Få styr på kvalitet og produktivitet igennem TWI

TWI – Training within Industries

Har I udfordringer med at overholde virksomhedens standarder, oplever I uensartet kvalitet, bruger i lang tid på oplæring. Spørgsmålene kan være mange. TWI kan være løsningen. TWI – eller Training Within Industries – er et gennemprøvet program, det blev udviklet under 2. verdenskrig. Vi er stolte af, at have udviklet et tidssvarende program tilpasset en dansk kultur, men stadig med de vigtigste elementer fra det oprindelige program. Vores primære fokus er på Jobinstruktion.

TILGANG

Det oprindelige TWI-program for Jobinstruktioner består af et 10-timers kursus. Vores kursus består også af et 10-timers kursus, men forskellen hos os er, at vi også er til stede under træningerne. Det vil sige, at et 10-timers forløb kan tilrettelægges over 4 eller 5 dage, hvor vi vil være tilstede hver eneste dag. Det giver os mulighed for at diskutere andre problemstillinger og give feedback på træningen. På den måde sikrer vi, at det virker. Og det er ikke dyrere af den grund.

Vi samarbejder med uddannelsesinstitutioner, som betyder, at vi har udviklet et AMU-kursus, så du kan få tilskud til et TWI-program.

RESULTATER

Vores kunder har oplevet: Forbedring af kvaliteten. Forbedring af produktiviteten. Kortere oplæringstid. Nye medarbejdere, der føler sig godt modtaget og oplært.

Vores medarbejdere er alle uddannet i TWI JI og har arbejdet indgående med konceptet i flere år. De har sammen med vores kunder været med til at tilpasse og udvikle et koncept, som virker. Vi har mulighed for at tilpasse TWI-metoden til jeres behov og udfordringer.

TWI, jobinstruktion