Certificeret uddannelse - 7 dage

Lean Green Belt

Start din Lean rejse nu! Vi giver dig Lean værktøjerne, og du skaber resultater med dit eget projekt. Er du allerede Lean Yellow Belt? Så vælg Lean Green Belt modulet.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

Certificeret uddannelse - 7 dage

Lean Green Belt

Vi giver dig Lean værktøjerne, og du skaber resultater med dit eget projekt. Se datoerne for de kommende hold og tilmeld dig allerede nu.

Lean Akademiet - Lean Green Belt (uddannelse - 7 dage)

Lean Green Belt 7 Dage | 23.900 DKK

Denne uddannelse er til dig, der vil kunne lede og gennemføre Lean-projekter succesfuldt med målbare resultater.

Indhold Bliv den kompetente Lean projektleder til større optimeringsprojekter.

Lean Akademiets Lean Green Belt uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Vi kombinerer ledelse og Lean med udgangspunkt i din egen hverdag og med en praktisk tilgang til principper og værktøjer. Du bliver coachet i dit eget projekt, så du skaber allerede resultater under uddannelsen. Uddannelsen gør dig i stand til succesfuldt at drive en Lean Pilot. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne uddannelse får du et intensivt træningsforløb, hvor vi giver dig evnen til at omsætte Lean teori til praksis. På uddannelsens første to dage sikrer vi den basale forståelse for Lean principperne og det nødvendige kendskab til værktøjerne. Herefter sætter vi særligt fokus på dig som projektleder, hvor du trænes i Lean som metode igennem opbygningen af dit eget projekt.  Du får viden om forandringsledelse og de ledelsesmæssige værktøjer, som er helt afgørende for succesfuld gennemførelsen af organisatoriske forandringer. 

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og indføre i dit eget projekt. Du arbejder med projektet på alle undervisningsdage, hvor vi giver sparring og en hjælpende hånd. Alt teori formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er denne uddannelse noget for dig?
Lean Green Belt uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Lean implementering, i et afgrænset område, med målbare resultater. Under uddannelsen arbejder du med dit eget projekt, som afslutningsvist præsenteres gennem en mundtlig eksamen.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Uddannelsesforløb

Lean Green Belt uddannelsen består af et intensivt træningsforløb, hvor du får den basale Lean forståelse med udgangspunkt i de fem Lean principper, samtidigt med at du tilegner dig evnen til at skabe målbare resultater som projektleder gennem et Lean projekt.

Denne uddannelsespakke inkluderer både Lean Yellow Belt og Lean Green Belt modulerne, som til sammen udgør Lean Green Belt uddannelsen - 7 dage inklusiv en eksamensdag.

Denne uddannelsespakke inkluderer både Lean Yellow Belt og Lean Green Belt modulerne, som til sammen udgør Lean Green Belt uddannelsen - 7 dage inklusiv en eksamensdag.

Introduktion til historien bag Lean

De 5 Lean principper

De 8 former for spild

Overblik over Lean værktøjer og teknikker

Kaizen – løbende forbedringer

Visuel ledelse

Lean i praksis gennem Lean spil og øvelser

Værdistrømsanalyse

Øvelser i Lean værktøjer

Forbedringsforslag til værdistrømmen

Prioritering af forbedringsforslag

Målstyring og kundens forventninger

Tavlemøder

Udfordringer i forbindelse med implementering 

Yellow Belt eksamen:

  Modulet afsluttes med en Multiple Choice-test, som skal afsløre, om du har fået forståelse for Lean og brugen af udvalgte værktøjer.

Proceslandkort og udvælgelse

Brændende platform og Vision

SMART målsætning

Interessentanalyse

Håndteringsplan

PIR kommunikation

Værdistrømsanalyse as-is

Kortlægning af egen proces

Spildjagt

Dataopsamling

Analysen viser

Værdistrømsanalyse to-be

Designprincipper

Problemanalyse

Gab-analyse og prioritering

Løbende forbedringer

Adfærdsprofiler

Det gode team

Lean Ledelse

Forandringsledelse

Situationsbestemt ledelse

Audit

Mundtligt projektforsvar på 30 minutter, som tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt.

Fagområder

  Lean mindsettet de 5 Lean principper. 
Lean værktøjskassen et overblik over Lean værktøjer og teknikker.
Værdistrømsanalyse kortlægning af arbejdsgange
Problemløsning  årsagsanalyse
Kaizen løbende forbedringer
Lean Pilot - hurtige, markante resultater i afgrænset område
Forandringsledelse - modstand mod forandring

Pris

  Pris for dette kursus er 23.900 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt undervisningsmateriale bestående af en undervisningsbog, pen og mulepose m.m.

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Vi tager dig i hånden og guider dig igennem Lean universet, så du får kompetencer til at gennemføre et Lean pilot-projekt.

Udbytte

  Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive Lean piloter og lokale optimeringsinitiativer.

Eksamen

  Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Eksamen er på 30 minutter og tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis.

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Lean Akademiet - Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner (Google reviews)

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Lean Akademiet - LA Alumni Club (Brænd igennem som leder! - event nr. 1)

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Moduloverbygning

Har du allerede en Lean eller Six Sigma uddannelse - og ønsker du flere værktøjer og metoder til dit arbejde? Så er det også muligt for dig at tage vores uddannelser som enkelte moduler. 

Six Sigma uddannelser

Overvejer du en Six Sigma uddannelse? En Six Sigma uddannelse er målrettet dig, der ønsker at tilføje dataforståelse og matematiske værktøjer til dit arbejde. Et fokus inden for Six Sigma er kvalitet.

Kurser

Ønsker du at dykke ned i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top