Lean strategi

Skab en organisation, der er tilpasset nye og skiftende krav.

UDFORDRING

Mærker I øget konkurrence fra lavtlønsområder? Og oplever I kortere produktlevetid som et konkurrenceparameter ud over de traditionelle kriterier som pris, kvalitet og leveringssikkerhed? Så kan en Lean-baseret strategi være løsningen, der sikrer, at jeres organisation kan leve op til de stadigt stigende og skiftende krav. Og vi kan hjælpe jer!

TILGANG

Vi gør strategiarbejdet til en enkelt og visuel oplevelse. Vi sørger for at skabe en klar forståelse for sammenhængen mellem vision, strategi, fokusområder, mål og indsatser. Se bare billedet til højre, der er et eksempel på en strategiproces.

Målene og indsatserne bliver nedbrudt i hele organisationen, således at hver enkelt afdeling ved, hvordan de bidrager til at eksekvere strategien. Vi definerer naturligvis også opfølgningsmetoder og bidrager til, hvordan opfølgning på strategien kan visualiseres i hele jeres organisation.

RESULTATER

Lean Akademiet hjælper ikke bare med at øge værdiskabelsen – vi hjælper også med at forbedre services og øge medarbejdertilfredsheden ved blandt andet at skabe en ny kultur, hvor medarbejderinvolvering er helt afgørende. Vi bidrager i et tæt og konstruktivt samarbejde med jeres organisation, så vi kan skabe en proces, der bygger på erfaringer fra vores arbejde med lignende opgaver. Og vores erfaring er, at en Lean-baseret strategi medfører markante forbedringer af løneffektiviteten og tilfredsheden hos både medarbejdere og kunder. Ofte ser vi forbedringer på 15 til 20 procent på alle områderne.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan I kan gennemføre udviklingsprocessen, og hvordan vi i Lean Akademiet kan hjælpe jer!