CSSC certificeret uddannelse - 15 dage

Lean Six Sigma
Green Belt

Skab målbare resultater, få større kundetilfredshed og forbedr medarbejdernes trivsel som Lean Six Sigma projektleder. Du kan også tage skridtet videre og tilmelde dig Lean Sigma Black Belt uddannelsen.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

CSSC certificeret uddannelse - 15 dage

Lean Six Sigma
Green Belt

Skab målbare resultater, få større kundetilfredshed og forbedr medarbejdernes trivsel som Lean Six Sigma projektleder.

Lean Six Sigma Green Belt - header

Lean Six Sigma Green Belt 15 Dage | 48.800 DKK

 Vil du være i stand til succesfuldt at drive Lean Six Sigma projekter og skabe målbare resultater?

Indhold Bliv den kompetente Lean Six Sigma projektleder til større optimeringsprojekter

Vores Lean Six Sigma Green Belt uddannelse er international anerkendt, og uddannelsen giver dig både værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, få større kundetilfredshed og forbedre medarbejdernes trivsel.

Du præsenteres grundigt for udvalgte Lean og Six Sigma værktøjer og metoder, som du selv afprøver i praksis gennem dit eget Lean Six Sigma projektarbejde. Men Lean Six Sigma Green Belt uddannelsen er ikke blot en projektuddannelse, hvor du får kompetencer til at gennemføre projekter - det er også en lederuddannelse. På denne uddannelse får du viden om forandringsledelse og ledelsesmæssige værktøjer, som er helt essentielle for at sikre en succesfuld gennemførsel af organisatoriske forandringer. 

Alle ledere bør blandt andet have en DMAIC forståelse, som er en videnskabelig tilgang til procesoptimering. På vores Lean Six Sigma Green Belt uddannelse beviser vi, at det ikke nok at tro på forskelle i performance  de skal underbygges matematisk og statistisk, for at vise om forskellen er tilfældig eller signifikant.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
Uddannelsen giver dig en grundig forståelse for Lean principperne, kendskab til relevante Lean værktøjer og metoder som kan bruges direkte i din egen hverdag samtidigt med, at du præsenteres for Six Sigma universet. Her arbejder du blandt andet med Six Sigma Statistik, Hypotesetest, Regression, Statistisk proceskontrol og Kontrolplaner. 

Lean Six Sigma Green Belt uddannelsen er meget praktisk orienteret, og du får rig mulighed for selv at prøve teori og værktøjer af i praksis. Du vil arbejde med dit eget Lean Six Sigma projekt undervejs i uddannelsen, og vil få masser af sparring og coaching på projektet. Vi er sikre på, at du allerede vil kunne skabe målbare resultater under din uddannelse qua dit eget projektarbejde.

Er denne uddannelse noget for dig?
Lean Six Sigma Green Belt uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Lean Six Sigma implementering med målbare resultater i et afgrænset område. Den typiske kursist, der deltager på denne uddannelse, brænder for optimering og ønsker en struktureret tilgang til sit optimerings- og forbedringsarbejde.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Uddannelsesforløb

Lean Six Sigma Green Belt uddannelsen består af et intensivt træningsforløb, hvor du arbejder med forskellige Lean og Six Sigma værktøjer og metoder til procesoptimering. Under uddannelsen arbejder du med dit eget Lean Six Sigma projekt, og du vil modtage support under hele forløbet.

Denne uddannelsespakke inkluderer Lean Yellow Belt, Six Sigma Yellow Belt, Lean Green Belt og Six Sigma Green Belt modulerne, som til sammen udgør Lean Six Sigma Green Belt uddannelsen - 15 dage + en endelig eksamensdato, som fastsættes under uddannelsesforløbet.

Lean Six Sigma Green Belt uddannelsen består af et intensivt træningsforløb, hvor du arbejder med forskellige Lean og Six Sigma værktøjer og metoder til procesoptimering. Under uddannelsen arbejder du med dit eget Lean Six Sigma projekt, og du vil modtage support under hele forløbet.

Denne uddannelsespakke inkluderer Lean Yellow Belt, Six Sigma Yellow Belt, Lean Green Belt og Six Sigma Green Belt modulerne, som til sammen udgør Lean Six Sigma Green Belt uddannelsen - 15 dage + en endelig eksamensdato, som fastsættes under uddannelsesforløbet.

 Introduktion til historien bag Lean

De 5 Lean principper

De 8 former for spild

Overblik over Lean værktøjer og teknikker

Kaizen – løbende forbedringer

Visuel ledelse

Lean i praksis gennem Lean spil og øvelser

 Værdistrømsanalyse

Øvelser i Lean værktøjer

Forbedringsforslag til værdistrømmen

Prioritering af forbedringsforslag

Målstyring og kundens forventninger

Tavlemøder

Udfordringer i forbindelse med implementering 

Lean Yellow Belt - bevis

Six Sigma baggrund

Six Sigma grundstruktur

Six Sigma projektarbejde

Six Sigma værktøjer

Værdistrømsanalyse

Six Sigma matematik

Målesystemsanalyser

Kapabilitet og stabilitet

Kontrol og vedvarende forandringer

Eksamen:

Dag 3 afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 35 spørgsmål.

