Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Faste forløb – samme hold

Styrken ved vores undervisning er, at du bliver tilknyttet et fast hold. Du møder andre kursister og styrker dit netværk, og så får du faglig sparring og support fra dine undervisere gennem hele uddannelsesforløbet.

Erfarne undervisere

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Certificeret uddannelse

Vi har et godt ry i branchen. Ofte møder vi kunder, som har fået uddannet medarbejdere hos vores konkurrenter, og de er kede af, at de ikke er blevet dygtige nok. Vi sikrer, at du får et højt fagligt niveau og vi certificerer dig.

Lean og Bæredygtighed, Lean Akademiet, Online

INDHOLD Online Lean & Bæredygtighed

Dette er et online kursus i Lean og Bæredygtighed, hvor vi gennem fem webinarer, videoer, online-præsentationer og spændende opgaver giver dig konkrete redskaber til at komme i gang med at arbejde mere fokuseret med bæredygtighed, grøn omstilling, cirkulær økonomi og FN’s verdensmål. 

Hvorfor et kursus i Lean & Bæredygtighed?
Du har sikkert hørt om begreberne grøn omstilling, Cirkulær økonomi, FN’s verdensmål m.m. Men hvad gemmer der sig bag ordene? Og hvordan kan vi indarbejde dem i vores forretning, så vi vækster, samtidig med at vi reducerer CO2 udledningen? I Lean Akademiets arbejde med den grønne omstilling kunne vi se, at vi kom til at arbejde med de samme principper og værktøjer, som vi arbejder med i Lean implementeringen. Derfor har vi udviklet dette kursus.

Lean & Bæredygtighed er et intensivt online træningsforløb på 5 webinarer på 2 dage, hvor vi giver dig en grundig introduktion til Lean principper og værktøjer til at arbejde med bæredygtighedsbegrebet. Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. 

Online adgang til materiale
Uddannelsen foregår via vores egen uddannelsesplatform kaldet 'Moodle'. Du får adgang til alt materiale, som du kan downloade og anvende i din egen organisation. Vi støtter dig og hjælper dig igennem kurset, så du bliver ikke overladt til dig selv.

Er denne uddannelse noget for dig?
Vi udbyder vores online kursus i Lean og Bæredygtighed, så det passer perfekt til både service, administration og produktion. Uanset hvilken organisation du kommer fra, får du den nødvendige og basale viden om Bæredygtighed og Lean. Vi garanterer et kursus, der er fyldt med gode diskussioner, teori og ikke mindst praktiske øvelser. Vi garanterer en sammenhængskraft, som tydeliggør hvorledes Lean helt naturligt kan understøtte den bæredygtige tænkning. 

Uddannelsens indhold:
Uddannelsen består af webinarer. Du skal sætte tid af til at deltage i ét webinar à 2 timer og fire webinarer à en times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være en opgave, som skal løses  du får feedback på denne opgave.

Intro til Bæredygtighedsbegrebet
Det historiske perspektiv
Den 3 dobbelte bundlinje
Verdensmålene

Målstyring og Bæredygtighed
Mål-hierarki
Brændende platform
Vision
Mål /succeskriterier

Grønt spild
VSA; Værdistrømsanalyse 
Grønt spild
Lean værktøjskassen
Miljø tavlen – ‘Green corner’

Cirkulær Økonomi
Fra lineær til cirkulær økonomi
Nye forretningsmodeller
Disruptive teknologier

Bæredygtig strategi
Mærkninger
Adfærdsændringer
Handleplan

Modulet afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 20 spørgsmål

Fagområder

Lean Principper  Er de bæredygtige?
Den tredobbelte bundlinje - Det handler om kundeværdien
Spildtyper – sammenhæng til FN's verdensmål
Cirkulær økonomi - Fokus på fra 'vugge til vugge'
Green Corner  Den visuelle miljøtavle
Grøn Målstyring Du får, hvad du måler på

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Vi starter helt fra bunden. Uddannelsen er målrettet dig, der gerne vil introduceres til, hvordan du skaber en mere bæredygtig forretning og ikke mindst kombinerer Lean værktøjskassen med den grønne omstilling.

