Medarbejder og leder giver hånd. Omstillingsfonden

Omstillingsfonden og andre tilskudsmuligheder

Fra 1. januar er der igen midler i omstillingsfonden

Vidste du, at der fra januar 2021 igen er penge at hente fra omstillingsfonden. Det betyder, at du for eksempel kan uddanne et hold Lean Managers med 10 ECTS-point uden at skulle have penge op af lommen. Du får et kompetenceløft, konkrete forbedringer og glade medarbejdere på én gang. Det kræver dog, at dine medarbejdere ikke i forvejen har en videregående uddannelse.

Vidste du, at du kan uddanne dine medarbejdere i Bæredygtig Ledelse fuldt finansieret via omstillingsfonden med 5 ECTS-point.

Ledelse af Bæredygtighed Omstillingsfonden

Vidste du, at der er en lang række tilskudsmuligheder, så du kan få finansieret omkostninger til konsulenthjælp til en grøn omstilling eller en mere effektiv forretning.

Det lyder for godt til at være sandt, men vi har alle glæde af, at der i øjeblikket er stor fokus på både kompetenceudvikling af medarbejdere og den tredobbelte bundlinje.

Der er naturligvis visse betingelser, der skal opfyldes for at få tilskud. Vi hjælper dig gerne med at finde rundt i junglen af muligheder. Vi hjælper dig også gerne med at lave de nødvendige ansøgninger.

Mange er nervøse for at sende deres medarbejdere på uddannelse pga. Corona-situationen. Men vi har mulighed for at lave online-undervisningen med virkeligt stort udbytte. Vi taler ikke om selvstudier, men små webinarer. Efter hvert webinar fordyber du dig i opgaveløsning, som du efterfølgende gennemgår og får feedback på. Det er næsten som at være på et fysisk kursus.

Det gælder om at handle hurtigt på alle parametre. Benyt dig af tilskudsmulighederne, benyt dig af, at der netop nu er muligheder for et kompetenceløft, uden at det bliver uoverskueligt økonomisk. Vi lægger stadig vægt på, at du under din undervisning skal komme med konkrete resultater, som du kan implementere i din virksomhed.

Lad os tage et møde – eventuelt et web-møde, så kan vi sammen finde frem til en god løsning for jer.