LEAN MASTER
BLACK BELT
KØBENHAVN & VEJLE

L4
44.900 DKK
13 DAGE

Er du klar til at starte din Lean rejse? Tilmeld dig her – vi uddanner dig og træner dig til at blive ekspert i Lean.

header-knude-LMBB

LEAN MASTER BLACK BELT

Denne uddannelse er til dig, der vil være blandt de dygtigste Lean specialister,
som andre søger råd og vejledning hos.

Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Faste forløb – samme hold

Styrken ved vores undervisning er, at du bliver tilknyttet et fast hold. Du møder andre kursister og styrker dit netværk, og så får du faglig sparring og support fra dine undervisere gennem hele uddannelsesforløbet.

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Uddannelsen er certificeret

Vi har det bedste ry i branchen. Ingen andre steder får du et så højt fagligt niveau. På vores længerevarende uddannelser bliver du certificeret, enten efter CSSC-certificering eller Lean Akademiets egen eftertragtede certificering.
header-knude-LMBB

INDHOLD Bliv den respekterede Lean Master, der evner at påvirke adfærden i organisationen og træne andre frem mod en bedre kultur

Certificeret Lean Master Black Belt er en top-uddannelse, til dem der vil bevise, at de er blandt de dygtigste Lean specialister i Danmark. Uddannelsen gør dig i stand til at træne og facilitere Lean arbejdet i din organisation, således at i udvikler værktøjer, som er tilpasset lige præcis jeres normer og udfordringer. 

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne uddannelse tager vi dig igennem et intensivt træningsforløb, hvor vi giver dig en dybdegående forståelse for Lean tankegangen, samt værktøjer til at facilitere og udvikle Lean i din organisation. Uddannelsen starter med, at du får den basale Lean forståelse på plads, hvorefter teorien omsættes til praksis i gennem gennemførelse af dit eget projekt. Vi træner i metoder og teknikker, som skal sikre realiseringen af projektets potentiale, og du gøres i stand til at udarbejde en implementeringsplan for udrulningen af Lean som koncept. Mod uddannelsens afslutning sætter vi fokus på adfærdsdesign og god formidling, så du bedst muligt kan understøtte din organisation på hele rejsen.

Strategisk begrundet Lean - forankring i organisationens top
De sidste tre dage af uddannelsen arbejder vi med 1.) Adfærdsdesign - evnen til at designe løsninger der er vedvarende, og som er tilpasset organisationens normer, adfærd og kultur. 2.) Strategisk begrundet Lean evnen til at transformere visionen til ledelsesadfærd, hvor ledelsen praktiserer synlig ledelse igennem et godt kodeks med en passende belønning. Samt 3.) Faciliterings- og undervisningsteknik evnen til at formidle Lean-teorien praksisnært, og give organisationen lysten til at arbejde med værktøjer og gøre sig dyrebare erfaringer. 

Uddannelsen er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun teori og tænkte eksempler, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Og det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er denne uddannelse noget for dig?
Den typiske kursist, som deltager på dette modul, ønsker kompetencer til at understøtte organisationen på den fulde Lean rejse. Lean Master Black Belt kursisten brænder for Lean og ønsker at være den særlige Lean ressource, som organisationen søger råd og vejledning hos.

Uddannelsens indhold:
Lean Master Black Belt uddannelsen er fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på og giver dig masser af værktøjer til dit arbejde med Lean. De første to dage er dit Lean Yellow Belt, de næste fire dage er dit Lean Green Belt, de følgende tre dage er dit Lean Black Belt, som alle tre er inkluderet i dette Lean Master Black Belt forløb:

Introduktion til historien bag Lean
De 5 Lean principper
De 8 former for spild
Overblik over Lean værktøjer og teknikker
Kaizen – løbende forbedringer
Visuel ledelse
Lean i praksis gennem Lean spil og øvelser

Værdistrømsanalyse
Øvelser i Lean værktøjer
Forbedringsforslag til værdistrømmen
Prioritering af forbedringsforslag
Målstyring og kundens forventninger
Tavlemøder
Udfordringer i forbindelse med implementering 

Proceslandkort og udvælgelse
Brændende platform og Vision
SMART målsætning
Interessentanalyse
Håndteringsplan
PIR kommunikation

Værdistrømsanalyse as-is
Kortlægning af egen proces
Spildjagt
Dataopsamling
Analysen viser

Værdistrømsanalyse to-be
Designprincipper
Problemanalyse
Gab-analyse og prioritering
Løbende forbedringer

Adfærdsprofiler
Det gode team
Lean Ledelse
Forandringsledelse
Situationsbestemt ledelse
Audit

Hvad er en Lean Virksomhed
Link til assesment – modenhedsmodel
John Shooks Lean Transformationsmodel
ADKAR-modellen

Målnedbrydning / Hoshin Kanri
Strategiske fokusområder
Catchball
Effektmål vs. indsatsmål
Målsætte strategien
X-matrix
Målhierarki

Hvorfor går Lean arbejdet typisk i stå?
Toyota Kata
Kulturskabelse
Systematiske forbedringer
Lederen som Coach
Gemba ledelse

Toyota Kata og Policy Deployment
Case arbejde fra adm./service
Tavlestruktur fra strategisk til operationelt niveau
Lederen som coach og 2nd coach

Mundtlig eksamen, hvortil der udarbejdes en beskrivende udrulningsplan for dit eget projekt. Projekt og udrulningsplan udarbejdes gennem Lean Green Belt og Lean Black Belt modulerne.

