Online Lean Manager – Lean Ledelse i Praksis, 10 ECTS

Uddannelsen Certificeret Lean Manager er Lean Akademiets mest populære Lean uddannelse med flere tusinde meget tilfredse kursister – og nu kan du tage denne uddannelse online.

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania, udbyder vi onlineuddannelsen Lean Manager. Uddannelsen giver 10 etcs point ved afsluttet eksamen – og er samtidig en del af akademiuddannelsen i ledelse.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Nu har du mulighed for at tage denne uddannelse online

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania udbyder vi en 100% online uddannelse, hvor vi igennem webinarer, videoer, on-line-præsentationer og spændende opgaver giver dig de færdigheder, der skal til for at blive Lean Manager. Vi har tilrettelagt uddannelsen, så den opfylder modulplanen for Lean Ledelse i Praksis – et modul fra akademiuddannelse i ledelse. Det betyder, at du har tilskudsmuligheder både i form af SVU og omstillingsfonden. Dette bliver uden tvivl en populær uddannelse i en tid, hvor vi ikke har mulighed for at mødes fysisk.

Målgruppe

Lean uddannelsen er målrettet både ledere og medarbejdere, der ønsker at få en grundlæggende forståelse for Lean og de nødvendige ledelsesmæssige kompetencer. Du behøver ikke at have erfaring med Lean.

Udbytte

En uddannelse inden for Lean og ledelse, der giver dig kompetencer til at bidrage succesfuldt til Lean implementering. Du får et grundigt kendskab til relevante værktøjer og metoder til at optimere din organisation på relevante områder.

Du får:

 • Forståelse for, hvad Lean er, og hvordan Lean kan hjælpe dig og din organisation
 • Viden om Lean værktøjer og metoder
 • Kompetencer til at gennemføre værdistrømsanalyse
 • Bud på, hvordan jeres tavlemøder kan udformes og designes
 • Viden om god målstyring
 • Viden om forandringsledelse og værktøjer til at gennemføre organisatoriske forandringer

Indhold

Lean Manager uddannelsen er en anerkendt uddannelse. Vi kombinerer ledelse og Lean, du kommer til at arbejde med en case og masser af praktiske opgaver, der sikrer, at du får en god forståelse for stoffet i praksis.

Uddannelsen består af webinarer. Du skal i 10 dage sætte tid af til et webinar af ca. 1 times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være opgaver, som skal løses, materiale der skal læses eller film, der skal ses. Det meste af det arbejde, der er efter hvert webinar, kan du udføre, når det passer dig.

Vi har planlagt webinar på følgende dage:

 • April: den 20., 23. & 28. april 2020.
 • Maj: den 3., 6., 11., 18., 21., & 27.  maj 2020.
 • Juni: Eksamen den 02. juni 2020.

Eksamen & bedømmelse

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen. Eksamen er på 30 minutter og tager udgangspunkt i en udleveret case, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis.

Adgangsbetingelser

Der kræves ingen forudgående kendskab til Lean for at deltage. Du føres under uddannelsen igennem en Lean introduktion (Niveau 1 – Yellow belt / Gule bælte), så vi starter helt fra bunden. For at blive optaget på en akademiuddannelse eller enkeltfag kræves dog én af følgende:

 • relevant erhvervsuddannelse
 • relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
 • gymnasial uddannelse
 • anden relevant uddannelse, på mindst samme niveau som tre førstnævnte

Herudover kræves minimum 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse. Relevant erhvervserfaring, der er opnået under en afsluttet erhvervsuddannelse, eller en relevant grunduddannelse for voksne, medregnes ved optagelse på akademiuddannelsen.

Økonomi                                                                                                                           

Prisen for dette forløb er kr. 9.500. Du har mulighed for at søge tilskud fra omstillingsfonden (maks. 10.000 kr.), derudover har du mulighed for at søge SVU.

Kommende kurser:

 • 20. April 2020 - 10 dage
  Pris: 9.500,- (eskl. moms)
  Se mødedage
  Man 20/04-2020, Tor 23/04-2020, Tir 28/04-2020, Man 04/05-2020, Ons 06/05-2020, Man 11/05-2020, Man 18/05-2020, Tor 21/05-2020, Ons 27/05-2020, Tir 02/06-2020

Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Praktisk information om kurset

 

Undervisere
På uddannelsen vil Lean Akademiets Morten Jacobsen være ansvarlig for undervisningen. Du kan også møde Allan B. Rix, Kurt Hansen og Ann Møller Svendsen som vejledere.

