Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Praktisk erfaring

På vores kursus bliver du uddannet og trænet af vores instruktører, som arbejder med Lean & Bæredygtighed ude i de danske virksomheder. Vi har grønne initiativer og eksempler fra det virkelige liv.

Helt uden PowerPoint

I lighed med vores øvrige kurser, så er metoden den samme: Vi bruger ikke PowerPoint! Vi byder dig velkommen i et visuelt univers, med grafisk facilitering og sjove øvelser, der omsætter teorien til praksis.

Vi former branchen

Vi har stor succes med Lean & Bæredygtighed. Lean Akademiet har udviklet konceptet, og vi bruger vores erfaring i den løbende forbedring af metodikken. Vores materiale er så godt, at vi ofte ser det kopieret af vores konkurrenter.

header-knude-SPE

INDHOLD Vi knytter Lean og bæredygtighed sammen på en lærerig, praktisk og inspirerende måde!

Du har sikkert hørt om begreberne grøn omstilling, Cirkulær økonomi, FN’s verdensmål mm. Men, hvad gemmer der sig bag ordene? Og hvordan kan vi indarbejde dem i vores forretning, så vi vækster, samtidig med at vi reducerer CO2 udledningen? Lean & Bæredygtighed er et intensivt træningsforløb på to dage, hvor vi giver dig en grundig introduktion til Lean principper og værktøjer til bæredygtighed. 

Hvorfor et kursus i Lean & Bæredygtighed?
Der er ekstra stor fokus på Bæredygtighed, grøn omstilling og reduktion af CO2-udledning. Og i vores arbejde med den grønne omstilling, kunne vi se, at vi kom til at arbejde med de samme principper og værktøjer, som vi arbejder med i Lean implementeringen. Derfor har vi udviklet dette kursus. Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et let forståeligt sprog.

Er dette kursus noget for dig?
Vi udbyder kurset så det passer perfekt til både service, administration og produktion. Uanset hvilken organisation du kommer fra, får du den nødvendige og basale viden om bæredygtighed og Lean. Vi garanterer et kursus, der er fyldt med gode diskussioner, teori og ikke mindst praktiske øvelser. Vi garanterer en sammenhængskraft, som tydeliggør hvorledes Lean helt naturligt kan understøtte den bæredygtige tænkning. 

Uddannelsens indhold:
Kurset er fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til at arbejde med Lean og Bæredygtighed.

Introduktion til Lean og Bæredygtighed
De 5 Lean principper og Bæredygtighedsprincipper
Spild med fokus på de grønne spildtyper
Verdensmålene og nedbrydning af disse
Cirkulær økonomi og vugge til vugge
Hvordan kan Lean redskaber skabe/fremme bæredygtighed i virksomheder

Den tredobbelte bundlinje
Case i bæredygtighed og Lean – med fokus på værdikæden
Grønne forbedringsforslag til værdistrømmen
Miljø tavlen – ‘Green corner’
Målstyring og Bæredygtighed
Udfordringer i forbindelse med implementering

Fagområder

Lean Principper  Er de bæredygtige?
Tredobbelte bundlinje - Det handler om kundeværdien
Spildtyper – sammenhæng til FN's verdensmål
Cirkulær økonomi - Fokus på 'vugge til vugge'
Green Corner Den visuelle miljøtavle
Grøn Målstyring - Du får hvad du måler på

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Vi starter helt fra bunden. Uddannelsen er målrettet dig, der gerne vil introduceres til, hvordan du skaber en mere bæredygtig forretning og ikke mindst kombinerer Lean værktøjskassen med den grønne omstilling.

Udbytte

Efter gennemførelsen af dette kursus vil du som kursist evne at flytte bæredygtighedsarbejdet til et nyt niveau. Du vil kunne tage hjem i organisationen og introducere konkrete redskaber til at komme i gang med at arbejde mere fokuseret med den grønne omstilling.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring dit kursus.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på kursus hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Lean Akademiets Auditorium
Vejle: Hotel Scandic

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Det er dog en væsentlig fordel, at du kender til Lean og Lean begreberne. Kurset henvender sig til dig, der skal arbejde med bæredygtig Lean.

