Online Lean Manager uddannelse – Niveau 2 – Green belt / Grønt bælte

Uddannelsen Certificeret Lean Manager er Lean Akademiets mest populære Lean uddannelse med flere tusinde meget tilfredse kursister – og nu kan du tage denne uddannelse online.

Vi udbyder nu onlineuddannelsen Lean Manager. Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen. Består du denne, vil du erhverve dig Niveau 2 – Green belt / Grønt bælte i Lean, som er adgangskrav i forhold til at tage Niveau 3 – Black belt / Specialist.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Nu har du mulighed for at tage en Lean Manager Uddannelse online og få Niveau 2 – Green belt / Grønt bælte

Vi udbyder nu en 100% online Lean uddannelse, hvor vi igennem webinarer, videoer, on-line-præsentationer og spændende opgaver giver dig de færdigheder, der skal til for at blive Lean Manager. Uddannelsen foregår via vores egen uddannelsesplatform på Moodle. Vi tør godt at love dig, at dette er markedets bedste on-line uddannelse. Du får adgang til professionelt materiale, som du kan downloade og dermed anvende i din egen hverdag. Du får samtidig tilknyttet en vejleder, som igennem hele forløbet vil rådgive og sparre med dig, når du skal løse opgaver og lave et projekt. Du bliver ikke overladt til dig selv!

Målgruppe

Lean uddannelsen er målrettet både ledere og medarbejdere, der ønsker at få en grundlæggende forståelse for Lean og de nødvendige ledelsesmæssige kompetencer. Du behøver ikke at have erfaring med Lean. Men vi forventer, at du har en interesse for Lean, så skal vi nok skabe passionen.

Udbytte

En uddannelse inden for Lean og ledelse, der giver dig kompetencer til at bidrage succesfuldt til Lean implementering. Du får et grundigt kendskab til relevante værktøjer og metoder til at optimere din organisation på relevante områder.

Du får:

 • Forståelse for, hvad Lean er, og hvordan Lean kan hjælpe dig og din organisation
 • Viden om Lean værktøjer og metoder
 • Særlig fokus på at lave værdistrømsanalyse – nutid og fremtidsbillede
 • Kompetencer til at analysere data og lave relevante beregninger
 • Bud på, hvordan jeres tavlemøder kan udformes og designes
 • Viden om god målstyring
 • Viden om forandringsledelse og værktøjer til at gennemføre organisatoriske forandringer

Indhold

Lean Manager uddannelsen er en anerkendt uddannelse. Vi kombinerer ledelse og Lean, du kommer til at arbejde med en case og masser af praktiske opgaver, der sikrer, at du får en god forståelse for stoffet i praksis.

Uddannelsen består af webinarer. Du skal i 10 dage sætte tid af til et webinar af ca. 1 times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være opgaver, som skal løses, materiale der skal læses eller film, der skal ses. Det meste af det arbejde, der er efter hvert webinar, kan du udføre, når det passer dig. Vi optager alle webinarer, så du har mulighed for at tilgå det efterfølgende.

Eksamen & bedømmelse

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen. Eksamen er på 30 minutter og tager udgangspunkt i en udleveret case eller i en case fra din egen virksomhed, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Lean for at deltage. Du føres under uddannelsen igennem en Lean introduktion (Niveau 1 – Yellow belt / Gult bælte), så vi starter helt fra bunden.

Økonomi                                                                                                                           

Prisen for dette forløb er kr. 9.500,- eksklusiv moms. Vi anbefaler, at du anskaffer dig bogen ‘Dette er Lean’, som vi under uddannelsen vil henvise til.

Kommende kurser:

 • 2. Februar 2021 - 10 dage
  Pris: 9.500,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Tir 02/02-2021, Fre 05/02-2021, Tir 09/02-2021, Fre 12/02-2021, Tir 23/02-2021, Fre 26/02-2021, Tir 02/03-2021, Fre 05/03-2021, Tir 09/03-2021, Fre 19/03-2021
 • 2. Marts 2021 - 10 dage
  Pris: 9.500,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Tir 02/03-2021, Fre 05/03-2021, Tir 09/03-2021, Fre 19/03-2021, Tir 23/03-2021, Fre 26/03-2021, Tir 06/04-2021, Fre 09/04-2021, Tir 13/04-2021, Fre 16/04-2021
 • 6. April 2021 - 10 dage
  Pris: 9.500,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Tir 06/04-2021, Fre 09/04-2021, Tir 13/04-2021, Fre 16/04-2021, Tir 20/04-2021, Fre 23/04-2021, Tir 27/04-2021, Fre 30/04-2021, Tor 06/05-2021, Tir 11/05-2021

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset

 

Undervisere
På uddannelsen vil Lean Akademiets Morten Jacobsen være ansvarlig for undervisningen. Du kan også møde Allan B. Rix, Kurt Hansen og Ann Møller Svendsen som vejledere.

Webinarer – online uddannelse
Uddannelsen består af webinarer. Du skal i 10 dage sætte tid af til et webinar af ca. 1 times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være opgaver, som skal løses, materiale der skal læses eller film, der skal ses. Det meste af det arbejde, der er efter hvert webinar, kan du udføre, når det passer dig.

Planlagte webinar dage fremgår under tilmelding i højre side.

 

 

Eksamen
Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen. Der gives karakter efter den danske 7-trins-skala, som er sammenlignelig med ECTS-skalaen.