Udbytte

Efter gennemførelsen af dette kursus vil du som kursist evne at flytte bæredygtighedsarbejdet til et nyt niveau. Du vil kunne tage hjem i organisationen og introducere konkrete redskaber til at komme i gang med at arbejde mere fokuseret med den grønne omstilling.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring dit kursus.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på kursus hos os. 

Tid & sted

Alle webinarer starter kl 9:00 
Vi sender kalenderindkaldelse med link til Moodle platform, hvor alt undervisning vil blive afholdt. Vi sørger for oprettelsen

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Vi starter helt fra bunden. Uddannelsen er målrettet dig, der gerne vil introduceres til, hvordan du skaber en mere bæredygtig forretning og ikke mindst kombinerer Lean værktøjskassen med den grønne omstilling.

Pris

Prisen for dette forløb er 3.900 DKK eksklusiv moms. 

Materialer

Lean Akademiet giver 6 måneders fri adgang til alt materiale med fri download. Materiale indbefatter præsentationer, e-bøger, film og øvelser.

Undervisere

Kursets underviser er Simone Sæderup Nielsen

Eksamen

Modulet afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 20 spørgsmål.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores kurser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Lean uddannelser

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er rammerne omkring dit onlinekursus.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når onlineplatformen er i orden. Derfor har vi vores egen undervisningsplatform, kaldet Moodle, hvor alt undervisning foregår.  Og husk: Du har seks måneders fri adgang til platformen, hvorfra du kan downloade alt undervisningsmateriale og bruge i din egen organisation.

Online Lean undervisning

Webinar og platformen Moodle
Al online undervisningen foregår på vores egen platform på Moodle. Her mødes vi på webinarerne og gennemgår dagens materiale, laver små øvelser og cases. Her finder du alt undervisningsmateriale som fx præsentationer, øvelser og cases, datatemplates samt instruktionsfilm.

Online uddannelse

Instruktionsfilm
På Moodle finder du vores instruktionsfilm, som introducerer dig til de forskellige værktøjer og metoder. Instruktionsfilmene skal du se som forberedelse til de enkelte moduler. Du har adgang til platformen i seks måneder, så du kan komme tilbage og gennemse filmene.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på kursus hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Umiddelbart efter tilmelding får du tilsendt en vejledning. Heri finder du login-oplysninger til vores online platform 'Moodle'. Det er fra denne platform, du kan downloade materiale og tilgå webinarer.  

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på info@leanakademiet.dk

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Du får faglig support og sparring under hele uddannelsesforløbet og en gang om året mødes vi i vores LA Alumni Club til en spændende faglig og social dag.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UDDANNELSER Hvad med en af vores Lean bælteuddannelser?

Vores uddannelser er bygget op med en bæltecertificering i fire farver. Farverne har i århundrede været brugt i kampsport som en visuel identificering af det niveau, den pågældende udøver holder. I dag bruges bæltefarverne også inden for Lean og Six Sigma og skaber et fælles sprog.

Din Lean rejse starter på Lean Yellow Belt, går gennem Lean Green Belt og Lean Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Lean Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Lean. Når du tilmelder dig fx Lean Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Lean Yellow Belt og Lean Green Belt.

Lean Yellow Belt

Vi introducerer dig til Lean tankegangen og værktøjerne, og du bliver den kompetente Lean projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter.

Læs mere

Lean Green Belt

Vil du kunne gennemføre en Lean implementering med målbare resultater? Her bliver du den kompetente Lean projektleder til optimeringsprojekter.

Læs mere

Lean Black Belt

Ønsker du kompetencer til at gennemføre en Lean udrulning? På denne uddannelse bliver du en processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen.

Læs mere

Lean Master Black Belt

Dette er vores top-uddannelse. Vi uddanner dig til at være blandt de allerdygtigste til Lean på 12 dage fra start til slut.

Læs mere

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

TILMELDING Online Lean & Bæredygtighed

Vil du være i stand til at indarbejde grøn omstilling, cirkulær økonomi og FN’s verdensmål i din forretning? Lean & Bæredygtighed sikrer vækst, samtidig med at CO2 udledningen reduceres.

  • Online

    Lean & Bæredygtighed - Online

    Endnu ingen datoer planlagt.

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på +45 70277909 eller send os en mail på info@leanakademiet.dk