Arbejder du inden for byggebranchen, så kan denne Lean Manager Uddannelse være relevant for dig. Du står måske over for en konkret udfordring i forhold til at få en mere effektiv byggeproces og få et Trimmet Byggeri. 

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania, udbyder vi Lean Manager Byggeri som “Lean Ledelse i Praksis”. Faget giver således 10 ECTS point ved afsluttet eksamen.  Og faget er samtidig en del af akademiuddannelsen i ledelse.

Hvorfor Lean i Byggeri eller Trimmet Byggeri?

Den korte version: Der er et kæmpe behov og potentiale.

Den lidt længere version: Der har i en periode været skrevet meget om spild i byggebranchen og trimmet byggeri. Nu har du muligheden for at lære, hvordan du eliminere noget af det spild, til glæde for bundlinjen, medarbejderne og ikke mindst kunden.

Lean Akademiet har i en årrække arbejdet inden for byggebranchen og har udviklet og implementeret mange værktøjer og metoder på pladserne. Vi anvender også værktøjer fra Trimmet Byggeri. Nu skal flere have mulighed for at få glæde af denne erfaring.

Vi tilbyder 7 intense dage (+ eksamen) fyldt med relevante værktøjer og metoder. Vi lover dig, at det ikke bliver kedeligt – tværtimod. Du kommer ikke til at falde i søvn over kedelige PowerPoint – nej, vi underviser på en helt anden måde. Du kommer til at arbejde aktivt med dine egne udfordringer og får hele tiden mulighed for at prøve værktøjerne af igennem sjove og relevante øvelser. Når du har gennemført denne uddannelse, er du blevet en stærkere og mere struktureret leder.

Indhold

Du bliver grundigt introduceret til Lean Principperne og begrebet spild i byggebranchen. Du får et dybdegående kendskab til bl.a.  kortlægning af processer og spild-spotting. Vi gennemgår de 7 strømme. Du lærer at anvende de 7 strømme på tavlemøder og i planlægning. Du lærer at få fra en overordnet projektplan til en visuel plan på ugeniveau. Desuden arbejder vi med kommunikation, forandringsledelse og teamledelse. Du lærer om Trimmet Byggeri til glæde for kunde, medarbejder og ejere.

Du kommer til at arbejde med dit eget projekt, hvor du prøver værktøjerne af i praksis.

Målgruppe

Projektledere, formænd, selvstændige eller dig, der blot ønsker at få kendskab til, hvordan du kan implementere Lean i Byggeri. Eneste krav er, at du har erfaring fra byggebranchen.

Eksamen og bedømmelse

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen. Eksamen er på 22 minutter og tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse i Praksis og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis.

Består du eksamen, bliver du Certificeret Lean Manager Byggeri og får samtidig eksamen på Lean Ledelse i Praksis med 10 ECTS point.

Økonomi

Prisen for uddannelsen er kr. 26.800,- ekslusiv moms. Forløbet er tilrettelagt så arbejdsgiver kan søge SVU som erstatning for din arbejdskraft – hvis du opfylder kravene fra SVU.dk

Hvis jeres virksomhed indbetaler til en kompetencefond kan der også her være økonomisk tilskud til forløbet, da det er en kompetencegivende uddannelse.

Download brochure: Lean Manager – Byggeri

Projektledelse kursus
  • Lean Manager Byggeri - Hedensted

  • Start 25-02-2020 - 8 dage
   Pris: 26.800,- (eskl. moms)
   Mødedage:
   Tir 25/02-2020, Ons 26/02-2020, Ons 15/04-2020, Ons 04/03-2020, Ons 11/03-2020, Ons 18/03-2020, Ons 25/03-2020, Ons 01/04-2020