Certificerede Lean Six Sigma uddannelser

Vores Lean Six Sigma uddannelser er uden sammenligning de bedste og grundigste uddannelser, der er på markedet. Vi er de eneste i Danmark, som er CSSC-certificeret, hvilket er et internationalt kvalitetsstempel, som er en sikkerhed for dig i forhold til at få en anerkendt uddannelse.

Lean og Six Sigma angriber problemstillingerne fra to forskellige vinkler, men filosofierne ønsker fuldstændigt det samme. I både Lean og Six Sigma stræbes efter værdi for kunden, den højest mulige kvalitet samt de mest effektive processer for virksomheden.

Lean Six Sigma Yellow Belt

Kombineret

Et intensivt træningsforløb, hvor du først introduceres grundigt til Lean principperne– og værktøjer. Herefter lægges Six Sigma og den strukturerede tilgang til dataarbejde ovenpå din Lean forståelse.

5 DAGE
18.400 DKK
18.400 DKK

Lean Six Sigma Green Belt

Kombineret

Uddannelsen kombinerer Lean forståelsen og værktøjer med forandringsledelse, samtidigt trænes du i arbejdet med statistiske Six Sigma værktøjer. Disse kombineres i dit eget projektarbejde.

15 DAGE
48.800 DKK
48.800 DKK

Lean Six Sigma Black Belt

Kombineret

Denne uddannelse gør dig til specialisten inden for Lean og Six Sigma. Du vil kunne lede en succesfuld implementering og sikre en sammenhængskraft i både Lean og Six Sigma arbejdet.

22 DAGE
66.800 DKK
66.800 DKK
Lean Akademiet - uddannelser (Lean Six Sigma)

Kombineret Det bedste af to verdener - Lean Six Sigma

Når man anvender henholdsvis Lean og Six Sigma, har man i udgangspunktet to forskellige tilgange til problemløsning – og netop derfor er det også oplagt at kombinere de to og altså arbejde med Lean Six Sigma. Ved at kombinere de to, får vi en struktureret tilgang til at løse problemer i organisationen. Lidt forenklet vil det altså sige, at man får en tilgang, hvor man både fokuserer på flow ved at fjerne de aktiviteter, der er ikke skaber værdi, og man fokuserer på kvalitet ved at fjerne de variationer, der opstår i de enkelte aktiviteter.

Med vores Lean Six Sigma uddannelse får du det bedste fra to verdener, som tilsammen gør dig til den bedste optimeringspecialist.

Certificeret Lean

Helt grundlæggende handler Lean om gennemløbstid, og vi fokuserer derfor meget på flow. I Lean stræber vi efter at reducere gennemløbstiden gennem systematisk fjernelse af spild – og allerede her adskiller Lean sig fra traditionel procesoptimering. I Lean fokuserer vi primært på eliminering af unødvendig, ikke-værdiskabende aktivitet rundt om processerne. Herigennem skabes de bedste forudsætninger for, at medarbejderne kan levere den ønskede værdi.

Certificeret Six Sigma

Six Sigma handler om kvalitet, og vi fokuserer derfor meget på processen. Altså, enhver proces i en værdikæde skal levere kvaliteten, der sikrer, at vi har tilfredse kunder. Når vi oplever afvigelser eller variationer i kvaliteten, bruger vi således Six Sigma til at analysere problemet gennem statistik og målinger for dernæst at komme til bunds i problemet. Six Sigma er således, til forskel fra Lean, mere brugbart, hvis en organisation oplever variationer i kvalitet. Især problemer, som man ikke umiddelbart kan finde årsagerne til, fordi brugen af analyse og data giver mulighed for at dykke ned i den pågældende proces og finde frem til, hvorfor problemerne opstår.

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Lean Akademiet - Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner (Google reviews)
Scroll to Top