SIX SIGMA
GREEN BELT
KØBENHAVN & VEJLE

L2
16.000 DKK
4 DAGE

Vil du fortsætte din Six Sigma rejse? Tilmeld dig her – vi giver dig Six Sigma værktøjerne, og du skaber resultater med dit eget projekt gennem uddannelsen.

knude-SSGB

SIX SIGMA GREEN BELT (Modul)

Er du allerede Six Sigma Yellow Belt? På dette modul videreuddanner du dig til Six Sigma Green Belt.

Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Six Sigma kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Six Sigma standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Hos os får du gratis software

På vores Six Sigma uddannelser giver vi dig adgang og log in til Six Sigma softwaren. Derudover giver vi dig templates og datafiler, så vi kan få afprøvet teorien og analyseret en masse data. 

Uddannelsen er certificeret

Vi har det bedste ry i branchen. Ingen andre steder får du et så højt fagligt niveau. På vores længerevarende uddannelser bliver du certificeret, enten efter CSSC-certificering eller Lean Akademiets egen eftertragtede certificering.
knude-SSGB

INDHOLD Bliv den kompetente Six Sigma projektleder til større optimeringsprojekter

Lean Akademiets Six Sigma Green Belt  modul uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Vi fortsætter arbejdet fra dit Six Sigma Yellow Belt og fortsætter med fire dage mere med Six Sigma. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Dette er ikke bare en projektuddannelse, men også en lederuddannelse. Alle ledere bør have en DMAIC forståelse, som er en videnskabelig tilgang til procesoptimering. På vores Six Sigma Green Belt modul uddannelse er det ikke længere nok at tro på forskelle i performance  de skal underbygges matematisk og statistisk, for at vise om forskellen er tilfældig eller signifikant.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne uddannelse arbejder vi med Six Sigma Statistik, Hypotesetest, Regression, Statistisk proceskontrol og Kontrolplaner. Derudover arbejder du med dit eget projekt, hvor du skaber resultater under uddannelsen. 

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. 

Er denne uddannelse noget for dig?

Six Sigma Green Belt modul uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Six Sigma implementering, i et afgrænset område, med målbare resultater. Den typiske kursist, som deltager på denne uddannelse, brænder for den strukturerede optimeringstilgang, samt driver større optimeringsprojekter.

Uddannelsens indhold:
Six Sigma Green Belt modul uddannelsen er fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til at arbejde videre med Six Sigma:

Six Sigma Statistik
Hypotesetest af normal fordelt data
Hypotesetest af ikke normalt fordelt data

Regression

Statistisk proceskontrol

Six Sigma kontrolplaner

Six Sigma Green Belt afsluttes med en eksamen i form af et mundtligt projektforsvar. Eksamensdatoen aftales nærmere under uddannelsesforløbet. Under eksamen skal kursisten enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt. Der er afsat 45 minutter til projektgennemgang, og der tildeles karakter efter 7-trins-skalaen.

Fagområder

Sig Sigma Statistik – hvordan (og hvorfor) udleder vi information omkring helheden i vores proces ud fra en delmængde (stikprøve).
Hypotesetest – hvordan tester vi, om de forskelle, vi finder i vores data, er tilfældige eller signifikante – og hvordan arbejder vi med forskellige typer data.
Kontrol – hvordan sikrer vi, at processen bliver ved med at være i kontrol efter optimeringen og udnytter Statistisk Proceskontrol (SPC) til at visualisere løbende stabilitet.

Forudsætninger

På dette Six Sigma Green Belt modul bygger vi videre på dine kompetencer fra Six Sigma Yellow Belt.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive piloter og lokale optimeringsinitiativer. Kursisten kan drive, opstille, og arbejde med et fuldt DMAIC projekt og vil efter uddannelsen kunne arbejde selvstændigt med proces-dataanalyse, gennemføre stikprøver, hypotesetest samt opbygge kontrolplaner med tilhørende statistisk proceskontrol.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Lean Akademiets Auditorium
Vejle: Hotel Scandic

Forudsætninger

På dette Six Sigma Green Belt modul bygger vi videre på dine kompetencer fra Six Sigma Yellow Belt.

Software

Lean Akademiet tildeler dig fuld licens til SigmaXL, som vil være det primære værktøj på denne uddannelse. Medbring egen bærbare computer med SigmaXL installeret i fuld version. Software-licens, information og vejledninger tilsendes i opstartsinformationen.

Eksamen

Six Sigma Green Belt afsluttes med en eksamen i form af et mundtligt projektforsvar. Eksamensdatoen aftales nærmere under uddannelsesforløbet. Under eksamen skal kursisten enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt. Der er afsat 45 minutter til projektgennemgang, og der tildeles karakter efter 7-trins-skalaen.

