Lean Manager for ledige – Lean Ledelse i Praksis, 10 ECTS

Uddannelsen Certificeret Lean Manager er Lean Akademiets mest populære Lean uddannelse med flere tusinde meget tilfredse kursister – og du kan tage denne uddannelse, som nu er på positivlisten.

I samarbejde med Dania Erhvervsakademi udbyder vi nu Lean Manager Uddannelsen, således at du både får 10 ECTS-point og et Lean Manager bevis fra Lean Akademiet. Vi har tilrettelagt uddannelsen, så den fuldt ud opfylder modulplanen for Lean Ledelse i Praksis. Det betyder, at uddannelsen er på positivlisten for jobrettede uddannelser.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Nu er vores populære uddannelse på positivlisten

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania udbyder vi nu Lean Manager Uddannelsen, således at du både får 10 ECTS-point og et Lean Manager bevis fra Lean Akademiet. Vi har tilrettelagt uddannelsen, så den fuldt ud opfylder modulplanen for Lean Ledelse i Praksis. Det betyder, at uddannelsen er på positivlisten for jobrettede uddannelser. Det kræver ingen Lean-forudsætninger at deltage, de første 2 dage er Lean Introduktion (Niveau 1 / Yellow Belt – Gult bælte), så vi starter helt fra bunden. Uddannelsen er et blended learning, hvor du møder op 5 dage (i løbet af 6 uger), resten af undervisningen foregår som online-studie med masser af spændende videoer, læsestof og opgaver.

Målgruppe

Lean uddannelsen er målrettet ledige inden for alle brancher. Vi kører et administrations- og et produktionsspor på alle hold. For at kunne deltage skal du have gennemført en erhvervsud-dannelse (EUD) eller have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende og efterfølgende have mindst 2 års erhvervserfaring.

Udbytte

Du får en uddannelse inden for Lean og ledelse, der giver dig kompetencer til at lede forandringsprojekter med udgangspunkt i Lean filosofien. Du får et grundigt kendskab til relevante værktøjer og metoder til at optimere en organisation på relevante områder.

Du får bl.a.:

 • Grundlæggende kendskab til, hvad Lean er og hvordan Lean kan hjælpe dig og din fremtidige organisation
 • Viden om Lean værktøjer og metoder
 • Kompetencer til at facilitere værdistrømsanalyse
 • Kompetencer til at designe tavler gennemføre tavlemøder
 • Viden om god målstyring
 • Viden om forandringsledelse og værktøjer til at gennemføre organisatoriske forandringer

Indhold

Lean Manager uddannelsen er en anerkendt uddannelse. Vi kombinerer ledelse og Lean – og du kommer til at arbejde med en case og masser af praktiske opgaver, der sikrer, at du får en god forståelse for stoffet i praksis. Du har også mulighed for at arbejde med en problemstilling fra en virksomhed.

Eksamen & bedømmelse

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen den 28. september 2020. Eksamen er på 30 minutter og tager udgangspunkt i din case, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis. Der gives karakter efter den danske 7-trins-skala, som er sammenlignelig med ECTS-skalaen.

Læs mere om certificering og merit ift. eksamen på Akademiuddannelserne her.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Lean for at deltage. Du føres under uddannelsen igennem en Lean Introduktion (Niveau 1 – Yellow belt / Gult bælte), så vi starter helt fra bunden. For at blive optaget på en akademiuddannelse eller enkeltfag kræves dog én af følgende:

 • relevant erhvervsuddannelse
 • relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
 • gymnasial uddannelse
 • anden relevant uddannelse, på mindst samme niveau som tre førstnævnte

Herudover kræves minimum 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.

Økonomi

Prisen for dette forløb er kr. 24.800 eksklusive moms.

Kommende kurser:

 • Hedensted 18. August 2020 - 6 dage
  Pris: 24.800,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Tir 18/08-2020, Man 24/08-2020, Man 07/09-2020, Man 14/09-2020, Man 21/09-2020, Man 28/09-2020
 • Hedensted 15. September 2020 - 6 dage
  Pris: 24.800,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Tir 15/09-2020, Man 21/09-2020, Man 28/09-2020, Man 05/10-2020, Man 12/10-2020, Man 26/10-2020

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset


Undervisere
På uddannelsen vil Lean Akademiets dygtige Lean konsulenter stå for undervisningen. Du kan møde Egon Kjær Jensen, Allan B. Rix, Kurt Hansen, Morten Friis Jacobsen eller Ann Møller Svendsen.

