CSSC certificeret uddannelse - 5 dage

Lean Six Sigma
Yellow Belt

Kombinér Lean og Six Sigma i en Yellow Belt uddannelse, og bliv stærk i at eliminere spild, forstå flow og analysere og anvende data - eller tag skridtet videre og bliv Lean Six Sigma Green Belt.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

CSSC certificeret uddannelse - 5 dage

Lean Six Sigma
Yellow Belt

Kombinér Lean tankegangen med Six Sigma og bliv den kompetente støtte i optimeringsprojekter.

Lean Akademiet - Lean Six Sigma Yellow Belt (uddannelse - 5 dage)

Lean Six Sigma Yellow Belt 5 Dage | 18.400 DKK

Vi starter uddannelsen med en bred og generel forståelse af Lean, herefter bygger vi data-forståelsen ovenpå med Six Sigma.

Indhold Bliv den kompetente Lean Six Sigma projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter

Vores Lean Six Sigma uddannelser er de eneste CSSC-certificerede uddannelser i Danmark. Det sikrer, at du får det højeste udbytte og vi lever op til internationale standarder.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse med Lean Six Sigma Yellow
Vi starter helt fra bunden. Først lærer vi dig, hvordan du får succes med Lean. Det primære fokus lægger vi på de 5 Lean Principper, de 8 spildtyper, værdistrømsanalyse og tavlemøder.

Herefter bygger vi videre på den databaserede tilgang, så du forstår processens performance. Du bliver i stand til at skabe stabile processer, der opfylder kundens behov.

Denne Lean Six Sigma Yellow Belt uddannelse er meget praktisk orienteret, vi arbejder hele tiden med at overføre teorien til praksis. Uddannelsen er opbygget omkring en case, som du arbejder med og her afprøver du værktøjer og teorier. Du lærer du, hvordan et projekt opsættes samt underbygges med data, og du lærer både at arbejde med PDCA og DMAIC.

Er denne uddannelse noget for dig?
Denne uddannelse er for dig, der brænder for at kunne støtte og deltage i din virksomheds optimeringsprojekter. Uddannelsen giver dig  ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. 

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Uddannelsesforløb

Lean  Six Sigma Yellow Belt uddannelsen er fyldt med spændende indhold, hvorigennem du lærer, hvordan et projekt opsættes samt underbygges med data. Denne uddannelsespakke inkluderer både Lean Yellow Belt og Six Sigma Yellow Belt  - 5 dage inklusiv en multiple-choice eksamen, hvorefter du vil modtage en international anerkendt certificering.

Lean  Six Sigma Yellow Belt uddannelsen er fyldt med spændende indhold, hvorigennem du lærer, hvordan et projekt opsættes samt underbygges med data. Denne uddannelsespakke inkluderer både Lean Yellow Belt og Six Sigma Yellow Belt  - 5 dage inklusiv en multiple-choice eksamen, hvorefter du vil modtage en international anerkendt certificering.

 Introduktion til historien bag Lean

De 5 Lean principper

De 8 former for spild

Overblik over Lean værktøjer og teknikker

Kaizen – løbende forbedringer

Visuel ledelse

Lean i praksis gennem Lean spil og øvelser

 Værdistrømsanalyse

Øvelser i Lean værktøjer

Forbedringsforslag til værdistrømmen

Prioritering af forbedringsforslag

Målstyring og kundens forventninger

Tavlemøder

Implementerings udfordringer 

Six Sigma baggrund

Six Sigma grundstruktur

Six Sigma projektarbejde

Six Sigma værktøjer

Værdistrømsanalyse

Six Sigma matematik

Målesystemsanalyser

Kapabilitet og stabilitet

Kontrol og vedvarende forandringer

Eksamen:
Uddannelsen afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 35 spørgsmål.

Lean Yellow Belt - bevisSix Sigma Yellow Belt - bevis

Fagområder

 Lean mindset  de 5 Lean principper. 
Lean værktøjskassen  et overblik over Lean værktøjer og teknikker.
Værdistømsanalyse - kortlægning af processer
Kaizen
  hvordan skaber vi løbende forbedringer.
 Databaseret tilgang - hvordan underbygges påstande med data.
Målesystemsanalyser - hvordan testes og sikres at datakvaliteten er til stede, så vi kan stole på vores målesystem.
Kapabilitet - hvordan dokumenterer du processens evne til stabilt at levere til kundens forventninger.

Pris

 Pris for denne uddannelse er 18.400 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt undervisningsmateriale bestående af en undervisningsbog, pen og mulepose m.m.

Forudsætninger

 Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean Six Sigma rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem.

Udbytte

 Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive mindre lokale optimeringsinitiativer indenfor Lean Six Sigma. Kursisten vil kunne støtte og hjælpe projektlederne som en kompetent projektdeltager i større projekter.

Software

På de sidste tre undervisningsdage skal du medbringe din egen bærbare computer med SigmaXL installeret i test version – information og vejledning tilsendes i opstartsinformationen.

Hjemmearbejde

 Der er ingen forberedelse inden uddannelsesstart eller hjemmearbejde tilknyttet din Lean Six Sigma Yellow Belt uddannelse.

Eksamen

 Modulet afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 35 spørgsmål.

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Lean Akademiet - Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner (Google reviews)

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Lean Akademiet - LA Alumni Club (Brænd igennem som leder! - event nr. 1)

CSSC certificering Six Sigma undervisning efter højeste standard

 På din Six Sigma eller Lean Six Sigma uddannelse bliver du CSSC certificeret. Vi er enormt stolte af at være den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder denne internationale certificering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav.

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Moduloverbygning

Har du allerede en Lean eller Six Sigma uddannelse - og ønsker du flere værktøjer og metoder til dit arbejde? Så er det også muligt for dig at tage vores uddannelser som enkelte moduler. 

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Kurser

Ønsker du at specialisere dig i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top