Lean Akademiet gør det svære enkelt

Velkommen til Lean Akademiet, Danmarks stærkeste uddannelseshus inden for Lean og Six Sigma. Her møder du erfarne konsulenter og undervisere, der uge efter uge er ude i marken og samle erfaring, som vi tager med ind i undervisningslokalet.

Vi formidler ikke bare teori

Vi formidler ikke bare teori, vi formidler, hvordan nogle af Danmarks dygtigste virksomheder arbejder med Lean. At undervise i Lean handler ikke om, hvor du er uddannet, eller hvilke bøger du har læst. At undervise i Lean handler om at videreformidle den praktiske erfaring. Det kræver, at du har prøvet det hele på egen krop. Og det har vi – som det eneste Lean Uddannelseshus i Danmark.

Undervisning gennem to årtier

Som tidligere administrerende direktør i automobilindustrien har Ann Møller Svendsen været med på hele Lean rejsen. En blanding af fascination, potentiale og skabertrang fik hende, tilbage i 2006, til at etablere det første Lean Uddannelseshus i Danmark. Det er måske lidt storslået at kalde det et uddannelseshus, da Ann var alene om opgaven, men hun havde spottet et hul i markedet; manglen på et godt og seriøst udbud af Lean Uddannelser.

First mover – nu og for altid

Lean Akademiet udviklede som de første et ECTS point-givende Lean Manager forløb. Dette dannede senere grundlag for faget 'Lean Ledelse i Praksis', som stadig udbydes på landets erhvervakademier den dag i dag. I 2012 satte Lean Akademiet fokus på konsulentopgaver, rettet mod større virksomheder. Dette var et vigtigt skridt i forhold til den praktik, som skulle danne grundlag for den røde tråd i uddannelsesprogrammet. Inspireret af Six Sigma udviklede Lean Akademiet således alle uddannelser i den certificeret bæltestruktur, som i dag danner grundlag for det Lean udbud, der er tilgængeligt i markedet.

Lean Akademiet er 'First mover', og vores fortsatte udvikling skaber standarden for Lean Six Sigma uddannelse i Danmark. Det er vi stolte af!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-620

LEAN AKADEMIET Medarbejdere

Er du på udkig efter en uddannelse inden for Lean eller Lean konsulenthjælp? Så send os en mail eller ring til os - vi er klar til at hjælpe dig!

Morten Friis Jacobsen

Partner Morten Friis Jacobsen

Morten er ekspert i Toyota Kata og er blandt andet uddannet fra University of Michigan. Han har været konsulent på Danmarks første Toyota Kata opgave og har siden hen været ansvarlig for Toyota Kata transformationer i nogle af Danmarks største virksomheder. Han er specialist i implementering af Lean i produktion, hvor hans faglige bredde giver mulighed for at angribe problemer fra mange vinkler og derigennem finde løsninger, der holder i praksis.

Morten er uddannet ingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet, hvor han har færdiggjort sin specialisering ved Institut for Planlægning, Innovation og Ledelse. Morten har en baggrund som iværksætter og har gennemført internationale kurser inden for business og entrepreneurship ved Oxford, Cambridge & RSA.

Telefon: +45 4012 2524
Mail
LinkedIn 

Ann Møller Svendsen, Partner

Partner Ann Møller Svendsen

Ann er uddannet revisor med en baggrund som økonomichef, fabrikschef og administrerende direktør og har arbejdet i næsten 10 år med Lean i Automobilindustrien.  Ann har desuden en solid teoretisk ballast inden for strategi og ledelse og har siden 1999 implementeret Lean og proceseffektiviseringer i både offentlige og private virksomheder, såvel produktion som administration. Ann har stor erfaring med offentlige institutioner, universiteter og produktionsvirksomheder.  Ann beskæftiger sig i dag primært med uddannelse og undervisning af virksomhedernes ansatte og har blandt andet udviklet Lean Akademiets anerkendte Lean Green Belt uddannelse.

