Quiz Time

Deltag i quizzen og vind en Gratis plads på vores Lean Green Belt Modul!

Tag quizzen så trækker vi i uge 42 lod om en gratis plads på vores Lean Green Belt Modul med start den 24. oktober 2022.

Du får udover en gratis plads mulighed for at tage en kollega med med 30 procent rabat. Men det kræver, at I allerede har et Lean Yellow Belt.

Du er naturligvis velkommen til at tage quizzen uden at deltage i konkurrencen.

Bliv den kompetente Lean projektleder til større optimeringsprojekter! Tilmeld dig Lean Green Belt Modul her

Tilmeld dig Lean Green Belt Modul

Vil du fortsætte din Lean rejse? Tilmeld dig her – vi giver dig Lean værktøjerne, og du skaber resultater med dit eget projekt gennem uddannelsen.

Lean Green Belt

Modul

Vil du fortsætte din Lean rejse? Tilmeld dig her – vi giver dig Lean værktøjerne, og du skaber resultater med dit eget projekt gennem uddannelsen.

4 DAGE
18.000 DKK
18.000 DKK

Bliv den kompetente Lean projektleder til større optimeringsprojekter.

Lean Akademiets Lean Green Belt uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Vi kombinerer ledelse og Lean med udgangspunkt i din egen hverdag og med en praktisk tilgang til principper og værktøjer. Du bliver coachet i dit eget projekt, så du skaber allerede resultater under uddannelsen. Uddannelsen gør dig i stand til succesfuldt at drive en Lean Pilot. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne modul uddannelse får du et intensivt træningsforløb på fire dage, hvor vi giver dig evnen til at omsætte Lean teori til praksis. Vi bygger ovenpå din Lean Yellow Belt uddannelse og sætter særligt fokus på dig som projektleder, hvor du trænes i Lean som metode igennem opbygningen af dit eget projekt.  Du får viden om forandringsledelse og de ledelsesmæssige værktøjer, som er helt afgørende for succesfuld gennemførelsen af organisatoriske forandringer.

Vil du læse mere om Lean?

I Lean Library har vi samlet faglige artikler, som skal give dig inspiration til arbejdet med Lean. Herunder kan du læse mere om vigtigheden i at måle CO2 aftryk, og om hvordan du starter en grøn omstilling i din virksomhed.

Hvad er Lean?
Morten Friis Jacobsen
Nr. 01 / Okt. 2021 / Artikler

Hvad er Lean? Det spørgsmål får vi stillet utallige gange, og ofte er der en del fordomme knyttet til kommentarerne. Lad os give dig et overblik.
Når 5S bliver til mere end bare oprydning
Ann Møller Svendsen
Nr. 5 / Sep 2022 / Cases

Et 5S-system kræver først og fremmest god ledelse. Det er ledelsen, der efterspørger 5S, sætter rammerne og er vedholdende.
Hvad er Lean Ledelse?
Ann Møller Svendsen & Pernille Landbo
Nr. 05 / Dec. 2021 / Artikler

Hvordan du gennem god ledelse kan få medarbejderne motiveret til at arbejde positivt med de forandringer, som en Lean implementering naturligt medfører.
Quiz Time

Deltag i quizzen og vind en 1:1 session med vores ekspert i Lean & bæredygtighed

Hvad ved du om Lean & Bæredygtighed? Tag vores quiz her og bliv udfordret. Lean Akademiets Lean & Bæredygtigheds quiz består af 15 spørgsmål om Bæredygtighed og Verdensmålene.

LÆR AT SIKRE VÆKST OG C02 REDUCERING! Tilmeld dig Lean & Bæredygtighed her

Tilmeld dig Lean & Bæredygtighed

Vil du være i stand til at indarbejde grøn omstilling, cirkulær økonomi og FN’s verdensmål i din forretning? Lean & Bæredygtighed sikrer vækst, samtidig med at CO2 udledningen reduceres.

Lean & Bæredygtighed

Specialisering

Vil du være i stand til at indarbejde grøn omstilling, cirkulær økonomi og FN’s verdensmål i din forretning? Du lærer at sikre vækst, samtidig med at CO2 udledningen reduceres.

2 DAGE
6.900 DKK
6.900 DKK

Vi knytter Lean og bæredygtighed sammen på en lærerig, praktisk og inspirerende måde!

Du har sikkert hørt om begreberne grøn omstilling, Cirkulær økonomi, FN’s verdensmål mm. Men, hvad gemmer der sig bag ordene? Og hvordan kan vi indarbejde dem i vores forretning, så vi vækster, samtidig med at vi reducerer CO2 udledningen? Lean & Bæredygtighed er et intensivt træningsforløb på to dage, hvor vi giver dig en grundig introduktion til Lean principperne og giver dig værktøjer til at arbejde med bæredygtig udvikling. 

