SIX SIGMA
GREEN BELT
KØBENHAVN & VEJLE

L2
25.900 DKK
7 DAGE

Er du klar til at starte din Six Sigma rejse? Tilmeld dig her – vi giver dig Six Sigma værktøjerne, og du skaber resultater med dit eget projekt gennem uddannelsen.

header-knude-SSGB

SIX SIGMA GREEN BELT

Vil du kunne gennemføre en Six Sigma implementering med målbare resultater?

Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Six Sigma kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Six Sigma standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Hos os får du gratis software

På vores Six Sigma uddannelser giver vi dig adgang og log in til Six Sigma softwaren. Derudover giver vi dig templates og datafiler, så vi kan få afprøvet teorien og analyseret en masse data. 

Uddannelsen er certificeret

Vi har det bedste ry i branchen. Ingen andre steder får du et så højt fagligt niveau. På vores længerevarende uddannelser bliver du certificeret, enten efter CSSC-certificering eller Lean Akademiets egen eftertragtede certificering.
header-knude-SSGB

INDHOLD Bliv den kompetente Six Sigma projektleder til større optimeringsprojekter

Lean Akademiets Six Sigma Green Belt uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Dette er ikke bare en projektuddannelse, men også en lederuddannelse. Alle ledere bør have en DMAIC forståelse, som er en videnskabelig tilgang til procesoptimering. På vores Six Sigma Green Belt uddannelse er det ikke længere nok at tro på forskelle i performance  de skal underbygges matematisk og statistisk, for at vise om forskellen er tilfældig eller signifikant.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne uddannelse arbejder vi med Six Sigma Statistik, Hypotesetest, Regression, Statistisk proceskontrol og Kontrolplaner. Derudover arbejder du med dit eget projekt, hvor du skaber resultater under uddannelsen. 

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. 

Er denne uddannelse noget for dig?

Six Sigma Green Belt uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Six Sigma implementering i et afgrænset område, med målbare resultater. Den typiske kursist, som deltager på denne uddannelse, brænder for den strukturerede optimeringstilgang, samt driver større optimeringsprojekter.

Uddannelsens indhold:
Six Sigma Green Belt uddannelsen er fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til at arbejde videre med Six Sigma:

Six Sigma baggrund
Six Sigma grundstruktur
Six Sigma projektarbejde
Six Sigma værktøjer

Værdistrømsanalyse
Six Sigma matematik
Målesystemsanalyser

Kapabilitet og stabilitet
Kontrol og vedvarende forandringer

Dag 3 afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 30 spørgsmål.

Six Sigma Statistik
Hypotesetest af normal fordelt data
Hypotesetest af ikke normalt fordelt data

Regression

Statistisk proceskontrol

Six Sigma kontrolplaner

Six Sigma Green Belt afsluttes med en eksamen i form af et mundtligt projektforsvar. Eksamensdatoen aftales nærmere under uddannelsesforløbet. Under eksamen skal kursisten enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt. Der er afsat 45 minutter til projektgennemgang, og der tildeles karakter efter 7-trins-skalaen.

Fagområder

Databaseret tilgang – hvordan underbygges påstande med data.
Målesystemsanalyser – hvordan testes og sikres at datakvaliteten er til stede, så vi kan stole på vores målesystem.
Kapabilitet – hvordan dokumenterer du processens evne til stabilt at levere til kundens forventninger.
Sig Sigma Statistik – hvordan (og hvorfor) udleder vi information omkring helheden i vores proces ud fra en delmængde (stikprøve).
Hypotesetest – hvordan tester vi, om de forskelle, vi finder i vores data, er tilfældige eller signifikante og hvordan arbejder vi med forskellige typer data.
Kontrol – hvordan sikrer vi, at processen bliver ved med at være i kontrol efter optimeringen og udnytter Statistisk Proceskontrol (SPC) til at visualisere løbende stabilitet.
Eget projekt hvor du skaber resultater under uddannelsen.

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Six Sigma rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre Six Sigma implementering.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive piloter og lokale optimeringsinitiativer. Kursisten kan drive, opstille, og arbejde med et fuldt DMAIC projekt  og vil efter uddannelsen kunne arbejde selvstændigt med proces-dataanalyse, gennemføre stikprøver, hypotesetest samt opbygge kontrolplaner med tilhørende statistisk proceskontrol.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Lean Akademiets Auditorium
Vejle: Hotel Scandic

Undervisere

Underviserne er: Kion Schmeltzer 

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Six Sigma rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre en Six Sigma implementering.

