Kursus - 2 dage

Toyota Kata

Lær hvordan  du kan skabe konkurrencemæssige fordele ved at arbejde systematisk med en forbedringskultur. Toyota Kata indgår også som en del af Lean Black Belt uddannelsen.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

Kursus - 2 dage

Toyota Kata

Lær hvordan  du kan skabe konkurrencemæssige fordele ved at arbejde systematisk med en forbedringskultur. Se datoerne for de kommende hold og tilmeld dig allerede nu.

Lean Akademiet - Toyota Kata (kursus - 2 dage)

Toyota Kata 2 Dage | 7.500 DKK

 Vil du lære, hvordan man kan skabe en Lean forbedringskultur, der sikrer, at Lean udviklingen ikke går i stå, men bliver en naturlig del af hverdagen?

Indhold Vi gør dig i stand til at skabe konkurrencemæssige fordele via forbedringskultur

 Er du gået i stå med Lean, og er det svært at generere løbende forbedringer? Så skal du på dette fantastiske, sjove og lærerige kursus. At skabe løbende forbedringer er nemlig ikke nemt – slet ikke i det lange løb. Danmarks mest erfarne Kata-specialist vil på to dage demonstrere, hvad det kræver at få momentum i forbedringsarbejdet – og på sigt at skabe en forbedringskultur.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
Toyota Kata er en videnskabelig, systematisk metode til at transformere dine Lean projekter til en Lean kultur. Konceptet er hurtige, markante resultater i et afgrænset område med løbende udrul. Dette Toyota Kata kursus henvender sig til erfarne folk, der arbejder med Lean i hverdagen, men som ønsker at lære om Toyota Kata og træne i, hvordan de kan anvende metoden i virksomhedens Lean transformation. Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Og det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er dette kursus noget for dig?
På vores Toyota Kata kursus vil du lære om Forbedrings Kata og om Coaching Kata. Du vil blive trænet i anvendelsen, og i hvordan du i din organisation kan bruge metoden til at skabe en Lean forbedringskultur, der sikrer, at Lean udviklingen ikke går i stå, men bliver en naturlig del af hverdagen. Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse i uddannelsen. Det er dog en væsentlig fordel, at du kender til Lean og Lean begreberne. Disse vil ikke bliver gennemgået på kurset, idet vi forudsætter, at de kendes på forhånd. Kurset henvender sig til dig, der arbejder med løbende forbedringer.

Lean Akademiets tilgang til Toyota Kata
Lean Akademiet var det første Lean konsulent-/uddannelseshus, der indførte Toyota Kata i større danske virksomheder. Det har givet os en massiv erfaring – og det har også betydet, at vi har udviklet og forbedret metoden gennem vores egen læring. Det er derfor ikke blot teori, du undervises i, men vi inddrager al den erfaring, som vi har fået igennem mange års arbejde med metoden.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Kursusforløb

 Vores Toyota Kata kursus indeholder spændende indhold og praktiske øvelser, der klæder dig godt på til at arbejde med løbende forbedringer - 2 kursusdage.

 Vores Toyota Kata kursus indeholder spændende indhold og praktiske øvelser, der klæder dig godt på til at arbejde med løbende forbedringer - 2 kursusdage.

 Hvorfor er Toyota Kata så relevant?

Historien bag Toyota Kata

Improvement Kata – Udfordring, Nu-situation, Delmål og PDCA.

Simulering - metoder afprøves i praksis

Coaching Kata – Vanernes kraft

Træning via spil, øvelser og tavler.

Hvordan kan Toyota Kata bruges i din organisation?

 Den røde tråd i Lean - hvordan hænger Kata sammen med Lean værktøjskassen?

Hoshin Kanri - hvordan bryder vi en udfordring ned?

Toyota Kata i Service og Administration

Træning via cases

Ledelse i Gemba

Roller og ansvar

Hvordan kommer du i gang med Toyota Kata?

Fagområder

 Forbedringskultur hvordan får vi oparbejdet en rutine, hvor medarbejderne hver dag arbejder med forbedringer.
Kunsten at sætte en retning – hvordan motiverer vi organisationen, således at alt forbedringsarbejdet trækker i samme retning.
Videnskabelige eksperimenter hvordan kan vi strukturere vores forbedringsarbejde, således at vi altid lærer noget nyt, og udvikler vores færdigheder.
Coaching hvordan kan vi som ledere efterspørge læring og samtidig give medarbejderen de bedste forudsætninger for at lære.

Pris

 Pris for dette kursus er 7.500 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage, samt undervisningsmateriale bestående af en undervisningsbog, pen og mulepose m.m.

Forudsætninger

 Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Det er dog en væsentlig fordel, at du kender til Lean og Lean begreberne. Disse vil ikke bliver gennemgået på dette kursus, idet vi forudsætter, at de kendes på forhånd. Kurset henvender sig til dig, der arbejder med løbende forbedringer.

Udbytte

 Efter gennemførelsen af dette kursus vil du som kursist evne at flytte forbedringsarbejdet til et nyt niveau. Du vil kunne tage hjem i organisationen og re-starte jeres forbedringsarbejde. Dette kan du gøre på en måde, der sikrer resultater og læring, som ikke er set før. Vi giver dig værktøjer og en startpakke, der sikrer øjeblikkelig succes i et afgrænset område denne succes kan så løbende udrulles bredt i organisationen.

Eksamen

 Der er ingen eksamen på dette kursus. Vi sørger for at fylde din rygsæk op med gode værktøjer og giver dig en startpakke, så du er klar til at tage fat på forbedringsarbejdet hjemme i din egen organisation.

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Lean Akademiet - Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner (Google reviews)

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Lean Akademiet - LA Alumni Club (Brænd igennem som leder! - event nr. 1)

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Moduloverbygning

Har du allerede en Lean eller Six Sigma uddannelse - og ønsker du flere værktøjer og metoder til dit arbejde? Så er det også muligt for dig at tage vores uddannelser som enkelte moduler. 

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Six Sigma uddannelser

Overvejer du en Six Sigma uddannelse? En Six Sigma uddannelse er målrettet dig, der ønsker at tilføje dataforståelse og matematiske værktøjer til dit arbejde. Et fokus inden for Six Sigma er kvalitet.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top