Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. Hos os bliver du undervist på faste forløb med samme hold, du bliver undervist af de mest erfarne undervisere, og vi certificerer dig og sikrer, at du få det højeste faglige niveau.

Ekspert i Toyota Kata

Vores underviser Morten Friis Jacobsen tog Toyota Kata med hjem til Danmark, og han er den mest erfarne Toyota Kata specialist. Morten er selv uddannet og trænet af Mike Rother, som har udviklet metodikken.

Fulde Toyota Kata transformationer

Det var Lean Akademiet, der løste den første Toyota Kata opgave i Danmark, og siden da har vi som det eneste konsulenthus lavet fulde Toyota Kata transformationer i mange store virksomheder i Danmark. 

Vi former branchen

Vi har stor succes med Toyota Kata. Med vores store erfaring udvikler vi løbende metodikken og gør den til en knivskarp forbedringsmetode. Vores materiale er så godt, at vi ofte ser det kopieret af vores konkurrenter.

header-knude-TK

INDHOLD Vi gør dig i stand til at skabe konkurrencemæssige fordele via forbedringskultur

Er du gået i stå med Lean, og er det svært at generere løbende forbedringer? Så skal du på dette fantastiske, sjove og lærerige kursus. At skabe løbende forbedringer er nemlig ikke nemt – slet ikke i det lange løb. Danmarks mest erfarne Kata-specialist vil på to dage demonstrere, hvad det kræver at få momentum i forbedringsarbejdet – og på sigt at skabe en forbedringskultur.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
Toyota Kata er en videnskabelig, systematisk metode til at transformere dine Lean projekter til en Lean kultur. Konceptet er hurtige, markante resultater i et afgrænset område med løbende udrul. Dette Toyota Kata kursus henvender sig til erfarne folk, der arbejder med Lean i hverdagen, men som ønsker at lære om Toyota Kata og træne i, hvordan de kan anvende metoden i virksomhedens Lean transformation. Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men derimod konkrete værktøjer og øvelser, der er lige til at tage med hjem og bruge. Og det hele formidles selvfølgelig helt uden PowerPoint og i et letforståeligt sprog.

Er dette kursus noget for dig?

På vores Toyota Kata kursus vil du lære om Forbedrings Kata og om Coaching Kata. Du vil blive trænet i anvendelsen, og i hvordan du i din organisation kan bruge metoden til at skabe en Lean forbedringskultur, der sikrer, at Lean udviklingen ikke går i stå, men bliver en naturlig del af hverdagen. Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse i uddannelsen. Det er dog en væsentlig fordel, at du kender til Lean og Lean begreberne. Disse vil ikke bliver gennemgået på kurset, idet vi forudsætter, at de kendes på forhånd. Kurset henvender sig til dig, der arbejder med løbende forbedringer.

Lean Akademiets tilgang til Toyota Kata
Lean Akademiet var det første Lean konsulent-/uddannelseshus, der indførte Toyota Kata i større danske virksomheder. Det har givet os en massiv erfaring – og det har også betydet, at vi har udviklet og forbedret metoden gennem vores egen læring. Det er derfor ikke blot teori, du undervises i, men vi inddrager al den erfaring, som vi har fået igennem mange års arbejde med metoden.

Uddannelsens indhold:
Vores Toyota Kata værktøjskursus er fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til at arbejde med løbende forbedringer.

Hvorfor er Toyota Kata så relevant?
Historien bag Toyota Kata
Improvement Kata – Udfordring, Nu-situation, Delmål og PDCA.
Simulering – metoder afprøves i praksis
Coaching Kata – Vanernes kraft
Træning via spil, øvelser og tavler.
Hvordan kan Toyota Kata bruges i din organisation?

Den røde tråd i Lean hvordan hænger Kata sammen med Lean værktøjskassen?
Hoshin Kanri hvordan bryder vi en udfordring ned?
Toyota Kata i Service og Administration
Træning via cases
Ledelse i Gemba
Roller og ansvar
Hvordan kommer du i gang med Toyota Kata?

Fagområder

Forbedringskultur hvordan får vi oparbejdet en rutine, hvor medarbejderne hver dag arbejder med forbedringer.
Kunsten at sætte en retning – hvordan motiverer vi organisationen, således at alt forbedringsarbejdet trækker i samme retning.
Videnskabelige eksperimenter hvordan kan vi strukturere vores forbedringsarbejde, således at vi altid lærer noget nyt, og udvikler vores færdigheder.
Coaching hvordan kan vi som ledere efterspørge læring og samtidig give medarbejderen de bedste forudsætninger for at lære.

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Det er dog en væsentlig fordel, at du kender til Lean og Lean begreberne. Disse vil ikke bliver gennemgået på dette kursus, idet vi forudsætter, at de kendes på forhånd. Kurset henvender sig til dig, der arbejder med løbende forbedringer.

