LEAN GREEN BELT KØBENHAVN & VEJLE

L2
22.900 DKK
6 DAGE

Er du klar til at starte din Lean rejse? Tilmeld dig her – vi giver dig Lean værktøjerne, og du skaber resultater med dit eget projekt gennem uddannelsen.

header-knude-LGB

LEAN GREEN BELT

Vil du være Lean Green Belt og succesfuldt kunne gennemføre Lean projekter med målbare resultater?

Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Faste forløb – samme hold

Styrken ved vores undervisning er, at du bliver tilknyttet et fast hold. Du møder andre kursister og styrker dit netværk, og så får du faglig sparring og support fra dine undervisere gennem hele uddannelsesforløbet.

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Uddannelsen er certificeret

Vi har det bedste ry i branchen. Ingen andre steder får du et så højt fagligt niveau. På vores længerevarende uddannelser bliver du certificeret, enten efter CSSC-certificering eller Lean Akademiets egen eftertragtede certificering.
header-knude-LGB

INDHOLD Bliv den kompetente Lean projektleder til større optimeringsprojekter.

Lean Akademiets Lean Green Belt uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Vi kombinerer ledelse og Lean med udgangspunkt i din egen hverdag og med en praktisk tilgang til principper og værktøjer. Du bliver coachet i dit eget projekt, så du skaber allerede resultater under uddannelsen. Uddannelsen gør dig i stand til succesfuldt at drive en Lean Pilot. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne uddannelse får du et intensivt træningsforløb, hvor vi giver dig evnen til at omsætte Lean teori til praksis. På uddannelsens første to dage sikrer vi den basale forståelse for Lean principperne og det nødvendige kendskab til værktøjerne. Herefter sætter vi særligt fokus på dig som projektleder, hvor du trænes i Lean som metode igennem opbygningen af dit eget projekt.  Du får viden om forandringsledelse og de ledelsesmæssige værktøjer, som er helt afgørende for succesfuld gennemførelsen af organisatoriske forandringer. 

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og indføre i dit eget projekt. Du arbejder med projektet på alle undervisningsdage, hvor vi giver sparring og en hjælpende hånd. Alt teori formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er denne uddannelse noget for dig?

Lean Green Belt uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Lean implementering, i et afgrænset område, med målbare resultater.

Uddannelsens indhold:
Lean Green Belt uddannelsen er fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til at arbejde med Lean. De første to dage er dit Lean Yellow Belt, som er inkluderet i dette Green Belt forløb:

Introduktion til historien bag Lean
De 5 Lean principper
De 8 former for spild
Overblik over Lean værktøjer og teknikker
Kaizen – løbende forbedringer
Visuel ledelse
Lean i praksis gennem Lean spil og øvelser

Værdistrømsanalyse
Øvelser i Lean værktøjer
Forbedringsforslag til værdistrømmen
Prioritering af forbedringsforslag
Målstyring og kundens forventninger
Tavlemøder
Udfordringer i forbindelse med implementering 

Proceslandkort og udvælgelse
Brændende platform og Vision
SMART målsætning
Interessentanalyse
Håndteringsplan
PIR kommunikation

Værdistrømsanalyse as-is
Kortlægning af egen proces
Spildjagt
Dataopsamling
Analysen viser

Værdistrømsanalyse to-be
Designprincipper
Problemanalyse
Gab-analyse og prioritering
Løbende forbedringer

Adfærdsprofiler
Det gode team
Lean Ledelse
Forandringsledelse
Situationsbestemt ledelse
Audit

Mundtligt projektforsvar på 30 minutter, som tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt

Fagområder

Lean mindsettet de 5 Lean principper. 
Lean værktøjskassen et overblik over Lean værktøjer og teknikker.
Værdistrømsanalyse kortlægning af arbejdsgange
Problemløsning  årsagsanalyse
Kaizen løbende forbedringer
Lean Pilot - hurtige, markante resultater i afgrænset område
Forandringsledelse - modstand mod forandring

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre et Lean projekt.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive Lean piloter og lokale optimeringsinitiativer.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Lean Akademiets Auditorium
Vejle: Hotel Scandic

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre en Lean implementering.

