LEAN YELLOW BELT KØBENHAVN & VEJLE

L1
7.500 DKK
2 DAGE

Introduktion til Lean. Er du klar til at starte din Lean rejse? Tilmeld dig Certificeret Lean Yellow Belt her – vi introducerer dig til Lean mindsettet, og giver dig værktøjerne til at arbejde med Lean.

header-knude-LYB

CERTIFICERET LEAN YELLOW BELT

En introduktion til Lean. Start din Lean rejse her – vi introducerer dig til Lean mindsettet, og giver dig værktøjerne til at arbejde med Lean.

Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Faste forløb – samme hold

Styrken ved vores undervisning er, at du bliver tilknyttet et fast hold. Du møder andre kursister og styrker dit netværk, og så får du faglig sparring og support fra dine undervisere gennem hele uddannelsesforløbet.

Bliv uddannet af de mest erfarne

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores dygtige undervisere, som, udover at undervise, arbejder ude i felten med Lean implementeringer. Vi har fingeren på pulsen og gode historier fra det virkelige liv.

Uddannelsen er certificeret

Vi har det bedste ry i branchen. Ingen andre steder får du et så højt fagligt niveau. På vores længerevarende uddannelser bliver du certificeret, enten efter CSSC-certificering eller Lean Akademiets egen eftertragtede certificering.
header-knude-LYB

INDHOLD Bliv den kompetente Lean projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter

Certificeret Lean Yellow Belt dette er første skridt ind i et nyt univers. Denne uddannelse i Lean Yellow Belt klæder dig på til at arbejde med Lean, og vi garanterer, at du kommer til at se verden på en ny måde – for nu bliver det tydeligt, hvordan man med de rette valg af værktøjer kan optimere og forenkle arbejdet.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
På denne Lean Yellow Belt uddannelse får du et intensivt træningsforløb, hvor vi giver dig en grundig introduktion til Lean principper og -værktøjer. Der er ekstra stor fokus på Værdistrømsanalyse og Tavlemøder (også kendt som Kaizen-tavler). Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Og det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er denne Lean Yellow Belt uddannelse noget for dig?

Den typiske kursist, som deltager på dette modul, ønsker at lære den strukturerede optimeringstilgang, som Lean tankegangen giver. Certificeret Lean Yellow Belt uddannelsen er målrettet dig, der gerne vil introduceres til Lean, og dig, der skal lede eller deltage i Lean aktiviteter. Du skal vælge mellem retningen Lean Service & Administration og Lean Produktion, så uddannelsen og værktøjerne passer til den organisation, du er en del af. 

Uddannelsens indhold:
Certificeret Lean Yellow Belt uddannelsen er fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til at arbejde med Lean.

Introduktion til historien bag Lean
De 5 Lean principper
De 8 former for spild
Overblik over Lean værktøjer og teknikker
Kaizen – løbende forbedringer
Visuel ledelse
Lean i praksis gennem Lean spil og øvelser

Værdistrømsanalyse
Øvelser i Lean værktøjer
Forbedringsforslag til værdistrømmen
Prioritering af forbedringsforslag
Målstyring og kundens forventninger
Tavlemøder
Udfordringer i forbindelse med implementering 

Modulet afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 20 spørgsmål

Fagområder

Lean mindset  de 5 Lean principper. 
Lean værktøjskassen et overblik over Lean værktøjer og teknikker.
Værdistømsanalyse - kortlægning af processer
Kaizen
  hvordan skaber vi løbende forbedringer.

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem.

Udbytte

Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten selv kunne drive mindre lokale optimeringsinitiativer.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Lean Akademiets Auditorium
Vejle: Hotel Scandic

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem.

Eksamen

Modulet afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 20 spørgsmål.

Pris

Pris for dette kursus er 7.500 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, keyhanger, mulepose m.m.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale.

Certificering

Denne uddannelse er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. Efter bestået uddannelse vil du være Certificeret Lean Yellow Belt.

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Moduloverbygning

Du kan overbygge denne Lean Yellow Belt uddannelse med vores Lean Green Belt moduloverbygning eller vores Six Sigma Yellow Belt moduloverbygning, hvis du vil tilføje Six Sigma til din værktøjskasse. Læs mere her.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores uddannelser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Lean uddannelser

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer, at afholde vores kurser på  og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

LA Auditorium

Lean Akademiets Auditorium, Schæffergården
I København afholder vi vores kurser og uddannelser i vores egne lokaler på Schæffergården i Gentofte. Schæffergården er et gammelt jagtslot fra 1755, som ligger i et smukt og grønt parklandskab. Vores lokaler ligger i den nyere fløj vest for hovedbygningen. Her har vi et stort og lyst Auditorie, hvor der er god plads til både præsentationer, gruppearbejde og eget projektarbejde.

Schæffergården ligger 15 minutters kørsel fra Københavns centrum, og der er masser af parkeringspladser. Derudover er der gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Adresse

Lean Akademiets Auditorium
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte

Scandic Vejle

Hotel Scandic Vejle
I Jylland afholder vi vores kurser på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle. Hotellet ligger helt centralt i byen ved siden af Vejle Kunstmuseum og Musikteatret og med en flot udsigt over Byparken. Der er kort afstand til både gågaden og stationen. Husk, at du også kan booke et værelse her, hvis du har behov for overnatning. Der er parkering ved hotellet, eller i parkeringshuset 'Albert', som ligger tæt på.

