Lean uddannelse og lean konsulent

Velkommen til Lean Akademiets Lean Blog

Vi har hermed fornøjelsen af at starte en Lean blog, hvor vi vil komme med forskellige indlæg og nyheder. Vi har i 15 år beskæftiget os med Lean implementeringer i forskellige virksomheder og organisationer. Vores erfaring vil vi gerne dele med jer. Så vi håber, at I vil følge vores Lean blog. Vi modtager gerne spørgsmål og kommentarer, og du har også mulighed for at komme med gæsteindlæg.

Brug kontaktformularen nederst på siden, såfremt du har spørgsmål.

Hvorfor en Lean Blog?

Lean er efterhånden udbredt i så mange virksomheder, at det har en bred interesse for både medarbejdere og ledere. Hvad der er Lean for mig, er ikke nødvendigvis Lean for dig. Vi har mange forskellige måder at gribe Lean implementeringen an på. Nogle vælger værktøjslean, hvor de implementerer udvalgte værktøjer fra Lean værktøjskassen. Andre kører Lean forbedringsprojekter og nogle tager det lange seje træk og går hele vejen og indfører Lean med henblik på at skabe en Lean kultur. Uanset hvilken model du vælger, så er det hårdt arbejde, fordi vi vil forandre noget, som vi pjejer at gøre på en bestemt måde. Og det er svært. Denne Lean blog har til formål at give dig inspiration.

Vi håber på, at du kan finde nogle af de emner, som du søger. Såfremt de ikke er her, så skriv til os, så sørger vi for, at der vil komme et Lean Blog indlæg, som dækker dit behov.

e-bøger

Har du brug for viden kan vi også anbefale, at du downloader vores e-bøger om Lean, de er gratis, og her finder du vores Lean e-bøger Vi vil løbende skrive flere e-bøger ligesom du kan glæde dig til, at der kommer en side, hvor du kan downloade powerpoints og relevante værktøjer.

Rigtig god fornøjelse med denne Lean Blog og med dit forbedringsarbejde, hvad enten du arbejder med Lean eller andre spændende metoder.