Lean Manager Byggeri – 8 dage

Arbejder du inden for byggebranchen, så kan denne Lean Manager Uddannelse være relevant for dig. Du står måske over for en konkret udfordring i forhold til at få en mere effektiv byggeproces og få et Trimmet Byggeri. 

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania, udbyder vi Lean Manager Byggeri som “Lean Ledelse i Praksis”. Faget giver således 10 ECTS point ved afsluttet eksamen.  Og faget er samtidig en del af akademiuddannelsen i ledelse.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

Hvorfor Lean i Byggeri eller Trimmet Byggeri?

Den korte version: Der er et kæmpe behov og potentiale.

Den lidt længere version: Der har i en periode været skrevet meget om spild i byggebranchen og trimmet byggeri. Nu har du muligheden for at lære, hvordan du eliminere noget af det spild, til glæde for bundlinjen, medarbejderne og ikke mindst kunden.

Lean Akademiet har i en årrække arbejdet inden for byggebranchen og har udviklet og implementeret mange værktøjer og metoder på pladserne. Vi anvender også værktøjer fra Trimmet Byggeri. Nu skal flere have mulighed for at få glæde af denne erfaring.

Vi tilbyder 7 intense dage (+ eksamen) fyldt med relevante værktøjer og metoder. Vi lover dig, at det ikke bliver kedeligt – tværtimod. Du kommer ikke til at falde i søvn over kedelige PowerPoint – nej, vi underviser på en helt anden måde. Du kommer til at arbejde aktivt med dine egne udfordringer og får hele tiden mulighed for at prøve værktøjerne af igennem sjove og relevante øvelser. Når du har gennemført denne uddannelse, er du blevet en stærkere og mere struktureret leder.

Indhold

Du bliver grundigt introduceret til Lean Principperne og begrebet spild i byggebranchen. Du får et dybdegående kendskab til bl.a.  kortlægning af processer og spild-spotting. Vi gennemgår de 7 strømme. Du lærer at anvende de 7 strømme på tavlemøder og i planlægning. Du lærer at få fra en overordnet projektplan til en visuel plan på ugeniveau. Desuden arbejder vi med kommunikation, forandringsledelse og teamledelse. Du lærer om Trimmet Byggeri til glæde for kunde, medarbejder og ejere.

Du kommer til at arbejde med dit eget projekt, hvor du prøver værktøjerne af i praksis.

Målgruppe

Projektledere, formænd, selvstændige eller dig, der blot ønsker at få kendskab til, hvordan du kan implementere Lean i Byggeri. Eneste krav er, at du har erfaring fra byggebranchen.

Eksamen og bedømmelse

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen. Eksamen er på 22 minutter og tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse i Praksis og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis.

Består du eksamen, bliver du Certificeret Lean Manager Byggeri og får samtidig eksamen på Lean Ledelse i Praksis med 10 ECTS point.

Økonomi

Prisen for uddannelsen er kr. 26.800,- eksklusiv moms. Forløbet er tilrettelagt så arbejdsgiver kan søge SVU som erstatning for din arbejdskraft – hvis du opfylder kravene fra SVU.dk

Hvis jeres virksomhed indbetaler til en kompetencefond kan der også her være økonomisk tilskud til forløbet, da det er en kompetencegivende uddannelse.

Download brochure: Lean Manager – Byggeri

Kommende kurser:

  Vi har ikke nogen datoer planlagt lige nu. Kontakt os hvis du har interesse.

   Vi har ikke nogen datoer planlagt lige nu. Kontakt os hvis du har interesse.

   Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

   Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

   Praktisk information om kurset

   Undervisere
   Kursets underviser er Kurt Hansen og Allan B. Rix

   Pris
   Prisen for dette kursus er 26.800 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe og -kage samt værktøjssamling.

   Pris for virksomhedskursus
   Ønsker I at afholde kurset som et internt virksomhedskursus (min. otte deltagere), så kontakt os for mere info
   Der er særdeles gode tilskudsmuligheder til et internt forløb.

   Kursussteder
   Lean Akademiet og Danias faciliteter i Hedensted. Spettrupvej 7B, Hedensted.

   Kursusrelateret litteratur
   “Dette er Lean”

   Afbestilling
   Skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 100 procent. Herefter er der ingen refusion. Dog vil vi altid gerne flytte dig til et andet hold, hvis det er muligt.

