Fra strategi på topniveau til mål i dagligdagen med Lean Akademiets kursus i Policy Deployment og målnedbrydning.

Dette Lean kursus er et modul på vores uddannelse Lean Masterclass Specialist. Modulet kan tages uafhængigt af de øvrige moduler som enkeltstående kursus. Hvis du tager dette modul som enkeltstående kursus, får du et gult bælte. Læs mere i vores uddannelsesoversigt, hvor vores bæltestruktur er beskrevet.

Kurset er visuelt og praktisk, og når de to dage er gået, vil du opleve, at tiden er fløjet af sted, samtidig med, at vi har gjort det svære super enkelt.

Nedenstående er billeder fra et af vores kurser i Policy Deployment og målnedbrydning.

Lean kursus, Lean uddannelse, Policy deployment, målnedbrydning.

Lean kursus, Lean uddannelse. Policy deployment. Lean strategi

Policy Deployment er en metode til at nedbryde organisationens overordnede vision og strategi til mål og aktiviteter, som den enkelte medarbejder kan forholde sig til. I Lean arbejdet kalder vi det Hoshin Kanri. Målstyring er et central element i Lean Implementeringen og er med til at skabe fælles fokus og løbende forbedringer.

Dette Lean kursus giver dig ud over læring om strategi og mål også et fantastisk enkelt værktøj, der gør dig i stand til at gennemføre Policy Deployment i din organisation.

Vi lærer dig en enkel metode, hvor du både får et overblik over begreber, men faktisk også bliver i stand til selv at facilitere en workshop, hvor I arbejder med strategisk fokus og mål.

Kurset kan også følges af medarbejdere, som ikke har viden om Lean.

Policy Deployment og målnedbrydning
 • Policy Deployment og målnedbrydning – København

 • Start 17-03-2020 - 2 dage
  Pris: 6.900,- (eskl. moms)
  Mødedage:
  Tir 17/03-2020, Ons 18/03-2020
 • Policy Deployment og målnedbrydning – Vejle

 • Start 16-09-2020 - 2 dage
  Pris: 6.900,- (eskl. moms)
  Mødedage:
  Ons 16/09-2020, Tor 17/09-2020