Lean Six Sigma – 2 dage

Få indblik i, hvordan du kombinerer Lean og Six Sigma, og lær, hvordan du får styr på kvaliteten med Six Sigma.

Nu har du chancen for på få dage at få overblikket over, hvordan Lean og Six Sigma hænger sammen. Og du lærer samtidig, hvordan du arbejder med Six Sigma.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Dette Lean kursus er et af fagene i Lean Akademiets Lean Specialist Black Belt uddannelse, hvor du skal have Lean Manager uddannelsen + fire to-dages kurser for at få det sorte bælte. Se mere om bæltestrukturen i vores uddannelsesoversigt. Vi udbyder Lean Six Sigma-kurset i samarbejde med Storm Management.

HVAD ER LEAN SIX SIGMA?

Six Sigma handler om at have fokus på kvaliteten. Med kvaliteten mener vi her den kvalitet, der sikrer, at du har tilfredse kunder. Vi ser på kvaliteten ud fra kundens synspunkt. Når vi oplever afvigelser i kvaliteten, vil vi med Six Sigma analysere problemet gennem statistik og målinger for dernæst at komme til bunds i problemet. Vi arbejder ud fra en cirkel, vi kalder DMAIC.

Det er oplagt at kombinere Six Sigma og Lean – det er ikke nødvendigvis enten eller. Vi er ikke religiøse – vi lader fornuften sejre, og det er med dette fokus, vi vil guide dig igennem et super effektivt to-dages kursus spækket med øvelser og eksempler.

FORUDSÆTNINGER

Kurset henvender sig til både service- og produktionsvirksomheder, som arbejder med Lean eller Six Sigma. Alle medarbejdere, der har et grundlæggende kendskab til Lean (for eksempel Lean Introduktion), kan deltage.

FORMÅL

Formålet med vores Lean Six Sigma kursus er at klæde dig på, så du er i stand til at vurdere, om Six Sigma er relevant for jer.

INDHOLD

På dette Lean Six Sigma kursus får du både en forståelse for sammenhængen imellem Six Sigma og Lean og en introduktion til Six Sigma metoden med fokus på DMAIC-cirklen. Vi fokuserer på:

 • Six Sigma – hvad er det?
 • Lean og Six Sigma – forskelle og ligheder
 • DMAIC-cirklen i detaljer
 • Mål og sammenhæng med virksomhedens overordnede mål
 • Six Sigma – hvordan kommer man godt i gang?

PRIS

Prisen for dette Lean kursus er 9.500 kroner eksklusiv moms og inklusiv forplejning og kursusmateriale.

Kommende kurser:

   Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

   Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

   Praktisk information om kurset

   Undervisere

   Underviserne på dette kursus er Storm Management.
    

   Pris
   Prisen for dette kursus er 9.500 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe og -kage samt kursusmateriale.
    

   Pris for virksomhedskursus
   Ønsker I at afholde kurset som et internt virksomhedskursus (min. otte deltagere), så kontakt os for mere info.
    

   Næste kursus
   Se vores kursuskalender her.
    

   Kursussteder
   København: World Trade Center, Ballerup
   Vejle: Hotel Scandic
    

   Kursusrelateret litteratur
   “Six Sigma (Basic)” af Ane Storm Ry
    

   Afbestilling
   Skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.
    

   Rabat
   Ved tilmelding af to personer eller flere fra samme firma ydes ti procent rabat.

   Kursusoverbygning
   Du kan overbygge dette kursus med Lean Akademiets øvrige moduler på Lean Masterclass uddannelsen og blive Lean Masterclass Specialist. Samtidig kan du kombinere dette modul med andre af Lean Akademiets moduler og få det sorte bælte. Se vores bæltestruktur i uddannelsesoversigten.
    

   Tider
   Begge dage er undervisningen kl. 9:00 – 17:00 med indlagte pauser.
    

   Parkering
   Der er altid parkeringsmuligheder ved hotellet uden parkeringstakst.
    

   Offentlig transport
   Glostrup Park Hotel: Hotellet ligger 1000 meter fra Glostrup Station. Bus 9A kører lige til hotellet på fem minutter.
   Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.
    

   Overnatning
   Arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.
    

   Fakturering
   Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.
    

   Forbehold
   Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

   Kursisterne siger:

   • Jeg skal selv undervise i LEAN, og har fået nogle enormt gode værktøjer. Underviserne er meget hjælpsomme og dygtige formidlere

    Henrik Franck
   • En kanon god og rigtig relevant uddannelse, hvor det er var rigtig godt, at der IKKE blev brugt PowerPoints. Underviseren, Morten Jacobsen, var ekstremt dygtig og meget kompetent – både i forhold til teoretisk viden og cases fra den virkelige verden.

    Carsten Johansen
    VELUX Accessories
   • Jeg har deltaget i leankurser med forskellige udbydere, men Lean akademiet skiller sig særdeles positivt ud. Undervisningen tager udgangspunkt i dagligdagen, og de formår at gøre lean og ledelsen praktisk nært, så det er overskueligt og brugbart. Underviserne er meget kompetente og gode til at inddrage udfordringer fra kursisterne i undervisningen. Skønt at deltage på et kursus hvor der er fokus på adfærd og ledelsen, og hvor det bliver konkret, så det kan bruges i hverdagen
    Metoden med at bruge Lean til at implementere strategien er et meget stærkt værktøj, som sikrer ledelsens opmærksomhed, og efterspørgsel.
    En leantransformation med hjælp fra Lean akademiet, vil være et stort skridt i den rigtige retning. Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger.

    Peter Michelsen
   • "LEAN" Det startede som en lille interesse og nysgerrighed. Mange taler omkring Lean ? Hvad er Lean ? Lean Akademiet gjorde det muligt at udvide min horisont, strategi, målrettethed, resultat hunger, en "AHA" oplevelse, øjenåbner, og en slags Erhvervs- og personligheds nektar. Lean Akademiet leverede yderligere redskaber / værktøjer, som jeg er fuldt ud er overbevist om, kun kan bidrage til, at effektivisere og øge succeser på alle områder, og som jeg på nuværende tidspunkt ikke ville have været foruden.

    Richard Banke
   • Kurset var helt perfekt. Det, der er godt ved Kata, er, at det får ting til at ske. Andre Lean værktøjer er ikke altid så stærke, fordi de ikke nødvendigvis gør Lean til en vane – til en måde at arbejde på. Jeg kan godt lide, at der ikke anvendes Powerpoints, men papmodeller. Det virker utrolig stærkt. Kursets instruktør og udbytte oversteg mine forventninger!

    Lars Lean
    Hofor
   • Et rigtig godt kursus med et stort udbytte. Især læringen omkring spild og det at identificere spild var en øjenåbner for mig. Instruktøren havde en stor viden og var dygtig i sit stof. Jeg vil klart anbefale kurset til andre – har allerede talt meget for det i min afdeling.

    Carl Erik Hjortshøj
    NCC

   Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

   pdf_leanivirksomheden

   Lean i virksomheden e-bog

   En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

   pdf_leanledelse

   Lean ledelse i e-bog

   På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

   pdf_maalstyring

   Målstyring på den nemme måde

   Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

   Hvem har du brug for?

   Tag en snak med os - helt uforpligtende
   - så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

   • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

   Newsletter

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

   Something went wrong. Please check your entries and try again.

    

   Lean Akademiet holder til her:

   SJÆLLAND:

   Lean Akademiet
   Borupvang 3
   2750 Ballerup

   T:  +45 7027 7909
   @: info@leanakademiet.dk

   JYLLAND:

   Lean Akademiet
   Spettrupvej 7
   8722 Hedensted