Vil du fortsætte din Lean rejse? Tilmeld dig her – vi uddanner dig og træner dig til at blive specialist i Lean.

Modul - Lean Black Belt

MODUL - LEAN BLACK BELT

Er du allerede Lean Green Belt fra Lean Akademiet og vil du kunne skabe momentum og ejerskab på tværs af forbedringsarbejdet?

Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Udviklet og tilpasset dig

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil og vi tager udgangspunkt i problemstillinger i din hverdag.

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Uddannelsen er certificeret

Vi har et godt ry i branchen. Ofte møder vi kunder, som har fået uddannet medarbejdere hos vores konkurrenter, og de er kede af, at de ikke er blevet dygtige nok. Vi sikrer, at du får et højt fagligt niveau og vi certificerer dig.

Modul - Lean Black Belt

INDHOLD Bliv den kompetente Lean processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen

På denne uddannelse får du et intensivt træningsforløb på tre dage, hvor vi bygger oven på dine Lean færdigheder fra Lean Green Belt. På Lean Black Belt modul uddannelsen arbejder vi med 1.) Målnedbrydning og evnen til at skabe et mål-hierarki i din organisation, hvorfra I kan skabe forbedringer, der gør en målbar forskel. 2.) Forbedringskultur evnen til at coache medarbejdere på en videnskabelig og struktureret måde, så I løfter forbedringsarbejdet til et nyt niveau, samt 3.) Tavlestruktur  evnen til at opbygge visuel styring på flere niveauer, således at alle initiativer bidrager til én fælles retning.

Uddannelsen er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Og det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er denne uddannelse noget for dig?

Lean Black Belt uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Lean udrulning til flere områder i organisationen og sikre en sammenhængskraft i Lean arbejdet. 

Uddannelsens indhold:
Lean Black Belt modul uddannelsen er tre dage fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til dit videre arbejde med Lean:

John Shooks Lean Transformationsmodel
Målnedbrydning / Hoshin Kanri
Strategiske fokusområder
Effektmål vs. indsatsmål
Målsætte strategien
X-matrix
Målhierarki

Hvorfor går Lean arbejdet typisk i stå?
Toyota Kata
Kulturskabelse
Systematiske forbedringer
Lederen som Coach
Gemba ledelse

Visuel Fabrik
Strategisk begrundet Lean
Fra vision til ledelsesadfærd
Tavlestruktur
Rolle og ansvar
Årshjul

Skriftlig eksamen, hvor du udarbejder en beskrivende udrulningsplan, som tillæg til dit Lean Green Belt projekt.

Fagområder

Policy Deployment  mål på flere niveauer
Toyota Kata - videnskabelige forbedringer
Lean ledelse  ledelsessystem med udgangspunkt i den coachende tilgang

Forudsætninger

For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du har et Lean Green Belt eller Lean Six Sigma Green Belt fra Lean Akademiet.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten evne at udrulle Lean til flere områder i organisationen, og sikre en sammenhængskraft i Lean arbejdet.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Glostrup Park Hotel
Vejle: Hotel Scandic

Pris

Pris for dette kursus er 12.000 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, mulepose m.m.

Forudsætninger

For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du har et Lean Green Belt eller Lean Six Sigma Green Belt fra Lean Akademiet.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale.

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Eksamen

Denne Lean uddannelse afsluttes med en skriftlig eksamen.

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Efter bestået uddannelse vil du være Certificeret Lean Black Belt.

Moduloverbygning

Du kan overbygge denne Lean Black Belt uddannelse med vores Lean Master Black Belt moduloverbygning eller vores Lean Six Sigma Black Belt moduloverbygning, hvis du vil blive specialist i Six Sigma. Læs mere her.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på uddannelse hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

For at deltage på denne uddannelse er det en forudsætning, at du har et Lean Green Belt eller Lean Six Sigma Green Belt fra Lean Akademiet.

Denne Lean uddannelse afsluttes med en skriftlig eksamen.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Der er altid parkeringsmuligheder ved hotellet uden parkeringstakst.

Glostrup Park Hotel: Hotellet ligger 1000 meter fra Glostrup Station. Bus 9A kører lige til hotellet på fem minutter.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Vi vil rigtig gerne passe godt på dig og hinanden. Derfor foregår undervisningen i store og luftige lokaler, og vi sørger for, at der er god afstand mellem kursisterne. I pauserne sørger vi for at få luftet grundigt ud. Derudover har vi sprit på alle bordene.

Vi opfordrer til, at man udviser respekt og tager hensyn til sine medkursister, at vi holder god afstand til hinanden og ofte vasker og spritter vores hænder af. 

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på @leanakademiet.dk

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

TILMELDING Lean Black Belt modul

Lean Black Belt modul uddannelsen bygger tre dage oven på dit Lean Green Belt, og vi træner dig til at blive specialist i Lean. Med denne uddannelse bliver du klædt på til at blive en kompetent Lean projektleder til større optimeringsprojekter, og du bliver processpecialisten, der arbejder på tværs af organisationen. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser.

 • Glostrup

  Lean Black Belt Modul
 • 6. oktober 2021
  Glostrup
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 6. oktober 2021
  Torsdag 7. oktober 2021
  Torsdag 14. oktober 2021
 • 14. marts 2022
  Glostrup
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 14. marts 2022
  Tirsdag 15. marts 2022
  Mandag 21. marts 2022
 • 20. april 2022
  Glostrup
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 20. april 2022
  Torsdag 21. april 2022
  Torsdag 28. april 2022
 • Vejle

  Lean Black Belt Modul
 • 3. marts 2022
  Vejle
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Torsdag 3. marts 2022
  Fredag 4. marts 2022
  Torsdag 10. marts 2022
 • 25. april 2022
  Vejle
  12.000 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 25. april 2022
  Tirsdag 26. april 2022
  Mandag 2. maj 2022

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på 70277909 eller send os en mail på @leanakademiet.dk