Introduktion til Six Sigma - 1 webinar

Six Sigma White Belt (online)

Er du nysgerrig på, hvad Six Sigma er? Vi introducerer dig til Six Sigma universet. Du kan også gå direkte til vores anerkendte CSSC-certificerede Six Sigma Yellow Belt uddannelse.

Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner

Introduktion til Six Sigma - 1 webinar

Six Sigma White Belt (online)

Vi introducerer dig til Six Sigma universet, og kommer med praktiske eksempler på, hvordan det kan berige din optimeringsrejse. Tilmeld dig webinaret nu.

Lean Akademiet - Six Sigma White Belt (online webinar)

Six Sigma White Belt 1 Webinar | Gratis

  Start din Six Sigma rejse her – vi introducerer dig til Six Sigma universet

Indhold Bliv introduceret til Six Sigma universet

Hvad er Six Sigma, og hvorfor bruger så mange internationale organisationer Six Sigma til at berige deres viden om deres processer? Kom på denne 2 timers intro og forstå, hvordan Six Sigma er linket sammen med Lean, og hvordan en akademisk tilgang til optimering og data kan berige din viden om dine processer. Hvordan kan du gøre brug af matematik samt statistik og via en strukturet DMAIC-tilgang sikre vedvarende forbedringer baseret på og underbygget af data.

Få en overordnet forståelse for Six Sigma værktøjskassen
Six Sigma er fundamentet for den databaserede tilgang, hvor evnen til at forstå processens performance er altafgørende. Kunden oplever variationen i processen og ikke den gennemsnitlige performance, vi leverer.

Dette misforstås ofte i virksomheder, hvor målinger og data ofte ikke repræsenterer kundens egentlige oplevelse af processen. Derfor bygger vi oven på forståelsen af spild-reduktion fra Lean universet og introducerer en databaseret tilgang, som sikrer indfrielse af kundens forventninger gennem stabile processer.

Kurset er meget praktisk orienteret, og vi giver dig ikke kun koncepter, men praktiske eksempler på hvorfor Six Sigma kan berige din optimeringsrejse.

Er denne uddannelse noget for dig?
Denne introduktion er for dig, der interesserer dig for procesoptimering. Vi introducerer kursisten til det generelle procesoptimeringsunivers, forklarer forskellene i de forskellige optimeringsteknikker og giver eksempler fra virksomheder, som gør brug af den databaserede tilgang. Hvis du er interesseret i at få inspiration samt en overordnet forståelse for procesoptimering, og særligt hvad en databaseret tilgang betyder, er denne introduktion interessant for dig.

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Uddannelsesforløb

  Six Sigma White Belt uddannelsen fyldt med spændende indhold, der introducerer og inspirerer dig til arbejdet med Six Sigma - 2 timers webinar.

  Six Sigma White Belt uddannelsen fyldt med spændende indhold, der introducerer og inspirerer dig til arbejdet med Six Sigma - 2 timers webinar.

  Introduktion til optimeringsteknikker generelt

Six Sigma baggrund

Six Sigma grundstruktur

Introduktion til Six Sigma værktøjer

Introduktion til Six Sigma matematik

Introduktion Kapabilitet og stabilitet

Introduktion til Kontrol og vedvarende forandringer

Fagområder

  Six Sigma universet  en introduktion. 
Databaseret tilgang – hvordan underbygges påstande med data.

Pris

  Dette kursus er GRATIS.

Forudsætninger

  Der er ingen forudsætninger for at deltage på denne uddannelse. Dette er gratis en introduktion til Six Sigma.

Ønsker du en certificeret Six Sigma uddannelse skal du i stedet vælge Six Sigma Yellow Belt, Six Sigma Green Belt eller Six Sigma Black Belt. 

Udbytte

  Efter gennemførelsen af denne uddannelse vil kursisten have en forståelse for styrker og svagheder i forskellige optimeringsteknikker. Derudover vil kursisten have en forståelse for, hvad Six Sigma er, og hvordan det kan berige en virksomheds forståelse af deres performance – med en databaseret tilgang.

Udtalelser fra vores kursister

Kursisterne siger, at vores uddannelser er fantastiske og anbefalelsesværdige - samt at udbyttet er relevant og højt!

5/5

100%
5-STJERNEDE
ANMELDELSER

Lean Akademiet - Vores kursusdeltagere giver os 5 af 5 stjerner (Google reviews)

Er du klar til at tilmelde dig? Så kan du gøre det her

Lean Akademiet - LA Alumni Club (Brænd igennem som leder! - event nr. 1)

CSSC certificering Six Sigma undervisning efter højeste standard

  På din Six Sigma eller Lean Six Sigma uddannelse bliver du CSSC certificeret ved bestået eksamen. Vi er enormt stolte af at være den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder denne internationale certificering, som bruges af de største organisationer i verden som kvalitetskrav.

Praktiske oplysninger Vi gør os umage for, at du skal have en god oplevelse!

En ting er den faglige og teoretiske del, noget andet er de fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi tror på, at læring har de bedste forudsætninger, når rammerne er i orden. Derfor gør vi en dyd ud af, at du skal have en god oplevelse, når du er på uddannelse hos os. Vi har samlet alle praktiske informationer herunder.

Kommende datoer

Eksklusiv adgang til LA Alumni Club Med et Green Belt certifikat får du mulighed for at deltage i fagligt inspirerende events

Lean Akademiets Alumni Club er vores lukkede netværksgruppe hvor tidligere kursister med bestået Green Belt eksamen inviteres til at deltage i fagligt inspirerende events. Vi mødes to gange om året.

Samtidig med at vi mødes to gange årligt, så tilbyder vi ligeledes et rum for netværk, inspiration og sparring på vores lukkede LA Alumni Club gruppe på LinkedIn. Her er du velkommen til at dele spændende og relevant indhold.

Moduloverbygning

Har du allerede en Lean eller Six Sigma uddannelse - og ønsker du flere værktøjer og metoder til dit arbejde? Så er det også muligt for dig at tage vores uddannelser som enkelte moduler. 

Lean uddannelser

Er du interesseret i en Lean uddannelse? Vores Lean uddannelser målretter sig dig, der ønsker værktøjer og metoder til at skabe flow (fjerne spild) og arbejde struktureret med løbende forbedringer i din organisation.

Kurser

Ønsker du at specialisere dig i et udvalgt emne? Så kan et af vores enkeltstående kurser være løsningen for dig. Vi udbyder flere enkeltstående kurser, hvor vi fokusere på enkelte værktøjer og emner, og går i dybden med dem.

LA Library Få faglig viden og lad dig inspirere

Lean Library er vores online bibliotek, hvor du kan finde en masse fagligt og spændende indhold inden for både Lean og Six Sigma. Biblioteket rummer både relevante artikler, cases fra virkelighedens organisationer og spændende podcasts. Du finder bl.a. emner som TWI, forandringsledelse, FMEA, Toyota Kata m.m. - eller du kan lytte til vores podcast med Ann Møller Svendsen og Morten Münster som værter. Du kan også finde en oversigt over vores kursusbeskrivelser i biblioteket. Biblioteket har altid åbent - så kig forbi, hvis du trænger til inspiration eller til at lære noget nyt.

Scroll to Top