CSSC certificeret uddannelse - 8 dage

Six Sigma Green Belt

  Skab effektiviseringer, større kundetilfredshed og bedre medarbejdertrivsel ved hjælp af data. Er du uddannet Six Sigma Yellow Belt? Så tilmeld dig Six Sigma Green Belt modulet.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

CSSC certificeret uddannelse - 8 dage

Six Sigma Green Belt

 Få værktøjerne til at skabe målbare resultater gennem dit eget Six Sigma projekt. Se datoerne for de kommende hold og tilmeld dig allerede nu.

Six Sigma Green Belt - header

Six Sigma Green Belt 8 Dage | 25.900 DKK

  Vil du kunne gennemføre en Six Sigma implementering med målbare resultater?

Indhold Bliv den kompetente Six Sigma projektleder til større optimeringsprojekter

 Lean Akademiets Six Sigma Green Belt uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Dette er ikke bare en projektuddannelse, men også en lederuddannelse. Alle ledere bør have en DMAIC forståelse, som er en videnskabelig tilgang til procesoptimering. På vores Six Sigma Green Belt uddannelse er det ikke længere nok at tro på forskelle i performance  de skal underbygges matematisk og statistisk, for at vise om forskellen er tilfældig eller signifikant.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne uddannelse arbejder vi med Six Sigma Statistik, Hypotesetest, Regression, Statistisk proceskontrol og Kontrolplaner. Derudover arbejder du med dit eget projekt, hvor du skaber resultater under uddannelsen. 

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge.

Er denne uddannelse noget for dig?
Six Sigma Green Belt uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Six Sigma implementering i et afgrænset område, med målbare resultater. Den typiske kursist, som deltager på denne uddannelse, brænder for den strukturerede optimeringstilgang, samt driver større optimeringsprojekter.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Uddannelsesforløb

Six Sigma Green Belt uddannelsen består af et intensivt træningsforløb, hvor du arbejder med forskellige statistiske værktøjer og metoder til procesoptimering. Under uddannelsen arbejder du med dit eget Six Sigma projekt, og du vil modtage support under forløbet.

Denne uddannelsespakke inkluderer både Six Sigma Yellow Belt og Six Sigma Green Belt modulerne, som til sammen udgør Six Sigma Green Belt uddannelsen - 8 dage + en eksamensdato, som fastsættes under uddannelsesforløbet.

Six Sigma Green Belt uddannelsen består af et intensivt træningsforløb, hvor du arbejder med forskellige statistiske værktøjer og metoder til procesoptimering. Under uddannelsen arbejder med dit eget Six Sigma projekt, og du vil modtage support under forløbet.

Denne uddannelsespakke inkluderer både Six Sigma Yellow Belt og Six Sigma Green Belt modulerne, som til sammen udgør Six Sigma Green Belt uddannelsen - 8 dage + en eksamensdato, som fastsættes under uddannelsesforløbet.

Six Sigma baggrund

Six Sigma grundstruktur

Six Sigma projektarbejde

Six Sigma værktøjer

Værdistrømsanalyse

Six Sigma matematik

Målesystemsanalyser

Kapabilitet og stabilitet

Kontrol og vedvarende forandringer

Eksamen:

Dag 3 afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 35 spørgsmål.

Six Sigma Yellow Belt - uddannelsesbevis

Six Sigma Statistik

Hypotesetest af normal fordelt data

Hypotesetest af ikke normalt fordelt data

Regression

Statistisk proceskontrol

Six Sigma kontrolplaner

Som en del af din Green Belt er der afsat tid til online support på dit projekt.

Six Sigma Green Belt afsluttes med en eksamen i form af et mundtligt projektforsvar. Eksamensdatoen aftales nærmere under uddannelsesforløbet. Under eksamen skal kursisten enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt. Der er afsat 45 minutter til projektgennemgang, og der tildeles karakter efter 7-trins-skalaen.

Six Sigma Green Belt - uddannelsesbevis

Fagområder

  Databaseret tilgang – hvordan underbygges påstande med data.
Målesystemsanalyser – hvordan testes og sikres at datakvaliteten er til stede, så vi kan stole på vores målesystem.
Kapabilitet – hvordan dokumenterer du processens evne til stabilt at levere til kundens forventninger.
Sig Sigma Statistik – hvordan (og hvorfor) udleder vi information omkring helheden i vores proces ud fra en delmængde (stikprøve).
Hypotesetest – hvordan tester vi, om de forskelle, vi finder i vores data, er tilfældige eller signifikante og hvordan arbejder vi med forskellige typer data.
Kontrol – hvordan sikrer vi, at processen bliver ved med at være i kontrol efter optimeringen og udnytter Statistisk Proceskontrol (SPC) til at visualisere løbende stabilitet.
Eget projekt hvor du skaber resultater under uddannelsen.

Pris

  Pris for denne uddannelse er 25.900 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt fuld licens til SigmaXL-softwaren og undervisningsmateriale bestående af en undervisningsbog, pen og mulepose m.m.

Forudsætninger

  Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Vi tager dig i hånden og guider dig igennem Six Sigma universet, så du får kompetencer til at gennemføre en Six Sigma implementering.

Udbytte

  Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive piloter og lokale optimeringsinitiativer. Kursisten kan drive, opstille, og arbejde med et fuldt DMAIC projekt  og vil efter uddannelsen kunne arbejde selvstændigt med proces-dataanalyse, gennemføre stikprøver, hypotesetest samt opbygge kontrolplaner med tilhørende statistisk proceskontrol.

Software

  Lean Akademiet tildeler dig fuld licens til SigmaXL, som vil være det primære værktøj på denne uddannelse. Medbring egen bærbare computer med SigmaXL installeret i fuld version. Software-licens, information og vejledninger tilsendes i opstartsinformationen.

Hjemmearbejde

  Der er ingen forberedelse inden uddannelsesstart. Mellem undervisningsdagene må du påregne at skulle læse undervisningsmateriale igennem samt løse små øvelser - og derudover skal du arbejde med eget projekt som forberedelse til eksamen.

Eksamen

  Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Kursisten vil efter eksaminering blive tildelt karakter efter 7-trins-skalaen.

Eksamensdatoen fastsættes under uddannelsesforløbet. 

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Google reviews - logo

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

LA Alumni Club - Brænd igennem som leder!

CSSC certificering Six Sigma undervisning efter højeste standard

  På din Six Sigma eller Lean Six Sigma uddannelse bliver du CSSC certificeret. Vi er enormt stolte af at være den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder denne internationale certificering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav.

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Moduloverbygning

Har du allerede en Lean eller Six Sigma uddannelse - og ønsker du flere værktøjer og metoder til dit arbejde? Så er det også muligt for dig at tage vores uddannelser som enkelte moduler. 

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Kurser

Ønsker du at specialisere dig i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top