Lean Manager for ledige – Lean Ledelse i Praksis, 10 ECTS

Uddannelsen Certificeret Lean Manager er Lean Akademiets mest populære Lean uddannelse med flere tusinde meget tilfredse kursister – og du kan tage denne uddannelse, som nu er på positivlisten.

I samarbejde med Dania Erhvervsakademi udbyder vi nu Lean Manager Uddannelsen, således at du både får 10 ECTS-point og et Lean Manager bevis fra Lean Akademiet. Vi har tilrettelagt uddannelsen, så den fuldt ud opfylder modulplanen for Lean Ledelse i Praksis. Det betyder, at uddannelsen er på positivlisten for jobrettede uddannelser.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Nu er vores populære uddannelse på positivlisten

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania udbyder vi nu Lean Manager Uddannelsen, således at du både får 10 ECTS-point og et Lean Manager bevis fra Lean Akademiet. Vi har tilrettelagt uddannelsen, så den fuldt ud opfylder modulplanen for Lean Ledelse i Praksis. Det betyder, at uddannelsen er på positivlisten for jobrettede uddannelser. Det kræver ingen Lean-forudsætninger at deltage, de første 2 dage er Lean Introduktion (Niveau 1 / Yellow Belt – Gult bælte), så vi starter helt fra bunden. Uddannelsen er et blended learning, hvor du møder op 5 dage (i løbet af 6 uger), resten af undervisningen foregår som online-studie med masser af spændende videoer, læsestof og opgaver.

Målgruppe

Lean uddannelsen er målrettet ledige inden for alle brancher. Vi kører et administrations- og et produktionsspor på alle hold. For at kunne deltage skal du have gennemført en erhvervsud-dannelse (EUD) eller have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende og efterfølgende have mindst 2 års erhvervserfaring.

Udbytte

Du får en uddannelse inden for Lean og ledelse, der giver dig kompetencer til at lede forandringsprojekter med udgangspunkt i Lean filosofien. Du får et grundigt kendskab til relevante værktøjer og metoder til at optimere en organisation på relevante områder.

Du får bl.a.:

 • Grundlæggende kendskab til, hvad Lean er og hvordan Lean kan hjælpe dig og din fremtidige organisation
 • Viden om Lean værktøjer og metoder
 • Kompetencer til at facilitere værdistrømsanalyse
 • Kompetencer til at designe tavler gennemføre tavlemøder
 • Viden om god målstyring
 • Viden om forandringsledelse og værktøjer til at gennemføre organisatoriske forandringer

Indhold

Lean Manager uddannelsen er en anerkendt uddannelse. Vi kombinerer ledelse og Lean – og du kommer til at arbejde med en case og masser af praktiske opgaver, der sikrer, at du får en god forståelse for stoffet i praksis. Du har også mulighed for at arbejde med en problemstilling fra en virksomhed.

Eksamen & bedømmelse

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen den 28. september 2020. Eksamen er på 30 minutter og tager udgangspunkt i din case, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis. Der gives karakter efter den danske 7-trins-skala, som er sammenlignelig med ECTS-skalaen.

Læs mere om certificering og merit ift. eksamen på Akademiuddannelserne her.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Lean for at deltage. Du føres under uddannelsen igennem en Lean Introduktion (Niveau 1 – Yellow belt / Gult bælte), så vi starter helt fra bunden. For at blive optaget på en akademiuddannelse eller enkeltfag kræves dog én af følgende:

 • relevant erhvervsuddannelse
 • relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
 • gymnasial uddannelse
 • anden relevant uddannelse, på mindst samme niveau som tre førstnævnte

Herudover kræves minimum 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.

Økonomi

Prisen for dette forløb er kr. 24.800 eksklusive moms.

Kommende kurser:

  Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

  Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

  Praktisk information om kurset


  Undervisere
  På uddannelsen vil Lean Akademiets dygtige Lean konsulenter stå for undervisningen. Du kan møde Egon Kjær Jensen, Allan B. Rix, Kurt Hansen, Morten Friis Jacobsen eller Ann Møller Svendsen.

