Fordele – det får du ingen andre steder

Du skal på et Lean kursus. Hvilken udbyder skal du vælge? Vi synes, du skal tilmelde dig hos os. Vi sikrer, at du bliver uddannet til den højeste Lean standard, og vi sørger for at gøre undervisningen sjov, spændende og relevant for lige netop dig og din virksomhed eller organisation. Velkommen til Lean Akademiet vi glæder os til at se dig og introducere dig til en ny verden med enklere processer, gladere medarbejdere og et mere meningsfyldt arbejdsliv. 

Praktisk erfaring med TWI

På vores uddannelser bliver du uddannet og trænet af vores instruktører, som arbejder ude i felten med TWI implementeringer i de danske virksomheder. Vi har gode TWI historier og eksempler fra det virkelige liv.

Helt uden PowerPoint

I lighed med vores øvrige kurser, så er metoden den samme: Vi bruger ikke PowerPoint! Vi byder dig velkommen i et visuelt univers, med grafisk facilitering og sjove øvelser, der omsætter teorien til praksis.

Uddannelse på dine præmisser

Vi har et godt ry i branchen. Vores styrke er, at vi ikke er bundet af faste forløbsplaner og pre-defineret indhold. Vores uddannelse er dynamisk, og vi tilpasser os altid dine forventninger og behov. 

header-knude-TWI

INDHOLD Brug TWI til at fastholde standarder og sikre løbende forbedringer

Nu har du chancen for at få et indblik i TWI (Training within Industries) og på én dag lære, hvordan TWI kan (og bør) kombineres med dit Lean arbejde. Dette TWI kursus giver dig en grundlæggende forståelse for, hvad der skal til for at få succes med metoden TWI. Du får overblik over begreber og viden om, hvad der skal til for at blive Job-træner.

TWI er grundstenen i dit Lean arbejde
I Lean arbejder vi typisk med værktøjerne 'Standardiseret arbejde' og 'Kaizen' (løbende forbedringer). Mange organisationer indfører standarder, som også forbedres, men udfordringen er: Hvordan sikrer vi, at standarderne følges og systematisk forbedres? En standard skal sikre den rette kvalitet til rette tid, så det er et vigtigt parameter i forhold til organisationens performance. Løsningen er TWI, som er en af grundstenene i Toyota’s Produktionssystem. 

Er et TWI kursus noget for dig?
TWI kursuset giver dig en rigtig god forståelse for sammenhængen imellem TWI og Lean. Du får en grundig introduktion til JobInstruktion (JI) med særligt fokus på job-nedbrydning, som vi kobler til standardiseret arbejde. Til sidst bliver du trænet i at træne andre. Kurset er opbygget så du både får en teoretisk ballast, men i høj grad prøver metoderne af i praksis. 

Lean Akademiets tilgang til TWI
TWI behøver ikke at være særlig svært. Vi har indført TWI i praksis hos mange virksomheder, og vi er ikke tilhænger af én bestemt metode. Vi er ikke bundet af ét bestemt system. Vi bruger hele tiden den sunde fornuft og tilpasser systemerne efter virksomhedens størrelse og udfordring – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Uddannelsens indhold:
Vores TWI Jobinstruktion er fyldt med spændende indhold, der klæder dig godt på til at arbejde med jobtræning.

TWI historien og baggrund
TWI programmet
Lean og TWI
De 4 steps i TWI
TWI Jobinstruktion
Job nedbrydning i praksis
Job træning i praksis
Træningsplaner og kompetencematrix
Standarder og sammenhæng med jobnedbrydning

Fagområder

Job træning - den bedste fremgangsmåde i et godt og sikkert arbejdsmiljø
Løbende forbedring - standard arbejdsinstruktioner som input
Kompetenceplan - sammenhæng til arbejdsinstruktioner
Standarder - forståelse for korrekt anvendelse

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse, og kurset henvender sig til både service- og produktionsvirksomheder. Det er en fordel, hvis du kender til Lean begreberne, eller allerede har erfaring med brugen af standarder.