Eksamen

Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Eksamen er på 30 minutter og tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis. Eksamen vil i tilmeldingsboksen figurere som en 7. kursusdag.

Pris

Pris for dette kursus er 22.900 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, keyhanger, mulepose m.m.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale.

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Efter bestået uddannelse vil du være Certificeret Lean Green Belt.

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Moduloverbygning

Du kan overbygge denne Lean Green Belt uddannelse med vores Lean Black Belt moduloverbygning - eller vores Six Sigma Green Belt moduloverbygning, hvis du vil tilføje Six Sigma til din værktøjskasse. Læs mere her.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores uddannelser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Lean uddannelse

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer, at afholde vores kurser på  og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

LA Auditorium

Lean Akademiets Auditorium, Schæffergården
I København afholder vi vores kurser og uddannelser i vores egne lokaler på Schæffergården i Gentofte. Schæffergården er et gammelt jagtslot fra 1755, som ligger i et smukt og grønt parklandskab. Vores lokaler ligger i den nyere fløj vest for hovedbygningen. Her har vi et stort og lyst Auditorie, hvor der er god plads til både præsentationer, gruppearbejde og eget projektarbejde.

Schæffergården ligger 15 minutters kørsel fra Københavns centrum, og der er masser af parkeringspladser. Derudover er der gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Adresse

Lean Akademiets Auditorium
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte

Scandic Vejle

Hotel Scandic Vejle
I Jylland afholder vi vores kurser på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle. Hotellet ligger helt centralt i byen ved siden af Vejle Kunstmuseum og Musikteatret og med en flot udsigt over Byparken. Der er kort afstand til både gågaden og stationen. Husk, at du også kan booke et værelse her, hvis du har behov for overnatning. Der er parkering ved hotellet, eller i parkeringshuset 'Albert', som ligger tæt på.

Adresse

Flegborg 8-10
7100 Vejle
+45 767 000 00
www.scandichotels.dk

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på uddannelse hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre en Lean implementering.

Under uddannelsen skal du udfylde en adfærdsprofil (e-stimate). Vi anvender denne til at diskutere lederens udfordringer med Lean i forhold til forskellige personprofiler. Ønsker du en personlig rapport med tilhørende feedback, kan denne tilkøbes særskilt under tilmelding. Der tillægges for dette 1.000 kroner til kursets samlede pris.

Efter hvert modul skal du forvente noget hjemmearbejde. Hjemmearbejdet danner grundlag for din eksamensopgave og vil dermed også indgå i den samlede bedømmelse af din præsentation.

Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Eksamen er på 30 minutter og tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Der er altid parkeringsmuligheder ved Schæffergården uden parkeringstakst.

I Vejle er der parkering foran hotellet, og ellers i Parkeringshuset 'Albert'.

Schæffergården ligger i gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på info@leanakademiet.dk

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Med et Black Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events i LA Alumni Club. Målet er at holde kontakten, sparre og inspirere hinanden - samt lade sig inspirere af spændende faglige oplæg.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UDDANNELSER Hvad med en af vores andre bælteuddannelser?

Din Lean rejse starter på Lean Yellow Belt, går gennem Lean Green Belt og Lean Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Lean Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Lean. Når du tilmelder dig fx Lean Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Lean Yellow Belt og Lean Green Belt.

header-knude-Lean-NB

Bælteuddannelser

Du læser nu om Lean Green Belt, som er en seks dages uddannelse, hvor du lærer at gennemføre en Lean implementering. Hvad med at læse om Black Belt?

Læs mere
belt-lyb2x

Lean Yellow Belt

Vi introducerer dig til Lean tankegangen og værktøjerne, og du bliver den kompetente Lean projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-lbb2x

Lean Black Belt

Ønsker du kompetencer til at gennemføre en Lean udrulning? På denne uddannelse bliver du en processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen.

Læs mere
belt-lmbb2x

Lean Master Black Belt

Dette er vores top-uddannelse. Vi uddanner dig til at være blandt de allerdygtigste til Lean på 12 dage fra start til slut

Læs mere

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-620

MODULOVERBYGNING Har du allerede en Lean uddannelse?