Ann har derudover udviklet Lean spil, som i dag anvendes over hele verden, og har desuden udviklet systemer til Performance Management.

Telefon: +45 2165 7909
Mail
LinkedIn 

Kion Schmeltzer

Partner Kion Schmeltzer

Kion har mere end 25 års undervisningserfaring med Lean Six Sigma, og han er ansvarlig for Lean Akademiets kurser og uddannelser. Kion har selv opnået det højeste Six Sigma certificeringsniveau – det Sorte Master Bælte, og det gør ham til en af de højest uddannede trænere i branchen. Kion har primært opnået sin solide Lean Six Sigma erfaring gennem en lang karriere i blandt andet General Electric, GE, i Norge og Sverige.

Kion er akkrediteret og certificeret som IASSC-træningssamarbejdspartner og er ligeledes en del af det danske Lean Six Sigma censorkorps (ID 33332).

Telefon: +45 2924 4588
Mail
LinkedIn 

Allan B. Rix Lean Konsulent

Partner Allan b. rix

Allan har mere end 15 års erfaring som leder i større produktionsvirksomheder, hvor han blandt andet har stået i spidsen for den totale implementering af Lean. Ligeledes har han som Lean Manager haft det overordnede ansvar for Lean og TWI hos både Nobia DK og Postnord (Brevsortering DK). Den faglige erfaring med ledelse og 1.linje ledelse kombineret med et Lean Master Black Belt, sikrer en solid forståelse for de udfordringer organisationer oplever ved at implementere og forankre Lean. Allan kan hjælpe med sikre forankring og fastholdelse af Lean i alle ledelseslag i organisationen, og er selvfølgelig underviser på Lean Akademiets uddannelser.

Telefon: +45 2073 3819
Mail
LinkedIn 

Kurt Hansen Lean Konsulent

Partner Kurt hansen

Kurt er Master i Lean, bachelor i læreprocesser, certificeret konsulent og manden bag firmaet Øst Lean. Kurt fungerer både som konsulent, underviser, mentor og coach. Hans erfaringer spænder vidt, da han i mere en 20 år har arbejdet i og med forskellige virksomheder i både Danmark og udlandet med blandt andet Lean-implementering, TWI, ledelse, organisationsudvikling og teambuilding. Kurt har stor erfaring inden for flere brancher i såvel store som små virksomheder.
Kurt er desuden udvikler af dialogspil omkring trivsel, Lean og teamudvikling.

Telefon: +45 2750 3241
Mail
LinkedIn 

Bæredygtighedskonsulent

Bæredygtighedskonsulent Simone Nielsen

Simone er cand.merc. i Innovation management and business development - samt uddannet Lean Black Belt. Hun har gennemført internationale kurser i Sustainable Leadership og Circular Economy.  

Simone har stor passion inden for bæredygtighed, innovation og grønne løsninger. Simone arbejder primært med grøn omstilling i virksomheder og projektudvikling der tager virksomheder mod en mere CO2 neutral produktion. Simone udvikler vores kurser og løser primært opgaver inden for Bæredygtighed og Lean.

Telefon: +45 2443 1230
Mail
LinkedIn 

Leif Knudsen Lean Konsulent

Senior Konsulent Leif Knudsen

Leif er cand.merc. i Organisations- og virksomhedsledelse, og han har mere end 25 års erfaring som konsulent. Leif arbejder primært med projektarbejdsformer som et vigtigt element af ledelses- og organisationsudvikling - og han har en solid erfaring med undervisning samt facilitering af møder og kurser.

Leifs mål er at styrke og forberede projektledere til bedre planlægning og organisering. Hans tilgang bygger på moderne projektledelsesværktøjer kombineret med kreative, underholdende og engagementsskabende træningsmetoder.

Leif har vundet 'Den danske Konsulentpris' i kategorien 'Organisation og Lederudvikling'.