Udbytte

Efter gennemførelsen af dette kursus vil kursisten kunne udføre en hurtigt og rigtig oplæring, som skal sikre at arbejdet udføres i den rigtige kvalitet, i den rigtige takt, ved den bedste metode i et godt arbejdsmiljø.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

PRAKTISK INFO Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring dit kursus.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på kursus hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer at afholde vores kurser på og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

Tid & sted

Alle dage er undervisningen kl 9:00 – 16:00 med indlagte pauser.

København: Lean Akademiets Auditorium
Vejle: Hotel Scandic
Hedensted: Lean Akademiets lokaler

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse i kurset. Det er dog en væsentlig fordel, at du kender til Lean og Lean begreberne. Disse vil ikke bliver gennemgået på dette kursus, idet vi forudsætter, at de kendes på forhånd. Kurset henvender sig til dig, der arbejder med standarder.

Eksamen

Der er ingen eksamen på dette kursus. Vi sørger for at fylde din rygsæk op med gode værktøjer og giver dig en startpakke, så du er klar til at tage fat på forbedringsarbejdet hjemme i din egen organisation.

Pris

Pris for dette kursus er 3.900 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, keyhanger, mulepose m.m.

Materialer

Lean Akademiet gør en dyd ud af at undervise levende og med mange grafiske elementer. Du får din egen undervisningspakke med notesbog, pen, mulepose og printet undervisningsmateriale.

Certificering

Denne kursus er certificeret med Lean Akademiets Certificering, som er internationalt anerkendt og efterspurgt. Lean Akademiets certificering sikrer, at du kan arbejde med dine nye værktøjer på en sikker og forsvarlig måde. 

Undervisere

Underviserne er: Allan B. Rix & Kurt Hansen

Forplejning

Glem madpakken for en dag: Vi sørger for en god morgenmad, lækker frokost og snacks samt eftermiddagskaffe og -kage, så du kan holde energien oppe og hovedet frisk.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UNDERVISNING Professionelle undervisere med passion

På vores kurser vil du møde passionerede undervisere, der alle brænder for at undervise dig og gøre dig til ekspert i Lean. Du kan være sikker på, at den teoretiske viden, erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Lean uddannelse

Faciliteter
En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring dit kursus.
Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på kursus hos os. Derfor har vi fundet nogle dejlige lokationer, at afholde vores kurser på  og husk: Vi sørger for lækker forplejning gennem hele kursusdagen, samt gode kursusmaterialer, så du kan få det bedste udbytte.

LA Auditorium

Lean Akademiets Auditorium, Schæffergården
I København afholder vi vores kurser og uddannelser i vores egne lokaler på Schæffergården i Gentofte. Schæffergården er et gammelt jagtslot fra 1755, som ligger i et smukt og grønt parklandskab. Vores lokaler ligger i den nyere fløj vest for hovedbygningen. Her har vi et stort og lyst Auditorie, hvor der er god plads til både præsentationer, gruppearbejde og eget projektarbejde.

Schæffergården ligger 15 minutters kørsel fra Københavns centrum, og der er masser af parkeringspladser. Derudover er der gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Adresse

Lean Akademiets Auditorium
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte

Scandic Vejle

Hotel Scandic Vejle
I Jylland afholder vi vores kurser på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle. Hotellet ligger helt centralt i byen ved siden af Vejle Kunstmuseum og Musikteatret og med en flot udsigt over Byparken. Der er kort afstand til både gågaden og stationen. Husk, at du også kan booke et værelse her, hvis du har behov for overnatning. Der er parkering ved hotellet, eller i parkeringshuset 'Albert', som ligger tæt på.

Adresse

Flegborg 8-10
7100 Vejle
+45 767 000 00
www.scandichotels.dk

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Har du fået det hele med ?

Vi glæder os til at se dig på kursus hos os!
Nedenfor har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål.
Er der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så tøv ikke med at kontakte os.

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Der er altid gratis parkeringsmuligheder.

Schæffergården ligger i gåafstand til Jægersborg Station, hvor S-toget stopper.

Hotel Scandic: Hotellet ligger 1000 meter fra Vejle Station.

Overnatning arrangeres som udgangspunkt på eget initiativ. Vi indregner naturligvis gerne overnatningen i kursusprisen. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe med noget.

