Lean konference 2018

Tilmeld dig årets store Lean & Six Sigma konference

Lean Akademiet byder velkommen til 2018 Lean & Six Sigma Konference i Odense Congress Center, OCC.

Konferencen handler selvfølgelig først og fremmest om Lean og Six Sigma. Men, I den forbindelse vil der i konferencen også stilles skarpt på adfærd, kultur og forankring. Hvorfor er vanedannende løsninger egentlig så afgørende, når vi skal lave succesfulde forandringer? Og hvordan forankres løsningerne, så successen bliver vedvarende?

Danmarks førende ekspert indenfor adfærdsdesign Morten Münster, vil tale på dagen, og hans værktøjer bliver vigtige for vores forståelse af forandring. Værktøjerne vil efterfølgende blive anvendt i en workshop, for at forstå hvordan adfærdsdesign faktisk kan anvendes i det daglige Lean arbejde.

Dagen handler også om vidensdeling og vil indeholde flere case-baserede eksempler fra virkeligheden. Vi lover, at du går fra konferencen med inspiration, nye ideer og værktøjer, som kan hjælpe din Lean organisation videre.

Du skal vælge spor (Lean eller Six Sigma)

Efter konferencens formidags-program skal du vælge et tematisk spor. Dit spor skal sikre, at du får den viden og inspiration, som er mest relevant for dit videre arbejde. Du kan vælge Lean eller Six Sigma. Sporene kører med hver deres oplægsholdere og workshop. Du kan læse mere om indholdet i de to spor i programmet længere nede på siden.

Dagen starter i fællesskab, med et oplæg og en fælles workshop. Efter frokost går hver deltager ud til sit valgte spor. Dagen afsluttes med en fælles opsamling.