Telefon:
+45 2924 4588
Mail
LinkedIn 

Pelle Gustafsen Lean Digital Designer

Digital Designer Pelle Gustafsen

Pelle er Lean Akademiets grafiker og digitale designer. Med en baggrund som cand.it fra IT Universitetet i København og en bred praktisk erhvervserfaring har Pelle stærke kompetencer inden for grafiske opgaver både visuelt og digitalt.

Gennem mange år har Pelle arbejdet på Forlaget Gyldendal med produktion af frontlist e-bøger inden for især B&U og Non-fiktion, og derudover har han arbejdet med visuelle og digitale projekter inden for reklamebranchen.

Pelle udvikler Lean Akademiets digitale univers, og derudover står han for udarbejdelse af både digitalt undervisningsmateriale samt produktion af fysiske tryksager.

Telefon: +45 5090 6025
Mail
LinkedIn 

Maja Aarup

Intern Projektleder Maja Aarup

Med en uddannelse som cand. hort. arch. fra Københavns Universitet og mange års erfaring fra diverse arkitekttegnestuer i København har Maja en solid erfaring som projektleder på diverse bygge- og udviklingsprojekter i både stor og lille skala i ind- og udland. Maja har et skarpt æstetisk blik og udvikler Lean Akademiets digitale og fysiske univers, står for produktion af undervisningsmateriale og driver flere interne projekter i Lean Akademiet.

Maja er desuden ansvarlig for Lean Akademiets Alumni Club, hvor hun står for at planlægge og afholde events med relevante og spændende temaer for certificerede Lean Black Belt kursister.

Telefon: +45 5194 9805
Mail
LinkedIn 

Pernille Hansen Landbo

Kursus- og uddannelseschef Pernille Landbo

Pernille er uddannet cand.soc. i Uddannelsesvidenskab, med speciale i udvikling af humane ressourcer samt styring af uddannelse og læring.

Pernille fungerer som Lean Akademiets kursus- og uddannelseschef, og du vil kunne møde hende både bag skærmen eller ude som medunderviser. Pernilles primære arbejdsopgaver består af at forbedre oplevelsen på Lean Akademiets adskillige kurser og uddannelser.

Med et fokus på didaktik og blended learning arbejder Pernille med at udvikle og optimere Lean Akademiets digitale platform og E-læring-univers, samt lave løbende forbedringer på undervisningsmateriale m.m.

Telefon: +45 2879 0769
Mail
LinkedIn 

seval-2

PA TIL PARTNER Seval Kilic

Seval har studeret AU i kommunikation og formidling med fokus på sociale medier - og derudover har Seval mange års erfaring i rejsebranchen, hvor hun har sikret kunderne den gode oplevelse fra start til slut. 

Seval er PA til Partner og ansvarlig for Gentofte-kontorets daglige drift og står for forberedelse og koordinering af vores kurser samt vedligeholdelse af Lean Akademiets sociale medier.

Telefon: +45 2266 8876
Mail
LinkedIn

Vi gør det svære enkelt! Vi hjælper med at udvælge og løse de rigtige problemer. 
Skal vi også hjælpe jer?

KONTAKT Hvad har du brug for?

Danmarks bedste Lean specialister står klar til at hjælpe dig. Tag en snak med os - helt uforpligtende - så finder vi en løsning der passer til jeres behov.

Du kan kontakte os på telefon 70277909, via @leanakademiet.dk eller du kan bruge kontaktformularen herunder:

Invalid Email

KONTOR Hvad har du brug for?

Har du brug for Konsulenthjælp? Eller er du på udkig efter nye kompetencer og viden indenfor Lean og Lean Six Sigma? Du er altid velkommen til at komme forbi vores kontor på Sjælland eller Jylland - og få en snak med os, om vores kompetencer samt kursus- og uddannelsestilbud.

Sjælland Gentofte

Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte
+45 7027 7909

jylland Hedensted

Spettrupvej 7
8722 Hedensted
+45 7027 7909

UDDANNELSER Hvad med en af vores Lean bælteuddannelser?

