Toyota Kata kursus, Morten friis Jacobsen

Sådan får du Lean til at levere varen igen og igen - turbokursus

Lean har en tendens til at gå i stå. Mange virksomheder opnår succes på den korte bane, men efter et stykke tid går luften af ballonen. Det er en stor udfordring at få Lean til at leve og levere varen vedvarende.

Virksomhederne Carletti og Haldor Topsøe har knækket koden.

Carletti og Haldor Topsøe har fundet ind til de enkle, men afgørende metoder til at lykkes. De har fundet ind til den helt basale forståelse for, hvilke forbedringer der gør en forskel. Og hvilke forbedringer der ikke gør en forskel.

Sammen med Carletti og Haldor Topsøe arrangerer vi to gratis 4 timers turbo-kurser om, hvordan man knækker koden med Toyota Kata (”Lean på epo”).  Ét kursus i Jylland og ét på Sjælland.

Vi giver dig lidt grundlæggende teori, men ellers er fokus på læring. Vi spiller spil og får på den måde en bedre forståelse for, hvad Toyota Kata vil sige i praksis. Vi lærer selv at lære. Du bliver naturligvis ikke verdensmester på et turbokursus, men du får lige netop den viden, som gør dig i stand til at vurdere, hvor og hvordan du kunne anvende metoden derhjemme.

Kom og hør hvordan du kan finde ud af præcis, hvordan din virksomhed skaber værdi. Det kræver, at du sætter fire timer af til det – og at du seriøst gerne vil være med. Med kun 50 pladser kræver det også, at du hurtig på tasterne.

Kh

Lean Akademiet

Ps. Der afholdes to arrangementer. Ét i Jylland den 15. Juni 2015 og ét på Sjælland den 18. Juni 2015. Og vi serverer noget dejlig mad, så du ikke går sulten hjem. VI glæder os til at se dig til nogle sjove og lærerige timer.

 Toyota Kata kursus, Morten friis Jacobsen