Vil du fortsætte din Lean rejse? Tilmeld dig her – vi giver dig Lean værktøjerne, og du skaber resultater med dit eget projekt gennem uddannelsen.

Modul - Lean Green Belt

MODUL - LEAN GREEN BELT

Er du allerede Lean Yellow Belt fra Lean Akademiet og vil du kunne gennemføre et Lean projekt med målbare resultater?

Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Udviklet og tilpasset dig

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil og vi tager udgangspunkt i problemstillinger i din hverdag.

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Uddannelsen er certificeret

Vi har et godt ry i branchen. Ofte møder vi kunder, som har fået uddannet medarbejdere hos vores konkurrenter, og de er kede af, at de ikke er blevet dygtige nok. Vi sikrer, at du får et højt fagligt niveau og vi certificerer dig.

Modul - Lean Green Belt

INDHOLD Bliv den kompetente Lean projektleder til større optimeringsprojekter.

Lean Akademiets Lean Green Belt uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Vi kombinerer ledelse og Lean med udgangspunkt i din egen hverdag og med en praktisk tilgang til principper og værktøjer. Du bliver coachet i dit eget projekt, så du skaber allerede resultater under uddannelsen. Uddannelsen gør dig i stand til succesfuldt at drive en Lean Pilot. Du får både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne modul uddannelse får du et intensivt træningsforløb på fire dage, hvor vi giver dig evnen til at omsætte Lean teori til praksis. Vi bygger ovenpå din Lean Yellow Belt uddannelse og sætter særligt fokus på dig som projektleder, hvor du trænes i Lean som metode igennem opbygningen af dit eget projekt.  Du får viden om forandringsledelse og de ledelsesmæssige værktøjer, som er helt afgørende for succesfuld gennemførelsen af organisatoriske forandringer. 

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og indføre i dit eget projekt. Du arbejder med projektet på alle undervisningsdage, hvor vi giver sparring og en hjælpende hånd. Alt teori formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er denne uddannelse noget for dig?

Lean Green Belt uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Lean implementering, i et afgrænset område, med målbare resultater.

Uddannelsens indhold:
Lean Green Belt modul uddannelsen er fire dage fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til dit videre arbejde med Lean:

Proceslandkort og udvælgelse
Brændende platform og Vision
SMART målsætning
Interessentanalyse
Håndteringsplan
PIR kommunikation

Værdistrømsanalyse as-is
Kortlægning af egen proces
Spildjagt
Dataopsamling
Analysen viser

Værdistrømsanalyse to-be
Designprincipper
Problemanalyse
Gab-analyse og prioritering
Løbende forbedringer

Adfærdsprofiler
Det gode team
Lean Ledelse
Forandringsledelse
Situationsbestemt ledelse
Audit

Mundtligt projektforsvar på 30 minutter, som tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt

Fagområder

Lean mindsettet  de 5 Lean principper. 
Lean værktøjskassen  et overblik over Lean værktøjer og teknikker.
Værdistrømsanalyse  kortlægning af arbejdsgange
Problemløsning  årsagsanalyse
Kaizen – løbende forbedringer
Lean Pilot hurtige, markante resultater i afgrænset område
Forandringsledelse modstand mod forandring

Forudsætninger

For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du har et Lean Yellow Belt fra Lean Akademiet.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive Lean piloter og lokale optimeringsinitiativer.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Glostrup Park Hotel
Vejle: Hotel Scandic

Pris

Pris for dette kursus er 16.000 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, keyhanger, mulepose m.m.

Forudsætninger

For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du har et Lean Yellow Belt fra Lean Akademiet.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale.

Kursusbeskrivelse
Du kan hente vores kursusbeskrivelse som pdf via dette link.

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Eksamen

Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Eksamen er på 30 minutter og tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Efter bestået uddannelse vil du være Certificeret Lean Green Belt.

Moduloverbygning

Du kan overbygge denne Lean Green Belt uddannelse med vores Lean Black Belt moduloverbygning - eller vores Lean Six Sigma Yellow Belt moduloverbygning, hvis du vil tilføje Six Sigma til din værktøjskasse. Læs mere her.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på uddannelse hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Ved tilmeldingen skal du vælge mellem retningen Produktion eller Service & Administration.