Vores uddannelser er bygget op med en bæltecertificering i fire farver. Farverne har i århundrede været brugt i kampsport som en visuel identificering af det niveau, den pågældende udøver holder. I dag bruges bæltefarverne også inden for Lean og Six Sigma og skaber et fælles sprog.

Din Lean rejse starter på Lean Yellow Belt, går gennem Lean Green Belt og Lean Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Lean Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Lean. Når du tilmelder dig fx Lean Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Lean Yellow Belt og Lean Green Belt.

belt-LYB

Lean Yellow Belt

Vi introducerer dig til Lean tankegangen og værktøjerne, og du bliver den kompetente Lean projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-LGB

Lean Green Belt

Vil du kunne gennemføre en Lean implementering med målbare resultater? Her bliver du den kompetente Lean projektleder til optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-LBB

Lean Black Belt

Ønsker du kompetencer til at gennemføre en Lean udrulning? På denne uddannelse bliver du en processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen.

Læs mere
belt-LMBB

Lean Master Black Belt

Dette er vores top-uddannelse. Vi uddanner dig til at være blandt de allerdygtigste til Lean på 13 dage fra start til slut.

Læs mere

UDDANNELSER OG KURSER Kursuskalender

Lean Akademiet udbyder kurser og uddannelser på både Sjælland og i Jylland. Vores uddannelser er bygget op i vores niveau- og bæltestruktur, som du kan læse mere om her. Vi tilbyder også vores Lean og Lean Six Sigma uddannelser som forløb, der er specialdesignet til netop jeres virksomhed og organisation for mere information om dette - kontakt os på @leanakademiet.dk

26-12-2022Lean og Bæredygtighed E-learning
1 dagTilmeld
11-01-2023Lean Green Belt
7 dageVejleTilmeld
11-01-2023Lean Yellow Belt
2 dageVejleTilmeld
11-01-2023Lean Master Black Belt
15 dageVejleTilmeld
11-01-2023Lean Black Belt
11 dageVejleTilmeld
16-01-2023Lean Master Black Belt
15 dageGentofteTilmeld
16-01-2023Lean Yellow Belt
2 dageGentofteTilmeld
16-01-2023Lean Green Belt
7 dageGentofteTilmeld
16-01-2023Lean Black Belt
11 dageGentofteTilmeld
18-01-2023Six Sigma White Belt
1 dagOnlineTilmeld
19-01-2023Lean Green Belt Modul
5 dageVejleTilmeld
26-01-2023Lean Green Belt Modul
5 dageGentofteTilmeld
30-01-2023Six Sigma Green Belt
8 dageGentofteTilmeld
30-01-2023Six Sigma Black Belt
10 dageGentofteTilmeld
30-01-2023Six Sigma Yellow Belt
3 dageGentofteTilmeld
08-02-2023Six Sigma Green Belt Modul
5 dageGentofteTilmeld
06-03-2023Lean Green Belt
7 dageGentofteTilmeld
06-03-2023Lean Master Black Belt
15 dageGentofteTilmeld
06-03-2023Lean Yellow Belt
2 dageGentofteTilmeld
06-03-2023Lean Black Belt
11 dageGentofteTilmeld
13-03-2023Six Sigma Black Belt
10 dageVejleTilmeld
13-03-2023Six Sigma Green Belt
8 dageVejleTilmeld
13-03-2023Six Sigma Yellow Belt
3 dageVejleTilmeld
14-03-2023Lean Green Belt Modul
5 dageGentofteTilmeld
15-03-2023TWI Jobinstruktion
1 dagGentofteTilmeld

TILMELD DIG VORES Nyhedsbrev

Modtag den nyeste viden om Lean og Lean Six Sigma samt updates på kurser, uddannelser og andet relateret brancheinformation - uden anden investering end dit navn, din e-mail og et tryk på knappen.