Kursus - 4 dage

TWI Jobinstruktion

Bliv i stand til effektivt at træne andre på en sikker og korrekt måde med den rette kvalitet og virksomhedens Standard Work for øje. Se også TWI Basic for en introduktion til TWI.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

Kursus - 4 dage

TWI Jobinstruktion

Bliv i stand til effektivt at træne andre på en sikker og korrekt måde med den rette kvalitet og virksomhedens Standard Work for øje.

Lean Akademiet - TWI (kursus)

TWI Jobinstruktion 4 Dage | 15.000 DKK

Bliv Certificeret TWI Jobinstruktør (JI), og vær med til at sikre den rette kvalitet i oplæringen og træningen af virksomhedens medarbejderne.

Indhold Brug TWI Jobinstruktion til at sikre effektiv træning af medarbejdere og fastholdelse af virksomhedens standarder

TWI Jobinstruktion (JI) kurset består af et intensivt uddannelses- og træningsforløb, hvor du får den basale forståelse for TWI og tilegner de nødvendige færdigheder for at kunne gennemføre en effektiv oplæring og træning af andre med udgangspunkt i den kendte og velafprøvede TWI JI-metode. 

TWI Jobinstruktion har til formål at sikre og fastholde den korrekte måde at udføre arbejdet – og et bestemt job på. Det er en metode inden for Lean som bruges til at sikre, at en virksomhed følger sine standarder og dermed sikrer en ensartet kvalitet i arbejdet. Med dette udgangspunkt bliver virksomheden i stand til at arbejde systematisk og effektivt med at implementere løbende forbedringer.

Kursusforløbet er tilpasset så du kommer rundt om alle nødvendige elementer for at skabe den trænende organisation. Samtidigt med at du tilegner dig evnen og færdighederne til at træne i egen organisation, straks efter uddannelsen.

Er TWI Jobinstruktion (JI) kurset noget for dig?

TWI Jobinstruktion egner sig både til administrative og produktionsrettede jobs og opgaver – og henvender sig særligt til ledere og medarbejdere, der arbejder med jobs, hvor der er gentagelser og/eller udfordringer med varians. Forløbet er tilegnet dig, der har behov for effektivt at oplære og træne andre, såsom medarbejdere eller kolleger, både indenfor administration og produktion, og er specielt anvendeligt i ”1. linje ledelse”. 

Når du vælger vores kursus i TWI Jobinstruktion (JI) bliver du, efter fire dage med teoretisk TWI undervisning kombineret med praktiske øvelser og TWI træning, certificeret TWI Jobinstruktør. Herudover skal du forvente hjemmearbejde mellem kursusdagene, hvor du øver dig i at anvende TWI værktøjer i praksis og træner i egen virksomhed.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Kursusforløb

Dette TWI Jobinstruktion kursus består af fire intensive kursusdage, hvor du præsenteres for TWI teorien og arbejder med praktiske øvelser, samtidigt med at du lærer at træne med udgangspunkt i TWI metoden. Kurset er meget praktisk orienteret og sikrer et højt færdighedsniveau ved endt certificering. Der afsættes tid til træning og coaching undervejs i uddannelsen og du forventes at udføre hjemmearbejde mellem kursusdagene - 4 kursusdage + hjemmearbejde.

Dette TWI Jobinstruktion kursus består af fire intensive kursusdage, hvor du præsenteres for TWI teorien og arbejder med praktiske øvelser, samtidigt med at du lærer at træne med udgangspunkt i TWI metoden. Kurset er meget praktisk orienteret og sikrer et højt færdighedsniveau ved endt certificering. Der afsættes tid til træning og coaching undervejs i uddannelsen og du forventes at udføre hjemmearbejde mellem kursusdagene - 4 kursusdage + hjemmearbejde.

Teori om TWI, med fokus på Jobinstruktion

Allokering af kritiske processer og problemområder

Introduktion til Job Metode(JM) – Praktiske øvelser

Introduktion til Jobnedbrydning – Praktiske øvelser

Jobnedbrydning

Feedback – den gode tilbagemelding.

Jobinstruktion – 4 trins metoden – Praktiske øvelser

Planlægning af træning

Praktisk træning

Arketyper – den svære træning

Længere jobs

Proceskonfirmering – Lederens rolle

Praktisk træning

Forberedelse til certificering

Længere jobs

Praktisk træning – Jobnedbrydning, Jobinstruktion og proceskonfirmering

Certificering

TWI Jobinstruktion - bevis

Fagområder

Jobinstruktion 
Jobmetode 
Jobnedbrydning
Proceskonfirmering

Pris

Pris for dette kursus er 15.000 kroner pr. deltager (ekskl. moms). Beløbet omfatter morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe og -kage,  samt undervisningsmateriale, notesbog, keyhanger, mulepose m.m.

Forudsætninger

Dette forløb henvender sig til ledere og medarbejdere i både administrations/service- og produktionsvirksomheder, der har behov for effektivt at oplære og træne medarbejdere og/eller kolleger. Det er ikke en forudsætning at du/I arbejder med Lean og/eller TWI i forvejen, men det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med og bruge standarder.

Udbytte

Efter gennemførelsen af dette kursus vil du være i stand til at udføre en hurtigt og sikkerhedsmæssigt korrekt oplæring, som sikrer at arbejdet udføres i den rette kvalitet, i den rigtige takt samtidigt med at et godt arbejdsmiljø fastholdes. Du vil kunne træne i egen organisation straks efter kurset.

Eksamen

Dette kursus afsluttes med en certificering i form af en praktisk eksamen, hvor du viser dine færdigheder ved at træne en anden person i et udvalgt job ud fra TWI Jobinstruktions-metodikken. 

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Lean Akademiet - Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner (Google reviews)

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Lean Akademiet - LA Alumni Club (Brænd igennem som leder! - event nr. 1)

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Moduloverbygning

Har du allerede en Lean eller Six Sigma uddannelse - og ønsker du flere værktøjer og metoder til dit arbejde? Så er det også muligt for dig at tage vores uddannelser som enkelte moduler. 

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Six Sigma uddannelser

Overvejer du en Six Sigma uddannelse? En Six Sigma uddannelse er målrettet dig, der ønsker at tilføje dataforståelse og matematiske værktøjer til dit arbejde. Et fokus inden for Six Sigma er kvalitet.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top