Lean Manager Byggeri – 8 dage

Arbejder du inden for byggebranchen, så kan denne Lean Manager Uddannelse være relevant for dig. Du står måske over for en konkret udfordring i forhold til at få en mere effektiv byggeproces og få et Trimmet Byggeri. 

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania, udbyder vi Lean Manager Byggeri som “Lean Ledelse i Praksis”. Faget giver således 10 ECTS point ved afsluttet eksamen.  Og faget er samtidig en del af akademiuddannelsen i ledelse.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Hvorfor Lean i Byggeri eller Trimmet Byggeri?

Den korte version: Der er et kæmpe behov og potentiale.

Den lidt længere version: Der har i en periode været skrevet meget om spild i byggebranchen og trimmet byggeri. Nu har du muligheden for at lære, hvordan du eliminere noget af det spild, til glæde for bundlinjen, medarbejderne og ikke mindst kunden.

Lean Akademiet har i en årrække arbejdet inden for byggebranchen og har udviklet og implementeret mange værktøjer og metoder på pladserne. Vi anvender også værktøjer fra Trimmet Byggeri. Nu skal flere have mulighed for at få glæde af denne erfaring.

Vi tilbyder 7 intense dage (+ eksamen) fyldt med relevante værktøjer og metoder. Vi lover dig, at det ikke bliver kedeligt – tværtimod. Du kommer ikke til at falde i søvn over kedelige PowerPoint – nej, vi underviser på en helt anden måde. Du kommer til at arbejde aktivt med dine egne udfordringer og får hele tiden mulighed for at prøve værktøjerne af igennem sjove og relevante øvelser. Når du har gennemført denne uddannelse, er du blevet en stærkere og mere struktureret leder.

Indhold

Du bliver grundigt introduceret til Lean Principperne og begrebet spild i byggebranchen. Du får et dybdegående kendskab til bl.a.  kortlægning af processer og spild-spotting. Vi gennemgår de 7 strømme. Du lærer at anvende de 7 strømme på tavlemøder og i planlægning. Du lærer at få fra en overordnet projektplan til en visuel plan på ugeniveau. Desuden arbejder vi med kommunikation, forandringsledelse og teamledelse. Du lærer om Trimmet Byggeri til glæde for kunde, medarbejder og ejere.

Du kommer til at arbejde med dit eget projekt, hvor du prøver værktøjerne af i praksis.

Målgruppe

Projektledere, formænd, selvstændige eller dig, der blot ønsker at få kendskab til, hvordan du kan implementere Lean i Byggeri. Eneste krav er, at du har erfaring fra byggebranchen.

Eksamen og bedømmelse

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen. Eksamen er på 22 minutter og tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse i Praksis og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis.

Består du eksamen, bliver du Certificeret Lean Manager Byggeri og får samtidig eksamen på Lean Ledelse i Praksis med 10 ECTS point.

Økonomi

Prisen for uddannelsen er kr. 26.800,- eksklusiv moms. Forløbet er tilrettelagt så arbejdsgiver kan søge SVU som erstatning for din arbejdskraft – hvis du opfylder kravene fra SVU.dk

Hvis jeres virksomhed indbetaler til en kompetencefond kan der også her være økonomisk tilskud til forløbet, da det er en kompetencegivende uddannelse.

Download brochure: Lean Manager – Byggeri

Kommende kurser:

  Vi har ikke nogen datoer planlagt lige nu. Kontakt os hvis du har interesse.

  • Hedensted 25. Februar 2020 - 8 dage
   Pris: 26.800,- (eskl. moms)
   Se mødedage
   Tir 25/02-2020, Ons 26/02-2020, Man 02/03-2020, Man 09/03-2020, Man 16/03-2020, Ons 25/03-2020, Ons 01/04-2020, Ons 15/04-2020

  Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

  Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

  Praktisk information om kurset

  Undervisere
  Kursets underviser er Kurt Hansen og Allan B. Rix

  Pris
  Prisen for dette kursus er 26.800 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe og -kage samt værktøjssamling.

  Pris for virksomhedskursus
  Ønsker I at afholde kurset som et internt virksomhedskursus (min. otte deltagere), så kontakt os for mere info
  Der er særdeles gode tilskudsmuligheder til et internt forløb.

  Kursussteder
  Lean Akademiet og Danias faciliteter i Hedensted. Spettrupvej 7B, Hedensted.

