Kursus & Uddannelse

Få et kompetenceløft i øjenhøjde

Når du tilmelder dig en Lean uddannelse hos Lean Akademiet, er du sikker på at blive undervist af instruktører,
som uge efter uge er ude i virksomheder og organisationer for at implementere Lean i praksis.
Vi omsætter teori til praksis og tager udgangspunkt i din hverdag og dine problemstillinger.

Lean uddannelser

Vores uddannelser er bygget op med en bæltecertificering i 4 niveauer. Kun ganske få kan kalde sig Lean Master, som er det højeste uddannelsesniveau, man kan opnå. Du starter din Lean rejse med det gule eller det grønne bælte (Niveau 1 - 2), som skaber et solidt fundament. Herfra kan du videreuddanne dig via vores specialist uddannelser (Niveau 3 - 4).
Læs mere om vores niveau- og bæltestruktur nedenfor.

Lean Uddannelse

Denne uddannelse er perfekt til dig, der skal deltage i et Lean projekt, eller til den nysgerrige, der bare gerne vil vide mere om Lean.

/Certificeret Yellow Belt

Lean Manager uddannelsen er designet til dig, der skal starte og drive et Lean projekt. En hands-on uddannelse for den super dedikerede.

/Certificeret Green Belt

Hvis du skal lede en Lean transformation er Specialist uddannelsen noget for dig. En overbygning for dem, der vil mere.

/Certificeret Black Belt

Lean Master er en special tilpasset certificering til dem, der vil bevise, at de er blandt de dygtigste Lean specialister i landet.

/Certificeret Master Black Belt

Akademiuddannelsen i ledelse

I samarbejde med Erhvervsakademi Dania udbyder vi nu Lean Manager Uddannelsen, således at du både får 10 ECTS-point og et Lean Manager bevis fra Lean Akademiet. Vi har tilrettelagt uddannelsen, så den fuldt ud opfylder modulplanen for Lean Ledelse i Praksis. Forudgående Lean-kendskab er ikke et krav for deltagelse.

Lean Manager Uddannelse Lean Ledelse i Praksis Akademiuddannelse

Dette er en 100% online uddannelse, hvor vi gennem webinarer, videoer, online-præsentationer og opgaver giver dig de færdigheder, der skal til for at blive Lean Manager.

Vi tilbyder nu vores Lean Manager Uddannelse, som henvender sig til ledige inden for alle brancher. Uddannelsen er på positivlisten for jobrettede uddannelser.

Ledelse af Bæredygtighed er for ledere, der ønsker at arbejde med forbedringer, der giver virksomhederne en grønnere profil, samtidig med, at der skabes bundlinje.

Lean kurser

På et Lean kursus hos Lean Akademiet får du intensiv træning og hurtig læring. Du får lov til selv at arbejde med metoderne og værktøjerne - det er den bedste måde at sikre, at dit Lean kursus bliver en udbytterig oplevelse. Vi gør alt for, at du får en sjov undervisning, som giver dig mod på Lean! Typisk starter vores kursister med en 2-dages introduktion til Lean - så kan du altid bygge videre med vores lidt længere Lean uddannelse.

Lean Kursus
Kursus i Policy Deployment

Policy Deployment – 2 dage

Policy Deployment er en metode til at nedbryde organisationens overordnede vision og strategi til mål og aktiviteter, som den enkelte medarbejder kan forholde sig til. I Lean arbejdet kalder vi det Hoshin Kanri.
Kursus i Praktisk Problemløsning

Praktisk Problemløsning – 1 dag

Praktisk Problemløsning er målrettet dig, der arbejder med at håndtere problemer eller afvigelser i hverdagen, og du lærer, hvordan du håndterer et problem, hvor løsningen ikke ligger lige til højrebenet.
Kursus i Toyota Kata

Toyota Kata Kursus – 2 dage

Er du gået i stå med Lean, og er det svært at generere løbende forbedringer? Toyota Kata er en videnskabelig og systematisk metode til at transformere dine forbedringsaktiviteter til en Lean forbedringskultur.
Kursus i TWI

TWI Kursus – 1 dag

TWI er en hurtig og effektiv metode til at fastholde standarder, træne medarbejdere og skabe løbende forbedringer. I vores Lean tilgang kalder vi det typisk for standardiseret arbejde og Kaizen.
Kursus i Lean Ledelse og Kultur

Lean Ledelse og kultur – 2 dage

Har du ledelsesansvar og arbejder med Lean implementering? Dette kursus går i dybden med Lean Ledelse og adfærd, og om hvordan vi skaber en kultur, hvor alle medarbejdere løfter i flok med individuelt ejerskab for udviklingen.
Kursus i Grafisk Facilitering

Grafisk facilitering – 1 dag

Dette kursus giver dig grafiske teknikker til at understøtte dine budskaber til møder, workshops, præsentationer og lignende situationer, hvor overblik og fælles forståelse er i fokus. At kunne sætte billeder på sine ord er et stærkt værktøj, og det lærer du her.
Kursus i Projektledelse

Projektledelse – 2 dage

Dette kursus er for dig, der er projektleder, eller som skal igang med at være det. Hvis du arbejder med Lean, er dette kursus et absolut must. Vi garanterer, at du bliver en stærkere og mere struktureret projektleder.
Lean og Bæredygtighed

Lean og Bæredygtighed – 2 dage

Dette kursus knytter Lean og Bæredygtighed sammen og er en grundig introduktion til, hvordan Lean-redskaber kan skabe og fremme bæredygtighed i virksomheder.