Adresse

Flegborg 8-10
7100 Vejle
+45 767 000 00
www.scandichotels.dk

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på uddannelse hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Retningen Produktion er målrettet dig, der arbejder med at fremstille et produkt, der bearbejdes i en produktionslinje – mens Service & Administration er noget bredere, da det både er support til produktionen, samtidig med at det dækker enhver tænkelig form for service eller administrativ ydelse. Det er ikke afgørende for dig, hvad du vælger nu, for du kan altid lave det om på dagen. Vi kører nemlig formiddagen fælles, og efter frokost splitter vi op i to spor. Er du i tvivl om dit valg, så ring til os, eller skriv det blot i bemærkningsfeltet i tilmeldingen, så tager vi en snak om det på første undervisningsdag.

Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er første trin på din Lean rejse, og vi tager dig i hånden og guider dig igennem.

Modulet afsluttes med en Multiple Choice-test bestående af 20 spørgsmål.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Der er altid parkeringsmuligheder ved Schæffergården uden parkeringstakst.

I Vejle er der parkering foran hotellet, og ellers i Parkeringshuset 'Albert'.

Schæffergården ligger i gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på info@leanakademiet.dk

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Med et Black Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events i LA Alumni Club. Målet er at holde kontakten, sparre og inspirere hinanden - samt lade sig inspirere af spændende faglige oplæg.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UDDANNELSER Hvad med en af vores andre bælteuddannelser?

Din Lean rejse starter på Lean Yellow Belt, går gennem Lean Green Belt og Lean Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Lean Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Lean. Når du tilmelder dig fx Lean Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Lean Yellow Belt og Lean Green Belt.

header-knude-Lean-NB

Bælteuddannelser

Du læser nu om Lean Yellow Belt, som er en to dages uddannelse, hvor vi introducerer dig til Lean tankegangen og værktøjerne. Hvad med Green Belt?

Læs mere
belt-lgb2x

Lean Green Belt

Vil du kunne gennemføre en Lean implementering med målbare resultater? Her bliver du den kompetente Lean projektleder til optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-lbb2x

Lean Black Belt

Ønsker du kompetencer til at gennemføre en Lean udrulning? På denne uddannelse bliver du en processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen.

Læs mere
belt-lmbb2x

Lean Master Black Belt

Dette er vores top-uddannelse. Vi uddanner dig til at være blandt de allerdygtigste til Lean på 14 dage fra start til slut.

Læs mere

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-620

MODULOVERBYGNING Har du allerede en Lean uddannelse?

Har du allerede en Lean uddannelse fra Lean Akademiet? Og ønsker du at uddanne dig videre på din Lean rejse? Så er det denne vej, du skal. Her kan du læse mere om vores moduloverbygninger, hvor du fx kan bygge et Lean Green Belt oven på dit Lean Yellow Belt, eller et Lean Black Belt oven på dit Lean Green Belt. 

knude-LGB

Lean Green Belt

Er du allerede Lean Yellow Belt? Så kan du tilmelde dig moduloverbygningen her. På fire dage videreuddanner vi dig til Lean Green Belt.

Læs mere
knude-LBB

Lean Black Belt

Udvid dine Lean kompetencer med et Lean Black Belt. På tre dage videreuddanner vi dig, så du kan tage din virksomhed mod et helt nyt niveau af Lean.

Læs mere
knude-LMBB

Lean Master Black Belt

Opgradér til Master Black Belt i Lean og bliv en af de dygtigste Lean specialister. På tre dage videreuddanner vi dig til det højeste Lean niveau.

Læs mere

TILMELDING Lean Yellow Belt

Lean Yellow Belt er en uddannelse, hvor vi introducerer dig til Lean mindsettet og -værktøjerne. Med denne uddannelse bliver du klædt på til at blive en kompetent Lean projektdeltager, som kan deltage i og støtte optimeringsprojekter. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede uddannelser. 

 • Gentofte

  Lean Yellow Belt
 • 11. oktober 2023
  Gentofte
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 11. oktober 2023
  Torsdag 12. oktober 2023
 • 15. januar 2024
  Gentofte
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 15. januar 2024
  Tirsdag 16. januar 2024
 • 8. april 2024
  Gentofte
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 8. april 2024
  Tirsdag 9. april 2024
 • 10. juni 2024
  Gentofte
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 10. juni 2024
  Tirsdag 11. juni 2024
 • Vejle

  Lean Yellow Belt
 • 25. oktober 2023
  Vejle
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 25. oktober 2023
  Torsdag 26. oktober 2023
 • 10. januar 2024
  Vejle
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 10. januar 2024
  Torsdag 11. januar 2024
 • 3. april 2024
  Vejle
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 3. april 2024
  Torsdag 4. april 2024
 • 14. august 2024
  Vejle
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 14. august 2024
  Torsdag 15. august 2024

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på +45 70277909 eller send os en mail på info@leanakademiet.dk