Certificeret uddannelse - 3 dage

Lean Master Black Belt (modul)

 Bliv Lean eksperten, der evner at træne andre frem mod en bedre kultur. Har du ingen Lean erfaring? Så vælg den komplette Lean Master Black Belt uddannelse.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

Certificeret uddannelse - 3 dage

Lean Master Black Belt (modul)

Vi uddanner dig og træner dig til at blive den respekterede Lean ekspert. Se datoerne for de kommende hold og tilmeld dig allerede nu.

Lean Akademiet - Lean Master Black Belt (moduluddannelse - 3 dage)

Lean Master Black Belt 3 Dage | 16.000 DKK

 Er du allerede Lean Black Belt og vil du være blandt de dygtigste Lean specialister, som andre søger råd og vejledning hos?

Indhold Lær som Lean Master at påvirke adfærden i organisationen og træne andre frem mod en bedre kultur

Certificeret Lean Master Black Belt er en top-uddannelse, til dem der vil bevise, at de er blandt de dygtigste Lean specialister i Danmark. Uddannelsen gør dig i stand til at træne og facilitere Lean arbejdet i din organisation, således at i udvikler værktøjer, som er tilpasset lige præcis jeres normer og udfordringer. 

Strategisk begrundet Lean forankring i organisationens top
På Lean Master Black Belt modul uddannelsen arbejder vi med 1.) Adfærdsdesign evnen til at designe løsninger der er vedvarende, og som er tilpasset organisationens normer, adfærd og kultur. 2.) Strategisk begrundet Lean  evnen til at transformere visionen til ledelsesadfærd, hvor ledelsen praktiserer synlig ledelse igennem et godt kodeks med en passende belønning. Samt 3.) Faciliterings- og undervisningsteknik  evnen til at formidle Lean-teorien praksisnært, og give organisationen lysten til at arbejde med værktøjer og gøre sig dyrebare erfaringer. 

Uddannelsen er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun teori og tænkte eksempler, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Og det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er denne uddannelse noget for dig?
Den typiske kursist, som deltager på dette modul, ønsker kompetencer til at understøtte organisationen på den fulde Lean rejse. Lean Master Black Belt kursisten brænder for Lean og ønsker at være den særlige Lean ressource, som organisationen søger råd og vejledning hos.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Uddannelsesforløb

 Lean Master Black Belt modulet er det sidste niveau i din Lean eller Lean Six Sigma uddannelse. Modulet sætter fokus på adfærdsdesign og god formidling, så du bedst muligt kan understøtte din organisation på hele rejsen - 3 dage + en auditeringsdato, som fastlægges under forløbet.

 Lean Master Black Belt modulet er det sidste niveau i din Lean eller Lean Six Sigma uddannelse. Modulet sætter fokus på adfærdsdesign og god formidling, så du bedst muligt kan understøtte din organisation på hele rejsen - 3 dage + en auditeringsdato, som fastlægges under forløbet.

 Recap. af Lean assement

Udvikling af auditplan for din egen organisation

Udvikling af spørgeskemaer

Go See – dokumentation

Excellencemodellen som strategisk planlægningsværktøj

 Præsentation af audit resultat

Målsætning

Gap-analyse

Masterplan

Shook & Hoshin Kanri i relation til Masterplan

 Ønsket adfærd i en Lean organisation

Adfærdsdesign

Friktion

Løsning

Adfærd sat i kontekst til gevinstrealiseringsmodellen

Den afsluttende Master Black Belt eksamen bygger på gennemførelsen af en implementering baseret på adfærdsdesign. På baggrund af din løsning laves en endelig vurdering i form af en auditering med bedømmelsen ‘bestået’ eller ‘ikke bestået’. Ved ‘bestået’ modtager du dit Lean Master Black Belt certifikat.

Fagområder

 Visuel ledelse  ledelse i en tavlestruktur
Adfærdsdesign  design holdbare løsninger
Facilitering  Teknik til god Lean træning

Pris

 Pris for dette kursus er 16.000 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, mulepose m.m.

Forudsætninger

 For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at er certificeret Lean Black Belt eller Lean Six Sigma Black Belt.

Udbytte

 Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten kunne sikre en sammenhængskraft i tværgående Lean initiativer, samt understøtte organisationens evne til at udvikle værktøjer, som er tilpasset virksomhedens kultur.

Eksamen

Den afsluttende Master Black Belt eksamen bygger på gennemførelsen af en implementering baseret på adfærdsdesign. På baggrund af din løsning laves en endelig vurdering i form af en auditering med bedømmelsen ‘bestået’ eller ‘ikke bestået’. Ved ‘bestået’ modtager du dit Lean Master Black Belt certifikat.

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Lean Akademiet - Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner (Google reviews)

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Lean Akademiet - LA Alumni Club (Brænd igennem som leder! - event nr. 1)

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Six Sigma uddannelser

Overvejer du en Six Sigma uddannelse? En Six Sigma uddannelse er målrettet dig, der ønsker at tilføje dataforståelse og matematiske værktøjer til dit arbejde. Et fokus inden for Six Sigma er kvalitet.

Kurser

Ønsker du at specialisere dig i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top