Lean Manager for ledige – Lean Ledelse i Praksis, 10 ECTS

Uddannelsen Certificeret Lean Manager er Lean Akademiets mest populære Lean uddannelse med flere tusinde meget tilfredse kursister – og du kan tage denne uddannelse, som nu er på positivlisten.

I samarbejde med Dania Erhvervsakademi udbyder vi nu Lean Manager Uddannelsen, således at du både får 10 ECTS-point og et Lean Manager bevis fra Lean Akademiet. Vi har tilrettelagt uddannelsen, så den fuldt ud opfylder modulplanen for Lean Ledelse i Praksis. Det betyder, at uddannelsen er på positivlisten for jobrettede uddannelser.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Nu er vores populære uddannelse på positivlisten

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania udbyder vi nu Lean Manager Uddannelsen, således at du både får 10 ECTS-point og et Lean Manager bevis fra Lean Akademiet. Vi har tilrettelagt uddannelsen, så den fuldt ud opfylder modulplanen for Lean Ledelse i Praksis. Det betyder, at uddannelsen er på positivlisten for jobrettede uddannelser. Det kræver ingen Lean-forudsætninger at deltage, de første 2 dage er Lean Introduktion (Niveau 1 / Yellow Belt – Gult bælte), så vi starter helt fra bunden. Uddannelsen er et blended learning, hvor du møder op 5 dage (i løbet af 6 uger), resten af undervisningen foregår som online-studie med masser af spændende videoer, læsestof og opgaver.

Målgruppe

Lean uddannelsen er målrettet ledige inden for alle brancher. Vi kører et administrations- og et produktionsspor på alle hold. For at kunne deltage skal du have gennemført en erhvervsud-dannelse (EUD) eller have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende og efterfølgende have mindst 2 års erhvervserfaring.

Udbytte

Du får en uddannelse inden for Lean og ledelse, der giver dig kompetencer til at lede forandringsprojekter med udgangspunkt i Lean filosofien. Du får et grundigt kendskab til relevante værktøjer og metoder til at optimere en organisation på relevante områder.

Du får bl.a.:

 • Grundlæggende kendskab til, hvad Lean er og hvordan Lean kan hjælpe dig og din fremtidige organisation
 • Viden om Lean værktøjer og metoder
 • Kompetencer til at facilitere værdistrømsanalyse
 • Kompetencer til at designe tavler gennemføre tavlemøder
 • Viden om god målstyring
 • Viden om forandringsledelse og værktøjer til at gennemføre organisatoriske forandringer

Indhold

Lean Manager uddannelsen er en anerkendt uddannelse. Vi kombinerer ledelse og Lean – og du kommer til at arbejde med en case og masser af praktiske opgaver, der sikrer, at du får en god forståelse for stoffet i praksis. Du har også mulighed for at arbejde med en problemstilling fra en virksomhed.

Eksamen & bedømmelse

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen den 28. september 2020. Eksamen er på 30 minutter og tager udgangspunkt i din case, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis. Der gives karakter efter den danske 7-trins-skala, som er sammenlignelig med ECTS-skalaen.

Læs mere om certificering og merit ift. eksamen på Akademiuddannelserne her.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Lean for at deltage. Du føres under uddannelsen igennem en Lean Introduktion (Niveau 1 – Yellow belt / Gult bælte), så vi starter helt fra bunden. For at blive optaget på en akademiuddannelse eller enkeltfag kræves dog én af følgende:

 • relevant erhvervsuddannelse
 • relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
 • gymnasial uddannelse
 • anden relevant uddannelse, på mindst samme niveau som tre førstnævnte

Herudover kræves minimum 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.

Økonomi

Prisen for dette forløb er kr. 24.800 eksklusive moms.

Kommende kurser:

 • Hedensted 18. August 2020 - 6 dage
  Pris: 24.800,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Tir 18/08-2020, Man 24/08-2020, Man 07/09-2020, Man 14/09-2020, Man 21/09-2020, Man 28/09-2020
 • Hedensted 15. September 2020 - 6 dage
  Pris: 24.800,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Tir 15/09-2020, Man 21/09-2020, Man 28/09-2020, Man 05/10-2020, Man 12/10-2020, Man 26/10-2020

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset


Undervisere
På uddannelsen vil Lean Akademiets dygtige Lean konsulenter stå for undervisningen. Du kan møde Egon Kjær Jensen, Allan B. Rix, Kurt Hansen, Morten Friis Jacobsen eller Ann Møller Svendsen.