Har du allerede en Lean uddannelse fra Lean Akademiet? Og ønsker du at uddanne dig videre på din Lean rejse? Så er det denne vej, du skal. Her kan du læse mere om vores moduloverbygninger, hvor du fx kan bygge et Lean Green Belt oven på dit Lean Yellow Belt, eller et Lean Black Belt oven på dit Lean Green Belt. 

knude-LGB

Lean Green Belt

Er du allerede Lean Yellow Belt? Så kan du tilmelde dig moduloverbygningen her. På fire dage videreuddanner vi dig til Lean Green Belt.

Læs mere
knude-LBB

Lean Black Belt

Udvid dine Lean kompetencer med et Lean Black Belt. På tre dage videreuddanner vi dig, så du kan tage din virksomhed mod et helt nyt niveau af Lean.

Læs mere
knude-LMBB

Lean Master Black Belt

Opgradér til Master Black Belt i Lean og bliv en af de dygtigste Lean specialister. På tre dage videreuddanner vi dig til det højeste Lean niveau.

Læs mere

TILMELDING Lean Green Belt

Lean Green Belt er en uddannelse, hvor vi både introducerer dig til Lean mindsettet og -værktøjerne, samt træner dig i at kunne gennemføre en Lean implementering med målbare resultater.  Med denne uddannelse bliver du klædt på til at blive en kompetent Lean projektleder til større optimeringsprojekter. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser. 

 • Gentofte

  Lean Green Belt
 • 11. oktober 2023
  Gentofte
  22.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 11. oktober 2023
  Torsdag 12. oktober 2023
  Onsdag 25. oktober 2023
  Tirsdag 7. november 2023
  Tirsdag 21. november 2023
  Tirsdag 28. november 2023
  Mandag 4. december 2023
 • 15. januar 2024
  Gentofte
  22.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 15. januar 2024
  Tirsdag 16. januar 2024
  Mandag 22. januar 2024
  Mandag 5. februar 2024
  Mandag 26. februar 2024
  Mandag 4. marts 2024
  Mandag 18. marts 2024
 • 8. april 2024
  Gentofte
  22.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 8. april 2024
  Tirsdag 9. april 2024
  Mandag 15. april 2024
  Mandag 29. april 2024
  Tirsdag 21. maj 2024
  Mandag 27. maj 2024
  Onsdag 12. juni 2024
 • 10. juni 2024
  Gentofte
  22.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 10. juni 2024
  Tirsdag 11. juni 2024
  Mandag 26. august 2024
  Mandag 9. september 2024
  Mandag 30. september 2024
  Mandag 7. oktober 2024
  Tirsdag 29. oktober 2024
 • Vejle

  Lean Green Belt
 • 25. oktober 2023
  Vejle
  22.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 25. oktober 2023
  Torsdag 26. oktober 2023
  Torsdag 2. november 2023
  Torsdag 16. november 2023
  Torsdag 30. november 2023
  Onsdag 13. december 2023
  Mandag 18. december 2023
 • 10. januar 2024
  Vejle
  22.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 10. januar 2024
  Torsdag 11. januar 2024
  Onsdag 17. januar 2024
  Onsdag 31. januar 2024
  Onsdag 21. februar 2024
  Onsdag 28. februar 2024
  Onsdag 13. marts 2024
 • 3. april 2024
  Vejle
  22.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 3. april 2024
  Torsdag 4. april 2024
  Torsdag 11. april 2024
  Torsdag 25. april 2024
  Torsdag 16. maj 2024
  Torsdag 23. maj 2024
  Torsdag 6. juni 2024
 • 14. august 2024
  Vejle
  22.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 14. august 2024
  Torsdag 15. august 2024
  Onsdag 21. august 2024
  Onsdag 4. september 2024
  Onsdag 18. september 2024
  Onsdag 2. oktober 2024
  Onsdag 23. oktober 2024

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på +45 70277909 eller send os en mail på info@leanakademiet.dk