   Rabat
   Ved tilmelding af to personer eller flere fra samme firma ydes ti procent rabat.

   KursusoverbygningDu kan overbygge dette kursus med Lean Akademiets uddannelse i Lean Specialist Sort Bælte . Denne uddannelse giver dig Grønt Bælte i Lean og opfylder adgangskravet til Sort Bælte. Se vores bæltestruktur i uddannelsesoversigten.

   Tider
   Begge dage er undervisningenkl. 9:00 – 16:00med indlagte pauser.

   Parkering
   Der er altid parkeringsmuligheder lige udenfor vores kontor i Hedensted. Parkeringen er gratis.

   Fakturering
   Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Afgiften forfalder til betaling 14 dage efter faktureringen. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

   Praktiske oplysninger
   I forbindelse med din tilmelding modtager du mail med alle relevante praktiske oplysninger, desuden modtages reminder 3 dage før kursusstart.

   Forbehold
   Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted. Men vi holder dig altid orienteret.

   Kursisterne siger:

   • Et rigtig godt kursus med et stort udbytte. Især læringen omkring spild og det at identificere spild var en øjenåbner for mig. Instruktøren havde en stor viden og var dygtig i sit stof. Jeg vil klart anbefale kurset til andre – har allerede talt meget for det i min afdeling.

    Carl Erik Hjortshøj
    NCC
   • Har lige afsluttet uddannelse som Lean manager hos Lean Akademiet. Det bedste kursus jeg har været på længe. Meget passionerede og engagerede undervisere og en undervisningsmetode der gjorde at tiden fløj afsted. Vil helt sikkert videreuddanne mig her.

    Britt Sundgaard
   • En rigtig god uddannelse med sammenhæng mellem teori og praktiske øvelser. Instruktørerne var meget kompetente og gode til at formidle budskabet. Man kunne virkelig mærke, at de brændte for emnet, hvilket var noget at det mest motiverende.

    Tina C. Larsen
    Fibertex Nonwovens A/S
   • Et meget spændende og lærerigt kursus. Meget behagelige instruktører. Der var en god vekselvirkning mellem envejskommunikation, øvelser og humor. Jeg vil bestemt anbefale kurset til andre.

    Charlotte Walin
    Københavns Kommune
   • Meget lærerigt kursus med en tankegang, som kan bruges til forbedring i mange sammenhænge. Fik mange brugbare værktøjer og oplevelser. Kompetente, sjove og inspirerende undervisere, som jeg gerne vil undervises af igen. Jeg håber at kunne bruge min viden i hverdagen – der er ingen tvivl om, at I vil blive brugt som konsulenter. Vil anbefale jer til alle, jeg kender.

    Claus Daugaard
    Alfa Laval
   • En rigtig god uddannelse med en super blanding af teori, projektarbejde og praktisk udførelse. Det havde særligt stor værdi for mig at få mulighed for at gennemføre et rigtigt Leanprojekt med god sparring undervejs. Instruktøren var en dygtig formidler, og undervisningen var altid spændende.

    Jeanett Schriver
    Elbek Weirup

   Hent vores materialer, og bliv klogere på uddannelsens indhold

   pdf_leanivirksomheden

   Lean i virksomheden e-bog

   En e-bog der introducerer dig til de centrale elementer i Lean. Bogen kan bruges som forberedelse eller inspiration.

   pdf_leanledelse

   Lean ledelse i e-bog

   På denne uddannelse snakker vi meget ledelse i praksis. Men hvad er Lean ledelse egentligt?

   pdf_maalstyring

   Målstyring på den nemme måde

   Målstyring er et centralt emne på uddannelsen. Det er et svært emne, men det behøver det faktisk ikke at være!

   Hvem har du brug for?

   Tag en snak med os - helt uforpligtende
   - så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

   • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

   Newsletter

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation. Vi udsender fire gange om året.

   Something went wrong. Please check your entries and try again.

    

   Lean Akademiet holder til her:

   SJÆLLAND:

   Lean Akademiet
   Borupvang 3
   2750 Ballerup

   T:  +45 7027 7909
   @: info@leanakademiet.dk

   JYLLAND:

   Lean Akademiet
   Spettrupvej 7
   8722 Hedensted