Online Certificeret Lean Yellow Belt

Dette er en 100% online Lean uddannelse, hvor vi gennem fem webinarer, videoer, on-line-præsentationer og spændende opgaver giver dig de færdigheder, der skal til, for at du kan blive godt introduceret til Lean.

Dette er uden tvivl markedets bedste Online Introduktion til Lean. Her er ikke tale om selvstudie, men en uddannelse, hvor du deltager i webinarer og efterfølgende har opgaveløsning med feedback.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Nu har du mulighed for at tage vores Lean uddannelser online.

Vi udbyder nu et 100% online Lean kursus, hvor vi igennem fem webinarer, videoer, on-line-præsentationer og spændende opgaver, giver dig de færdigheder, der skal til for at du kan blive godt introduceret til Lean. Uddannelsen foregår via vores egen uddannelsesplatform på Moodle. Vi tør godt at love dig, at dette er markedets bedste on-line uddannelse. Du får adgang til professionelt materiale, som du kan downloade og dermed anvende i din egen hverdag. Vi støtter dig og hjælper dig igennem kurset, så du bliver ikke overladt til dig selv. Når du er færdig med dit Lean Yellow Belt, er du godt klædt på til at videreuddanne dig på Niveau 2 Lean Green Belt.

Målgruppe

Lean uddannelsen er målrettet alle, der ønsker at få kendskab til Lean. Vi starter helt fra bunden, så vi forventer ikke, at du har nogen erfaring med Lean.

Udbytte

Uddannelsen giver dig en god forståelse for, hvad Lean går ud på og det gør dig i stand til at deltage aktivt i en Lean implementering. Du får ud over forståelse for Lean begrebet også et godt kendskab til nogle af de vigtigste værktøjer, som ofte bruges i Lean sammenhæng.

Du får:

 • Forståelse for, hvad Lean er og hvor det kan anvendes.
 • Viden om de væsentligste Lean værktøjer og -metoder
 • Stort fokus på at lave værdistrømsanalyse – både nutid- og fremtidsbillede
 • Forståelse for løbende forbedringer med bidrag fra medarbejdere

Indhold

Uddannelsen består af webinarer. Du skal sætte tid af til at deltage i  et webinar à 2 timer og fire webinarer à en times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være en opgave, som skal løses du får feedback på denne opgave.

Eksamen & bedømmelse

Vi afholder ikke eksamen på denne Lean uddannelse. Vi bruger i stedet tiden intensivt på de konkrete værktøjer, mens du er på kursus.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Lean for at deltage. Vi starter fra bunden og fører dig sikkert igennem en høj læringskurve.

Økonomi                                                                                                                           

Prisen for dette forløb er kr. 3.900,- eksklusiv moms. Ønsker du senere at fortsætte med Niveau 2 Lean Green Belt vil det koste yderligere 5.600 kr.

Kommende kurser:

 • 10. August 2021 - 5 dage
  Pris: 3.500,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Tir 10/08-2021, Fre 13/08-2021, Tir 17/08-2021, Fre 20/08-2021, Fre 27/08-2021

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset

Undervisere
På uddannelsen vil Lean Akademiets Ann Møller Svendsen være ansvarlig for undervisningen. Du kan også møde Allan B. Rix, Kurt Hansen og Morten Jacobsen som vejledere.

Webinarer – online uddannelse
Uddannelsen består af webinarer. Du skal sætte tid af til at deltage i 1 webinar à 2 timer og 4 webinarer à en times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være en opgave, som skal løses  du får feedback på denne opgave.

Planlagte webinardage fremgår under tilmelding i højre side.

Eksamen
Vi afholder ikke eksamen på denne Lean uddannelse. Vi bruger i stedet tiden intensivt på de konkrete værktøjer, mens du er på kursus.

Overbygning
Dette kursus giver dig Niveau 1 – Lean Yellow Belt. Du har muligheden for efterfølgende at tage overbygningen Niveau 2 – Lean Green Belt.

Pris
Prisen for dette forløb er kr. 3.900,- eksklusiv moms. Ønsker du senere at fortsætte med Niveau 2 Lean Green Belt vil det koste yderligere 5.600 kr.