Webinarer – online uddannelse
Uddannelsen består af webinarer. Du skal i 10 dage sætte tid af til et webinar af ca. 1 times varighed. Derudover vil der efter hvert webinar være opgaver, som skal løses, materiale der skal læses eller film, der skal ses. Det meste af det arbejde, der er efter hvert webinar, kan du udføre, når det passer dig.

Vi har planlagt webinar på følgende dage:

April: den 20., 23., & 28. april 2020
Maj:
den 3., 6., 11., 15., 18., 21., & 27. maj 2020

 

Eksamen
Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen den 02. juni 2020. Der gives karakter efter den danske 7-trins-skala, som er sammenlignelig med ECTS-skalaen.

Pris
Prisen for dette forløb er kr. 9.500. Du har mulighed for at søge tilskud fra omstillingsfonden (maks. 10.000 kr.), derudover har du mulighed for at søge SVU.

Overbygning
Denne eksamen giver dig Niveau 1 – Yellow Belt / Gult Bælte og 10 ECTS point. Lean Akademiet tilbyder muligheden for nemt og hurtigt at opgradere din uddannelse til Niveau 2 – Green Belt / Grønt bælte. Overbygningen består af 2 fysiske undervisningsdage, hvor du arbejder på dit eget projekt. Overbygningen tilbydes særskilt, og tilmeldingen sker direkte hos Lean Akademiet.

 

Kursisterne siger:

 • En veltilrettelagt og effektiv uddannelse i en behagelig atmosfære. Underviseren var ikke kun fagligt dygtig, men også behageligt og motiverende selskab. Bestemt en anbefalelsesværdig uddannelse.

  Tanja Parsner
  Finansiel Stabilitet
 • Det var et rigtig godt kursus med virkelig kompetente instruktører, der var gode til at lytte og til at forklare Lean begreberne. Jeg har allerede nu brugt tankegangen bag Lean i mit daglige arbejde, og jeg vil varmt anbefale Lean Akademiet til andre. Skulle jeg gå Lean vejen, vil jeg henvende mig til Lean Akademiet igen og tage yderligere et kursus.

  Charlotte Hilligsøe
  SOS International A/S
 • Jeg er imponeret over hele opsætningen og undervisningsformen. Jeg føler mig inspireret – og ville ønske, jeg også kunne tage del to. Underviserne var fremragende og inspirerende. Og så var jeg vild med deres små anekdoter fra det virkelige liv.

  Merete Rønnow
  Gentofte Hospital
 • Fantastisk uddannelse. En kolossal stor øjenåbner med ekstremt meget værdi og personlig udvikling. Viden på et meget højt plan. Jeg oplevede hele forløbet som en stor succes. Det hang fantastisk sammen, og underviserne var ekstremt intelligente. Mine forventninger kan skrives i promiller i forhold til det indgående udbytte og knowhow. Har allerede anbefalet kurset til nær og fjern.

  Richard Larsen
  Jobnet
 • Ann er skarp, indlevende og en fremragende underviser. Hvis du vil have det forkromede overblik over LEAN universet, så er det her, du får svaret.... tak for en fantastisk rejse ind i denne verden...jeg føler mig inspireret ...takket være Ann!!

  Karen Svarre Asmussen
 • En rigtig god og brugbar uddannelse med en masse relevante værktøjer og en frisk og indlevende underviser. Det var et spændende forløb, der var meget konkret og derfor let at tage med hjem og bruge i praksis. Kurset bør være standard i alle lederuddannelser.

  Stig Rohr Jepsen
  Coop

Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

pdf_leanivirksomheden

Lean i virksomheden e-bog

En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

pdf_leanledelse

Lean ledelse i e-bog

På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

pdf_maalstyring

Målstyring på den nemme måde

Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

Hvem har du brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende
- så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Lean Akademiet holder til her:

SJÆLLAND:

Lean Akademiet
Borupvang 3
2750 Ballerup

T:  +45 7027 7909
@: info@leanakademiet.dk

JYLLAND:

Lean Akademiet
Spettrupvej 7
8722 Hedensted