Certificeret uddannelse - 2 dage

Lean Yellow Belt

Bliv introduceret til Lean mindsettet - og lær at bruge Lean værktøjerne i din egen hverdag. Du kan nu også vælge at tage Lean Yellow Belt uddannelsen på engelsk.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

Certificeret uddannelse - 2 dage

Lean Yellow Belt

Bliv introduceret til Lean mindsettet - og lær at bruge Lean værktøjerne i din egen hverdag. Se datoerne for de kommende hold og tilmeld dig allerede nu.

Lean Akademiet - Lean Yellow Belt (uddannelse - 2 dage)

Lean Yellow Belt 2 Dage | 7.900 DKK

  En introduktion til Lean. Start din Lean rejse her – vi introducerer dig til Lean mindsettet, og giver dig værktøjerne til at arbejde med Lean.

Indhold Bliv den kompetente Lean projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter

 Certificeret Lean Yellow Belt dette er første skridt ind i et nyt univers. Denne uddannelse i Lean Yellow Belt klæder dig på til at arbejde med Lean, og vi garanterer, at du kommer til at se verden på en ny måde – for nu bliver det tydeligt, hvordan man med de rette valg af værktøjer kan optimere og forenkle arbejdet.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne Lean Yellow Belt uddannelse får du et intensivt træningsforløb, hvor vi giver dig en grundig introduktion til Lean principper og -værktøjer. Der er ekstra stor fokus på Værdistrømsanalyse og Tavlemøder (også kendt som Kaizen-tavler). Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Og det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er denne Lean Yellow Belt uddannelse noget for dig?
Den typiske kursist, som deltager på dette modul, ønsker at lære den strukturerede optimeringstilgang, som Lean tankegangen giver. Lean Yellow Belt uddannelsen er målrettet dig, der gerne vil introduceres til Lean, og dig, der skal lede eller deltage i Lean aktiviteter. Du kommer til at arbejde med en case inden for service & administration eller Lean produktion, så det bliver relevant for dig og til den organisation, du er en del af. 

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Uddannelsesforløb

Certificeret Lean Yellow Belt uddannelsen er fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til at arbejde med Lean - to dage inklusiv eksamen.

Certificeret Lean Yellow Belt uddannelsen er fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til at arbejde med Lean - to dage inklusiv eksamen.

Introduktion til historien bag Lean

De 5 Lean principper

De 8 former for spild

Overblik over Lean værktøjer og teknikker

Kaizen – løbende forbedringer

Visuel ledelse

Lean i praksis gennem Lean spil og øvelser

Værdistrømsanalyse

Øvelser i Lean værktøjer

Forbedringsforslag til værdistrømmen

Prioritering af forbedringsforslag

Målstyring og kundens forventninger

Tavlemøder

Udfordringer i forbindelse med implementering 

  Modulet afsluttes med en Multiple Choice-test, som skal afsløre, om du har fået forståelse for Lean og brugen af udvalgte værktøjer.

Fagområder

  Lean mindset  de 5 Lean principper. 
Lean værktøjskassen et overblik over Lean værktøjer og teknikker.
Værdistømsanalyse - kortlægning af processer
Kaizen
  hvordan skaber vi løbende forbedringer.

Pris

  Pris for dette kursus er 7.900 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt undervisningsmateriale bestående af en undervisningsbog, pen og mulepose m.m.

Forudsætninger

  Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem.

Udbytte

  Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive mindre lokale optimeringsinitiativer.

Eksamen

  Modulet afsluttes med en Multiple Choice-test, som skal afsløre, om du har fået forståelse for Lean og brugen af udvalgte værktøjer.

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Lean Akademiet - Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner (Google reviews)

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Lean Akademiet - LA Alumni Club (Brænd igennem som leder! - event nr. 1)

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Moduloverbygning

Har du allerede en Lean eller Six Sigma uddannelse - og ønsker du flere værktøjer og metoder til dit arbejde? Så er det også muligt for dig at tage vores uddannelser som enkelte moduler. 

Six Sigma uddannelser

Overvejer du en Six Sigma uddannelse? En Six Sigma uddannelse er målrettet dig, der ønsker at tilføje dataforståelse og matematiske værktøjer til dit arbejde. Et fokus inden for Six Sigma er kvalitet.

Kurser

Ønsker du at dykke ned i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top