Pris
Pris for dette kursus er 24.800 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe og -kage samt værktøjssamling, kursusmateriale og bøger. Derudover inkluderer beløbet en eksamensdag med censor, individuel feedback på hjemmeopgaver og personlig rådgivning i forbindelse med dit projekt

Næste kursus
Se vores kursuskalender her

Kursusrelateret litteratur
‘Dette er Lean’ af Pär Åhlström & Niklas Modig

Kursusoverbygning
Du kan overbygge denne Lean uddannelse med vores Lean Black Belt uddannelse. Læs mere her

 


Kursussted
Hedensted: Uddannelsen afholdes i vores lokaler i Hedensted, Jylland – og der er let adgang til lokationen fra motorvejen, Spettrupvej 7, 8722 Hedensted

Tider
Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser

Parkering
Der er altid parkeringsmuligheder ved lokationen uden parkeringstakst

Offentlig transport
Der går busser til Hedensted fra både Vejle og Horsens Station.

Overnatning
Arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Afbestilling
Skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Forbehold
Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

 

Kursisterne siger:

 • En god og lærerig uddannelse. Underviseren var dygtig og inspirerende. Hun havde en god kobling til det virkelige liv. Jeg fik det forventede ud af kurset – og oveni det et job og en god karakter! J Jeg kan anbefale kurset til andre – har jeg allerede gjort.

  Henrik Holst
  Linak
 • Jeg har gennemført Lean Manager og efterfølgende MasterClass ved Lean Akademiet. Uddannelserne har for mig været yderst anvendelige, både i mit virke som værkfører men også i min fritid som idrætsleder. Lean Akademiet er YDERST professionelt og underviser på den mest jordnære og inspirerende måde jeg har oplevet. Underviserene er særdeles kompetente og forstår at omsætte teori til noget der kan håndteres på alle niveauer.Vil du have den bedste Lean uddannelse, så er det med garanti hos Lean Akademiet det skal foregå.

  Allan B. Rix
  Danisa A/S
 • Meget lærerigt kursus med en tankegang, som kan bruges til forbedring i mange sammenhænge. Fik mange brugbare værktøjer og oplevelser. Kompetente, sjove og inspirerende undervisere, som jeg gerne vil undervises af igen. Jeg håber at kunne bruge min viden i hverdagen – der er ingen tvivl om, at I vil blive brugt som konsulenter. Vil anbefale jer til alle, jeg kender.

  Claus Daugaard
  Alfa Laval
 • Jeg er meget positiv over for uddannelsen og forløbet i det hele taget! Underviseren var medrivende i sin måde at undervise på. Når engagementet og overbevisningen brænder igennem, er det enormt effektfuldt. Jeg fik en fantastisk behandling – det er jeg meget taknemmelig over! Jeg kan helt klart anbefale kurset til andre. Jeg fortæller om det til alle, der gider høre på det.

  Malene Klim Hansen
  Supergros
 • Et meget spændende og lærerigt kursus. Meget behagelige instruktører. Der var en god vekselvirkning mellem envejskommunikation, øvelser og humor. Jeg vil bestemt anbefale kurset til andre.

  Charlotte Walin
  Københavns Kommune
 • Fantastisk uddannelse. En kolossal stor øjenåbner med ekstremt meget værdi og personlig udvikling. Viden på et meget højt plan. Jeg oplevede hele forløbet som en stor succes. Det hang fantastisk sammen, og underviserne var ekstremt intelligente. Mine forventninger kan skrives i promiller i forhold til det indgående udbytte og knowhow. Har allerede anbefalet kurset til nær og fjern.

  Richard Larsen
  Jobnet

Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

pdf_leanivirksomheden

Lean i virksomheden e-bog

En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

pdf_leanledelse

Lean ledelse i e-bog

På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

pdf_maalstyring

Målstyring på den nemme måde

Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

Hvem har du brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende
- så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Lean Akademiet holder til her:

SJÆLLAND:

Lean Akademiet
Borupvang 3
2750 Ballerup

T:  +45 7027 7909
@: info@leanakademiet.dk

JYLLAND:

Lean Akademiet
Spettrupvej 7
8722 Hedensted