  Pris
  Pris for dette kursus er 24.800 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe og -kage samt værktøjssamling, kursusmateriale og bøger. Derudover inkluderer beløbet en eksamensdag med censor, individuel feedback på hjemmeopgaver og personlig rådgivning i forbindelse med dit projekt

  Næste kursus
  Se vores kursuskalender her

  Kursusrelateret litteratur
  ‘Dette er Lean’ af Pär Åhlström & Niklas Modig

  Kursusoverbygning
  Du kan overbygge denne Lean uddannelse med vores Lean Black Belt uddannelse. Læs mere her

   


  Kursussted
  Hedensted: Uddannelsen afholdes i vores lokaler i Hedensted, Jylland – og der er let adgang til lokationen fra motorvejen, Spettrupvej 7, 8722 Hedensted

  Tider
  Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser

  Parkering
  Der er altid parkeringsmuligheder ved lokationen uden parkeringstakst

  Offentlig transport
  Der går busser til Hedensted fra både Vejle og Horsens Station.

  Overnatning
  Arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

  Afbestilling
  Skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

  Forbehold
  Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

   

  Kursisterne siger:

  • En kanon god og rigtig relevant uddannelse, hvor det er var rigtig godt, at der IKKE blev brugt PowerPoints. Underviseren, Morten Jacobsen, var ekstremt dygtig og meget kompetent – både i forhold til teoretisk viden og cases fra den virkelige verden.

   Carsten Johansen
   VELUX Accessories
  • Et meget spændende og lærerigt introduktionskursus. Underviserne var rigtig dygtige og engagerede. De havde stor praktisk erfaring med Lean, som de delte ud af. Jeg fik absolut det forventede udbytte af kurset og vil gerne anbefale det til andre.

   Christoffer Buhl Lund
   FL Smidth A/S
  • Ann er skarp, indlevende og en fremragende underviser. Hvis du vil have det forkromede overblik over LEAN universet, så er det her, du får svaret.... tak for en fantastisk rejse ind i denne verden...jeg føler mig inspireret ...takket være Ann!!

   Karen Svarre Asmussen
  • En meget lærerig uddannelse, hvor undervisningen understøttes af instruktørernes praktiske erfaring og cases fra de opgaver, de har gennemført i forskellige virksomheder. Mit udbytte med kurset var bedre end forventet, og jeg kan helt bestemt anbefale kurset til andre.

   Martin Bøgehave
   Dynaudio A/S
  • Har lige afsluttet uddannelse som Lean manager hos Lean Akademiet. Det bedste kursus jeg har været på længe. Meget passionerede og engagerede undervisere og en undervisningsmetode der gjorde at tiden fløj afsted. Vil helt sikkert videreuddanne mig her.

   Britt Sundgaard
  • Ann er skarp, indlevende og en fremragende underviser. Hvis du vil have det forkromede overblik over LEAN universet, så er det her, du får svaret.... tak for en fantastisk rejse ind i denne verden...jeg føler mig inspireret ...takket være Ann!!

   Karen Svarre Asmussen

  Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

  pdf_leanivirksomheden

  Lean i virksomheden e-bog

  En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

  pdf_leanledelse

  Lean ledelse i e-bog

  På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

  pdf_maalstyring

  Målstyring på den nemme måde

  Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

  Hvem har du brug for?

  Tag en snak med os - helt uforpligtende
  - så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Newsletter

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

  Something went wrong. Please check your entries and try again.

   

  Lean Akademiet holder til her:

  SJÆLLAND:

  Lean Akademiet
  Borupvang 3
  2750 Ballerup

  T:  +45 7027 7909
  @: info@leanakademiet.dk

  JYLLAND:

  Lean Akademiet
  Spettrupvej 7
  8722 Hedensted