Eksamen

Der er ingen eksamen på dette kursus. Vi sørger for at fylde din rygsæk op med gode værktøjer og giver dig en startpakke, så du er klar til at tage fat på forbedringsarbejdet hjemme i din egen organisation.

Pris

Pris for dette kursus er 6.900 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, keyhanger, mulepose m.m.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale.

Certificering

Denne kursus er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. 

Undervisere

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores kurser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Lean uddannelse

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring dit kursus.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på kursus hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer, at afholde vores kurser på  og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

LA Auditorium

Lean Akademiets Auditorium, Schæffergården
I København afholder vi vores kurser og uddannelser i vores egne lokaler på Schæffergården i Gentofte. Schæffergården er et gammelt jagtslot fra 1755, som ligger i et smukt og grønt parklandskab. Vores lokaler ligger i den nyere fløj vest for hovedbygningen. Her har vi et stort og lyst Auditorie, hvor der er god plads til både præsentationer, gruppearbejde og eget projektarbejde.

Schæffergården ligger 15 minutters kørsel fra Københavns centrum, og der er masser af parkeringspladser. Derudover er der gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Adresse

Lean Akademiets Auditorium
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte

Scandic Vejle

Hotel Scandic Vejle
I Jylland afholder vi vores kurser på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle. Hotellet ligger helt centralt i byen ved siden af Vejle Kunstmuseum og Musikteatret og med en flot udsigt over Byparken. Der er kort afstand til både gågaden og stationen. Husk, at du også kan booke et værelse her, hvis du har behov for overnatning. Der er parkering ved hotellet, eller i parkeringshuset 'Albert', som ligger tæt på.

Adresse

Flegborg 8-10
7100 Vejle
+45 767 000 00
www.scandichotels.dk

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på kursus hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Der er altid gratis parkeringsmuligheder.

Schæffergården ligger i gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på info@leanakademiet.dk

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Med et Black Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events i LA Alumni Club. Målet er at holde kontakten, sparre og inspirere hinanden - samt lade sig inspirere af spændende faglige oplæg.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UDDANNELSER Hvad med en af vores Lean bælteuddannelser?

Vores uddannelser er bygget op med en bæltecertificering i fire farver. Farverne har i århundrede været brugt i kampsport som en visuel identificering af det niveau, den pågældende udøver holder. I dag bruges bæltefarverne også inden for Lean og Six Sigma og skaber et fælles sprog.

Din Lean rejse starter på Lean Yellow Belt, går gennem Lean Green Belt og Lean Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Lean Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Lean. Når du tilmelder dig fx Lean Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Lean Yellow Belt og Lean Green Belt.

belt-lyb2x

Lean Yellow Belt

Vi introducerer dig til Lean tankegangen og værktøjerne, og du bliver den kompetente Lean projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-lgb2x

Lean Green Belt

Vil du kunne gennemføre en Lean implementering med målbare resultater? Her bliver du den kompetente Lean projektleder til optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-lbb2x

Lean Black Belt

Ønsker du kompetencer til at gennemføre en Lean udrulning? På denne uddannelse bliver du en processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen.

Læs mere
belt-lmbb2x

Lean Master Black Belt

Dette er vores top-uddannelse. Vi uddanner dig til at være blandt de allerdygtigste til Lean på 12 dage fra start til slut.

Læs mere

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-620

TILMELDING Lean & Bæredygtighed

Vil du være i stand til at indarbejde grøn omstilling, cirkulær økonomi og FN’s verdensmål i din forretning? Lean & Bæredygtighed sikrer vækst, samtidig med at CO2 udledningen reduceres.

Hent kursusbeskrivelse

  • Gentofte

    Lean og Bæredygtighed

    Endnu ingen datoer planlagt.

  • Hedensted

    Lean og Bæredygtighed

    Endnu ingen datoer planlagt.

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på +45 70277909 eller send os en mail på info@leanakademiet.dk