  Kursusrelateret litteratur
  “Dette er Lean”

  Afbestilling
  Skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 100 procent. Herefter er der ingen refusion. Dog vil vi altid gerne flytte dig til et andet hold, hvis det er muligt.

  Rabat
  Ved tilmelding af to personer eller flere fra samme firma ydes ti procent rabat.

  KursusoverbygningDu kan overbygge dette kursus med Lean Akademiets uddannelse i Lean Specialist Sort Bælte . Denne uddannelse giver dig Grønt Bælte i Lean og opfylder adgangskravet til Sort Bælte. Se vores bæltestruktur i uddannelsesoversigten.

  Tider
  Begge dage er undervisningenkl. 9:00 – 16:00med indlagte pauser.

  Parkering
  Der er altid parkeringsmuligheder lige udenfor vores kontor i Hedensted. Parkeringen er gratis.

  Fakturering
  Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Afgiften forfalder til betaling 14 dage efter faktureringen. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

  Praktiske oplysninger
  I forbindelse med din tilmelding modtager du mail med alle relevante praktiske oplysninger, desuden modtages reminder 3 dage før kursusstart.

  Forbehold
  Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted. Men vi holder dig altid orienteret.

  Kursisterne siger:

  • Susanne Nielsen Avatar

   Uddannelsen har været præcis så udbytterig og god som forventet. Det var fedt med små øvelser, som nemt kan anvendes hjemme. Underviseren var fantastisk – og jeg kan så absolut anbefale kurset til andre.

   Susanne Nielsen
   Renovest
  • Jørn Kjær Avatar

   En rigtig god uddannelse, hvor man lærer alle værksøjer, der skal bruges for at kunne implementere Lean i virksomheden. Ann Møller Svendsen har en fantastisk evne til at læse kursisterne, så balancen mellem teori og praksis bliver perfekt, og ingen taber fokus. Samtidig var den levende undervisning meget inspirerende og rigtig god for os, der ikke sidder på skolebænken til dagligt. Jeg vil anbefale kurset til alle, der skal i gang med Lean eller bare gerne vil have en større forståelse for Lean.

   Jørn Kjær
   NP Trucks
  • Christian Bechmann Avatar

   Et godt kursus, som har motiveret mig meget til at arbejde videre med Lean. Undervisningen var levende med god dialog og mulighed for at stille spørgsmål. Underviserne var grundigt inde i emnerne, og det var tydeligt, at de begge har arbejdet med Lean i praksis.

   Christian Bechmann
   Biogen Idec
  • Carsten Johansen Avatar

   En kanon god og rigtig relevant uddannelse, hvor det er var rigtig godt, at der IKKE blev brugt PowerPoints. Underviseren, Morten Jacobsen, var ekstremt dygtig og meget kompetent – både i forhold til teoretisk viden og cases fra den virkelige verden.

   Carsten Johansen
   VELUX Accessories
  • Claus Daugaard Avatar

   Meget lærerigt kursus med en tankegang, som kan bruges til forbedring i mange sammenhænge. Fik mange brugbare værktøjer og oplevelser. Kompetente, sjove og inspirerende undervisere, som jeg gerne vil undervises af igen. Jeg håber at kunne bruge min viden i hverdagen – der er ingen tvivl om, at I vil blive brugt som konsulenter. Vil anbefale jer til alle, jeg kender.

   Claus Daugaard
   Alfa Laval
  • Bettina Kim Schmidt Avatar

   Jeg har været ekstremt glad for uddannelsen og forløbet. Både mig personligt og min virksomhed har fået glæde af det. Det mest værdifulde for mig var helt klart det praktiske og brugen af forskellige værktøjer. Underviseren var virkelig en positiv oplevelse. Hun formåede at gøre det både spændende og lærerigt på samme tid, og jeg har stor respekt for hende som underviser.

   Bettina Kim Schmidt
   PapyroTex

  Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

  pdf_leanivirksomheden

  Lean i virksomheden e-bog

  En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

  pdf_leanledelse

  Lean ledelse i e-bog

  På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

  pdf_maalstyring

  Målstyring på den nemme måde

  Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

  Hvem har du brug for?

  Tag en snak med os - helt uforpligtende
  - så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Newsletter

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

  Something went wrong. Please check your entries and try again.

   

  Lean Akademiet holder til her:

  SJÆLLAND:

  Lean Akademiet
  Borupvang 3
  2750 Ballerup
  70 27 79 09

  JYLLAND:

  Lean Akademiet
  Spettrupvej 7
  8722 Hedensted
  70 27 79 09