Online Lean Kursus Introduktion – Niveau 1 – Gult bælte

Nu har du mulighed for at tage vores Lean Introduktionskursus Online. Efter flere måneders udvikling og test, er vi nu klar med et Online forløb, der har en så høj kvalitet, at vi kan udbyde kurset til vores kunder.

Dette er uden tvivl markedets bedste Online Introduktion til Lean. Her er ikke tale om selvstudie, men en uddannelse, hvor du deltager i webinarer og efterfølgende har opgaveløsning med feedback.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Nu har du mulighed for at tage vores Lean kursus online.

Vi udbyder nu et 100% online Lean kursus, hvor vi igennem 5 webinarer, videoer, on-line-præsentationer og spændende opgaver giver dig de færdigheder, der skal til for at du kan blive godt introduceret til Lean. Uddannelsen foregår via vores egen uddannelsesplatform på Moodle. Vi tør godt at love dig, at dette er markedets bedste on-line uddannelse. Du får adgang til professionelt materiale, som du kan downloade og dermed anvende i din egen hverdag. Vi støtter dig og hjælper dig igennem kurset, så du bliver ikke overladt til dig selv. Når du er færdig med introduktionen, er du godt klædt på til at videreuddanne dig på Niveau 2 – Green Belt / Grønt Bælte.

Målgruppe

Lean kurset er målrettet alle, der ønsker at få kendskab til Lean. Vi starter helt fra bunden, så vi forventer ikke, at du har nogen erfaring med Lean.

Udbytte

Kurset giver dig en god forståelse for, hvad Lean går ud på – og det gør dig i stand till at deltage aktivt i en Lean implementering. Du får ud over forståelse for begrebet også et godt kendskab til nogle af de vigtigste værktøjer, som ofte bruges i Lean sammenhæng.

Du får:

 • Forståelse for, hvad Lean er og hvor det kan anvendes.
 • Viden om de væsentligste Lean værktøjer og metoder
 • Stort fokus på at lave værdistrømsanalyse – både nutid- og fremtidsbillede
 • Forståelse for løbende forbedringer med bidrag fra medarbejdere

Indhold

Uddannelsen består af webinarer. Du skal sætte tid af til at deltage i  et webinar à 2 timer og fire webinarer à en times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være en opgave, som skal løses – du får feedback på denne opgave.

Eksamen & bedømmelse

Vi afholder ikke eksamen på denne Lean uddannelse. Vi bruger i stedet tiden intensivt på de konkrete værktøjer, mens du er på kursus. Hvis du ønsker eksamen, så læs om Certificeret Lean Manager, Niveau 1 + 2.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Lean for at deltage. Vi starter fra bunden og fører dig sikkert igennem en høj læringskurve.

Økonomi                                                                                                                           

Prisen for dette forløb er kr. 3.900,- eksklusiv moms. Ønsker du senere at fortsætte med Niveau 2 – Green Belt /  Grønt Bælte vil det koste yderligere 5.600 kr.

Kommende kurser:

 • 11. Januar 2021 - 5 dage
  Pris: 3.500,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Man 11/01-2021, Man 18/01-2021, Tor 21/01-2021, Tor 28/01-2021, Man 01/02-2021

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset

 

Undervisere
På uddannelsen vil Lean Akademiets Ann Møller Svendsen være ansvarlig for undervisningen. Du kan også møde Allan B. Rix, Kurt Hansen og Morten Jacobsen som vejledere.

Webinarer – online uddannelse
Uddannelsen består af webinarer. Du skal sætte tid af til at deltage i 1 webinar à 2 timer og 4 webinarer à en times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være en opgave, som skal løses –  du får feedback på denne opgave.

Planlagte webinar dage fremgår under tilmelding i højre side.

 

 

Eksamen
Vi afholder ikke eksamen på denne Lean uddannelse. Vi bruger i stedet tiden intensivt på de konkrete værktøjer, mens du er på kursus. Hvis du ønsker eksamen, så læs om Certificeret Lean Manager, Niveau 1 + 2.

Overbygning
Dette kursus giver dig Niveau 1 – Yellow Belt/Gult bælte. Du har muligheden for efterfølgende at tage overbygningen Niveau 2 – Green Belt/Grønt Bælte.

Pris
Prisen for dette forløb er kr. 3.900,- eksklusiv moms. Ønsker du senere at fortsætte med Niveau 2 – Green Belt /Grønt Bælte vil det koste yderligere 5.600 kr.

Kursisterne siger:

 • Meget lærerigt kursus med en tankegang, som kan bruges til forbedring i mange sammenhænge. Fik mange brugbare værktøjer og oplevelser. Kompetente, sjove og inspirerende undervisere, som jeg gerne vil undervises af igen. Jeg håber at kunne bruge min viden i hverdagen – der er ingen tvivl om, at I vil blive brugt som konsulenter. Vil anbefale jer til alle, jeg kender.

  Claus Daugaard
  Alfa Laval
 • En rigtig god og brugbar uddannelse med en masse relevante værktøjer og en frisk og indlevende underviser. Det var et spændende forløb, der var meget konkret og derfor let at tage med hjem og bruge i praksis. Kurset bør være standard i alle lederuddannelser.

  Stig Rohr Jepsen
  Coop
 • Et rigtig godt og udbytterigt kursus med learning by doing. Underviserne brugte passende tid på teori, således at man også fik rigtig god tid til det praktiske. Meget professionelle undervisere. Jeg vil bestemt anbefale kurset til andre.

  Martin Larsen
  Topsøe Fuel Cell
 • Jeg har deltaget i leankurser med forskellige udbydere, men Lean akademiet skiller sig særdeles positivt ud. Undervisningen tager udgangspunkt i dagligdagen, og de formår at gøre lean og ledelsen praktisk nært, så det er overskueligt og brugbart. Underviserne er meget kompetente og gode til at inddrage udfordringer fra kursisterne i undervisningen. Skønt at deltage på et kursus hvor der er fokus på adfærd og ledelsen, og hvor det bliver konkret, så det kan bruges i hverdagen
  Metoden med at bruge Lean til at implementere strategien er et meget stærkt værktøj, som sikrer ledelsens opmærksomhed, og efterspørgsel.
  En leantransformation med hjælp fra Lean akademiet, vil være et stort skridt i den rigtige retning. Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger.

  Peter Michelsen
 • Et godt kursus med gode instruktører, der havde rigtig fin praktisk erfaring. Det havde især værdi for mig at lære om, hvordan det altid gør forskel, når en ekstern konsulent kan formidle et budskab. Kurset er anbefalelsesværdigt.

  Yvette Bentsen
  Statens Serum Institut
 • Fantastisk inspirerende og motiverende undervisning hver eneste gang

  Solveig Holm

Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

pdf_leanivirksomheden

Lean i virksomheden e-bog

En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

pdf_leanledelse

Lean ledelse i e-bog

På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

pdf_maalstyring

Målstyring på den nemme måde

Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

Hvem har du brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende
- så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Lean Akademiet holder til her:

SJÆLLAND:

Lean Akademiet
Borupvang 3
2750 Ballerup

T:  +45 7027 7909
@: info@leanakademiet.dk

JYLLAND:

Lean Akademiet
Spettrupvej 7
8722 Hedensted