Få indblik i, hvordan du kombinerer Lean og Six Sigma, og lær, hvordan du får styr på kvaliteten med Six Sigma.

Nu har du chancen for på få dage at få overblikket over, hvordan Lean og Six Sigma hænger sammen. Og du lærer samtidig, hvordan du arbejder med Six Sigma.

Dette Lean kursus er et af fagene i Lean Akademiets Lean Specialist Black Belt uddannelse, hvor du skal have Lean Manager uddannelsen + fire to-dages kurser for at få det sorte bælte. Se mere om bæltestrukturen i vores uddannelsesoversigt. Vi udbyder Lean Six Sigma-kurset i samarbejde med Storm Management.

HVAD ER LEAN SIX SIGMA?

Six Sigma handler om at have fokus på kvaliteten. Med kvaliteten mener vi her den kvalitet, der sikrer, at du har tilfredse kunder. Vi ser på kvaliteten ud fra kundens synspunkt. Når vi oplever afvigelser i kvaliteten, vil vi med Six Sigma analysere problemet gennem statistik og målinger for dernæst at komme til bunds i problemet. Vi arbejder ud fra en cirkel, vi kalder DMAIC.

Det er oplagt at kombinere Six Sigma og Lean – det er ikke nødvendigvis enten eller. Vi er ikke religiøse – vi lader fornuften sejre, og det er med dette fokus, vi vil guide dig igennem et super effektivt to-dages kursus spækket med øvelser og eksempler.

FORUDSÆTNINGER

Kurset henvender sig til både service- og produktionsvirksomheder, som arbejder med Lean eller Six Sigma. Alle medarbejdere, der har et grundlæggende kendskab til Lean (for eksempel Lean Introduktion), kan deltage.

FORMÅL

Formålet med vores Lean Six Sigma kursus er at klæde dig på, så du er i stand til at vurdere, om Six Sigma er relevant for jer.

INDHOLD

På dette Lean Six Sigma kursus får du både en forståelse for sammenhængen imellem Six Sigma og Lean og en introduktion til Six Sigma metoden med fokus på DMAIC-cirklen. Vi fokuserer på:

  • Six Sigma – hvad er det?
  • Lean og Six Sigma – forskelle og ligheder
  • DMAIC-cirklen i detaljer
  • Mål og sammenhæng med virksomhedens overordnede mål
  • Six Sigma – hvordan kommer man godt i gang?

PRIS

Prisen for dette Lean kursus er 9.500 kroner eksklusiv moms og inklusiv forplejning og kursusmateriale.

Introduktion til Lean six sigma