Lean Uddannelser

Når du tilmelder dig en Lean uddannelse hos os, er du sikker på at blive undervist af instruktører, som uge efter uge er ude i virksomheder for at implementere Lean og Six Sigma i praksis. Vi tilbyder dig levende undervisning på højt niveau.

Lean Yellow Belt

LEVEL 1

LEAN MINDSET

LEAN VÆRKTØJSKASSE

EGET LEAN PROJEKT

SPARRING & EKSAMEN

LEDELSESSYSTEM

KULTURSKABELSE

ADFÆRDSDESIGN

Vi introducerer dig til Lean mindsettet og giver dig værktøjerne til at arbejde med Lean.

2 DAGE
7.500 DKK
7.500 DKK

Lean Green Belt

LEVEL 1+2

LEAN MINDSET

LEAN VÆRKTØJSKASSE

EGET LEAN PROJEKT

SPARRING & EKSAMEN

LEDELSESSYSTEM

KULTURSKABELSE

ADFÆRDSDESIGN

Vil du være Lean Manager og succesfuldt kunne gennemføre Lean projekter med målbare resultater?

6 DAGE
22.900 DKK
22.900 DKK

Lean Black Belt

LEVEL 1+2+3

LEAN MINDSET

LEAN VÆRKTØJSKASSE

EGET LEAN PROJEKT

SPARRING & EKSAMEN

LEDELSESSYSTEM

KULTURSKABELSE

ADFÆRDSDESIGN

Du får både værktøjer og metoder til at skabe momentum og ejerskab på tværs af forbedringsarbejdet.

10 DAGE
33.900 DKK
33.900 DKK

Lean Master Black Belt

LEVEL 1+2+3+4

LEAN MINDSET

LEAN VÆRKTØJSKASSE

EGET LEAN PROJEKT

SPARRING & EKSAMEN

LEDELSESSYSTEM

KULTURSKABELSE

ADFÆRDSDESIGN

Vil du være blandt de dygtigste Lean specialister, som andre søger råd og vejledning hos?

13 DAGE
44.900 DKK
44.900 DKK

Niveaubeskrivelser

Det skal være meningsfuldt at tage en uddannelse hos os. Vi gør os altid umage med at sammensætte de bedste Lean uddannelser. Vi starter fra bunden og bygger oven på – og til sidst er du blandt de dygtigste Lean specialister.
Teori må ikke bare være der for teoriens skyld. Det er vigtigt for os, at de værktøjer og metoder, du lærer, bliver knyttet op på din hverdag. Derfor kobler vi altid vores teori med praksis gennem øvelser og cases.

header-knude-Lean-NB

For at blive Certificeret Yellow Belt i Lean skal du gennemføre vores Lean Yellow Belt uddannelse, der varer to dage.

På vores Lean Yellow Belt får du en grundig introduktion til Lean principperne, Lean værktøjerne og til metoden værdistrømsanalyse. Det er en praktisk uddannelse med øvelser og værktøjer, der er konkrete og lige til at tage med tilbage til din arbejdsplads. Uddannelsen i Lean Yellow Belt afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 30 spørgsmål.

For at blive Certificeret Green Belt i Lean skal du gennemføre vores Lean Green Belt uddannelse, der varer seks dage. De første to dage er dit Lean Yellow Belt, så for at blive Lean Green Belt skal du gennemføre yderligere fire spændende uddannelsesdage. Uddannelsen i Lean Green Belt afsluttes med et mundtligt projektforsvar.

Du skal under uddannelsen arbejde med dit eget Lean projekt, hvor du som minimum skal gennemføre værdistrømsanalyse, lave en plan over forbedringstiltag og arbejde med Kaizen-tavlen. Du skal forsvare dit projekt til en mundtlig eksamen. Består du, bliver du Certificeret Lean Green Belt.

For at blive Certificeret Black Belt i Lean skal du gennemføre vores Lean Black Belt uddannelse, der varer 10 dage. De første seks dage er dit Lean Green Belt, så for at blive Lean Black Belt skal du gennemføre yderligere fire spændende uddannelsesdage.

Uddannelsen i Lean Black Belt afsluttes med en mundtlig eksamen, hvor du demonstrerer, at du har forstået indholdet af uddannelsens røde tråd.

Du vil under uddannelsen arbejde med målnedbrydning, Leader Standard Work, kompleks problemløsning via Toyota Kata og hele virksomhedens ledelsessystem.

For at blive Certificeret Master Black Belt i Lean skal du gennemføre vores Lean Master Black Belt uddannelse, der varer 13 dage. De første 10 dage er dit Lean Black Belt, så for at blive Lean Master Black Belt skal du gennemføre yderligere tre spændende uddannelsesdage.

Certificeret Lean Master Black Belt er vores top-uddannelse, hvor du bliver trænet i at arbejde med auditering og maturity modeller. Vi arbejder med adfærdsændringer og adfærdsdesign for at sikre succesfuld Lean implementering. Uddannelsen i Lean Master Black Belt afsluttes med en auditering i egen virksomhed, og efter bestået eksamen kan du kalde dig Certificeret Lean Master Black Belt  og du er nu blandt de dygtigste specialister i Lean.

