Certificeret uddannelse - 2 dage

Six Sigma Black Belt (modul)

Bliv Six Sigma specialisten,  der evner at drive Six Sigma kulturen fremad i organisationen. Har du ingen erfaring med Six Sigma? Gå hele vejen med Six Sigma uddannelsesforløbet.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

CSSC certificeret uddannelse - 2 dage

Six Sigma Black Belt (modul)

Bliv Six Sigma specialisten,  der evner at drive Six Sigma kulturen i organisationen. Se datoerne for de kommende hold og tilmeld dig allerede nu.

Lean Akademiet - Six Sigma Black Belt (moduluddannelse - 2 dage)

Six Sigma Black Belt 2 Dage | 10.000 DKK

 Er du allerede Six Sigma Green Belt? På dette modul videreuddanner du dig med Six Sigma Black Belt.

Indhold Bliv den kompetente Six Sigma processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen

Lean Akademiets Six Sigma Black Belt modul uddannelse er en international anerkendt uddannelse. Vi fortsætter arbejdet fra dit Six Sigma Green Belt og bygger ovenpå. Six Sigma Black Belt modulet gør dig til specialisten, der kan stå for en fuld Six Sigma udrulning, arbejde struktureret på tværs af organisationen, samt understøtte projektet med data. 

Forbedringsarbejde på tværs af organisationen
På Six Sigma Black Belt modul uddannelsen uddanner vi specialister, som evner at arbejde med variationskontrol, og som har en unik kompetence, som gør vedkommende til dén, andre kan søge teoretisk råd og vejledning hos. Specialisten evner at kommunikere på tværs af organisationen på alle niveauer og sikrer den rette anvendelse af værktøjer og driver dermed Six Sigma kulturen fremad.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
Deltageren har allerede en dybdegående forståelse af DMAIC, så nu introduceres Black Belt værktøjerne for den tunge projektleder. Uddannelsen skaber specialisten inden for Six Sigma, som evner at arbejde med variationskontrol, men særligt evner at være den person, andre kan søge teoretisk råd og vejledning hos.

Uddannelsen sikrer en specialiseret forståelse af data, samt introducerer værktøjerne QFD og DOE til specialistens værktøjskasse. Kurset færdiggør den fulde forståelse af DMAIC og indeholder en dybere teoretisk forståelse af metoden, men suppleres samtidig med en praktisk forståelse via dokumentationen af eget projekt. 

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge.

Er denne uddannelse noget for dig?
Six Sigma Black Belt modul uddannelsen er målrettet dig, der ønsker kompetencer til at gennemføre en Six Sigma udrulning til flere områder i organisationen og sikre en sammenhængskraft i Six Sigma arbejdet. Den typiske kursist, som deltager på denne uddannelse, brænder for data og driver større optimeringsprojekter, oftest på tværs af funktioner og/eller lande. Kursisten ønsker at være specialist inden for Six Sigma.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Uddannelsesforløb

Six Sigma Black Belt modulet sikrer en dybdegående forståelse af data, samt introducerer værktøjerne QFD og DOE til specialistens værktøjskasse. Modulet færdiggør den fulde forståelse af DMAIC og indeholder en dybere teoretisk forståelse af metoden, men suppleres samtidig med en praktisk forståelse via dokumentationen af eget projekt - 2 dage + en eksamensdato, som fastsættes under uddannelsesforløbet.

Six Sigma Black Belt modulet sikrer en dybdegående forståelse af data, samt introducerer værktøjerne QFD og DOE til specialistens værktøjskasse. Modulet færdiggør den fulde forståelse af DMAIC og indeholder en dybere teoretisk forståelse af metoden, men suppleres samtidig med en praktisk forståelse via dokumentationen af eget projekt- 2 dage + en eksamensdato, som fastsættes under uddannelsesforløbet.

 QFD

One Way ANOVA

Chi-Squared (contingency tables)

Data transformation

 Logistic Regression

DOE (Design Of Experiments)

 Six Sigma Black Belt afsluttes med en eksamen i form af et mundtligt projektforsvar. Eksamensdatoen aftales nærmere under uddannelsesforløbet. Under eksamen skal kursisten enten digitalt eller fysisk præsentere sit projekt. Der er afsat 45 minutter til projektgennemgang, og der tildeles karakter efter 7-trins-skalaen.

Six Sigma Black Belt - uddannelsesbevis

Fagområder

 QFD – hvordan sikres dialogen på tværs af organisationen med fokus på kundens forventninger.
Statistisk forståelse – dybdegående forståelse af statistik uden brug af statistisk software.
DOE – evnen til at opstille, køre og analysere et struktureret eksperiment med multible faktorer.

Pris

 Pris for dette kursus er 10.000 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt undervisningsmateriale bestående af en undervisningsbog, pen og mulepose m.m.

Forudsætninger

 På dette Six Sigma Black Belt modul bygger vi videre på dine kompetencer fra Six Sigma Green Belt, derfor er det en forudsætning, at du er Six Sigma Green Belt eller Lean Six Sigma Green Belt certificeret.

Udbytte

 Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten evne at udrulle Six Sigma til flere områder i organisationen, og sikre en sammenhængskraft i Six Sigma arbejdet.
Kursisten vil efter kurset have en dybere forståelse af tværgående procesarbejde samt have gennemgået hypotesetest i dybden for at sikre den maksimale forståelse af den bagvedlæggende matematik.

Software

 Lean Akademiet tildeler dig fuld licens til SigmaXL, som vil være det primære værktøj på denne uddannelse. Medbring din egen bærbare computer med SigmaXL installeret i fuld version. Software-licens, information og vejledninger tilsendes i opstartsinformationen.

Hjemmearbejde

 Der er ingen forberedelse inden uddannelsesstart. Mellem undervisningsdagene må du påregne at skulle læse undervisningsmateriale igennem samt løse små øvelser - og derudover skal du arbejde med eget projekt som forberedelse til eksamen.

Eksamen

 Denne uddannelse afsluttes med en skriftlig projektrapport. Der tildeles karakter efter 7-trins-skalaen. Består du eksamen, bliver du Certificeret Six Sigma Black Belt.

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Lean Akademiet - Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner (Google reviews)

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Lean Akademiet - LA Alumni Club (Brænd igennem som leder! - event nr. 1)

CSSC certificering Lean Six Sigma undervisning efter højeste standard

 På din Lean Six Sigma uddannelse bliver du CSSC certificeret. Vi er enormt stolte af at være den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder denne internationale certificering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav.

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Six Sigma uddannelser

Overvejer du en Six Sigma uddannelse? En Six Sigma uddannelse er målrettet dig, der ønsker at tilføje dataforståelse og matematiske værktøjer til dit arbejde. Et fokus inden for Six Sigma er kvalitet.

Kurser

Ønsker du at specialisere dig i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top