CSSC certificeret uddannelse - 3 dage

Six Sigma Yellow Belt

Bliv introduceret til Six Sigma mindsettet, og få værktøjerne til at arbejde med Six Sigma. Drømmer du om at blive Six Sigma projektleder? Så vælg Six Sigma Green Belt uddannelsen.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

CSSC certificeret uddannelse - 3 dage

Six Sigma Yellow Belt

 Vi introducerer dig til Six Sigma mindsettet, og giver dig værktøjerne til at arbejde med Six Sigma. Se datoerne for de kommende hold og tilmeld dig allerede nu.

Lean Akademiet - Six Sigma Yellow Belt (uddannelse - 3 dage)

Six Sigma Yellow Belt 3 Dage | 10.900 DKK

 Start din Six Sigma rejse her – vi introducerer dig til Six Sigma mindsettet, og giver dig værktøjerne til at arbejde med Six Sigma.

Indhold Bliv den kompetente Six Sigma projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter

Lean Akademiets Six Sigma Yellow Belt uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Med en Six Sigma Yellow Belt uddannelse får du både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse med Six Sigma Yellow Belt
Vores tese er, at for at lave rigtig god Lean, skal vi udbygge det med Six Sigma. En Six Sigma Yellow Belt uddannelse er en god start til den databaserede tilgang til at forstå processens performance er altafgørende. Kunden oplever variationen i processen, og ikke den gennemsnitlige performance, vi leverer. Dette misforstås ofte i virksomheder, hvis målinger ofte ikke repræsenterer kundens egentlige oplevelse af processen. Derfor bygger vi oven på forståelsen af spild-reduktion fra Lean universet og introducerer en databaseret tilgang, som sikrer indfrielse af kundens forventninger gennem stabile processer.

Dette Six Sigma Yellow Belt Kursus er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge.

Er denne uddannelse noget for dig?
Denne Six Sigma Yellow belt uddannelse er for dig, der brænder for (eller ønsker at lære) den strukturerede optimeringstilgang, samt kunne støtte og hjælpe projektlederne som en kompetent projektdeltager i større projekter.

På Six Sigma Yellow Belt uddannelsen lærer du, hvordan et projekt opsættes samt underbygges med data, og hvilke værktøjer og teknikker, der er indeholdt i en god målefase og ikke mindst hvordan vi sikrer, at vores forbedringer bliver vedvarende og ikke stopper, når fokus flyttes fra processen. Denne Six Sigma Yellow Belt uddannelse indeholder de to første faser af et klassisk DMAIC projekt samt en introduktion til Kontrolfasen.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Uddannelsesforløb

 Six Sigma Yellow Belt uddannelsen er fyldt med spændende indhold, hvorigennem du lærer, hvordan et projekt opsættes samt underbygges med data. Du får en forståelse for, hvordan man arbejder med at skabe vedvarende forbedringer. Uddannelsen afsluttes med en multiple-choice eksamen, hvorefter du vil modtage en international anerkendt certificering - tre dage inklusiv eksamen.

 Six Sigma Yellow Belt uddannelsen er fyldt med spændende indhold, hvorigennem du lærer, hvordan et projekt opsættes samt underbygges med data. Du får en forståelse for, hvordan man arbejder med at skabe vedvarende forbedringer. Uddannelsen afsluttes med en multiple-choice eksamen, hvorefter du vil modtage en international anerkendt certificering - tre dage inklusiv eksamen.

Six Sigma baggrund

Six Sigma grundstruktur

Six Sigma projektarbejde

Six Sigma værktøjer

Værdistrømsanalyse

Six Sigma matematik

Målesystemsanalyser

Kapabilitet og stabilitet

Kontrol og vedvarende forandringer

Eksamen:
Uddannelsen afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 35 spørgsmål.

Six Sigma Yellow Belt - uddannelsesbevis

Fagområder

 Databaseret tilgang - hvordan underbygges påstande med data.
Målesystemsanalyser - hvordan testes og sikres at datakvaliteten er til stede, så vi kan stole på vores målesystem.
Kapabilitet - hvordan dokumenterer du processens evne til stabilt at levere til kundens forventninger.

Pris

 Pris for denne uddannelse er 10.900 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt undervisningsmateriale bestående af en undervisningsbog, pen og mulepose m.m.

Forudsætninger

 Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Six Sigma rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem.

Udbytte

 Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive mindre lokale optimeringsinitiativer med Six Sigma - og derved lægge et værdifuld lag af dataforståelse på projektet. Kursisten vil kunne støtte og hjælpe projektlederne som en kompetent projektdeltager i større projekter.

Software

 Medbring din egen bærbare computer med SigmaXL installeret i test version – information og vejledning tilsendes i opstartsinformationen.

Hjemmearbejde

 Der er ingen forberedelse inden uddannelsesstart eller hjemmearbejde tilknyttet din Six Sigma Yellow Belt uddannelse.

Eksamen

 Modulet afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 35 spørgsmål.

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Lean Akademiet - Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner (Google reviews)

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Lean Akademiet - LA Alumni Club (Brænd igennem som leder! - event nr. 1)

CSSC certificering Six Sigma undervisning efter højeste standard

 På din Six Sigma eller Lean Six Sigma uddannelse bliver du CSSC certificeret. Vi er enormt stolte af at være den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder denne internationale certificering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav.

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Moduloverbygning

Har du allerede en Lean eller Six Sigma uddannelse - og ønsker du flere værktøjer og metoder til dit arbejde? Så er det også muligt for dig at tage vores uddannelser som enkelte moduler. 

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Kurser

Ønsker du at specialisere dig i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top