Pris
Pris for dette kursus er 24.800 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe og -kage samt værktøjssamling, kursusmateriale og bøger. Derudover inkluderer beløbet en eksamensdag med censor, individuel feedback på hjemmeopgaver og personlig rådgivning i forbindelse med dit projekt

Næste kursus
Se vores kursuskalender her

Kursusrelateret litteratur
‘Dette er Lean’ af Pär Åhlström & Niklas Modig

Kursusoverbygning
Du kan overbygge denne Lean uddannelse med vores Lean Black Belt uddannelse. Læs mere her

 


Kursussted
Hedensted: Uddannelsen afholdes i vores lokaler i Hedensted, Jylland – og der er let adgang til lokationen fra motorvejen, Spettrupvej 7, 8722 Hedensted

Tider
Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser

Parkering
Der er altid parkeringsmuligheder ved lokationen uden parkeringstakst

Offentlig transport
Der går busser til Hedensted fra både Vejle og Horsens Station.

Overnatning
Arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Afbestilling
Skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Forbehold
Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

 

Kursisterne siger:

 • Uddannelsen har været præcis så udbytterig og god som forventet. Det var fedt med små øvelser, som nemt kan anvendes hjemme. Underviseren var fantastisk – og jeg kan så absolut anbefale kurset til andre.

  Susanne Nielsen
  Renovest
 • Udelukkende en positiv oplevelse. En uddannelse, der er meget spændende og interessant. Den udfordrer én kreativt og giver én nogle værktøjer, som er overskuelige at arbejde med. Den praktiske undervisning er fordelagtig og gør, at man kan koble de forskellige værktøjer til ens egne daglige udfordringer. En yderst kompetent instruktør, der formår at skabe et interessant og udfordrende forløb. Det, at underviseren formår at gøre undervisningen praktisk, er helt klart en gevinst for forløbet. Hun havde altid et konkret og praktisk eksempel klar, hun kunne referere til ved kursisterne spørgsmål.

  Allan Nygaard Pedersen
  MH Montageteknik
 • Kurset var helt perfekt. Det, der er godt ved Kata, er, at det får ting til at ske. Andre Lean værktøjer er ikke altid så stærke, fordi de ikke nødvendigvis gør Lean til en vane – til en måde at arbejde på. Jeg kan godt lide, at der ikke anvendes Powerpoints, men papmodeller. Det virker utrolig stærkt. Kursets instruktør og udbytte oversteg mine forventninger!

  Lars Lean
  Hofor
 • En rigtig god uddannelse med sammenhæng mellem teori og praktiske øvelser. Instruktørerne var meget kompetente og gode til at formidle budskabet. Man kunne virkelig mærke, at de brændte for emnet, hvilket var noget at det mest motiverende.

  Tina C. Larsen
  Fibertex Nonwovens A/S
 • Et rigtig godt og konkret kursus, som er praktisk anvendeligt. Specielt coaching-delen og Kata mindsettet havde rigtig stor værdi for mig. Underviseren er vidende og passioneret – og jeg vil klart anbefale kurset til andre!

  Lisa Buchardt
  Neopost
 • En rigtig god og brugbar uddannelse med en masse relevante værktøjer og en frisk og indlevende underviser. Det var et spændende forløb, der var meget konkret og derfor let at tage med hjem og bruge i praksis. Kurset bør være standard i alle lederuddannelser.

  Stig Rohr Jepsen
  Coop

Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

pdf_leanivirksomheden

Lean i virksomheden e-bog

En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

pdf_leanledelse

Lean ledelse i e-bog

På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

pdf_maalstyring

Målstyring på den nemme måde

Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

Hvem har du brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende
- så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Lean Akademiet holder til her:

SJÆLLAND:

Lean Akademiet
Borupvang 3
2750 Ballerup

T:  +45 7027 7909
@: info@leanakademiet.dk

JYLLAND:

Lean Akademiet
Spettrupvej 7
8722 Hedensted