Recap. af Lean assement
Udvikling af auditplan for din egen organisation
Udvikling af spørgeskemaer
Go See – dokumentation
Excellencemodellen som strategisk planlægningsværktøj

Præsentation af audit resultat
Målsætning
Gap-analyse
Masterplan
Shook & Hoshin Kanri i relation til Masterplan

Ønsket adfærd i en Lean organisation
Adfærdsdesign
Friktion
Løsning
Adfærd sat i kontekst til gevinstrealiseringsmodellen

Lean Akademiet auditerer din egen virksomhed
Du udarbejder efterfølgende handlingsplan til at lukke gappet

Fagområder

Lean mindset  de 5 Lean principper. 
Lean værktøjskassen  værktøjer og teknikker.
Lean Ledelse  om forandringsledelse
Hoshin Kanri  målnedbrydning
Lean kultur  hvordan ændres kultur
Toyota Kata  forbedringsmetode 
Visuel ledelse  ledelse i en tavlestruktur
Adfærdsdesign  design holdbare løsninger
Facilitering  Teknik til god Lean træning

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Vi tager dig med på hele Lean rejsen, og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre en Lean implementering samt facilitere og træne andre.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten kunne sikre en sammenhængskraft i tværgående Lean initiativer, samt understøtte organisationens evne til at udvikle værktøjer, som er tilpasset virksomhedens kultur.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Lean Akademiets Auditorium
Vejle: Hotel Scandic

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Vi tager dig igennem alle modulerne i dette forløb, med den nødvendige sparring og coaching undervejs.

Eksamen

Under/efter uddannelsen skal du gennemføre en implementering baseret på adfærdsdesign. På baggrund af din løsning laves en endelig vurdering med ‘bestået’ eller ‘ikke bestået’. Ved ‘bestået’ modtager du dit Lean Master Black Belt certifikat.

Pris

Pris for dette kursus er 44.900 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, keyhanger, mulepose m.m.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og digital adgang til alt undervisningsmateriale.

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Efter bestået uddannelse vil du være Certificeret Lean Master Black Belt.

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Moduloverbygning

Dette er vores top-uddannelse og vores højeste niveau. Har du fortsat lyst til at lære mere? Så kan du tilføje Six Sigma til din værktøjskasse med et Lean Six Sigma Yellow Belt modul. Læs mere her.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores uddannelser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Lean uddannelse

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer, at afholde vores kurser på  og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

LA Auditorium

Lean Akademiets Auditorium, Schæffergården
I København afholder vi vores kurser og uddannelser i vores egne lokaler på Schæffergården i Gentofte. Schæffergården er et gammelt jagtslot fra 1755, som ligger i et smukt og grønt parklandskab. Vores lokaler ligger i den nyere fløj vest for hovedbygningen. Her har vi et stort og lyst Auditorie, hvor der er god plads til både præsentationer, gruppearbejde og eget projektarbejde.

Schæffergården ligger 15 minutters kørsel fra Københavns centrum, og der er masser af parkeringspladser. Derudover er der gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Adresse

Lean Akademiets Auditorium
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte

Scandic Vejle

Hotel Scandic Vejle
I Jylland afholder vi vores kurser på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle. Hotellet ligger helt centralt i byen ved siden af Vejle Kunstmuseum og Musikteatret og med en flot udsigt over Byparken. Der er kort afstand til både gågaden og stationen. Husk, at du også kan booke et værelse her, hvis du har behov for overnatning. Der er parkering ved hotellet, eller i parkeringshuset 'Albert', som ligger tæt på.

Adresse

Flegborg 8-10
7100 Vejle
+45 767 000 00
www.scandichotels.dk

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på uddannelse hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Retningen Produktion er målrettet dig, der arbejder med at fremstille et produkt, der bearbejdes i en produktionslinje – mens Service & Administration er noget bredere, da det både er support til produktionen, samtidig med at det dækker enhver tænkelig form for service eller administrativ ydelse. Det er ikke afgørende for dig, hvad du vælger nu, for du kan altid lave det om på dagen. Vi kører nemlig formiddagen fælles, og efter frokost splitter vi op i to spor. Er du i tvivl om dit valg, så ring til os, eller skriv det blot i bemærkningsfeltet i tilmeldingen, så tager vi en snak om det på første undervisningsdag.

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre en Lean implementering.

Under uddannelsen skal du udfylde en adfærdsprofil (e-stimate). Vi anvender denne til at diskutere lederens udfordringer med Lean i forhold til forskellige personprofiler. Ønsker du en personlig rapport med tilhørende feedback, kan denne tilkøbes særskilt under tilmelding. Der tillægges for dette 1.000 kroner til kursets samlede pris.