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-620

Lean Uddannelser - E-learning

Når du tilmelder dig et E-learning kursus hos Lean Akademiet, vil du opleve den samme høje kvalitet, som vi er kendt for på vores fysiske kurser. På vores E-learning kurser mødes du af erfarne instruktører, som til dagligt implementerer Lean i danske virksomheder. Samtidig får du tilknyttet en kontaktperson, som vil være til rådighed gennem hele forløbet. Kurserne består af videopræsentationer med underviserne, interaktivt og spændende undervisningsmateriale og opgaver, cases m.m., der giver dig konkrete redskaber og værktøjer til at arbejde med egne problemstillinger. 

Lean & Bæredygtighed

E-learning

Vi lærer dig at skabe bæredygtig vækst i din forretning samtidig med at CO2 udledningen reduceres.

4 MODULER
2.500 DKK
2.500 DKK

Lean Education - english

This is our online Lean educations. Through webinars, videos, online presentations and case assignments we will provide you with a thorough Lean education. You will meet our instructors online and they will teach and guide you through the programme. 

Lean Yellow Belt

ONLINE

ENGLISH EDUCATION

An introduction to Lean with webinars, assignments and feedback. We provide you with the necessary skills to perform an implementation of the Lean tools.

5 WEBINARS
3.900 DKK
3.900 DKK

Lean Green Belt

ONLINE

ENGLISH EDUCATION

An education in Lean and management that gives you the skillset needed to successfully implement a Lean pilot project. We will train you in tools and methods.

10 WEBINARS
9.900 DKK
9.900 DKK

Specialisering

På et Specialiseringskursus hos Lean Akademiet får du intensiv træning og hurtig læring. Du får lov til selv at arbejde med metoderne og værktøjerne  det er den bedste måde at sikre, at dit Lean kursus bliver en udbytterig oplevelse. Vi gør alt for, at du får en sjov undervisning, som giver dig mod på Lean og de forskellige værktøjer og metoder.

TWI Jobinstruktion

Specialisering

Vil du lære, hvordan man kan udøve hurtig og effektiv instruktion, som gør jer i stand til at fastholde standarder og skabe løbende forbedringer?

1 DAG
3.900 DKK
3.900 DKK

Toyota Kata

Specialisering

Vil du lære, hvordan man kan skabe en Lean forbedringskultur, der sikrer, at Lean udviklingen ikke går i stå, men bliver en naturlig del af hverdagen?

2 DAGE
7.500 DKK
7.500 DKK

Lean & Bæredygtighed

Specialisering

Vil du være i stand til at indarbejde grøn omstilling, cirkulær økonomi og FN’s verdensmål i din forretning? Du lærer at sikre vækst, samtidig med at CO2 udledningen reduceres.

2 DAGE
6.900 DKK
6.900 DKK

Ledelse af Bæredygtighed

Specialisering

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania udbyder vi nu Ledelse af Bæredygtighed som et fag på Akademiniveau. Kurset giver 5 ECTS-point.

5 DAGE
13.000 DKK
13.000 DKK

Moduloverbygning

Har du allerede taget en uddannelse hos Lean Akademiet – og ønsker du at fortsætte din uddannelsesrejse, blive dygtigere og få flere værktøjer og metoder at arbejde med? Så er du kommet til det rigtige sted. Med vores moduloverbygninger kan du opgradere dine kompetencer til det næste niveau.

Lean Green Belt

MODUL

Er du allerede Lean Yellow Belt? Vi træner dig i at gennemføre en Lean implementering med målbare resultater, så du bliver den kompetente Lean projektleder.

4 DAGE
18.000 DKK
18.000 DKK

Lean Black Belt

MODUL

Er du allerede Lean Green Belt fra Lean Akademiet og vil du kunne skabe momentum og ejerskab på tværs af forbedringsarbejdet? Så er Lean Black Belt noget for dig.

4 DAGE
16.000 DKK
16.000 DKK

Lean Master Black Belt

MODUL

Er du allerede Lean Black Belt fra Lean Akademiet og vil du være blandt de dygtigste Lean specialister, som andre søger råd og vejledning hos?

3 DAGE
16.000 DKK
16.000 DKK

Hvis du allerede har en Lean uddannelse, så få et overblik over dine muligheder for opgradering og videreuddannelse på vores moduloverbygningsside her.

Vi er specialister, der kan formidle vores viden praksisnært og forståeligt.
Skal vi også hjælpe jer?

Vi gør det svære enkelt! Vi hjælper med at udvælge og løse de rigtige problemer. 
Skal vi også hjælpe jer?

TILMELD DIG VORES Nyhedsbrev

Modtag den nyeste viden om Lean og Lean Six Sigma samt updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation - uden anden investering end dit navn, din e-mail og et tryk på knappen.