Kursuskalender

17-08-2020Lean Manager, Online
10 dageTilmeld
18-08-2020Lean Ledelse i Praksis
6 dageHedenstedTilmeld
25-08-2020Lean Introduktion - København
2 dageGlostrupTilmeld
25-08-2020Lean Manager - København
8 dageGlostrupTilmeld
26-08-2020Lean Introduktion - Vejle
2 dageVejleTilmeld
26-08-2020Lean Manager - Vejle
8 dageVejleTilmeld
03-09-2020Lean og Bæredygtighed
2 dageHedenstedTilmeld
09-09-2020Lean og Bæredygtighed
2 dageGlostrupTilmeld
15-09-2020Lean Ledelse i Praksis
6 dageHedenstedTilmeld
16-09-2020Policy Deployment og målnedbrydning – København
2 dageGlostrupTilmeld
16-09-2020Lean Specialist - København
8 dageGlostrupTilmeld
24-09-2020Lean Specialist - Vejle
8 dageVejleTilmeld
01-10-2020Praktisk Problemløsning - København
1 dagGlostrupTilmeld
07-10-2020Toyota Kata - København
2 dageGlostrupTilmeld
22-10-2020TWI Basic - København
1 dagGlostrupTilmeld
26-10-2020Lean Manager - København
8 dageGlostrupTilmeld
26-10-2020TWI Basic - Vejle
1 dagVejleTilmeld
26-10-2020Lean Introduktion - København
2 dageGlostrupTilmeld
27-10-2020Lean Introduktion - Vejle
2 dageVejleTilmeld
27-10-2020Lean Manager - Vejle
8 dageVejleTilmeld
28-10-2020Lean Ledelse og kultur – København
2 dageGlostrupTilmeld
29-10-2020Ledelse af Bæredygtighed
5 dageHedenstedTilmeld
31-12-2020Lean Netværk - tilmelding 2020
1 dagTilmeld

Lean Akademiets niveau- og bæltestruktur

Vores uddannelser er bygget op med en bæltecertificering i 4 farver. Farverne har i århundrede været brugt i kampsport som en visuel identificering af det niveau, den pågældende udøver holder. I dag bruges bæltefarverne også inden for Lean og Six Sigma og skaber et fælles sprog. Vores certificeringer er således standardiseret og lever op til indholdet beskrevet i ISO 18404. 

Niveau 1: Yellow Belt – Gult bælte

For at få et gult bælte skal du gennemføre et Lean Introduktions kursus, der varer 2  dage.

Kurset tilbydes i to retninger: Lean Produktion og Lean Service og Administration.

På vores Lean Introduktion-kurser får du en grundig introduktion til Lean principperne, Lean værktøjerne og til værdistrømsanalyse. Det er et praktisk kursus med øvelser og værktøjer, der er konkrete og lige til at tage med tilbage til din arbejdsplads.

Prisen for dette Lean kursus er 6.900 kroner.

 

Niveau 2: Green Belt – Grønt bælte

For at få et grønt bælte skal du gennemføre Certificeret Lean Manager, der er en 8-dages uddannelse.

Du skal under uddannelsen arbejde med dit eget Lean projekt, hvor du som minimum skal gennemføre værdistrømsanalyse, lave en plan over forbedringstiltag og arbejde med Kaizen-tavlen. Du skal forsvare dit projekt til en eksamen. Består du bliver du Green Belt Certificeret Lean Manager. Dette er uden omsvøb landets bedste uddannelse. Vi har uddannet mere end 500 tilfredse kursister.

Prisen for denne uddannelse er 26.800 kroner. Har du allerede Lean Introduktionen, kan du springe de første 2 dage over og spare 6.900 kroner.

 

Niveau 3: Black Belt – Sort bælte

Du skal have det grønne bælte via en Certificeret Lean Manager før du kan blive sort bælte.

Lean Specialist uddannelsen giver det sorte bælte. Det er en 7 dages uddannelse, som slutter med en skriftlig eksamen, hvor du demonstrerer, at du har forstået indholdet indholdet af uddannelsens røde tråd. Du vil under uddannelsen arbejde med målnedbrydning, projektledelse, Lean ledelse og kompleks problemløsning via Toyota Kata.

Prisen for denne uddannelse er 26.800 kroner. Har du allerede kurset Policy Deployment eller Toyota Kata, kan du springe 2 dage over og spare 6.900 kroner.

 

Niveau 4: Master Black Belt – Master Sort Bælte

For at blive Master Black Belt skal du have bestået eksamen til det sorte bælte. Dernæst skal du have implementeret Lean i en afdeling, som vi auditerer. Ud fra vores audit, vil vi komme med en række anbefalinger, som du skal beskrive, hvordan du vil gennemføre. Modtager vi en tilfredsstillende plan, kan du blive Master Black Belt i Lean.

Prisen for audit er 16.000 kroner + kørsel.