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale (på engelsk).

Pris

Pris for denne uddannelse er 25.900 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt fuld licens til SigmaXL-softwaren, undervisningsmateriale, notesbog, mulepose m.m.

Eksamen

Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Kursisten vil efter eksaminering blive tildelt karakter efter 7-trins-skalaen.

Software

Lean Akademiet tildeler dig fuld licens til SigmaXL, som vil være det primære værktøj på denne uddannelse. Medbring egen bærbare computer med SigmaXL installeret i fuld version. Software-licens, information og vejledninger tilsendes i opstartsinformationen.

Hjemmearbejde

Der er ingen forberedelse inden uddannelsesstart. Mellem undervisningsdagene må du påregne at skulle læse undervisningsmateriale igennem samt løse små øvelser - og derudover skal du arbejde med eget projekt som forberedelse til eksamen.

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Derudover er uddannelsen også CSSC certificeret gennem The Council for Six Sigma Certification, hvis du også er uddannet i Lean. Efter bestået uddannelse vil du være Certificeret Six Sigma Green Belt.

Moduloverbygning

Du kan overbygge denne Six Sigma Green Belt uddannelse med vores Six Sigma Black Belt modul. Læs mere her.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores uddannelser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Lean uddannelse

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer, at afholde vores kurser på  og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

LA Auditorium

Lean Akademiets Auditorium, Schæffergården
I København afholder vi vores kurser og uddannelser i vores egne lokaler på Schæffergården i Gentofte. Schæffergården er et gammelt jagtslot fra 1755, som ligger i et smukt og grønt parklandskab. Vores lokaler ligger i den nyere fløj vest for hovedbygningen. Her har vi et stort og lyst Auditorie, hvor der er god plads til både præsentationer, gruppearbejde og eget projektarbejde.

Schæffergården ligger 15 minutters kørsel fra Københavns centrum, og der er masser af parkeringspladser. Derudover er der gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Adresse

Lean Akademiets Auditorium
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte

Scandic Vejle

Hotel Scandic Vejle
I Jylland afholder vi vores kurser på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle. Hotellet ligger helt centralt i byen ved siden af Vejle Kunstmuseum og Musikteatret og med en flot udsigt over Byparken. Der er kort afstand til både gågaden og stationen. Husk, at du også kan booke et værelse her, hvis du har behov for overnatning. Der er parkering ved hotellet, eller i parkeringshuset 'Albert', som ligger tæt på.

Adresse

Flegborg 8-10
7100 Vejle
+45 767 000 00
www.scandichotels.dk

CERTIFICERING Lean Six Sigma undervisning efter højeste standard

På din Lean Six Sigma uddannelse bliver du CSSC certificeret. Vi er enormt stolte af at være den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder denne internationale certificering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav. The Council for Six Sigma Certification's (CSSC) akkrediteringsprogram sikrer, at træningsorganisationernes Six Sigma programmer lever op til de internationale retningslinjer, samt sikrer, at de indeholder de fundamentale Six Sigma lærings guidelines og værktøjer. Derudover sikrer CSSC kvaliteten og erfaringsgrundlaget hos underviserne, samt validerer mængden af undervisningsdage og tid med den enkelte kursist.

Lean Akademiet er certificeret af The Council for Six Sigma Certification

Council for Six Sigma Certification

CSSC blev etableret i 2005 af den kendte Six Sigma træner Craig Setter. Målet har altid været enkelt – at sætte standarden, som kan hjælpe professionelle træningsorganisationer over hele verden til at undervise effektivt og sikre kvalitative Six Sigma programmer. I dag er CSSC den største akkrediteringsorganisation for amerikanske gymnasier og universiteter samt verdens største akkrediteringsorganisation inden for Six Sigma. Besøg Council for Six Sigma her.

CSSC certificering hos Lean Akademiet
Din Lean Six Sigma uddannelse hos Lean Akademiet er CSSC certificeret. Læs mere om vores CSSC certificering her.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på uddannelse hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Six Sigma rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem, så du får kompetencer til at gennemføre en Six Sigma implementering.

Der er ingen forberedelse inden uddannelsesstart. Mellem undervisningsdagene må du påregne at skulle læse undervisningsmateriale igennem samt løse små øvelser - og derudover skal du arbejde med eget projekt som forberedelse til eksamen.

Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Uddannelsens underviser er eksaminator, og censor vil være Master Black Belt. Kursisten skal enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt via maksimalt 10 slides og beskrive projektet, DMAIC strukturen, resultat samt læring. Kursisten vil efter eksaminering blive tildelt karakter efter 7-trins-skalaen.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Six Sigma kompetencer.

Der er altid gratis parkeringsmuligheder.

Schæffergården ligger i gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på info@leanakademiet.dk

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Med et Black Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events i LA Alumni Club. Målet er at holde kontakten, sparre og inspirere hinanden - samt lade sig inspirere af spændende faglige oplæg.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UDDANNELSER Hvad med en af vores andre bælteuddannelser?

Din Six Sigma rejse starter på Six Sigma Yellow Belt, går gennem Six Sigma Green Belt og Six Sigma Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Six Sigma Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Six Sigma. Når du tilmelder dig fx Six Sigma Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Six Sigma Yellow Belt og Six Sigma Green Belt.

header-knude-SS-NB

Bælteuddannelser

Du læser nu om Six Sigma Green Belt, som er en uddannelse på 7 dage, hvor du lærer at gennemføre en Six Sigma implementering. Hvad med en Six Sigma Black Belt?

belt-ssyb2x

Six Sigma Yellow Belt

Vi introducerer dig til Six Sigma tankegangen og værktøjerne, og du bliver den kompetente Six Sigma projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-ssbb2x

Six Sigma Black Belt

Ønsker du kompetencer til at gennemføre en Six Sigma udrulning? På denne uddannelse bliver du en processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen.

Læs mere

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-620

MODULOVERBYGNING Har du allerede en Six Sigma uddannelse?

Har du allerede en Six Sigma uddannelse, og ønsker du at videreuddanne dig? Så er det denne vej, du skal. Her kan du læse mere om vores moduloverbygninger, hvor du fx kan bygge et Six Sigma Green Belt oven på dit Six Sigma Yellow Belt, eller et Six Sigma Black Belt oven på dit Six Sigma Green Belt. 

knude-SSGB

Six Sigma Green Belt

Er du allerede Six Sigma Yellow Belt? Så kan du tilmelde dig moduloverbygningen her. På fire dage videreuddanner vi dig til Six Sigma Green Belt.

Læs mere
knude-SSBB

Six Sigma Black Belt

Udvid dine kompetencer med et Six Sigma Black Belt. På yderligere to dage videreuddanner vi dig, så du kan tage din virksomhed mod et helt nyt niveau af Six Sigma.

Læs mere

TILMELDING Six Sigma Green Belt

Six Sigma Green Belt er en uddannelse, hvor vi introducerer dig til Six Sigma mindsettet og -værktøjerne, samt træner dig i at kunne gennemføre en Six Sigma implementering med målbare resultater. Med denne uddannelse bliver du klædt på til at blive en kompetent Six Sigma projektleder til større optimeringsprojekter. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser. 

 • Gentofte

  Six Sigma Green Belt
 • 29. januar 2024
  Gentofte
  25.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 29. januar 2024
  Tirsdag 30. januar 2024
  Onsdag 31. januar 2024
  Onsdag 7. februar 2024
  Torsdag 8. februar 2024
  Onsdag 6. marts 2024
  Torsdag 7. marts 2024
  Onsdag 3. april 2024
 • 17. juni 2024
  Gentofte
  25.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 17. juni 2024
  Tirsdag 18. juni 2024
  Onsdag 19. juni 2024
  Onsdag 11. september 2024
  Torsdag 12. september 2024
  Onsdag 23. oktober 2024
  Torsdag 24. oktober 2024
  Fredag 15. november 2024
 • Vejle

  Six Sigma Green Belt
 • 23. januar 2024
  Vejle
  25.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 23. januar 2024
  Onsdag 24. januar 2024
  Torsdag 25. januar 2024
  Mandag 5. februar 2024
  Tirsdag 6. februar 2024
  Mandag 4. marts 2024
  Tirsdag 5. marts 2024
  Fredag 22. marts 2024
 • 28. maj 2024
  Vejle
  25.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 28. maj 2024
  Onsdag 29. maj 2024
  Torsdag 30. maj 2024
  Mandag 9. september 2024
  Tirsdag 10. september 2024
  Mandag 7. oktober 2024
  Tirsdag 8. oktober 2024
  Fredag 25. oktober 2024

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på +45 70277909 eller send os en mail på info@leanakademiet.dk