Pris

Pris for dette kursus er 16.000 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, mulepose m.m.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale (på engelsk).

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Derudover er uddannelsen CSSC certificeret gennem The Council for Six Sigma Certification, hvis du også er uddannet i Lean. Efter bestået uddannelse vil du være Certificeret Six Sigma Green Belt.

Undervisere

Underviseren er: Kion Schmeltzer

Hjemmearbejde

Der er ingen forberedelse inden uddannelsesstart. Mellem undervisningsdagene må du påregne at skulle læse undervisningsmateriale igennem samt løse små øvelser - og derudover skal du arbejde med eget projekt som forberedelse til eksamen.

Moduloverbygning

Du kan overbygge din Six Sigma Green Belt uddannelse med vores Six Sigma Black Belt moduloverbygning, hvis du vil tilføje mere Six Sigma til din værktøjskasse. Læs mere her.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

CERTIFICERING Lean Six Sigma undervisning efter højeste standard

På din Lean Six Sigma uddannelse bliver du CSSC certificeret. Vi er enormt stolte af at være den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder denne internationale certificering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav. The Council for Six Sigma Certification's (CSSC) akkrediteringsprogram sikrer, at træningsorganisationernes Six Sigma programmer lever op til de internationale retningslinjer, samt sikrer, at de indeholder de fundamentale Six Sigma lærings guidelines og værktøjer. Derudover sikrer CSSC kvaliteten og erfaringsgrundlaget hos underviserne, samt validerer mængden af undervisningsdage og tid med den enkelte kursist.

Lean Akademiet er certificeret af The Council for Six Sigma Certification

Council for Six Sigma Certification

CSSC blev etableret i 2005 af den kendte Six Sigma træner Craig Setter. Målet har altid været enkelt – at sætte standarden, som kan hjælpe professionelle træningsorganisationer over hele verden til at undervise effektivt og sikre kvalitative Six Sigma programmer. I dag er CSSC den største akkrediteringsorganisation for amerikanske gymnasier og universiteter samt verdens største akkrediteringsorganisation inden for Six Sigma. Besøg Council for Six Sigma her.

CSSC certificering hos Lean Akademiet
Din Lean Six Sigma uddannelse hos Lean Akademiet er CSSC certificeret. Læs mere om vores CSSC certificering her.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på uddannelse hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

På dette Six Sigma Green Belt modul bygger vi videre på dine kompetencer fra Six Sigma Yellow Belt.

Der er ingen forberedelse inden uddannelsesstart. Mellem undervisningsdagene må du påregne at skulle læse undervisningsmateriale igennem samt løse små øvelser - og derudover skal du arbejde med eget projekt som forberedelse til eksamen.

Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Uddannelsens underviser er eksaminator, og censor vil være Master Black Belt. Kursisten skal enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt via maksimalt 10 slides og beskrive projektet, DMAIC strukturen, resultat samt læring. Kursisten vil efter eksaminering blive tildelt karakter efter 7-trins-skalaen.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Six Sigma kompetencer.

Der er altid gratis parkeringsmuligheder.

Schæffergården ligger i gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på info@leanakademiet.dk

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-620

TILMELDING Six Sigma Green Belt modul

Six Sigma Green Belt modul uddannelsen bygger ovenpå dit Six Sigma Yellow Belt, hvor vi giver dig flere værktøjer og træner dig i at kunne gennemføre en Six Sigma implementering med målbare resultater.  Med denne uddannelse bliver du klædt på til at blive en kompetent Six Sigma projektleder til større optimeringsprojekter. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser. 

 • Gentofte

  Six Sigma Green Belt Modul
 • 7. februar 2024
  Gentofte
  16.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 7. februar 2024
  Torsdag 8. februar 2024
  Onsdag 6. marts 2024
  Torsdag 7. marts 2024
  Onsdag 3. april 2024
 • 11. september 2024
  Gentofte
  16.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 11. september 2024
  Torsdag 12. september 2024
  Onsdag 23. oktober 2024
  Torsdag 24. oktober 2024
  Fredag 15. november 2024
 • Vejle

  Six Sigma Green Belt Modul
 • 5. februar 2024
  Vejle
  16.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 5. februar 2024
  Tirsdag 6. februar 2024
  Mandag 4. marts 2024
  Tirsdag 5. marts 2024
  Fredag 22. marts 2024
 • 9. september 2024
  Vejle
  16.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 9. september 2024
  Tirsdag 10. september 2024
  Mandag 7. oktober 2024
  Tirsdag 8. oktober 2024
  Fredag 25. oktober 2024

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på +45 70277909 eller send os en mail på info@leanakademiet.dk