Lean Akademiets kursus i Lean Ledelse og kultur, hvor du får indsigt i, hvordan du ændrer ledelsesadfærden

Dette Lean kursus er et modul i vores Lean uddannelse Lean Masterclass Specialist. Du kan vælge dette kursus som enkeltfag uden at deltage i andre moduler.

Kurset i Lean Ledelse og kultur er måske en af de mest inspirerende dage, vi kan byde på. Det bliver ikke kedeligt, for du kommer til at medvirke aktivt, og så gør det jo ikke noget, at instruktøren er inspirerende og sjov!

I mange virksomheder er en forandringsproces dybt forankret som en kultur, hvor effektivitet, sund økonomi og arbejdsglæde er en naturlig del af hverdagen. Desværre oplever mange også det modsatte i forsøget på at skabe resultater med Lean.

Dette kursus handler om, hvordan vi skaber en kultur, hvor alle medarbejdere løfter i flok med individuelt ejerskab for den udvikling, der er en forudsætning for at være to skridt foran på et globaliseret marked.

På én dag får du indsigt i Lean Ledelse og adfærd. Vi arbejder med lederens rolle og ledelsens kodeks. Vi taler om positiv kommunikation efter persontyper. Hvordan virker du på andre, og hvordan ser dine medarbejdere dig? Vi omsætter Lean ledelseskodeks til konkret adfærd i hverdagen og vi kommer til at arbejde med t-kort, som et adfærdsregulerende ledelsesværktøj.

Hvem kan deltage?

Kurset er målrettet medarbejdere med ledelsesansvar. Det er ikke et krav, at du arbejder med Lean i din hverdag, men Lean Ledelse adskiller sig fra “almindelig” ledelse.

Lean ledelse uddannelse
 • Lean Ledelse og kultur – København

 • Start 07-11-2018 - 1 dag
  Pris: 3.900,- (eskl. moms)
  Mødedage:
  Ons 07/11-2018
 • Lean Ledelse og kultur – Vejle

 • Start 07-11-2018 - 1 dag
  Pris: 3.900,- (eskl. moms)
  Mødedage:
  Ons 07/11-2018