Online Lean Introduktion – Niveau 1 – Yellow belt / Gult bælte

Nu har du mulighed for at tage vores Lean Introduktionskursus Online. Efter flere måneders udvikling og test, er vi nu klar med et Online forløb, der har en så høj kvalitet, at vi kan udbyde kurset til vores kunder.

Dette er uden tvivl markedets bedste Online Introduktion til Lean. Her er ikke tale om selvstudie, men en uddannelse, hvor du deltager i webinarer og efterfølgende har opgaveløsning med feedback.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Nu har du mulighed for at tage vores Lean Introduktionskursus Online.

Vi udbyder nu et 100% online Lean kursus, hvor vi igennem 5 webinarer, videoer, on-line-præsentationer og spændende opgaver giver dig de færdigheder, der skal til for at du kan blive godt introduceret til Lean. Uddannelsen foregår via vores egen uddannelsesplatform på Moodle. Vi tør godt at love dig, at dette er markedets bedste on-line uddannelse. Du får adgang til professionelt materiale, som du kan downloade og dermed anvende i din egen hverdag. Vi støtter dig og hjælper dig igennem kurset, så du bliver ikke overladt til dig selv. Når du er færdig med introduktionen, er du godt klædt på til at videreuddanne dig på Niveau 2 – Green Belt / Grønt Bælte.

Målgruppe

Lean kurset er målrettet alle, der ønsker at få kendskab til Lean. Vi starter helt fra bunden, så vi forventer ikke, at du har nogen erfaring med Lean.

Udbytte

Kurset giver dig en god forståelse for, hvad Lean går ud på – og det gør dig i stand till at deltage aktivt i en Lean implementering. Du får ud over forståelse for begrebet også et godt kendskab til nogle af de vigtigste værktøjer, som ofte bruges i Lean sammenhæng.

Du får:

 • Forståelse for, hvad Lean er og hvor det kan anvendes.
 • Viden om de væsentligste Lean værktøjer og metoder
 • Stort fokus på at lave værdistrømsanalyse – både nutid- og fremtidsbillede
 • Forståelse for løbende forbedringer med bidrag fra medarbejdere

Indhold

Uddannelsen består af webinarer. Du skal sætte tid af til at deltage i  et webinar à 2 timer og fire webinarer à en times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være en opgave, som skal løses – du får feedback på denne opgave.

Eksamen & bedømmelse

Vi afholder ikke eksamen på denne Lean uddannelse. Vi bruger i stedet tiden intensivt på de konkrete værktøjer, mens du er på kursus. Hvis du ønsker eksamen, så læs om Certificeret Lean Manager, Niveau 1 + 2.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Lean for at deltage. Vi starter fra bunden og fører dig sikkert igennem en høj læringskurve.

Økonomi                                                                                                                           

Prisen for dette forløb er kr. 3.900,- eksklusiv moms. Ønsker du senere at fortsætte med Niveau 2 – Green Belt /  Grønt Bælte vil det koste yderligere 5.600 kr.

Kommende kurser:

 • 20. Oktober 2020 - 5 dage
  Pris: 3.500,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Tir 20/10-2020, Fre 23/10-2020, Tir 03/11-2020, Tor 05/11-2020, Ons 11/11-2020

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset

 

Undervisere
På uddannelsen vil Lean Akademiets Ann Møller Svendsen være ansvarlig for undervisningen. Du kan også møde Allan B. Rix, Kurt Hansen og Morten Jacobsen som vejledere.

Webinarer – online uddannelse
Uddannelsen består af webinarer. Du skal sætte tid af til at deltage i 1 webinar à 2 timer og 4 webinarer à en times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være en opgave, som skal løses –  du får feedback på denne opgave.

Planlagte webinar dage fremgår under tilmelding i højre side.

 

 

Eksamen
Vi afholder ikke eksamen på denne Lean uddannelse. Vi bruger i stedet tiden intensivt på de konkrete værktøjer, mens du er på kursus. Hvis du ønsker eksamen, så læs om Certificeret Lean Manager, Niveau 1 + 2.

Overbygning
Dette kursus giver dig Niveau 1 – Yellow Belt/Gult bælte. Du har muligheden for efterfølgende at tage overbygningen Niveau 2 – Green Belt/Grønt Bælte.

Pris
Prisen for dette forløb er kr. 3.900,- eksklusiv moms. Ønsker du senere at fortsætte med Niveau 2 – Green Belt /Grønt Bælte vil det koste yderligere 5.600 kr.

Kursisterne siger:

 • Det var et rigtig godt kursus med virkelig kompetente instruktører, der var gode til at lytte og til at forklare Lean begreberne. Jeg har allerede nu brugt tankegangen bag Lean i mit daglige arbejde, og jeg vil varmt anbefale Lean Akademiet til andre. Skulle jeg gå Lean vejen, vil jeg henvende mig til Lean Akademiet igen og tage yderligere et kursus.

  Charlotte Hilligsøe
  SOS International A/S
 • En rigtig god uddannelse med en super blanding af teori, projektarbejde og praktisk udførelse. Det havde særligt stor værdi for mig at få mulighed for at gennemføre et rigtigt Leanprojekt med god sparring undervejs. Instruktøren var en dygtig formidler, og undervisningen var altid spændende.

  Jeanett Schriver
  Elbek Weirup
 • Et rigtig godt og konkret kursus, som er praktisk anvendeligt. Specielt coaching-delen og Kata mindsettet havde rigtig stor værdi for mig. Underviseren er vidende og passioneret – og jeg vil klart anbefale kurset til andre!

  Brian Hansen
  BM Byggeindustri
 • Kurset var i sin helhed rigtig godt – jeg fik sat ord på rigtig mange ting og fik værktøjer, som jeg kan bruge i min hverdag. Rigtig god motivation for at arbejde videre med Lean. Kurset havde virkelig gode og engagerede undervisere, der arbejdede godt sammen.

  Troels Borremose
  Naturstyrelsen
 • Kurset var helt perfekt. Det, der er godt ved Kata, er, at det får ting til at ske. Andre Lean værktøjer er ikke altid så stærke, fordi de ikke nødvendigvis gør Lean til en vane – til en måde at arbejde på. Jeg kan godt lide, at der ikke anvendes Powerpoints, men papmodeller. Det virker utrolig stærkt. Kursets instruktør og udbytte oversteg mine forventninger!

  Lars Lean
  Hofor
 • Godt og kompetent. God undervisning.

  Alan Aka-Sigmund Rasmussen

Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

pdf_leanivirksomheden

Lean i virksomheden e-bog

En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

pdf_leanledelse

Lean ledelse i e-bog

På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

pdf_maalstyring

Målstyring på den nemme måde

Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

Hvem har du brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende
- så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Lean Akademiet holder til her:

SJÆLLAND:

Lean Akademiet
Borupvang 3
2750 Ballerup

T:  +45 7027 7909
@: info@leanakademiet.dk

JYLLAND:

Lean Akademiet
Spettrupvej 7
8722 Hedensted