Udbytte

Efter gennemførelsen af dette kursus vil du som kursist evne at flytte forbedringsarbejdet til et nyt niveau. Du vil kunne tage hjem i organisationen og re-starte jeres forbedringsarbejde. Dette kan du gøre på en måde, der sikrer resultater og læring, som ikke er set før. Vi giver dig værktøjer og en startpakke, der sikrer øjeblikkelig succes i et afgrænset område denne succes kan så løbende udrulles bredt i organisationen.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring dit kursus.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på kursus hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Lean Akademiets Auditorium
Vejle: Hotel Scandic

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Det er dog en væsentlig fordel, at du kender til Lean begreberne. Kurset henvender sig til dig, der skal arbejde med løbende forbedringer.

Eksamen

Der er ingen eksamen på dette kursus. Vi sørger for at fylde din rygsæk op med gode værktøjer og giver dig en startpakke, så du er klar til at tage fat på forbedringsarbejdet hjemme i din egen organisation.

Pris

Pris for dette kursus er 7.500 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, keyhanger, mulepose m.m.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale.

Certificering

Denne kursus er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. 

Undervisere

Underviserne er: Morten Friis Jacobsen og Allan B. Rix.

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores kurser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Lean uddannelse

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring dit kursus.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på kursus hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer, at afholde vores kurser på  og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

LA Auditorium

Lean Akademiets Auditorium, Schæffergården
I København afholder vi vores kurser og uddannelser i vores egne lokaler på Schæffergården i Gentofte. Schæffergården er et gammelt jagtslot fra 1755, som ligger i et smukt og grønt parklandskab. Vores lokaler ligger i den nyere fløj vest for hovedbygningen. Her har vi et stort og lyst Auditorie, hvor der er god plads til både præsentationer, gruppearbejde og eget projektarbejde.

Schæffergården ligger 15 minutters kørsel fra Københavns centrum, og der er masser af parkeringspladser. Derudover er der gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Adresse

Lean Akademiets Auditorium
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte

Scandic Vejle

Hotel Scandic Vejle
I Jylland afholder vi vores kurser på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle. Hotellet ligger helt centralt i byen ved siden af Vejle Kunstmuseum og Musikteatret og med en flot udsigt over Byparken. Der er kort afstand til både gågaden og stationen. Husk, at du også kan booke et værelse her, hvis du har behov for overnatning. Der er parkering ved hotellet, eller i parkeringshuset 'Albert', som ligger tæt på.

Adresse

Flegborg 8-10
7100 Vejle
+45 767 000 00
www.scandichotels.dk

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på kursus hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Der er altid gratis parkeringsmuligheder.

Schæffergården ligger i gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på info@leanakademiet.dk

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Med et Black Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events i LA Alumni Club. Målet er at holde kontakten, sparre og inspirere hinanden - samt lade sig inspirere af spændende faglige oplæg.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UDDANNELSER Hvad med en af vores Lean bælteuddannelser?

Vores uddannelser er bygget op med en bæltecertificering i fire farver. Farverne har i århundrede været brugt i kampsport som en visuel identificering af det niveau, den pågældende udøver holder. I dag bruges bæltefarverne også inden for Lean og Six Sigma og skaber et fælles sprog.

Din Lean rejse starter på Lean Yellow Belt, går gennem Lean Green Belt og Lean Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Lean Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Lean. Når du tilmelder dig fx Lean Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Lean Yellow Belt og Lean Green Belt.

belt-lyb2x

Lean Yellow Belt

Vi introducerer dig til Lean tankegangen og værktøjerne, og du bliver den kompetente Lean projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-lgb2x

Lean Green Belt

Vil du kunne gennemføre en Lean implementering med målbare resultater? Her bliver du den kompetente Lean projektleder til optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-lbb2x

Lean Black Belt

Ønsker du kompetencer til at gennemføre en Lean udrulning? På denne uddannelse bliver du en processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen.

Læs mere
belt-lmbb2x

Lean Master Black Belt

Dette er vores top-uddannelse. Vi uddanner dig til at være blandt de allerdygtigste til Lean på 12 dage fra start til slut.

Læs mere

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-620

TILMELDING Toyota Kata

Vil du være i stand til at skabe konkurrencemæssige fordele via forbedringskultur? Vores Toyota Kata kursus giver dig en videnskabelig, systematisk metode til at transformere dine Lean projekter til en Lean kultur. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede kurser. 

 • Gentofte

  Toyota Kata
 • 7. november 2023
  Gentofte
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 7. november 2023
  Onsdag 8. november 2023
 • 27. februar 2024
  Gentofte
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 27. februar 2024
  Onsdag 28. februar 2024
 • 22. april 2024
  Gentofte
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 22. april 2024
  Tirsdag 23. april 2024
 • Vejle

  Toyota Kata
 • 13. november 2023
  Vejle
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Mandag 13. november 2023
  Tirsdag 14. november 2023
 • 17. april 2024
  Vejle
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Onsdag 17. april 2024
  Torsdag 18. april 2024
 • 24. september 2024
  Vejle
  7.500 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 24. september 2024
  Onsdag 25. september 2024

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på +45 70277909 eller send os en mail på info@leanakademiet.dk