Kursus - 1 dag

TWI Basic

Bliv introduceret til TWI, lær at fastholde standarder og skabe løbende forbedringer gennem træning. Du kan også blive Certificeret i TWI Jobinstruktion på 4 dage.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

Kursus - 1 dag

TWI Basic

Lær at fastholde standarder og skabe løbende forbedringer gennem træning af medarbejderne. Se datoerne for de kommende hold og tilmeld dig allerede nu.

TWI - header

TWI Basic 1 Dag | 3.900 DKK

  Vil du lære, hvordan man kan udøve hurtig og effektiv instruktion, som gør virksomheden i stand til at fastholde standarder og skabe løbende forbedringer?

Indhold Brug TWI til at fastholde standarder og sikre løbende forbedringer

Nu har du chancen for at få et indblik i TWI (Training within Industries) og på én dag lære, hvordan TWI kan (og bør) kombineres med dit Lean arbejde. Dette TWI kursus giver dig en grundlæggende forståelse for, hvad der skal til for at få succes med metoden TWI. Du får overblik over begreber og viden om, hvad der skal til for at blive Job-instruktør.

TWI er grundstenen i dit Lean arbejde
I Lean arbejder vi typisk med værktøjerne 'Standardiseret arbejde' og 'Kaizen' (løbende forbedringer). Mange organisationer indfører standarder, som også forbedres, men udfordringen er: Hvordan sikrer vi, at standarderne følges og systematisk forbedres? En standard skal sikre den rette kvalitet til rette tid, så det er et vigtigt parameter i forhold til organisationens performance. Løsningen er TWI, som er en af grundstenene i Toyota’s Produktionssystem.

Er et TWI kursus noget for dig?
TWI kurset giver dig en rigtig god forståelse for sammenhængen imellem TWI og Lean. Du får en grundig introduktion til TWI med fokus på JobInstruktion (JI) og job-nedbrydning, som vi kobler til standardiseret arbejde. Til sidst får du indblik i, hvordan du kan træne andre med udgangspunkt i TWI-metodikken. Kurset er opbygget så du både får en teoretisk ballast, men i høj grad prøver metoderne af i praksis. 

Lean Akademiets tilgang til TWI
TWI behøver ikke at være særlig svært. Vi har indført TWI i praksis hos mange virksomheder, og vi er ikke tilhænger af én bestemt metode. Vi er ikke bundet af ét bestemt system. Vi bruger hele tiden den sunde fornuft og tilpasser systemerne efter virksomhedens størrelse og udfordring – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Kursusforløb

  Vores TWI - Basic kursus er fyldt med spændende indhold og praktisk træning, der klæder dig godt på til at påbegynde arbejdet med TWI - 1 kursusdag.

  Vores TWI - Basic kursus er fyldt med spændende indhold og praktisk træning, der klæder dig godt på til at påbegynde arbejdet med TWI - 1 kursusdag.

  TWI historien og baggrund

TWI programmet

Lean og TWI

De 4 steps i TWI

TWI Jobinstruktion

Job nedbrydning i praksis

Job træning i praksis

Træningsplaner og kompetencematrix

Standarder og sammenhæng med jobnedbrydning

TWI Basic - bevis

Fagområder

  Job træning - den bedste fremgangsmåde i et godt og sikkert arbejdsmiljø
Løbende forbedring - standard arbejdsinstruktioner som input
Kompetenceplan - sammenhæng til arbejdsinstruktioner
Standarder - forståelse for korrekt anvendelse

Pris

  Pris for dette kursus er 3.900 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, keyhanger, mulepose m.m.

Forudsætninger

  Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse, og kurset henvender sig til både service- og produktionsvirksomheder. Det er en fordel, hvis du kender til Lean begreberne, eller allerede har erfaring med brugen af standarder.

Udbytte

Vi sørger for at fylde din rygsæk op med gode værktøjer og giver dig en startpakke, så du er klar til at tage fat på forbedringsarbejdet hjemme i din egen organisation. Herunder hvordan i kommer i gang med at arbejde effektivt med oplæring og træning af virksomhedens medarbejdere.

Eksamen

  Der er ingen eksamen på dette kursus, men du vil ved afsluttet kursus modtage et kursusbevis, som bevis for deltagelse. 

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Google reviews - logo

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

LA Alumni Club - Brænd igennem som leder!

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Moduloverbygning

Har du allerede en Lean eller Six Sigma uddannelse - og ønsker du flere værktøjer og metoder til dit arbejde? Så er det også muligt for dig at tage vores uddannelser som enkelte moduler. 

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Six Sigma uddannelser

Overvejer du en Six Sigma uddannelse? En Six Sigma uddannelse er målrettet dig, der ønsker at tilføje dataforståelse og matematiske værktøjer til dit arbejde. Et fokus inden for Six Sigma er kvalitet.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top