Pris
Prisen for dette forløb er kr. 9.500 eksklusiv moms

Overbygning
Denne eksamen giver dig Niveau 1 – Yellow Belt/Gult bælte og Niveau 2 – Green Belt/Grønt Bælte  Du har muligheden for efterfølgende at tage overbygningen, som er Niveau 3 – Black belt / Specialist. Specialist-uddannelsen udbydes kun som fysisk undervisning, da der her er mange øvelser, der kræver at kursisterne er tilstede og samarbejder for at få den optimale læring.

 

Kursisterne siger:

 • Udelukkende en positiv oplevelse. En uddannelse, der er meget spændende og interessant. Den udfordrer én kreativt og giver én nogle værktøjer, som er overskuelige at arbejde med. Den praktiske undervisning er fordelagtig og gør, at man kan koble de forskellige værktøjer til ens egne daglige udfordringer. En yderst kompetent instruktør, der formår at skabe et interessant og udfordrende forløb. Det, at underviseren formår at gøre undervisningen praktisk, er helt klart en gevinst for forløbet. Hun havde altid et konkret og praktisk eksempel klar, hun kunne referere til ved kursisterne spørgsmål.

  Allan Nygaard Pedersen
  MH Montageteknik
 • Jeg har nu deltaget i 2 kurser hos LeanAkademiet, og det bliver helt sikkert ikke det sidste.
  Undervisernes evne til at formidle emnerne i et forståelig sprog, og brugen af grafisk facilitering og praksisnære eksempler og øvelser, gør, at jeg ikke bare går fra kurserne med en teoretisk viden, men også en praktisk erfaring. LeanAkademiet får den varmeste anbefaling herfra!

  Søren Fur Fischer
 • Balancen mellem en stor teoretisk viden hos underviser, sammenholdt med mindst lige så stor praktisk erfaring skinner tydeligt igennem, hvilket for mig skaber stor læringsevne og en indre ro gennem uddannelses-forløbet.
  Lysten og evnen til at dele den viden og erfaring med andre, er en sjælden berigende kilde at komme i nærheden af.
  Selv om jeg mødte op med lidt grundviden, fik jeg sat virkeligt meget på plads, og tillært teknikker som giver mening og skaber værdi. Jeg er bare så glad for det jeg har lært.
  Særligt metoden hvorpå en værdistrømsanalyse skabes med tilhørende faktabox gav mig en øjenåbner. Det vil fremover være en del af min værktøjskasse. Tak for det LEAN Akademiet.
  Jeg er særdeles tilfreds med forløbet, og anbefaler det højt til andre, som er interesseret i LEAN, og ikke mindst hvordan det ledelsesmæssigt og pragmatisk omsættes til værdier for kunderne.

  Brian Hjorth
 • Et rigtig godt kursus, som har givet mig rigtig meget både personligt og professionelt. Jeg valgte at bruge mine seks ugers selvvalgt kursus for ledige på dette kursus, da jeg mente, det ville kunne gavne mig i mine ansøgninger. Allerede før jeg var færdig med kurset, fik jeg tilbudt tre samtaler. Jeg fik hele gennem hele kurset den hjælp eller støtte, jeg søgte, og det er noget, jeg sætter utrolig meget pris på. Jeg fik mere end forventet ud af kurset og kan anbefale det til andre.

  Monika Dahl Eriksen
  Region Sjælland
 • Et utrolig brugbart og relevant kursus med den bedste kombination af Lean og ledelse. Underviseren er den mest kompetente underviser, jeg har haft. Hun gennemfører undervisningen i en perfekt kombination mellem praksis og teori og sikrer, at der opsummeres, så den røde tråd hele tiden kan følges. Hun forstår virkelig at kombinere Lean og Ledelse på en meget professionel, overskuelig og brugbar måde. Man føler, man får meget mere værdi af uddannelsen, end man kan forvente, og jeg vil 100 % anbefale det til alle andre.

  Henrik Stray Dijohn
  KWH Pipe
 • Jeg har deltaget i leankurser med forskellige udbydere, men Lean akademiet skiller sig særdeles positivt ud. Undervisningen tager udgangspunkt i dagligdagen, og de formår at gøre lean og ledelsen praktisk nært, så det er overskueligt og brugbart. Underviserne er meget kompetente og gode til at inddrage udfordringer fra kursisterne i undervisningen. Skønt at deltage på et kursus hvor der er fokus på adfærd og ledelsen, og hvor det bliver konkret, så det kan bruges i hverdagen
  Metoden med at bruge Lean til at implementere strategien er et meget stærkt værktøj, som sikrer ledelsens opmærksomhed, og efterspørgsel.
  En leantransformation med hjælp fra Lean akademiet, vil være et stort skridt i den rigtige retning. Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger.

  Peter Michelsen

Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

pdf_leanivirksomheden

Lean i virksomheden e-bog

En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

pdf_leanledelse

Lean ledelse i e-bog

På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

pdf_maalstyring

Målstyring på den nemme måde

Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

Hvem har du brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende
- så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Lean Akademiet holder til her:

SJÆLLAND:

Lean Akademiet
Borupvang 3
2750 Ballerup

T:  +45 7027 7909
@: info@leanakademiet.dk

JYLLAND:

Lean Akademiet
Spettrupvej 7
8722 Hedensted