SIX SIGMA
YELLOW BELT
KØBENHAVN & VEJLE

N1
12.000 DKK
3 DAGE

Vil du fortsætte din Lean rejse? Tilmeld dig her – vi introducerer dig til Six Sigma mindsettet og giver dig værktøjerne til at arbejde med Lean Six Sigma.

Modul - Six sigma Yellow Belt

MODUL - SIX SIGMA YELLOW BELT

Er du allerede Lean Yellow Belt fra Lean Akademiet? Six Sigma lægger et lag på toppen af Lean forståelsen, og vi træner dig i at arbejde struktureret med data.

Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Hos os får du gratis software

På vores Lean Six Sigma uddannelser giver vi dig adgang og log in til Six Sigma softwaren. Derudover giver vi dig templates og datafiler, så vi kan få afprøvet teorien og analyseret en masse data. 

Uddannelsen er certificeret

Vi har et godt ry i branchen. Ofte møder vi kunder, som har fået uddannet medarbejdere hos vores konkurrenter, og de er kede af, at de ikke er blevet dygtige nok. Vi sikrer, at du får et højt fagligt niveau og vi certificerer dig.

Modul - Six sigma Yellow Belt

INDHOLD Bliv den kompetente Lean Six Sigma projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter

Lean Akademiets Six Sigma Yellow Belt modul uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Vi fortsætter arbejdet fra dit Lean Yellow Belt og fortsætter med tre dage med Six Sigma. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
Vores tese er, at for at lave rigtig god Lean, skal vi udbygge det med Six Sigma. Den databaserede tilgang til at forstå processens performance er altafgørende. Kunden oplever variationen i processen, og ikke den gennemsnitlige performance, vi leverer. Dette misforstås ofte i virksomheder, hvis målinger ofte ikke repræsenterer kundens egentlige oplevelse af processen. Derfor bygger vi ovenpå forståelsen af spild-reduktion fra Lean universet og introducerer en databaseret tilgang, som sikrer indfrielse af kundens forventninger gennem stabile processer.

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. 

Er denne uddannelse noget for dig?
Denne uddannelse er for dig, der brænder for (eller ønsker at lære) den strukturerede optimeringstilgang, samt kunne støtte og hjælpe projektlederne som kompetente projektdeltagere i større projekter.

På Six Sigma Yellow Belt modul uddannelsen lærer du, hvordan et projekt opsættes samt underbygges med data, og hvilke værktøjer og teknikker, der er indeholdt i en god målefase  og ikke mindst hvordan vi sikrer, at vores forbedringer bliver vedvarende og ikke stopper, når fokus flyttes fra processen. Denne Lean Six Sigma Yellow Belt uddannelse indeholder de to første faser af et klassisk DMAIC projekt samt en introduktion til Kontrolfasen.

Uddannelsens indhold:
Six Sigma Yellow Belt modul uddannelsen er tre dage fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til at arbejde videre med Lean Six Sigma:

Six Sigma baggrund
Six Sigma grundstruktur
Six Sigma projektarbejde
Six Sigma værktøjer

Værdistrømsanalyse
Six Sigma matematik
Målesystemsanalyser

Kapabilitet og stabilitet
Kontrol og vedvarende forandringer

Uddannelsen afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 30 spørgsmål.

Fagområder

Databaseret tilgang – hvordan underbygges påstande med data.
Målesystemsanalyser – hvordan testes og sikres at datakvaliteten er til stede, så vi kan stole på vores målesystem.
Kapabilitet – hvordan dokumenterer du processens evne til stabilt at levere til kundens forventninger.

Forudsætninger

For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du har et Lean Yellow Belt fra Lean Akademiet.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive mindre lokale optimeringsinitiativer   og derved lægge et værdifuld lag af dataforståelse på sin Lean uddannelse. Ydermere vil kursisten kunne støtte og hjælpe projektlederne som kompetente projektdeltagere i større projekter.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Glostrup Park Hotel
Vejle: Hotel Scandic

Forudsætninger

For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du har et Lean Yellow Belt fra Lean Akademiet.

Software

Medbring din egen bærbare computer med SigmaXL installeret i test version – information og vejledning tilsendes i opstartsinformationen.

Eksamen

Modulet afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 30 spørgsmål.

Pris

Pris for dette kursus er 12.000 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, mulepose m.m.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale (på engelsk).

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Derudover er uddannelsen CSSC certificeret gennem The Council for Six Sigma Certification. Efter bestået uddannelse vil du være Certificeret Lean Six Sigma Yellow Belt.

Undervisere

Underviseren er: Kion Schmeltzer

Hjemmearbejde

Inden uddannelsesstart skal du læse undervisningsmaterialet samt udføre diverse små øvelser. Det forventes, at kursisten ca. skal estimere 17 timer til gennemlæsning af materialet samt øvelser. Derudover afsættes ca. 3 timer til coaching-sessioner, så sammenlagt forventes (udover selve kurset) ca. 20 timers hjemmearbejde.

Moduloverbygning

Du kan overbygge denne Six Sigma Yellow Belt modul uddannelse med vores Lean Green Belt moduloverbygning - eller vores Lean Six Sigma Green Belt moduloverbygning, hvis du vil tilføje mere Six Sigma til din værktøjskasse. Læs mere her.