Hvorfor et kursus i Lean & Bæredygtighed?
Der er ekstra stor fokus på Bæredygtighed, grøn omstilling og reduktion af CO2-udledning. Og i vores arbejde med den grønne omstilling, kunne vi se, at vi kom til at arbejde med de samme principper og værktøjer, som vi arbejder med i Lean implementeringen. Derfor har vi udviklet dette kursus. Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et let forståeligt sprog.

Vil du læse mere om Lean & Bæredygtighed?

I Lean Library har vi samlet faglige artikler, som skal give dig inspiration til arbejdet med Lean. Herunder kan du læse mere om vigtigheden i at måle CO2 aftryk, og om hvordan du starter en grøn omstilling i din virksomhed.

Hvorfor måle CO2 aftryk?
Simone Sæderup Nielsen
Nr. 09 / Feb. 2022 / Artikler

Evnen til at kunne svare på CO2-spørgsmål er blevet vigtig for virksomhedens image og konkurrenceevnen.
Grøn omstilling med Lean
Simone Sæderup Nielsen
Nr. 06 / Dec. 2021 / Artikler

Hvordan du kan starte grøn omstilling i din virksomhed ved at bruge Lean værktøjerne med et bæredygtigt perspektiv.
Quiz Time

Deltag i quizzen og vind en Toyota Kata-tavle, et coachingkort samt en Toyota Kata session med morten jacobsen

Hvad ved du om Toyota Kata? Tag vores quiz her og bliv udfordret. Lean Akademiets Toyota Kata quiz består af 10 spørgsmål om Kata gennem historien, begreber og generel Toyota Kata forståelse.

SKAB EN LEAN FORBEDRINGSKULTUR! Tilmeld dig Toyota Kata her

Tilmeld dig Toyota Kata

Vil du være i stand til at skabe konkurrencemæssige fordele via forbedringskultur? Toyota Kata er en videnskabelig, systematisk metode til at transformere dine Lean projekter til en Lean kultur.

Toyota Kata

Specialisering

Vil du lære, hvordan man kan skabe en Lean forbedringskultur, der sikrer, at Lean udviklingen ikke går i stå, men bliver en naturlig del af hverdagen?

2 DAGE
7.500 DKK
7.500 DKK

Vi gør dig i stand til at skabe konkurrencemæssige fordele via forbedringskultur

Er du gået i stå med Lean, og er det svært at generere løbende forbedringer? Så skal du på dette fantastiske, sjove og lærerige kursus. At skabe løbende forbedringer er nemlig ikke nemt – slet ikke i det lange løb. Danmarks mest erfarne Kata-specialist vil på to dage demonstrere, hvad det kræver at få momentum i forbedringsarbejdet – og på sigt at skabe en forbedringskultur.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
Toyota Kata er en videnskabelig, systematisk metode til at transformere dine Lean projekter til en Lean kultur. Konceptet er hurtige, markante resultater i et afgrænset område med løbende udrul. Dette Toyota Kata kursus henvender sig til erfarne folk, der arbejder med Lean i hverdagen, men som ønsker at lære om Toyota Kata og træne i, hvordan de kan anvende metoden i virksomhedens Lean transformation. Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Og det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Relateret Toyota Kata indhold

I Lean Library har vi samlet faglige artikler, som skal give dig inspiration til arbejdet med Lean. Herunder kan du læse mere om Toyota Kata samt Lean Akademiets arbejde med Toyota Kata hos Carletti og Haldor Topsøe. 

Hvad er Toyota Kata?
Morten Friis Jacobsen
Nr. 04 / Okt. 2021 / Artikler

Med Toyota Kata kan du skabe en forbedringskultur, der sikrer den fortsatte udvikling for virksomheden. Vi introducerer dig til Improvement- og Coaching Kata.
Toyota Kata hos Carletti
Morten Friis Jacobsen
Nr. 02 / Okt. 2021 / Cases

Lean Akademiet har hjulpet Carletti med at optimere produktionen af den klassiske P-tærte ved at skabe løbende forbedringer med Toyota Kata.
Toyota Kata hos Haldor Topsøe
Morten Friis Jacobsen
Nr. 01 / Okt. 2021 / Cases

Haldor Topsøe har med Toyota Kata forbedret en fabriksproces i Frederikssund med hele 20 procent. En coach i fabrikshallen kan få driftsoperatører og industrirobotter til at yde mere.
Quiz Time

Deltag i quizzen - hvor du kan vinde en gratis plads på twi kursus!

Hvad ved du om TWI? Tag vores test her og bliv udfordret. Lean Akademiets TWI test består af 9 spørgsmål om TWI gennem historien, begreber og generel TWI Jobinstruktion forståelse.

VI GIVER DIG ET EKSTRA LAG I DIN FAGLIGHED Tilmeld dig TWI Jobinstruktion her

Tilmeld dig TWI Jobinstruktion

Skal vi undervise dig i TWI Jobinstruktion, så du hurtigt og effektivt kan oplære medarbejdere og fastholde standarder? 
Herunder kan du tilmelde dig på vores kursus i TWI Jobinstruktion.

