Lean Ledelse, Leder, Lean, Lean Akademiet, Projektleder, projektledelse, projektlederuddannelse, projektleder uddannelse

Projekter i en Leankultur.

Som konsulent igennem mere end 20 år er jeg ofte blevet spurgt, om jeg er ledelseskonsulent, kvalitetsstyringskonsulent, projektkonsulent, Leankonsulent eller andet? Og jeg er faktisk det hele.

De forskellige "skoler" er nemlig ikke så unikke og adskilte, som mange gerne vil gøre dem til. Der er adskillige overlap og gråzoner i de forskellige tilgange til god ledelse. Det er interessant, og det er netop det udgangspunkt, vi tager i Lean Projektlederuddannelsen.

Hvis I arbejder med Lean og har fokus på løbende forbedringer, vil I ved tavlemøderne nu og da identificere nogle forbedringsbehov, der er større, end de kan gennemføres som løbende forbedringer.  De kræver måske en langsigtet, kompleks og ressourcetung indsats. Her er det godt at kunne planlægge og organisere udviklingen som et projekt. Måske oven i købet ved brug af projektmetoder, som også er visuelle, involverende og agile.

Samtidig er det en rigtig god ide at tænke Lean, når du er leder af større og længerevarende projekter for at undgå spild i projekterne. Dermed minimerer du projekternes varighed og omkostninger!

På den måde går Lean Manager uddannelsen og Projektleder uddannelsen fint hånd i hånd. De er netop designet, så de supplerer hinanden på fornem vis.

Gennem projektlederuddannelsen får du mulighed for at arbejde med dit eget projekt og løbende have sparring med kursuslederen. Kursuslederen hjælper dig med at sikre et grundlag for denne synergi, uanset om dine projekter er et decideret Leanprojekter eller et hvilket som helst andet projekt!

Vil du vide mere om uddannelserne, kan du benytte kontaktformularen nederst på siden. Du er også velkommen til at ringe til Ann på 21657909 eller Egon på 20660130.