konsulenter. Vil anbefale jer til alle, jeg kender.

  Claus Daugaard
  Alfa Laval
 • Kæmpe anbefaling til Lean Akademiet herfra! Jeg har fulgt kurset Lean Manager (grønt bælte) med stor fornøjelse og ikke mindst stort udbytte. Kombinationen af en høj grad af faglighed og kreativitet skaber et utroligt inspirerende og givende læringsmiljø.

  Hvis du overvejer enten konsulentydelser eller undervisning inden for lean, kata, TWI m.fl. er Lean Akademiet førende i deres felt og klart at anbefale!

  Katrine Jæger

Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

pdf_leanivirksomheden

Lean i virksomheden e-bog

En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

pdf_leanledelse

Lean ledelse i e-bog

På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

pdf_maalstyring

Målstyring på den nemme måde

Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

Hvem har du brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende
- så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Lean Akademiet holder til her:

SJÆLLAND:

Lean Akademiet
Borupvang 3
2750 Ballerup

T:  +45 7027 7909
@: info@leanakademiet.dk

JYLLAND:

Lean Akademiet
Spettrupvej 7
8722 Hedensted