OM LEAN AKADEMIET

HVEM ER LEAN AKADEMIET?

Lean Akademiet tilbyder Lean kurser og uddannelser - og her finder du også din Lean konsulent. Selvom vi er specialister, kan vi formidle vores viden praksisnært og forståeligt.

OM LEAN AKADEMIET

HVEM ER LEAN AKADEMIET?

Lean Akademiet tilbyder Lean kurser og uddannelser - og her finder du også din Lean konsulent. Selvom vi er specialister, kan vi formidle vores viden praksisnært og forståeligt.

Morten Friis Jacobsen

Partner

Morten er ekspert i Toyota Kata og er blandt andet uddannet fra University of Michigan. Han har været konsulent på Danmarks første Toyota Kata opgave og har siden hen været ansvarlig for Toyota Kata transformationer i nogle af Danmarks største virksomheder. Han er specialist i implementering af Lean i produktion, hvor hans faglige bredde giver mulighed for at angribe problemer fra mange vinkler og derigennem finde løsninger, der holder i praksis.

Morten er uddannet ingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet, hvor han har færdiggjort sin specialisering ved Institut for Planlægning, Innovation og Ledelse. Morten har en baggrund som iværksætter og har gennemført internationale kurser inden for business og entrepreneurship ved Oxford, Cambridge & RSA.

Telefon: +45 4012 252

Ann Møller Svendsen

Partner

Ann er uddannet revisor med en baggrund som økonomichef, fabrikschef og administrerende direktør og har arbejdet i næsten 10 år med Lean i Automobilindustrien.  Ann har desuden en solid teoretisk ballast inden for strategi og ledelse og har siden 1999 implementeret Lean og proceseffektiviseringer i både offentlige og private virksomheder, såvel produktion som administration. Ann har stor erfaring med offentlige institutioner, universiteter og produktionsvirksomheder.  Ann beskæftiger sig i dag primært med uddannelse og undervisning af virksomhedernes ansatte og har blandt andet udviklet Lean Akademiets anerkendte Lean Manager uddannelse.

Ann har derudover udviklet Lean spil, som i dag anvendes over hele verden, og har desuden udviklet systemer til Performance Management.

Telefon: +45 2165 7909

Allan B. Rix

Senior Lean Konsulent

Allan har mere end 15 års erfaring som leder i større produktionsvirksomheder, hvor han blandt andet har stået i spidsen for den totale implementering af Lean. Ligeledes har han som Lean Manager haft det overordnede ansvar for Lean og TWI hos både Nobia DK og Postnord (Brevsortering DK). Den faglige erfaring med ledelse og 1.linje ledelse kombineret med et Lean Master Blackbelt, sikrer en solid forståelse for de udfordringer organisationer oplever ved at implementere og forankre Lean. Allan kan hjælpe med sikre forankring og fastholdelse af Lean i alle ledelseslag i organisationen, og er selvfølgelig underviser på Lean Akademiets uddannelser.

Telefon: +45 2073 3819

Kurt Hansen

Senior Lean Konsulent

Kurt er Lean-Master, bachelor i læreprocesser, certificeret konsulent og manden bag firmaet Øst Lean. Kurt fungerer både som konsulent, underviser, mentor og coach. Hans erfaringer spænder vidt, da han i mere en 20 år har arbejdet i og med forskellige virksomheder i både Danmark og udlandet med blandt andet Lean-implementering, TWI, ledelse, organisationsudvikling og teambuilding. Kurt har stor erfaring inden for flere brancher i såvel store som små virksomheder.
Kurt er desuden udvikler af dialogspil omkring trivsel, Lean og teamudvikling.

Telefon: +45 2750 3241

Egon Kjær Jensen

Senior Lean Konsulent

Egon er uddannet ingeniør og er HD i Organisation. Han har derudover gennemført et antal kurser på Lean Enterprise Institute i USA. Han har arbejdet som planlægningschef, produktionschef, fabrikschef og administrerende direktør i danske virksomheder og i Canada og USA. De sidste 16 år har han arbejdet som senior konsulent i Price WaterhouseCoopers og senest som partner i Implement Consulting Group. Egon kom til Lean Akademiet i 2011. Egon har erfaring med beskrivelse og implementering af nye produktionsstrategier, gennemførelse af fabriksaudit og Lean baserede procesoptimeringer samt lederudvikling i en lang række danske og udenlandske virksomheder.

Egon har to gange modtaget konsulentprisen for årets bedste konsulentopgave.

Telefon: +45 2066 0130

Leif Knudsen

Senior Konsulent

Leif er cand.merc. i Organisations- og virksomhedsledelse, og han har mere end 25 års erfaring som konsulent. Leif arbejder primært med projektarbejdsformer som et vigtigt element af ledelses- og organisationsudvikling - og han har en solid erfaring med undervisning samt facilitering af møder og kurser.

Med en fortid som professionel tryllekunstner i Hollywood, USA, har Leif stor erfaring med mennesker og bruger denne som et godt grundlag for at udvikle kreative, sjove og effektive undervisningsmetoder.​​ Med virkemidler fra magiens verden er Leifs mål at styrke og forberede projektledere til bedre planlægning og organisering. Hans tilgang bygger på moderne projektledelsesværktøjer kombineret med kreative, underholdende og engagementsskabende træningsmetoder.

Leif har vundet 'Den danske Konsulentpris' i kategorien 'Organisation og Lederudvikling'.

Telefon: +45 5338 0912

Simone Sæderup Nielsen

Forretningsudvikler

Simone er cand.merc. i Innovation management and business development - samt uddannet Lean Manager. Simone har stor passion inden for bæredygtighed, innovation og grønne løsninger. Simone udvikler vores kurser og løser primært opgaver inden for Bæredygtighed og Lean.

Telefon: +45 2443 1230

Pernille Hansen Landbo

Studentermedhjælper og Netværkskontakt

Pernille studerer cand.soc. i Uddannelsesvidenskab, som specialiserer sig i udvikling og ledelse af humane ressourcer og organisationer samt forvaltning og styring af uddannelse og læring.
Pernille fungerer som Lean Akademiets studentermedarbejder, hvor hendes primære arbejdsopgaver består af at forberede og klargøre kursusmateriale til Lean Akademiets forskellige kurser og uddannelser, samt udarbejdelse af kursusbeviser.

Pernille er desuden ansvarlig for Lean Akademiets Lean Netværk, så hvis du har nogle spørgsmål til netværket, eller er interesseret i at blive en del af det, er det hende du skal have fat i.

Telefon: +45 2879 0769

Hvem er Lean Akademiet

Lean Akademiet tilbyder Lean kurser og uddannelser, og her finder du også din Lean konsulent.

Se det fulde udbud af
kurser og uddannelser

Få det fulde udbytte

Få et kompetenceløft i øjenhøjde

Vi lever af at omsætte teori til praksis. Dit Lean kursus er således tilrettelagt uden kedelige PowerPoints. Vi benytter os af grafisk facilitering, og opbygger en rød tråd med udgangspunkt i din hverdag og dine problemstillinger. Vi elsker Lean, og vi har det sjovt, når vi underviser – det smitter af på vores kunder.

Få sparring under forløbet


Vores fornemste opgave er, at gøre os selv undværlige, så din organisation selv kan drive den videre udvikling. Derfor giver vi altid gratis sparring på vores uddannelser, og hjælper på den måde organisationer i mål. Lean Akademiet er først en succes, når kunden har succes - og således opbygger vi ofte nære og langvarige relationer..

Udviklet og tilpasset dig


Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet, og får således det svære til at føles let. Kurserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde, og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.