CSSC certificeret uddannelse - 5 dage

Six Sigma Green Belt (modul)

 Forsæt din Six Sigma rejse og skab målbare resultater med dit eget projekt. Har du ingen erfaring med Six Sigma? Så tilmeld dig det komplette Six Sigma Green Belt uddannelsesforløb.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

CSSC certificeret uddannelse - 5 dage

Six Sigma Green Belt (modul)

Skab målbare resultater som projektleder via dit eget Six Sigma projekt. Se datoerne for de kommende hold og tilmeld dig allerede nu.

Lean Akademiet - Six Sigma Green Belt (moduluddannelse - 4 dage)

Six Sigma Green Belt 5 Dage | 18.000 DKK

 Er du allerede Six Sigma Yellow Belt? På dette modul videreuddanner du dig til Six Sigma Green Belt.

Indhold Bliv den kompetente Six Sigma projektleder til større optimeringsprojekter

 Lean Akademiets Six Sigma Green Belt  modul uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Vi fortsætter arbejdet fra dit Six Sigma Yellow Belt og fortsætter med fire dage mere med Six Sigma. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Dette er ikke bare en projektuddannelse, men også en lederuddannelse. Alle ledere bør have en DMAIC forståelse, som er en videnskabelig tilgang til procesoptimering. På vores Six Sigma Green Belt modul uddannelse er det ikke længere nok at tro på forskelle i performance  de skal underbygges matematisk og statistisk, for at vise om forskellen er tilfældig eller signifikant.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne uddannelse arbejder vi med Six Sigma Statistik, Hypotesetest, Regression, Statistisk proceskontrol og Kontrolplaner. Derudover arbejder du med dit eget projekt, hvor du skaber resultater under uddannelsen. 

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. 

Er denne uddannelse noget for dig?
Six Sigma Green Belt modul uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Six Sigma implementering, i et afgrænset område, med målbare resultater. Den typiske kursist, som deltager på denne uddannelse, brænder for den strukturerede optimeringstilgang, samt driver større optimeringsprojekter.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Uddannelsesforløb

Six Sigma Green Belt modulet består af et intensivt træningsforløb, hvor du arbejder med Six Sigma Statistik, Hypotesetest, Regression, Statistisk proceskontrol og Kontrolplaner. Under modulet vil du arbejde med dit eget Six Sigma projekt, og du vil modtage sparring og support under hele forløbet - 5 dage inklusiv en online support session. Eksamensdato fastsættes under forløbet.

 

Six Sigma Green Belt modulet består af et intensivt træningsforløb, hvor du arbejder med Six Sigma Statistik, Hypotesetest, Regression, Statistisk proceskontrol og Kontrolplaner. Under modulet vil du arbejde med dit eget Six Sigma projekt, og du vil modtage sparring og support under hele forløbet - 5 dage inklusiv en online support session. Eksamensdato fastsættes under forløbet. 

 Six Sigma Statistik

Hypotesetest af normal fordelt data

Hypotesetest af ikke normalt fordelt data

 Regression

 Statistisk proceskontrol

 Six Sigma kontrolplaner

Som en del af din Green Belt er der afsat tid til online support på dit projekt.

 Six Sigma Green Belt afsluttes med en eksamen i form af et mundtligt projektforsvar. Eksamensdatoen aftales nærmere under uddannelsesforløbet. Under eksamen skal kursisten enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt. Der er afsat 45 minutter til projektgennemgang, og der tildeles karakter efter 7-trins-skalaen.

Six Sigma Green Belt - bevis

Fagområder

 Sig Sigma Statistik – hvordan (og hvorfor) udleder vi information omkring helheden i vores proces ud fra en delmængde (stikprøve).
Hypotesetest – hvordan tester vi, om de forskelle, vi finder i vores data, er tilfældige eller signifikante – og hvordan arbejder vi med forskellige typer data.
Kontrol – hvordan sikrer vi, at processen bliver ved med at være i kontrol efter optimeringen og udnytter Statistisk Proceskontrol (SPC) til at visualisere løbende stabilitet.

Pris

 Pris for dette kursus er 18.000 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt undervisningsmateriale bestående af en undervisningsbog, pen og mulepose m.m.

Forudsætninger

 På dette Six Sigma Green Belt modul bygger vi videre på dine kompetencer fra Six Sigma Yellow Belt, derfor er det en forudsætning at du er certificeret Six Sigma Yellow Belt.

Udbytte

 Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive piloter og lokale optimeringsinitiativer. Kursisten kan drive, opstille, og arbejde med et fuldt DMAIC projekt og vil efter uddannelsen kunne arbejde selvstændigt med proces-dataanalyse, gennemføre stikprøver, hypotesetest samt opbygge kontrolplaner med tilhørende statistisk proceskontrol.

Software

 Lean Akademiet tildeler dig fuld licens til SigmaXL, som vil være det primære værktøj på denne uddannelse. Medbring egen bærbare computer med SigmaXL installeret i fuld version. Software-licens, information og vejledninger tilsendes i forbindelse med opstartsinformationen.

Hjemmearbejde

 Der er ingen forberedelse inden uddannelsesstart. Mellem undervisningsdagene må du påregne at skulle læse undervisningsmateriale igennem samt løse små øvelser - og derudover skal du arbejde med eget projekt som forberedelse til eksamen.

Eksamen

 Six Sigma Green Belt afsluttes med en eksamen i form af et mundtligt projektforsvar. Eksamensdatoen aftales nærmere under uddannelsesforløbet. Under eksamen skal kursisten enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt. Der er afsat 45 minutter til projektgennemgang, og der tildeles karakter efter 7-trins-skalaen.

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Lean Akademiet - Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner (Google reviews)

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Lean Akademiet - LA Alumni Club (Brænd igennem som leder! - event nr. 1)

CSSC certificering Six Sigma undervisning efter højeste standard

 På din Six Sigma og Lean Six Sigma uddannelse bliver du CSSC certificeret. Vi er enormt stolte af at være den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder denne internationale certificering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav.

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Six Sigma uddannelser

Overvejer du en Six Sigma uddannelse? En Six Sigma uddannelse er målrettet dig, der ønsker at tilføje dataforståelse og matematiske værktøjer til dit arbejde. Et fokus inden for Six Sigma er kvalitet.

Kurser

Ønsker du at specialisere dig i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top