Online Lean Manager uddannelse – Niveau 2 – Green belt / Grønt bælte

Uddannelsen Certificeret Lean Manager er Lean Akademiets mest populære Lean uddannelse med flere tusinde meget tilfredse kursister – og nu kan du tage denne uddannelse online.

Vi udbyder nu onlineuddannelsen Lean Manager. Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen. Består du denne, vil du erhverve dig Niveau 2 – Green belt / Grønt bælte i Lean, som er adgangskrav i forhold til at tage Niveau 3 – Black belt / Specialist.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Nu har du mulighed for at tage en Lean Manager Uddannelse online og få Niveau 2 – Green belt / Grønt bælte

Vi udbyder nu en 100% online Lean uddannelse, hvor vi igennem webinarer, videoer, on-line-præsentationer og spændende opgaver giver dig de færdigheder, der skal til for at blive Lean Manager. Uddannelsen foregår via vores egen uddannelsesplatform på Moodle. Vi tør godt at love dig, at dette er markedets bedste on-line uddannelse. Du får adgang til professionelt materiale, som du kan downloade og dermed anvende i din egen hverdag. Du får samtidig tilknyttet en vejleder, som igennem hele forløbet vil rådgive og sparre med dig, når du skal løse opgaver og lave et projekt. Du bliver ikke overladt til dig selv!

Målgruppe

Lean uddannelsen er målrettet både ledere og medarbejdere, der ønsker at få en grundlæggende forståelse for Lean og de nødvendige ledelsesmæssige kompetencer. Du behøver ikke at have erfaring med Lean. Men vi forventer, at du har en interesse for Lean, så skal vi nok skabe passionen.

Udbytte

En uddannelse inden for Lean og ledelse, der giver dig kompetencer til at bidrage succesfuldt til Lean implementering. Du får et grundigt kendskab til relevante værktøjer og metoder til at optimere din organisation på relevante områder.

Du får:

 • Forståelse for, hvad Lean er, og hvordan Lean kan hjælpe dig og din organisation
 • Viden om Lean værktøjer og metoder
 • Særlig fokus på at lave værdistrømsanalyse – nutid og fremtidsbillede
 • Kompetencer til at analysere data og lave relevante beregninger
 • Bud på, hvordan jeres tavlemøder kan udformes og designes
 • Viden om god målstyring
 • Viden om forandringsledelse og værktøjer til at gennemføre organisatoriske forandringer

Indhold

Lean Manager uddannelsen er en anerkendt uddannelse. Vi kombinerer ledelse og Lean, du kommer til at arbejde med en case og masser af praktiske opgaver, der sikrer, at du får en god forståelse for stoffet i praksis.

Uddannelsen består af webinarer. Du skal i 10 dage sætte tid af til et webinar af ca. 1 times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være opgaver, som skal løses, materiale der skal læses eller film, der skal ses. Det meste af det arbejde, der er efter hvert webinar, kan du udføre, når det passer dig. Vi optager alle webinarer, så du har mulighed for at tilgå det efterfølgende.

Eksamen & bedømmelse

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen. Eksamen er på 30 minutter og tager udgangspunkt i en udleveret case eller i en case fra din egen virksomhed, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Lean for at deltage. Du føres under uddannelsen igennem en Lean introduktion (Niveau 1 – Yellow belt / Gult bælte), så vi starter helt fra bunden.

Økonomi                                                                                                                           

Prisen for dette forløb er kr. 9.500,- eksklusiv moms. Vi anbefaler, at du anskaffer dig bogen ‘Dette er Lean’, som vi under uddannelsen vil henvise til.

Kommende kurser:

 • 17. Maj 2021 - 10 dage
  Pris: 9.500,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Man 17/05-2021, Tor 20/05-2021, Tir 25/05-2021, Fre 28/05-2021, Man 31/05-2021, Fre 04/06-2021, Man 07/06-2021, Fre 11/06-2021, Man 14/06-2021, Tor 17/06-2021
 • 10. August 2021 - 10 dage
  Pris: 9.500,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Tir 10/08-2021, Fre 13/08-2021, Tir 17/08-2021, Fre 20/08-2021, Fre 27/08-2021, Tir 31/08-2021, Fre 03/09-2021, Tir 07/09-2021, Fre 10/09-2021, Tir 14/09-2021

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset

 

Undervisere
På uddannelsen vil Lean Akademiets Morten Jacobsen være ansvarlig for undervisningen. Du kan også møde Allan B. Rix, Kurt Hansen og Ann Møller Svendsen som vejledere.

Webinarer – online uddannelse
Uddannelsen består af webinarer. Du skal i 10 dage sætte tid af til et webinar af ca. 1 times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være opgaver, som skal løses, materiale der skal læses eller film, der skal ses. Det meste af det arbejde, der er efter hvert webinar, kan du udføre, når det passer dig.

Planlagte webinar dage fremgår under tilmelding i højre side.

 

 

Eksamen
Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen. Der gives karakter efter den danske 7-trins-skala, som er sammenlignelig med ECTS-skalaen.

Pris
Prisen for dette forløb er kr. 9.500 eksklusiv moms

Overbygning
Denne eksamen giver dig Niveau 1 – Yellow Belt/Gult bælte og Niveau 2 – Green Belt/Grønt Bælte  Du har muligheden for efterfølgende at tage overbygningen, som er Niveau 3 – Black belt / Specialist. Specialist-uddannelsen udbydes kun som fysisk undervisning, da der her er mange øvelser, der kræver at kursisterne er tilstede og samarbejder for at få den optimale læring.