Coronapas

OBS! Fra fredag den 12. november 2021 kræver kursusdeltagelse hos Lean Akademiet, at du har et gyldigt coronapas (medmindre man er officielt undtaget fra dette krav).

Coronapas skal fremvises ved forespørgsel.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

CERTIFICERING Lean Six Sigma undervisning efter højeste standard

På din Lean Six Sigma uddannelse bliver du CSSC certificeret. Vi er enormt stolte af at være den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder denne internationale certificering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav. The Council for Six Sigma Certification's (CSSC) akkrediteringsprogram sikrer, at træningsorganisationernes Six Sigma programmer lever op til de internationale retningslinjer, samt sikrer, at de indeholder de fundamentale Six Sigma lærings guidelines og værktøjer. Derudover sikrer CSSC kvaliteten og erfaringsgrundlaget hos underviserne, samt validerer mængden af undervisningsdage og tid med den enkelte kursist.

Lean Akademiet er certificeret af The Council for Six Sigma Certification

Council for Six Sigma Certification

CSSC blev etableret i 2005 af den kendte Six Sigma træner Craig Setter. Målet har altid været enkelt – at sætte standarden, som kan hjælpe professionelle træningsorganisationer over hele verden til at undervise effektivt og sikre kvalitative Six Sigma programmer. I dag er CSSC den største akkrediteringsorganisation for amerikanske gymnasier og universiteter samt verdens største akkrediteringsorganisation inden for Six Sigma. Besøg Council for Six Sigma her.

CSSC certificering hos Lean Akademiet
Din Lean Six Sigma uddannelse hos Lean Akademiet er CSSC certificeret. Læs mere om vores CSSC certificering her.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på uddannelse hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du har et Lean Yellow Belt fra Lean Akademiet.

Inden uddannelsesstart skal du læse undervisningsmaterialet samt udføre diverse små øvelser. Det forventes, at kursisten ca. skal estimere 17 timer til gennemlæsning af materialet samt øvelser. Derudover afsættes ca. 3 timer til coaching-sessioner, så sammenlagt forventes (udover selve kurset) ca. 20 timers hjemmearbejde.

Modulet afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 30 spørgsmål.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Der er altid parkeringsmuligheder ved hotellet uden parkeringstakst.

Glostrup Park Hotel: Hotellet ligger 1000 meter fra Glostrup Station. Bus 9A kører lige til hotellet på fem minutter.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Vi vil rigtig gerne passe godt på dig og hinanden. Derfor foregår undervisningen i store og luftige lokaler, og vi sørger for, at der er god afstand mellem kursisterne. I pauserne sørger vi for at få luftet grundigt ud. Derudover har vi sprit på alle bordene.

Vi opfordrer til, at man udviser respekt og tager hensyn til sine medkursister, at vi holder god afstand til hinanden og ofte vasker og spritter vores hænder af. 

OBS! Fra fredag den 12. november 2021 kræver kursusdeltagelse hos Lean Akademiet, at du har et gyldigt coronapas (medmindre man er officielt undtaget fra dette krav).

Coronapas skal fremvises ved forespørgsel.

Et coronapas er gyldigt: 
• Ved negativ PCR test højest 96 timer gammel.
• Ved negativ kvik-test højest 72 timer gammel.
• Ved færdigvaccination.
• Ved påbegyndt vaccination mindst 14 dage efter første dosis. 

Et gyldigt coronapas kan dokumenteres i papirformat eller elektronisk, fx via testsvar på sms, udskrifter mv. Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til indehaverens medbragte pas, sundhedskort, kørekort eller andet offentligt udstedt ID.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på @leanakademiet.dk

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

TILMELDING Six Sigma Yellow Belt modul

Six Sigma Yellow Belt modul uddannelsen bygger tre dage oven på dit Lean Yellow Belt. Vi introducerer dig til Six Sigma mindsettet og -værktøjerne og med denne uddannelse bliver du klædt på til at blive en kompetent Lean Six Sigma projektdeltager, som kan deltage i og støtte optimeringsprojekter. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser. 

 • Gentofte

  Six Sigma Yellow Belt Modul
 • 16. marts 2022
  Gentofte
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 16. marts 2022
  Torsdag 17. marts 2022
  Fredag 18. marts 2022
 • 29. august 2022
  Gentofte
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 29. august 2022
  Tirsdag 30. august 2022
  Onsdag 31. august 2022
 • 13. december 2022
  Gentofte
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 13. december 2022
  Onsdag 14. december 2022
  Torsdag 15. december 2022
 • Vejle

  Six Sigma Yellow Belt Modul
 • 5. april 2022
  Vejle
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 5. april 2022
  Onsdag 6. april 2022
  Torsdag 7. april 2022
 • 24. august 2022
  Vejle
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 24. august 2022
  Torsdag 25. august 2022
  Fredag 26. august 2022
 • 19. december 2022
  Vejle
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 19. december 2022
  Tirsdag 20. december 2022
  Onsdag 21. december 2022

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på 70277909 eller send os en mail på @leanakademiet.dk