TWI Jobinstruktion

Specialisering

Vil du lære, hvordan man kan udøve hurtig og effektiv instruktion, som gør jer i stand til at fastholde standarder og skabe løbende forbedringer?

1 DAG
3.900 DKK
3.900 DKK

Brug TWI til at fastholde standarder og sikre løbende forbedringer

Nu har du chancen for at få et indblik i TWI (Training within Industries) og på én dag lære, hvordan TWI kan (og bør) kombineres med dit Lean arbejde. Dette TWI kursus giver dig en grundlæggende forståelse for, hvad der skal til for at få succes med metoden TWI. Du får overblik over begreber og viden om, hvad der skal til for at blive Job-træner.

TWI er grundstenen i dit Lean arbejde
I Lean arbejder vi typisk med værktøjerne 'Standardiseret arbejde' og 'Kaizen' (løbende forbedringer). Mange organisationer indfører standarder, som også forbedres, men udfordringen er: Hvordan sikrer vi, at standarderne følges og systematisk forbedres? En standard skal sikre den rette kvalitet til rette tid, så det er et vigtigt parameter i forhold til organisationens performance. Løsningen er TWI, som er en af grundstenene i Toyota’s Produktionssystem. 

Relateret TWI indhold

I Lean Library har vi samlet faglige artikler, som skal give dig inspiration til arbejdet med Lean. Herunder kan du læse mere om TWI og fastholdelse af TWI Jobinstruktion. 

Fastholdelse af TWI Jobinstruktion
Allan B. Rix
Nr. 08 / Jan. 2022 / Artikler

Hvordan du kan sikre den interne træningskultur gennem fastholdelse af TWI Jobinstruktion - vi giver dig vores tilgang.
Hvad er TWI?
Allan B. Rix
Nr. 07 / Jan. 2022 / Artikler

Hvordan en virksomhed kan arbejde med standardiseret arbejde og dermed sikre en ensartet kvalitet, som løbende forbedres.
Quiz Time

Test din viden om Six Sigma

Lean Akademiets Six Sigma test består af 15 spørgsmål, som omhandler historie, kultur og basal Six Sigma forståelse.

NB. Konkurrencen er afsluttet - quizzen er dog stadig åben og tilgængelig. 
Tillykke til Daniel Damkilde Christensen

VI GIVER DIG ET EKSTRA LAG I DIN FAGLIGHED Se vores Six Sigma uddannelser

Tilmeld dig en Six Sigma uddannelser

Når du tilmelder dig en Lean uddannelse hos os, er du sikker på at blive undervist af instruktører, som uge efter uge er ude i virksomheder for at implementere Lean og Six Sigma i praksis. Vi tilbyder dig levende undervisning på højt niveau.

Six Sigma Yellow Belt

LEVEL 1

SIX SIGMA GRUNDSTRUKTUR

MATEMATISKE VÆRKTØJER

STATISTISKE FÆRDIGHEDER

GOD DATA KOMMUNIKATION

COACHING KOMPETENCE

UNDERVISNINGSKOMPETENCE

Introduktion til Six Sigma mindsettet. Vi giver dig værktøjerne til at arbejde med Six Sigma.

3 DAGE
10.900 DKK
10.900 DKK

Bliv den kompetente Six Sigma projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter

Lean Akademiets Six Sigma Yellow Belt uddannelse er en international anerkendt uddannelse på 3 dage. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
Vores tese er, at for at lave rigtig god Lean, skal vi udbygge det med Six Sigma. Den databaserede tilgang til at forstå processens performance er altafgørende. Kunden oplever variationen i processen, og ikke den gennemsnitlige performance, vi leverer. Dette misforstås ofte i virksomheder, hvis målinger ofte ikke repræsenterer kundens egentlige oplevelse af processen. Derfor bygger vi oven på forståelsen af spild-reduktion fra Lean universet og introducerer en databaseret tilgang, som sikrer indfrielse af kundens forventninger gennem stabile processer.

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. 

Relateret Six Sigma indhold

I Lean Library har vi samlet faglige artikler, som skal give dig inspiration til arbejdet med Lean. Herunder kan du læse mere om Six Sigma og Lean Six Sigma. 

Hvad er Lean Six Sigma?
Kion Schmeltzer
Nr. 03 / Okt. 2021 / Artikler

I både Lean og Six Sigma stræbes efter værdi for kunden, den højest mulige kvalitet samt de mest effektive processer for virksomheden.
Hvad er Six Sigma?
Kion Schmeltzer
Nr. 02 / Okt. 2021 / Artikler

Six Sigma sikrer, at man arbejder struktureret med data og dermed kan underbygge sine hypoteser og bevise resultater.

TILMELD DIG VORES Nyhedsbrev

Modtag den nyeste viden om Lean og Lean Six Sigma samt updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation - uden anden investering end dit navn, din e-mail og et tryk på knappen.