TWI Jobinstruktion – Kursus Online

TWI er en velafprøvet, hurtig og effektiv metode til både at fastholde standarder og skabe løbende forbedringer.

Du kan læse om Lean Akademiets bæltestruktur i vores uddannelsesoversigt

TWI Jobinstruktion Online

Vejen til succes med Lean og arbejdet med løbende forbedringer, afhænger af evnen til at etablere og følge en standard. Et væsentligt element er evnen til at træne vores medarbejdere hurtigt og effektivt.

Lean Akademiet tilbyder TWI Jobinstruktion gennem fem online moduler á ca. to timer over to uger. Kurset henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere der varetager oplæring i hverdagen. Indholdet følger den gennemprøvede (Litteratur: The TWI Workbook II / Patrick Graupp & Robert J. Wroma) struktur for uddannelsen af TWI Jobtrænere, men kan tilpasses efter virksomhedens behov.

Indhold og moduler

TWI Jobinstruktion Online - indhold og moduler

Forberedelse

Deltagere for tilsendt link til undervisningsplatformen Moodle, hvor alt materiale kan tilgås, downloades og printes.


Hjemmearbejde

Gennem forløbet arbejdes der med relevante jobs fra egen virksomhed. Der skal mellem hvert modul afsættes tid og ressourcer til opgaver af forskellig art, herunder træning i job instruktion.


Udbytte

Lean Akademiets TWI Jobinstruktion Online skaber grundlaget for at identificere, nedbryde og træne kritiske jobs i egen afdeling. Deltageren får færdigheder i jobinstruktion, og forståelse for effekten af struktureret én til én træning gennem 4 trins metoden.


Certificering og overbygning

Deltageren kan efter aftale med Lean Akademiet, tilkøbe certificering i TWI Jobinstruktion gennem én dags fremmødemodul på egen virksomhed.

Den certificerede og rutinerede TWI jobtræner, kan efterfølgende uddannes TWI train the trainer (JITTT) gennem Lean Akademiet.


Deltagere

Kurset vil blive afholdt for 6-12 personer. Vi anbefaler minimum to deltagere fra samme virksomhed

 

Økonomi

Pris pr. deltager ex. moms:     kr. 4.200, –

Firmahold op til 12 personer kr. 35.000, – ex. moms

Kommende kurser:

  Hvorfor skal du vælge Lean Akademiet?

  Svaret får du nok bedst ved at spørge vores tidligere kursister. Vi giver gerne kontaktoplysninger, så du kan tage referencer. Men derudover er du sikker på at blive undervist af undervisere, der arbejder med Lean implementeringer i det virkelige liv. Vi bringer vores praktiske erfaring ind i undervisningslokalet. Men ring gerne til os og få en snak, jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde dit valg.

  Praktisk information om kurset

  Eksamen
  Der er ingen eksamen efter dette kursus, men du modtager et kursusbevis på din deltagelse.

  Overbygning
  Dette kursus giver dig dig et certifikat i TWI Jobinstruktion. Certifikatet er meritgivende hvis du vælger at tage en Lean specialist uddannelsen – sort bælte.

  Pris
  Prisen for dette forløb er kr. 4.200,- eksklusiv moms.
  Firmahold op til 12 personer kr. 35.000, – ex. moms