Online Lean Kursus Introduktion – Niveau 1 – Gult bælte

Nu har du mulighed for at tage vores Lean Introduktionskursus Online. Efter flere måneders udvikling og test, er vi nu klar med et Online forløb, der har en så høj kvalitet, at vi kan udbyde kurset til vores kunder.

Dette er uden tvivl markedets bedste Online Introduktion til Lean. Her er ikke tale om selvstudie, men en uddannelse, hvor du deltager i webinarer og efterfølgende har opgaveløsning med feedback.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Nu har du mulighed for at tage vores Lean kursus online.

Vi udbyder nu et 100% online Lean kursus, hvor vi igennem 5 webinarer, videoer, on-line-præsentationer og spændende opgaver giver dig de færdigheder, der skal til for at du kan blive godt introduceret til Lean. Uddannelsen foregår via vores egen uddannelsesplatform på Moodle. Vi tør godt at love dig, at dette er markedets bedste on-line uddannelse. Du får adgang til professionelt materiale, som du kan downloade og dermed anvende i din egen hverdag. Vi støtter dig og hjælper dig igennem kurset, så du bliver ikke overladt til dig selv. Når du er færdig med introduktionen, er du godt klædt på til at videreuddanne dig på Niveau 2 – Green Belt / Grønt Bælte.

Målgruppe

Lean kurset er målrettet alle, der ønsker at få kendskab til Lean. Vi starter helt fra bunden, så vi forventer ikke, at du har nogen erfaring med Lean.

Udbytte

Kurset giver dig en god forståelse for, hvad Lean går ud på – og det gør dig i stand till at deltage aktivt i en Lean implementering. Du får ud over forståelse for begrebet også et godt kendskab til nogle af de vigtigste værktøjer, som ofte bruges i Lean sammenhæng.

Du får:

 • Forståelse for, hvad Lean er og hvor det kan anvendes.
 • Viden om de væsentligste Lean værktøjer og metoder
 • Stort fokus på at lave værdistrømsanalyse – både nutid- og fremtidsbillede
 • Forståelse for løbende forbedringer med bidrag fra medarbejdere

Indhold

Uddannelsen består af webinarer. Du skal sætte tid af til at deltage i  et webinar à 2 timer og fire webinarer à en times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være en opgave, som skal løses – du får feedback på denne opgave.

Eksamen & bedømmelse

Vi afholder ikke eksamen på denne Lean uddannelse. Vi bruger i stedet tiden intensivt på de konkrete værktøjer, mens du er på kursus. Hvis du ønsker eksamen, så læs om Certificeret Lean Manager, Niveau 1 + 2.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Lean for at deltage. Vi starter fra bunden og fører dig sikkert igennem en høj læringskurve.

Økonomi                                                                                                                           

Prisen for dette forløb er kr. 3.900,- eksklusiv moms. Ønsker du senere at fortsætte med Niveau 2 – Green Belt /  Grønt Bælte vil det koste yderligere 5.600 kr.

Kommende kurser:

 • 14. Maj 2021 - 5 dage
  Pris: 3.500,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Fre 14/05-2021, Man 17/05-2021, Tor 20/05-2021, Man 24/05-2021, Fre 28/05-2021
 • 10. August 2021 - 5 dage
  Pris: 3.500,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Tir 10/08-2021, Fre 13/08-2021, Tir 17/08-2021, Fre 20/08-2021, Fre 27/08-2021

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset

 

Undervisere
På uddannelsen vil Lean Akademiets Ann Møller Svendsen være ansvarlig for undervisningen. Du kan også møde Allan B. Rix, Kurt Hansen og Morten Jacobsen som vejledere.

Webinarer – online uddannelse
Uddannelsen består af webinarer. Du skal sætte tid af til at deltage i 1 webinar à 2 timer og 4 webinarer à en times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være en opgave, som skal løses –  du får feedback på denne opgave.

Planlagte webinar dage fremgår under tilmelding i højre side.

 

 

Eksamen
Vi afholder ikke eksamen på denne Lean uddannelse. Vi bruger i stedet tiden intensivt på de konkrete værktøjer, mens du er på kursus. Hvis du ønsker eksamen, så læs om Certificeret Lean Manager, Niveau 1 + 2.

Overbygning
Dette kursus giver dig Niveau 1 – Yellow Belt/Gult bælte. Du har muligheden for efterfølgende at tage overbygningen Niveau 2 – Green Belt/Grønt Bælte.

Pris
Prisen for dette forløb er kr. 3.900,- eksklusiv moms. Ønsker du senere at fortsætte med Niveau 2 – Green Belt /Grønt Bælte vil det koste yderligere 5.600 kr.