Vil du fortsætte din Lean rejse? Tilmeld dig her – vi uddanner dig og træner dig til at blive ekspert i Lean.

Modul - Lean Master Black Belt

MODUL - LEAN MASTER BLACK BELT

Er du allerede Lean Black Belt fra Lean Akademiet og vil du være blandt de dygtigste Lean specialister, som andre søger råd og vejledning hos?

Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Udviklet og tilpasset dig

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil og vi tager udgangspunkt i problemstillinger i din hverdag.

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Uddannelsen er certificeret

Vi har et godt ry i branchen. Ofte møder vi kunder, som har fået uddannet medarbejdere hos vores konkurrenter, og de er kede af, at de ikke er blevet dygtige nok. Vi sikrer, at du får et højt fagligt niveau og vi certificerer dig.

Modul - Lean Master Black Belt

INDHOLD Bliv den respekterede Lean Master, der evner at påvirke adfærden i organisationen og træne andre frem mod en bedre kultur

Certificeret Lean Master Black Belt er en top-uddannelse, til dem der vil bevise, at de er blandt de dygtigste Lean specialister i Danmark. Uddannelsen gør dig i stand til at træne og facilitere Lean arbejdet i din organisation, således at i udvikler værktøjer, som er tilpasset lige præcis jeres normer og udfordringer. 

Strategisk begrundet Lean forankring i organisationens top
På Lean Master Black Belt modul uddannelsen arbejder vi med 1.) Adfærdsdesign evnen til at designe løsninger der er vedvarende, og som er tilpasset organisationens normer, adfærd og kultur. 2.) Strategisk begrundet Lean  evnen til at transformere visionen til ledelsesadfærd, hvor ledelsen praktiserer synlig ledelse igennem et godt kodeks med en passende belønning. Samt 3.) Faciliterings- og undervisningsteknik  evnen til at formidle Lean-teorien praksisnært, og give organisationen lysten til at arbejde med værktøjer og gøre sig dyrebare erfaringer. 

Uddannelsen er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun teori og tænkte eksempler, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Og det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er denne uddannelse noget for dig?
Den typiske kursist, som deltager på dette modul, ønsker kompetencer til at understøtte organisationen på den fulde Lean rejse. Lean Master Black Belt kursisten brænder for Lean og ønsker at være den særlige Lean ressource, som organisationen søger råd og vejledning hos.

Uddannelsens indhold:
Lean Master Black Belt modul uddannelsen er tre dage fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til dit videre arbejde med Lean:

Hvad er adfærd
System 1 og system 2 adfærd
Fiasko og Præmortem (øvelse)
Adfærdsdesign – Lethed og Videotest

Strategisk begrundet Lean
Fra vision til ledelsesadfærd
Lean Ledelseskodeks
Håndtering af adfærd i ledelsen
Adfærd og belønning
T-kort

Faciliteringsteknik
Undervisningsmetoder
Træning af medarbejdere i praksis
Modenhedsmodel og kompetencer
Træning af Lean Yellow Belts i udvalgt emne

Eksamen er en vurdering af en implementering, udført i din virksomhed/afdeling/team

Fagområder

Visuel ledelse  ledelse i en tavlestruktur
Adfærdsdesign  design holdbare løsninger
Facilitering  Teknik til god Lean træning

Forudsætninger

For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du har et Lean Black Belt eller et Lean Six Sigma Black Belt fra Lean Akademiet.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten kunne sikre en sammenhængskraft i tværgående Lean initiativer, samt understøtte organisationens evne til at udvikle værktøjer, som er tilpasset virksomhedens kultur.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Glostrup Park Hotel
Vejle: Hotel Scandic

Pris

Pris for dette kursus er 12.000 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, mulepose m.m.

Undervisere

Forudsætninger

For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du har et Lean Black Belt eller et Lean Six Sigma Black Belt fra Lean Akademiet.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale.

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Eksamen

Eksamen er en vurdering af en implementering, udført i din virksomhed/afdeling/team

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Efter bestået uddannelse vil du være Certificeret Lean Master Black Belt.

Moduloverbygning

Dette er vores top-uddannelse og vores højeste niveau. Har du fortsat lyst til at lære mere? Så kan du tilføje Six Sigma til din værktøjskasse med et Lean Six Sigma Yellow Belt modul. Læs mere her.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på uddannelse hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du har et Lean Black Belt eller Lean Six Sigma Black Belt fra Lean Akademiet.

Eksamen er en vurdering af en implementering, udført i din virksomhed/afdeling/team

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Der er altid parkeringsmuligheder ved hotellet uden parkeringstakst.

Glostrup Park Hotel: Hotellet ligger 1000 meter fra Glostrup Station. Bus 9A kører lige til hotellet på fem minutter.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Vi vil rigtig gerne passe godt på dig og hinanden. Derfor foregår undervisningen i store og luftige lokaler, og vi sørger for, at der er god afstand mellem kursisterne. I pauserne sørger vi for at få luftet grundigt ud. Derudover har vi sprit på alle bordene.

Vi opfordrer til, at man udviser respekt og tager hensyn til sine medkursister, at vi holder god afstand til hinanden og ofte vasker og spritter vores hænder af. 

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på @leanakademiet.dk

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

TILMELDING Lean Master Black Belt modul

Lean Master Black Belt er vores top-uddannelse, hvor du bliver ekspert i Lean. Med denne modul uddannelse bygger vi tre dage oven på dit Lean Black Belt, og du bliver blandt de dygtigste Lean specialister, som andre søger råd og vejledning hos. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser. 

 • Glostrup

  Lean Master Black Belt Modul
 • 28. oktober 2021
  Glostrup
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Torsdag 28. oktober 2021
  Fredag 29. oktober 2021
  Tirsdag 2. november 2021
 • 28. marts 2022
  Glostrup
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 28. marts 2022
  Tirsdag 29. marts 2022
  Mandag 4. april 2022
 • 4. maj 2022
  Glostrup
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 4. maj 2022
  Torsdag 5. maj 2022
  Torsdag 12. maj 2022
 • Vejle

  Lean Master Black Belt Modul
 • 24. marts 2022
  Vejle
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Torsdag 24. marts 2022
  Fredag 25. marts 2022
  Torsdag 7. april 2022

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på 70277909 eller send os en mail på @leanakademiet.dk