Umiddelbart efter kursustilmeldingen faktureres kursusafgiften. Ved aflysning på grund af for få deltagere, sygdom eller lignende krediteres og refunderes hele kursusafgiften.

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil tre uger før kursusstart refunderes 95 procent. Herefter er der ingen refusion.

Er  der noget, vi ikke har givet dig svar på? Så kontakt os på info@leanakademiet.dk

Stort udbytte og målbare resultater

Lean Akademiet er hands-on. Vi kombinerer godt humør med seriøsitet og får således det svære til at føles let. Uddannelserne er fyldt med praktiske øvelser og små spil. Vi knytter vigtig læring op på case-arbejde  og på vores uddannelser arbejder du med dit eget projekt, som skaber målbare resultater på din arbejdsplads.

Undervisere med praktisk erfaring

Vores undervisere har både en stor teoretisk viden samt mange års praktisk erfaring, så vi har mange historier fra den virkelige verden til at give dig perspektiv på teorien.

Vi dokumenterer din faglighed

Når du har afsluttet en uddannelse eller et kursus hos os, får du et flot indrammet kursusbevis til at dokumentere dine nye Lean kompetencer.

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club

Med et Black Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events i LA Alumni Club. Målet er at holde kontakten, sparre og inspirere hinanden - samt lade sig inspirere af spændende faglige oplæg.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

UDDANNELSER Hvad med en af vores Lean bælteuddannelser?

Vores uddannelser er bygget op med en bæltecertificering i fire farver. Farverne har i århundrede været brugt i kampsport som en visuel identificering af det niveau, den pågældende udøver holder. I dag bruges bæltefarverne også inden for Lean og Six Sigma og skaber et fælles sprog.

Din Lean rejse starter på Lean Yellow Belt, går gennem Lean Green Belt og Lean Black Belt hvor du bliver dygtigere og tillegner dig mere viden og får flere værktøjer. Det højeste niveau er vores top-uddannelse Lean Master Black Belt – efter denne er du blandt de dygtigste specialister i Lean. Når du tilmelder dig fx Lean Black Belt uddannelsen, så er de førliggende uddannelser inkluderet, dvs. Lean Yellow Belt og Lean Green Belt.

belt-lyb2x

Lean Yellow Belt

Vi introducerer dig til Lean tankegangen og værktøjerne, og du bliver den kompetente Lean projektdeltager til støtte i optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-lgb2x

Lean Green Belt

Vil du kunne gennemføre en Lean implementering med målbare resultater? Her bliver du den kompetente Lean projektleder til optimeringsprojekter.

Læs mere
belt-lbb2x

Lean Black Belt

Ønsker du kompetencer til at gennemføre en Lean udrulning? På denne uddannelse bliver du en processpecialist, der arbejder på tværs af organisationen.

Læs mere
belt-lmbb2x

Lean Master Black Belt

Dette er vores top-uddannelse. Vi uddanner dig til at være blandt de allerdygtigste til Lean på 12 dage fra start til slut.

Læs mere

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

google-logo-620

TILMELDING TWI Jobinstruktion

Vil du lære, hvordan man kan udøve hurtig og effektiv instruktion, som gør jer i stand til at fastholde standarder og skabe løbende forbedringer? Vores TWI kursus giver dig på bare én dag en systematisk metode til at træne andre. Herunder kan du tilmelde dig, og sikre dig din plads på vores eftertragtede kurser. 

 • Gentofte

  TWI Jobinstruktion
 • 31. oktober 2023
  Gentofte
  3.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 31. oktober 2023
 • 28. maj 2024
  Gentofte
  3.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Tirsdag 28. maj 2024
 • 26. september 2024
  Gentofte
  3.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Torsdag 26. september 2024
 • Hedensted

  TWI Jobinstruktion
 • 14. marts 2024
  Hedensted
  3.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Torsdag 14. marts 2024
 • 29. august 2024
  Hedensted
  3.900 DKK (ekskl. moms)
  Ledige pladser
  Se mødedage
  Torsdag 29. august 2024

Spørgsmål?
Er der noget, vi mangler at give dig svar på? Ring til os på +45 70277909 eller send os en mail på info@leanakademiet.dk