Produktion er målrettet dig, der arbejder med at fremstille et produkt, der bearbejdes i en produktionslinje – mens Service & Administration er noget bredere, da det både er support til produktionen, samtidig med at det dækker enhver tænkelig form for service eller administrativ ydelse. Det er ikke afgørende for dig, hvad du vælger nu, for du kan altid lave det om på dagen. Vi kører nemlig formiddagen fælles, og efter frokost splitter vi op i to spor. Er du i tvivl om dit valg, så ring til os, eller skriv det blot i bemærkningsfeltet i tilmeldingen, så tager vi en snak om det på første undervisningsdag.

For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du har et Lean Yellow Belt fra Lean Akademiet.

Under uddannelsen skal du udfylde en adfærdsprofil (e-stimate). Vi anvender denne til at diskutere lederens udfordringer med Lean i forhold til forskellige personprofiler. Ønsker du en personlig rapport med tilhørende feedback, kan denne tilkøbes særskilt under tilmelding. Der tillægges for dette 1.000 kroner til kursets samlede pris.

Efter hvert modul skal du forvente noget hjemmearbejde. Hjemmearbejdet danner grundlag for din eksamensopgave og vil dermed også indgå i den samlede bedømmelse af din præsentation.

Denne uddannelse afsluttes med et mundtligt projektforsvar. Eksamen er på 30 minutter og tager udgangspunkt i dit eget Lean projekt, som du har arbejdet med i undervisningen. Formålet med eksamen er at konstatere, i hvilken grad du har forstået Lean ledelse og anvendelsen af de vigtigste Lean værktøjer. Herudover lægger vi vægt på, at du formår at overføre teori til praksis. 

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Der er altid parkeringsmuligheder ved hotellet uden parkeringstakst.

Glostrup Park Hotel: Hotellet ligger 1000 meter fra Glostrup Station. Bus 9A kører lige til hotellet på fem minutter.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Vi vil rigtig gerne passe godt på dig og hinanden. Derfor foregår undervisningen i store og luftige lokaler, og vi sørger for, at der er god afstand mellem kursisterne. I pauserne sørger vi for at få luftet grundigt ud. Derudover har vi sprit på alle bordene.

Vi opfordrer til, at man udviser respekt og tager hensyn til sine medkursister, at vi holder god afstand til hinanden og ofte vasker og spritter vores hænder af. 

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på @leanakademiet.dk

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

TILMELDING Lean Green Belt modul

Lean Green Belt modul uddannelsen bygger fire dage ovenpå dit Lean Yellow Belt, hvor vi giver dig flere værktøjer og træner dig i at kunne gennemføre en Lean implementering med målbare resultater.  Med denne uddannelse bliver du klædt på til at blive en kompetent Lean projektleder til større optimeringsprojekter. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser. 

 • Glostrup

  Lean Green Belt Modul
 • 1. november 2021
  Glostrup
  15.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 1. november 2021
  Mandag 8. november 2021
  Mandag 22. november 2021
  Mandag 29. november 2021
  Mandag 6. december 2021
 • 25. januar 2022
  Glostrup
  15.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 25. januar 2022
  Tirsdag 1. februar 2022
  Tirsdag 8. februar 2022
  Tirsdag 1. marts 2022
  Mandag 7. marts 2022
 • 25. januar 2022
  15.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 25. januar 2022
  Tirsdag 1. februar 2022
  Tirsdag 8. februar 2022
  Tirsdag 1. marts 2022
  Mandag 7. marts 2022
 • Vejle

  Lean Green Belt Modul
 • 3. november 2021
  Vejle
  15.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 3. november 2021
  Onsdag 10. november 2021
  Onsdag 24. november 2021
  Onsdag 1. december 2021
  Onsdag 8. december 2021
 • 19. januar 2022
  Vejle
  15.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 19. januar 2022
  Onsdag 26. januar 2022
  Onsdag 2. februar 2022
  Onsdag 9. februar 2022
  Onsdag 2. marts 2022
 • 22. marts 2022
  Vejle
  15.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 22. marts 2022
  Tirsdag 29. marts 2022
  Tirsdag 5. april 2022
  Tirsdag 12. april 2022
  Fredag 22. april 2022

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på 70277909 eller send os en mail på @leanakademiet.dk