Certificeret uddannelse - 5 dage

Lean Green Belt (modul)

Opgrader din Yellow Belt uddannelse og få kompetencer til at gennemføre succesfulde Lean projekter. Har du ingen erfaring med Lean? Så vælg den komplette Lean Green Belt uddannelse.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

Certificeret uddannelse - 5 dage

Lean Green Belt (modul)

Vi uddanner dig og træner dig til at kunne gennemføre succesfulde Lean projekter. Se datoerne for de kommende hold og tilmeld dig allerede nu.

Lean Green Belt (modul) - header

Lean Green Belt 5 Dage | 18.000 DKK

 Er du allerede Lean Yellow Belt og vil du kunne gennemføre et Lean projekt med målbare resultater?

Indhold Bliv den kompetente Lean projektleder til større optimeringsprojekter.

Lean Akademiets Lean Green Belt uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Vi kombinerer ledelse og Lean med udgangspunkt i din egen hverdag og med en praktisk tilgang til principper og værktøjer. Du bliver coachet i dit eget projekt, så du skaber allerede resultater under uddannelsen. Uddannelsen gør dig i stand til succesfuldt at drive en Lean Pilot. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne modul uddannelse får du et intensivt træningsforløb, hvor vi giver dig evnen til at omsætte Lean teori til praksis. Vi bygger ovenpå din Lean Yellow Belt uddannelse og sætter særligt fokus på dig som projektleder, hvor du trænes i Lean som metode igennem opbygningen af dit eget projekt.  Du får viden om forandringsledelse og de ledelsesmæssige værktøjer, som er helt afgørende for succesfuld gennemførelsen af organisatoriske forandringer. 

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og indføre i dit eget projekt. Du arbejder med projektet på alle undervisningsdage, hvor vi giver sparring og en hjælpende hånd. Alt teori formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er denne uddannelse noget for dig?
Lean Green Belt uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Lean implementering, i et afgrænset område, med målbare resultater.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Uddannelsesforløb

 Lean Green Belt modul uddannelsen er fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til dit videre arbejde med Lean, og du tilegner dig evnen til at skabe målbare resultater som projektleder gennem et Lean projekt - 5 dage inklusiv en eksamensdag.

 Lean Green Belt modulet klæder dig godt på til dit videre arbejde med Lean, og du tilegner dig evnen til at skabe målbare resultater som projektleder gennem et Lean projekt - 5 dage inklusiv en eksamensdag.

 Proceslandkort og udvælgelse

Brændende platform og Vision

SMART målsætning

Interessentanalyse

Håndteringsplan

PIR kommunikation

 Værdistrømsanalyse as-is

Kortlægning af egen proces

Spildjagt

Dataopsamling

Analysen viser

 Værdistrømsanalyse to-be

Designprincipper

Problemanalyse

Gab-analyse og prioritering

Løbende forbedringer

 Adfærdsprofiler

Det gode team

Lean Ledelse

Forandringsledelse

Situationsbestemt ledelse

Audit

 Mundtligt projektforsvar på 30 minutter, som tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt

Fagområder

 Lean mindsettet  de 5 Lean principper. 
Lean værktøjskassen  et overblik over Lean værktøjer og teknikker.
Værdistrømsanalyse  kortlægning af arbejdsgange
Problemløsning  årsagsanalyse
Kaizen – løbende forbedringer
Lean Pilot hurtige, markante resultater i afgrænset område
Forandringsledelse modstand mod forandring

Pris

 Pris for dette kursus er 18.000 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt undervisningsmateriale bestående af en undervisningsbog, pen og mulepose m.m.

Forudsætninger

 For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du er certificeret Lean Yellow Belt.

Udbytte

 Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive Lean piloter og lokale optimeringsinitiativer.

Eksamen

 Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Eksamen er på 30 minutter og tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Google reviews - logo

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

LA Alumni Club - Brænd igennem som leder!

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Six Sigma uddannelser

Overvejer du en Six Sigma uddannelse? En Six Sigma uddannelse er målrettet dig, der ønsker at tilføje dataforståelse og matematiske værktøjer til dit arbejde. Et fokus inden for Six Sigma er kvalitet.

Kurser

Ønsker du at specialisere dig i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top