Six Sigma Yellow Belt - uddannelsesbevis

 Proceslandkort og udvælgelse

Brændende platform og Vision

SMART målsætning

Interessentanalyse

Håndteringsplan

PIR kommunikation

 Værdistrømsanalyse as-is

Kortlægning af egen proces

Spildjagt

Dataopsamling

Analysen viser

  Værdistrømsanalyse to-be

Designprincipper

Problemanalyse

Gab-analyse og prioritering

Løbende forbedringer

 Adfærdsprofiler

Det gode team

Lean Ledelse

Forandringsledelse

Situationsbestemt ledelse

Audit

 Mundtligt projektforsvar på 30 minutter, som tager udgangspunkt i dit eget Lean Green Belt projekt.

Lean Green Belt - bevis

Six Sigma Statistik

Hypotesetest af normal fordelt data

Hypotesetest af ikke normalt fordelt data

Regression

Statistisk proceskontrol

Six Sigma kontrolplaner

Som en del af din Six Sigma Green Belt er der afsat tid til online support på dit projekt.

Din uddannelse afsluttes med en sidste eksamen med fokus på Six Sigma. Eksamen er et mundtligt projektforsvar. Eksamensdatoen aftales nærmere under uddannelsesforløbet. Under eksamen skal kursisten enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt. Der er afsat 45 minutter til projektgennemgang, og der tildeles karakter efter 7-trins-skalaen.

Six Sigma Green Belt - bevis

Fagområder

  Lean mindsettet  de 5 Lean principper.
Lean værktøjskassen  et overblik over Lean værktøjer og teknikker.
Værdistrømsanalyse  kortlægning af arbejdsgange
Problemløsning  årsagsanalyse
Kaizen – løbende forbedringer
Lean Pilot - hurtige, markante resultater i afgrænset område
Forandringsledelse - modstand mod forandring
Databaseret tilgang – hvordan underbygges påstande med data.
Målesystemsanalyser – hvordan testes og sikres at datakvaliteten er til stede, så vi kan stole på vores målesystem.
Kapabilitet – hvordan dokumenterer du processens evne til stabilt at levere til kundens forventninger.
Sig Sigma Statistik – hvordan (og hvorfor) udleder vi information omkring helheden i vores proces ud fra en delmængde (stikprøve).
Hypotesetest – hvordan tester vi, om de forskelle, vi finder i vores data, er tilfældige eller signifikante og hvordan arbejder vi med forskellige typer data.
Kontrol – hvordan sikrer vi, at processen bliver ved med at være i kontrol efter optimeringen og udnytter Statistisk Proceskontrol (SPC) til at visualisere løbende stabilitet.
Eget projekt hvor du skaber resultater under uddannelsen.

Pris

 Pris for denne uddannelse er 48.800 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt fuld licens til SigmaXL-softwaren og undervisningsmateriale bestående af en undervisningsbog, pen og mulepose m.m.

Forudsætninger

 Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Vi tager dig i hånden og guider dig igennem Lean Six Sigma universet, så du får kompetencer til at gennemføre Lean Six Sigma optimeringsprojekter.

Udbytte

 Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive Lean Six Sigma piloter og lokale optimeringsinitiativer. Samtidigt bliver kursisten i stand til selvstændigt at arbejde med et fuldt DMAIC projekt, proces-dataanalyse, gennemføre stikprøver, hypotesetest og opbygge kontrolplaner med tilhørende statistisk proceskontrol.

Software

 Lean Akademiet tildeler dig fuld licens til SigmaXL, som vil være det primære værktøj på denne uddannelse. Medbring egen bærbare computer med SigmaXL installeret i fuld version. Software-licens, information og vejledninger tilsendes i opstartsinformationen.

Hjemmearbejde

 Der er ingen forberedelse inden uddannelsesstart. Mellem undervisningsdagene må du påregne at skulle læse undervisningsmateriale igennem samt løse små øvelser - og derudover skal du arbejde med eget projekt som forberedelse til eksamen.

Eksamen

Denne uddannelse indeholder to mundtlige eksaminer, der skal vise, om du har forstået undervisningen og formår at omdanne teori til praksis gennem dit eget projekt. Du vil efter eksaminering blive tildelt karakter efter 7-trins-skalaen.

Den endelige eksamensdato vil fastsættes under uddannelsesforløbet. 

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Google reviews - logo

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

LA Alumni Club - Brænd igennem som leder!

CSSC certificering Six Sigma undervisning efter højeste standard

 På din Six Sigma eller Lean Six Sigma uddannelse bliver du CSSC certificeret. Vi er enormt stolte af at være den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder denne internationale certificering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav.

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Moduloverbygning

Har du allerede en Lean eller Six Sigma uddannelse - og ønsker du flere værktøjer og metoder til dit arbejde? Så er det også muligt for dig at tage vores uddannelser som enkelte moduler. 

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Kurser

Ønsker du at specialisere dig i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top