Certificeret uddannelse - 5 dage

Lean Black Belt (modul)

Opgrader dine kompetencer og bliv specialist i Lean med Lean Black Belt modulet. Har du ingen Lean erfaring endnu?
Så tilmeld dig vores komplette Lean Black Belt uddannelse.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

Certificeret uddannelse - 5 dage

Lean Black Belt (modul)

Vi uddanner dig og træner dig til at blive specialist i Lean. Se datoerne for de kommende hold og tilmeld dig allerede nu.

Lean Black Belt (modul) - header

Lean Black Belt 5 Dage | 16.000 DKK

  Er du allerede Lean Green Belt og vil du kunne skabe momentum og ejerskab på tværs af forbedringsarbejdet?

Indhold Bliv den kompetente Lean processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen

 På denne uddannelse får du et intensivt træningsforløb, hvor vi bygger oven på dine Lean færdigheder fra Lean Green Belt. På Lean Black Belt modulet arbejder vi med 1.) Målnedbrydning og evnen til at skabe et mål-hierarki i din organisation, hvorfra I kan skabe forbedringer, der gør en målbar forskel. 2.) Forbedringskultur  evnen til at coache medarbejdere på en videnskabelig og struktureret måde, så I løfter forbedringsarbejdet til et nyt niveau, samt 3.) Tavlestruktur  evnen til at opbygge visuel styring på flere niveauer, således at alle initiativer bidrager til én fælles retning. Samt 4.) Ledelsessystem – der sikrer vedvarende fokus.

Uddannelsen er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Og det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er denne uddannelse noget for dig?
Lean Black Belt uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Lean udrulning til flere områder i organisationen og sikre en sammenhængskraft i Lean arbejdet. 

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Uddannelsesforløb

  Lean Black Belt modulet klæder dig godt på til dit videre arbejde med Lean, hvor du trænes i at lave en succesfuld udrulning til resten - eller dele af - organisationen - 5 dage inklusiv en eksamensdag.

  Lean Black Belt modulet klæder dig godt på til dit videre arbejde med Lean, hvor du trænes i at lave en succesfuld udrulning til resten - eller dele af - organisationen - 5 dage inklusiv en eksamensdag.

  Hvad er en Lean Virksomhed

John Shooks Lean Transformationsmodel

Målnedbrydning / Hoshin Kanri

Strategiske fokusområder

Catchball

Effektmål vs. indsatsmål

Målsætte strategien

X-matrix

Målhierarki

Hvorfor går Lean arbejdet typisk i stå?

Toyota Kata

Kulturskabelse

Systematiske forbedringer

Lederen som Coach

  Toyota Kata og Policy Deployment

Case arbejde fra adm./service

Tavlestruktur fra strategisk til operationelt
niveau

Lederen som coach og 2nd coach

  Leader Standard Work

Gemba ledelse

Lean ledelsessystem

Værktøjer, actions og adfærd

Lean Black Belt modulet afsluttes med en mundtlig eksamen på 30 minutter, hvor du præsenter en beskrivende udrulningsplan for en succesfuld Lean implementering i din organisation.

Fagområder

  Policy Deployment  mål på flere niveauer
Toyota Kata - videnskabelige forbedringer
Lean ledelse  ledelsessystem med udgangspunkt i den coachende tilgang

Pris

  Pris for dette kursus er 16.000 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt undervisningsmateriale bestående af en undervisningsbog, pen og mulepose m.m.

Forudsætninger

  For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du er certificeret Lean Green Belt eller Lean Six Sigma Green Belt.

Udbytte

  Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten evne at udrulle Lean til flere områder i organisationen, og sikre en sammenhængskraft i Lean arbejdet.

Eksamen

Lean Black Belt modulet afsluttes med en mundtlig eksamen på 30 minutter, hvor du præsenter en beskrivende udrulningsplan for en succesfuld Lean implementering i din organisation.

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Google reviews - logo

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

LA Alumni Club - Brænd igennem som leder!

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Six Sigma uddannelser

Overvejer du en Six Sigma uddannelse? En Six Sigma uddannelse er målrettet dig, der ønsker at tilføje dataforståelse og matematiske værktøjer til dit arbejde. Et fokus inden for Six Sigma er kvalitet.

Kurser

Ønsker du at specialisere dig i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top