Efter hvert modul skal du forvente noget hjemmearbejde.

Denne uddannelse afsluttes med en auditering.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Der er altid parkeringsmuligheder ved Schæffergården uden parkeringstakst.

I Vejle er der parkering foran hotellet, og ellers i Parkeringshuset 'Albert'.

Schæffergården ligger i gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på info@leanakademiet.dk

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Med et Black Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events i LA Alumni Club. Målet er at holde kontakten, sparre og inspirere hinanden - samt lade sig inspirere af spændende faglige oplæg.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UDDANNELSER Hvad med en af vores andre bælteuddannelser?

Din Lean rejse starter på Lean Yellow Belt, går gennem Lean Green Belt og Lean Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Lean Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Lean. Når du tilmelder dig fx Lean Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Lean Yellow Belt og Lean Green Belt.

header-knude-Lean-NB

Bælteuddannelser

Du læser nu om Lean Master Black Belt, som er vores top-uddannelse. Vi uddanner dig til at være blandt de allerdygtigste til Lean på 12 dage fra start til slut.

belt-LYB

Lean Yellow Belt

Vi introducerer dig til Lean tankegangen og værktøjerne, og du bliver den kompetente Lean projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-LGB

Lean Green Belt

Vil du kunne gennemføre en Lean implementering med målbare resultater? Her bliver du den kompetente Lean projektleder til optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-LBB

Lean Black Belt

Ønsker du kompetencer til at gennemføre en Lean udrulning? På denne uddannelse bliver du en processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen.

Læs mere

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-620

MODULOVERBYGNING Har du allerede en Lean uddannelse?

Har du allerede en Lean uddannelse fra Lean Akademiet? Og ønsker du at uddanne dig videre på din Lean rejse? Så er det denne vej, du skal. Her kan du læse mere om vores moduloverbygninger, hvor du fx kan bygge et Lean Green Belt oven på dit Lean Yellow Belt, eller et Lean Black Belt oven på dit Lean Green Belt. 

knude-LGB

Lean Green Belt

Er du allerede Lean Yellow Belt? Så kan du tilmelde dig moduloverbygningen her. På fire dage videreuddanner vi dig til Lean Green Belt.

Læs mere
knude-LBB

Lean Black Belt

Udvid dine Lean kompetencer med et Lean Black Belt. På tre dage videreuddanner vi dig, så du kan tage din virksomhed mod et helt nyt niveau af Lean.

Læs mere
knude-LMBB

Lean Master Black Belt

Opgradér til Master Black Belt i Lean og bliv en af de dygtigste Lean specialister. På tre dage videreuddanner vi dig til det højeste Lean niveau.

Læs mere

TILMELDING Lean Master Black Belt

Lean Master Black Belt er vores top-uddannelse, hvor du bliver specialist i Lean. Med denne uddannelse bliver du klædt på til at blive en kompetent Lean projektleder til større optimeringsprojekter, og du bliver processpecialisten, der arbejder på tværs af organisationen. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser. 

 • Gentofte

  Lean Master Black Belt
 • 21. august 2023
  Gentofte
  44.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 21. august 2023
  Tirsdag 22. august 2023
  Mandag 28. august 2023
  Tirsdag 12. september 2023
  Mandag 18. september 2023
  Mandag 2. oktober 2023
  Mandag 9. oktober 2023
  Tirsdag 24. oktober 2023
  Tirsdag 7. november 2023
  Onsdag 8. november 2023
  Onsdag 15. november 2023
  Mandag 27. november 2023
  Torsdag 7. december 2023
  Tirsdag 12. december 2023
  Onsdag 13. december 2023
 • Gentofte

  Lean Master Black Belt
 • 16. august 2023
  Gentofte
  44.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 16. august 2023
  Torsdag 17. august 2023
  Onsdag 23. august 2023
  Onsdag 6. september 2023
  Onsdag 13. september 2023
  Onsdag 27. september 2023
  Onsdag 4. oktober 2023
  Onsdag 1. november 2023
  Mandag 13. november 2023
  Tirsdag 14. november 2023
  Onsdag 22. november 2023
  Tirsdag 5. december 2023
  Torsdag 7. december 2023
  Tirsdag 12. december 2023
  Onsdag 13. december 2023
 • 10. januar 2024
  Vejle
  44.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 10. januar 2024
  Torsdag 11. januar 2024
  Onsdag 17. januar 2024
  Onsdag 31. januar 2024
  Onsdag 21. februar 2024
  Onsdag 28. februar 2024
  Onsdag 13. marts 2024
  Tirsdag 2. april 2024
  Onsdag 17. april 2024
  Torsdag 18. april 2024
  Torsdag 2. maj 2024
  Onsdag 15. maj 2024
  Mandag 12. august 2024
  Tirsdag 13. august 2024
  Tirsdag 27. august 2024

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på +45 70277909 eller send os en mail på info@leanakademiet.dk